کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
73 روز خیلی سخته واسه من چه جوری تحمل کردین 150 روزو 200روز و ........................
کیس نامبر: **as63
مصاحبه : 9 می ابوظبی
سربازی : س پ ا ه
مدرک تحصیلی: لیسانس
ابدیت : 10 می تو سایت سفارت و 17 می تو سایت سیس
تشکر کنندگان: مل مل
(2016-07-21 ساعت 16:26)khodamtanha نوشته:  73 روز خیلی سخته واسه من چه جوری تحمل کردین 150 روزو 200روز و ........................
اول سخت بود بعد عادت شد??
کیس نامبر =   **44
?تعداد افراد کیس =4نفر
تاریخ مصاحبه =4feb
وضعیت = پدر AP
سه نفر دیگه یکضرب
شرایط پدرم =
سربازی=س
مدرک= لیسانس مهندسی مکانیک
شرکت نیمه دولتی
اپدیت ها =
سفارت=4feb
سیس = 27jun(به خاطر ایمیل ) ،9feb
و در نهایت بعد از8ماه تقریبا انتظار پدرم موفق به دریافت ویزا شد و یک ماه بعد به جمع ما در امریکا پیوست
زندگی به مدت 8ماه در امریکا (هیوستون،تگزاس)_گرفتن پاس سفید _5اسفند مجددا عازم امریکا (لس انجلس_کالیفرنیا)
5 شهریور 1400 سفر مجدد بعد از دو سال غیبت
ارزوی سعادت و کلیر شدن براتون دارم ?
تشکر کنندگان: مل مل
21و22 ماه میلادی که میگفتن این بود......
کلیری اعلام میکنن این بود....................
72 روز تا غروب لاتاری2016امیدوارم در جمعه سیاه 30 سپتامبر همگی با لبخند خارج بشن.من دیگه از سایت سیس سفارت حالم داره بهم میخوره.تا یکشنبه.
اقا سعید اگه تایپیک رو میخونی با اخبار جدید انرژی برسون.......
2016AS37##کیس یکنفره .لیسانس علوم پزشکی تهران سربازی س .مصاحبه ابوظبی 5 ژانویه AP...آپ هردو سایت 15مارچ فقط ...اپ سیس دوخطی 29جولای...اپ سیس 31 جولای تبدیل به or سیس اپ طلایی 1اگوست...سایت سفارت و ایمیل کلیییییری 4 اگوست...سیس 4 اگوست اپ...مدیکال 8اگوست ...تخویل مدارک وپاس9اگوست...ایشود ویزا10اگوست....دریافت ویزا11اگوست.....هزینه ها سفر حدودهشت میلیون تا اینجا برای دوبار سفر به دوبی...پرداخت 165 دلار29USCISنوامبر . ورود امریکا لوس انجلس30 نوامبر پرواز ایر فلوت تحویل مدارک گذشتن از گمرک براحتی. افتتاح حساب بانکی در ولز فالگو و مراجعه به سوشال 1 دسامبر....
تشکر کنندگان: matin86
سلام دوستان ، من حدود نیم ساعت پیش در سیس آپ دیت شدم ولی همچنان یک خطی ، در ضمن چند روز پیش به سفارت ابوظبی ایمیل زدم که جوابی ندادن ، حالا تحلیلتون چیه ؟
کیس نامبر: 2016as4xxx
تعداد افراد کیس: دو نفر
ارسال فرم 260: می ۳۱
مصاحبه: مارچ ، ابوظبی
سربازی: معاف
شغل: غیردولتی ، غیرحساس
مدرک تحصیلی: کارشناسی غیر حساس
کلیر: با سپاس از پروردگار مهربان ۷ آگوست

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار ...
تشکر کنندگان: هادی هادی ، مل مل ، SAEED TEHRANI
(2016-07-21 ساعت 18:37)behzad mg نوشته:  سلام دوستان ، من حدود نیم ساعت پیش در سیس آپ دیت شدم ولی همچنان یک خطی ، در ضمن چند روز پیش به سفارت ابوظبی ایمیل زدم که جوابی ندادن ، حالا تحلیلتون چیه ؟

آپدیت مربوط به ایمیله
CASE NUM: 2016AS74##
روییت قبولی:8may
ارسال فرم ها:16may
کارنت:12April
مصاحبه: 21june
سفارت: Yerevan
نتیجه: خودم یکضرب،همسرم ap بخاطر سربازی نیروی هوایی ارتش ،هر دومون مهندس عمران و شاغل در شرکت مهندسین مشاور(خصوصی)
آپدیت ۲۱جون،۲۳جون(صدور ویزای خودم)،۲۰جولای بخاطر ایمیل،۷آگوست آپدیت دوخطی،۸آگوست or و اعلام کلیریی در سایت سفارت ارمنستان
کلیری همسرم:۸آگوست پس از تنها۴۷ روز در کمال ناباوری!صدور ویزا:22آگوست(پیکاپ با آژانس ایران-آنکارا که خیلی دقیق و بموقع پاس رو تحویلمون دادن.)
مقصد:کالیفرنیا-اورنج کانتی منزل اقوام Big Grin بعدش شاید هیوستون
...Golden year of lottery, I believe
تشکر کنندگان: behzad mg ، SAEED TEHRANI ، matin86
(2016-07-21 ساعت 07:10)hadis1379 نوشته:  
(2016-07-20 ساعت 12:37)sd_seraj نوشته:  
(2016-07-19 ساعت 19:54)alirezafarhang81 نوشته:  سلام دوست عزیز دبی چون ویزا میخواد رو باید حتما بلیط رفتو برگشت بگیرید در نظر داشته باشید جابجا کردن تایم بلیط برگشت با شرکتهای ایرانی راحتتره ولی مشکل اینجاست هر روز پرواز ندارند و گاهی مجبورید بعد کنسلی سه چهار روز وقت بگذارید تا پرواز بعدی با دفاتر هواپیمایی مشورت کنید و حتما حضوری برید تا به پاسخ تمام سوالات برسید

(2016-07-20 ساعت 12:30)هادی هادی نوشته:  197رور نبود

بود، 263 روز

١١٠روز

كيس نامبر:51**   تعداد كيس: 4تا  تاريخ مصاحبه:6اپريل  كليرنس:منتظر

31روز Big Grin
CASE NUM: 2016AS74##
روییت قبولی:8may
ارسال فرم ها:16may
کارنت:12April
مصاحبه: 21june
سفارت: Yerevan
نتیجه: خودم یکضرب،همسرم ap بخاطر سربازی نیروی هوایی ارتش ،هر دومون مهندس عمران و شاغل در شرکت مهندسین مشاور(خصوصی)
آپدیت ۲۱جون،۲۳جون(صدور ویزای خودم)،۲۰جولای بخاطر ایمیل،۷آگوست آپدیت دوخطی،۸آگوست or و اعلام کلیریی در سایت سفارت ارمنستان
کلیری همسرم:۸آگوست پس از تنها۴۷ روز در کمال ناباوری!صدور ویزا:22آگوست(پیکاپ با آژانس ایران-آنکارا که خیلی دقیق و بموقع پاس رو تحویلمون دادن.)
مقصد:کالیفرنیا-اورنج کانتی منزل اقوام Big Grin بعدش شاید هیوستون
...Golden year of lottery, I believe
تشکر کنندگان: moh.saee ، مل مل ، matin86
(2016-07-21 ساعت 00:47)Ali--usa نوشته:  
(2016-07-20 ساعت 21:43)daniyal1351 نوشته:  الان تو یکی از شبکه ها اعلام کرد که ورود به ترکیه ممنوع شد .

سلام به همگی
دوستان من امروز رفته بودم انیستیتو پاستور تجریش برای تزریق واکسن هپاتیت که اتفاقا ۲ تا خانواده برنده لاتاری دیگه هم اونجا بودن
سر صحبت باز شد و گفتن که جفت خانواده ها ایمیل زدن به ‎Kcc‎ و درخواست تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی رو داده بودن و ۲ روزه جوابش اومده از ‎Kcc‎ که تغییر سفارت انجام شد

فکر میکنم باتوجه به شرایط ترکیه و شرایط ارمنستان امسال همه سفارت ابوظبی رو انتخاب میکنند
حالا بنظرتون ما هم ایمیل بزنیم؟
چقدر تاریخ مصاحبه عقب میفته؟

آقا تاپیک رو اشتباه اومدی این سوال رو باید تو «برندگان لاتاری ۲۰۱۷» بپرسی. Big Grin

کيس نامبر: ‎2016AS51##‎
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دوره‌های مهندسی نرم‌افزار، شغل برنامه‌نویس نرم‌افزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ‎۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیت‌ها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
تشکر کنندگان:
(2016-07-21 ساعت 18:37)behzad mg نوشته:  سلام دوستان ، من حدود نیم ساعت پیش در سیس آپ دیت شدم ولی همچنان یک خطی ، در ضمن چند روز پیش به سفارت ابوظبی ایمیل زدم که جوابی ندادن ، حالا تحلیلتون چیه ؟

عزیزم منم مثل شما یه ایمیل زده بودم چند روز بعدش دیدم ابدیت خوردم ولی تازه فهمیدم واسه خاطره ایمیل بوده
کیس نامبر: **as63
مصاحبه : 9 می ابوظبی
سربازی : س پ ا ه
مدرک تحصیلی: لیسانس
ابدیت : 10 می تو سایت سفارت و 17 می تو سایت سیس
تشکر کنندگان: behzad mg ، مل مل ، SAEED TEHRANI ، matin86
(2016-07-21 ساعت 19:57)ahfpca نوشته:  
(2016-07-21 ساعت 00:47)Ali--usa نوشته:  
(2016-07-20 ساعت 21:43)daniyal1351 نوشته:  الان تو یکی از شبکه ها اعلام کرد که ورود به ترکیه ممنوع شد .

سلام به همگی
دوستان من امروز رفته بودم انیستیتو پاستور تجریش برای تزریق واکسن هپاتیت که اتفاقا ۲ تا خانواده برنده لاتاری دیگه هم اونجا بودن
سر صحبت باز شد و گفتن که جفت خانواده ها ایمیل زدن به ‎Kcc‎ و درخواست تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی رو داده بودن و ۲ روزه جوابش اومده از ‎Kcc‎ که تغییر سفارت انجام شد

فکر میکنم باتوجه به شرایط ترکیه و شرایط ارمنستان امسال همه سفارت ابوظبی رو انتخاب میکنند

آقا تاپیک رو اشتباه اومدی این سوال رو باید تو «برندگان لاتاری ۲۰۱۷» بپرسی.  Big Grin

اونجا که تو ۳ تا تاپیک پرسیدم کسی جواب نداد گفتم از شما دوستان قدیمی کمک بگیرم که باز هم گویا ...

تشکر کنندگان:
(2016-07-22 ساعت 00:31)Ali--usa نوشته:  
(2016-07-21 ساعت 00:47)Ali--usa نوشته:  سلام به همگی

آقا تاپیک رو اشتباه اومدی این سوال رو باید تو «برندگان لاتاری ۲۰۱۷» بپرسی.  Big Grin

اونجا که تو ۳ تا تاپیک پرسیدم کسی جواب نداد گفتم از شما دوستان قدیمی کمک بگیرم که باز هم گویا ...

دوست عزیز، با توجه به اینکه الان اول راه هستین نوبت شما عقب نمیفته. من هم تغییر سفارت دادم و به موقع با بقیه شماره های دور و بر خودم کارنت شدم. البته الان در نوبت کلیرنس به سر می برم ولی این موضوع هیچ ربطی به تغییر سفارت نداره. ارمنستان هم خیلی ها یکضرب گرفتن و شرایط عجیبی در اونجا حکمفرما نیست. خیلی ها هم البته هنوز خبری از کلیرنسشون نیست که البته همه سفارت ها با هم شروع می کنند و با هم سکوت می کنند. موفق باشید
کیس نامبر: 56**
محل مصاحبه :ایروان
تاریخ مصاحبه: 28 آپریل
آپدیت ها:28 و 29 آپریل و 2 و4 می و 11 جولای بابت فرستادن ایمیل- دوم آگوست بدون ایمیل ولی هنوز یک خطی-8 اگوست با ایمیل- 9 آگوست آپدیت دوخطی- 10 آگوست کلیر در سایت سفارت
وعده آفیسر: دو هفته دیگه کلیر میشی
کلیر: بعد از 105 روز انتظار(10 آگوست)
تحصیلات: کارشناسی ارشد
تعداد افراد: 2 نفر
تشکر کنندگان: Ali--usa ، مل مل ، SAEED TEHRANI ، matin86
(2016-07-22 ساعت 00:31)Ali--usa نوشته:  
(2016-07-21 ساعت 00:47)Ali--usa نوشته:  سلام به همگی

فکر نمی کنم تأثیری روی تاریخ مصاحبه تون داشته باشه، کیس نامبر اگه زیر 1000 بود شاید تأثیرگذار بود. اگه ایمیل هم ندید و اوضاع خراب باشه، خود kcc سفارتتون رو عوض میکنه. امسال خیلی از 2016 ایی ها سفارتشون از آنکارا به ایروان و ابوظبی تغییر کرد.
شماره کیس: 2016AS71XX
مصاحبه: هفته اول June
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد کیس: 4 (برنده اصلی مادرم هستن)-->3 نفر(من بخاطر سنم از پرونده حذف شدم، موقع ثبت نام تازه ٢٠ سالم شده بود و موقع مصاحبه سنمو محاسبه كردن و١٤ روز زياد داشتم )
نتیجه: AP
آپدیت ها: 19, 21 June کل کیس. 16 June نفر سوم. 22 June نفر اول و دوم. 26 June نفر اول(بخاطر ایمیل جهت شناسایی کیس در سایت سفارت). 26 July نفر اول(دو خطی). 27 July(آپدیت کل کیس و or نفر اول). 29 July نامه کلیری نفر اول و سوم. 10 August(نفر دوم or).  نامه کلیری نفر دوم 15 August.
صدور ويزاى نفر اول و سوم: 8 August
صدور ویزای نفر دوم(با اعمال شاقه بعد از یک ماااه و 5 روز): 20 September
تشکر کنندگان: Ali--usa ، matin86
دوستان بالاخره بعد از گذشت ٢٤٥روز از مصاحبه همسرم به تاريخ ٢١جولای اپديت و دو خطي شد.
بويه كليري مياد
انشالله به زودي واسه همه خبرايه خوب مياد
، کیس نامبر:2XXX&ارسال فرم:1 June &کارنت:12 August&مصاحبه:هفته سوم نوامبر ایروان
نتیجه:خودم یک ضرب و همسر جانAP(شغل شرکت خصوصی، سربازی نیرو هوایی ارتش)
ورود خودم به آمریکا:13می(4 روز مونده به انقضای ویزا،ریسک کردم که شاید ویزای همسرم بیاد... Sad )-دالاس-سوشال:14روز بعد از ورود،گرین کارت 28روز بعد از ورود

*آپدیت همسرم:٢۵ نوامبر، ٢١جولای از آمریکا(دو خطی)، ٢٢ جولای از سفارت،٢۵ جولای آپدیت تبدیل به OR ،کلیر بعد از 247 روز
گرفتن ویزا 12 آگوست Big Grin
سفرنامه
(2016-07-22 ساعت 03:47)chakavakl نوشته:  دوستان بالاخره بعد از گذشت ٢٤٥روز از مصاحبه همسرم به تاريخ ٢١جون اپديت و دو خطي شد.
بويه كليري مياد

مبارکه به سلامتی ، البته فکر کنم منظورتون ۲۱ جولای بوده !
کیس نامبر: 2016as4xxx
تعداد افراد کیس: دو نفر
ارسال فرم 260: می ۳۱
مصاحبه: مارچ ، ابوظبی
سربازی: معاف
شغل: غیردولتی ، غیرحساس
مدرک تحصیلی: کارشناسی غیر حساس
کلیر: با سپاس از پروردگار مهربان ۷ آگوست

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار ...
تشکر کنندگان: chakavakl
(2016-07-22 ساعت 10:14)behzad mg نوشته:  
(2016-07-22 ساعت 03:47)chakavakl نوشته:  دوستان بالاخره بعد از گذشت ٢٤٥روز از مصاحبه همسرم به تاريخ ٢١جون اپديت و دو خطي شد.
بويه كليري مياد

ممنون
اینقد هیجان زده بودم که اشتباه نوشتم الان ویرایشش کردم
، کیس نامبر:2XXX&ارسال فرم:1 June &کارنت:12 August&مصاحبه:هفته سوم نوامبر ایروان
نتیجه:خودم یک ضرب و همسر جانAP(شغل شرکت خصوصی، سربازی نیرو هوایی ارتش)
ورود خودم به آمریکا:13می(4 روز مونده به انقضای ویزا،ریسک کردم که شاید ویزای همسرم بیاد... Sad )-دالاس-سوشال:14روز بعد از ورود،گرین کارت 28روز بعد از ورود

*آپدیت همسرم:٢۵ نوامبر، ٢١جولای از آمریکا(دو خطی)، ٢٢ جولای از سفارت،٢۵ جولای آپدیت تبدیل به OR ،کلیر بعد از 247 روز
گرفتن ویزا 12 آگوست Big Grin
سفرنامه
تشکر کنندگان: moh.saee
(2016-07-22 ساعت 10:44)chakavakl نوشته:  
(2016-07-22 ساعت 10:14)behzad mg نوشته:  
بويه كليري مياد

ممنون
اینقد هیجان زده بودم که اشتباه نوشتم الان ویرایشش کردم

حیلی برای هردوتون خوشحالیم. دیشب توی گروه کلی سوت و دست و هورا داشتیم. امیدوارم که به زودی بیاد پیشتون. فقط دعا کردن برای ماها رو فراموش نکنید
کیس نامبر: 56**
محل مصاحبه :ایروان
تاریخ مصاحبه: 28 آپریل
آپدیت ها:28 و 29 آپریل و 2 و4 می و 11 جولای بابت فرستادن ایمیل- دوم آگوست بدون ایمیل ولی هنوز یک خطی-8 اگوست با ایمیل- 9 آگوست آپدیت دوخطی- 10 آگوست کلیر در سایت سفارت
وعده آفیسر: دو هفته دیگه کلیر میشی
کلیر: بعد از 105 روز انتظار(10 آگوست)
تحصیلات: کارشناسی ارشد
تعداد افراد: 2 نفر
تشکر کنندگان: مل مل ، SAEED TEHRANI ، chakavakl ، matin86

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان