کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-07-23 ساعت 00:51)moh@m@d نوشته:  با سلام به همگی دوستان
چند روز پیش کیس ما تو سایت سیس آپدیت شد و سپس به or تبدیل شد ، همچنین متن نامه سفارت تغییر کرده ولی متن همچنان یک خطیه و من هیچ ایمیلی هم به سفارت نزدم با توجه به اطاعات فوق لطفا راهنمایی بفرمایید بنده الان دقیقا چه کاری باید انجام بدم .    
                                                                                                                                                          ممنون از راهنمایتون

با عرض تبریک و آرزوی موفقیت ، شما الآن تنها باید به فکر تهیه ویزا و بلیط باشین .
کیس نامبر: 2016as4xxx
تعداد افراد کیس: دو نفر
ارسال فرم 260: می ۳۱
مصاحبه: مارچ ، ابوظبی
سربازی: معاف
شغل: غیردولتی ، غیرحساس
مدرک تحصیلی: کارشناسی غیر حساس
کلیر: با سپاس از پروردگار مهربان ۷ آگوست

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار ...
تشکر کنندگان: sahar2016
(2016-07-23 ساعت 12:22)سفید برفی نوشته:  سلام
امیدوارم حا ل همگی خوب باشد
دوستان من یک سوال دارم اگه کسی بتونه جواب بده ممنون می شم.
ما تا حالا 32 بار در سایت سفارت اپدیت خوردیم بعضی ها می گن این اپدیت مهم نیست و سیستمی است
تمام اپدیت سایت سفارت به وقت ساعت امر . بوده بجز چند تا که به وقت ساعت انکا.. بوده
خواهش می کنم راهنمایی بفرمائید.
لازم به ذکر است که 5 تا از 32 تا در سایت سیس مشترک بوده
با آرزوی موفقیت برای همه

همه آپدیتها درباره چک کردن کیستون میشه
بعلاوه اگر ایمیل هم زده باشید آپدیت میشید
شما اول از همه لطف کنید امضا خودتون رو کامل کنید مثل دوستان
تا راحت تر بشه راهنمایی کرد و از وضعیتتون با اطلاع بشیم
، کیس نامبر:2XXX&ارسال فرم:1 June &کارنت:12 August&مصاحبه:هفته سوم نوامبر ایروان
نتیجه:خودم یک ضرب و همسر جانAP(شغل شرکت خصوصی، سربازی نیرو هوایی ارتش)
ورود خودم به آمریکا:13می(4 روز مونده به انقضای ویزا،ریسک کردم که شاید ویزای همسرم بیاد... Sad )-دالاس-سوشال:14روز بعد از ورود،گرین کارت 28روز بعد از ورود

*آپدیت همسرم:٢۵ نوامبر، ٢١جولای از آمریکا(دو خطی)، ٢٢ جولای از سفارت،٢۵ جولای آپدیت تبدیل به OR ،کلیر بعد از 247 روز
گرفتن ویزا 12 آگوست Big Grin
سفرنامه
تشکر کنندگان: amirak7 ، SAEED TEHRANI
با سلام
برای امضا چطور اقدام کنم
تشکر کنندگان: sahar2016
(2016-07-23 ساعت 13:57)سفید برفی نوشته:  با سلام
برای امضا چطور اقدام کنم

این پست رو مطالعه کنید کامل توضیح داده
، کیس نامبر:2XXX&ارسال فرم:1 June &کارنت:12 August&مصاحبه:هفته سوم نوامبر ایروان
ورود خودم به آمریکا:13می(4 روز مونده به انقضای ویزا،ریسک کردم که شاید ویزای همسرم بیاد... Sad )-دالاس-سوشال:14روز بعد از ورود،گرین کارت 28روز بعد از ورود

*آپدیت همسرم:٢۵ نوامبر، ٢١جولای از آمریکا(دو خطی)، ٢٢ جولای از سفارت،٢۵ جولای آپدیت تبدیل به OR ،کلیر بعد از 247 روز
سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2016-07-23 ساعت 12:22)سفید برفی نوشته:  سلام
امیدوارم حا ل همگی خوب باشد
دوستان  من یک سوال دارم اگه کسی بتونه جواب بده ممنون می شم.
ما تا حالا 32 بار در سایت سفارت اپدیت خوردیم بعضی ها می گن این اپدیت مهم نیست و سیستمی است
تمام اپدیت سایت سفارت به وقت ساعت امر . بوده بجز چند تا که به وقت ساعت انکا.. بوده
خواهش می کنم راهنمایی بفرمائید.
لازم به ذکر است که 5 تا از 32 تا در سایت سیس مشترک بوده
با آرزوی موفقیت برای همه

آپدیتهای سایت سفارت آنکارا مهم نیست، اون ۲-۳ روز یکبار آپدیت میشه و مال کلیه پرونده‌های سفارت هست.
برای ما آنکارایی‌ها آپدیتهای سایت ceac هست که مهمه، و البته خود ایمیل اعلام کلیر شدن که از طرف سفارت ارسال میشه.

پیروز باشید

کيس نامبر: ‎2016AS51##‎
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دوره‌های مهندسی نرم‌افزار، شغل برنامه‌نویس نرم‌افزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ‎۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیت‌ها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
تشکر کنندگان: alborz3718
دوستان یه سوال
همسر من ک تاریخ مدیکالش گذشته و باید دوباره مدیکال بده،آیا باید از طریق پست برای گرفتن ویزا اقدام کنه یا فرق میکنه ؟

سفرنامه
تشکر کنندگان: SAEED TEHRANI
Sad 
(2016-07-23 ساعت 12:09)hadir نوشته:  
(2016-07-23 ساعت 10:24)tirdad89 نوشته:  شصت و هفت روز تا پایان لاتاری2016 مونده یعنی تو این مدت کلیرنس میشم ولی خداییش خیلی زود دیر میشه
واقعا امیدوارم معجزه بشه...چون با این تعداد پرونده ای که مونده فقط معجزه لازمه
منم چشمم آب نمیخوره کلیرنس بشم Sad خوب شد به توصیه دوستان عمل کردم و زیاد جدی نگرفتم Rolleyes و کارو زندگی رو ول نکردم به هر حال هرچه پیش آید خوش آید تلخ یا شیرین Cool اما امید وارم هوراااااای همه دوستان رو بشنوم Rolleyes خودمم بشخصه دیگه در لاتار شرکت نمیکنم Wink
شماره کیس:##50
تاریخ رویت قبولی:اوایل مهر94
کنسولگری:آنکارا تغییر به ایروان
تعداد افراد منظور در کیس:1
ارسال فرمها سری اول:اوایل آبان94
کارنت شدن کیس:اوایل اسفند94
مصاحبه:21آپریل-2اردیبهشت95
دریافت کلیرنس:22 مرداد 95
دریافت ویزا:27آگست یا 6 شهریور95
ورود به آمریکا:اگر زنده باشیم
دریافت گرین کارت: اگه بریم آمریکا
جمع هزینه ها:تا الان تقریبا5،300،000هزار تومن
تشکر کنندگان: amirak7 ، matin86
دوستان همین الان یکی از دوستانم از دبی زنگ زدن و گفتش سفارت کلی کلیر کرده و همین جوری داره بچه های لاتاری میان که ببرن واسه تمدید مدیکال که برن ویزاشونو بگیرن البته اقا رضا لیدر هستن و من برای اینکه از استرس در بیام ایشون منو در جریانه این اخبار قرار میده
کیس نامبر: **as63
مصاحبه : 9 می ابوظبی
سربازی : س پ ا ه
مدرک تحصیلی: لیسانس
ابدیت : 10 می تو سایت سفارت و 17 می تو سایت سیس
تشکر کنندگان: هادی هادی ، ahfpca ، مل مل
(2016-07-23 ساعت 19:42)grimfandango نوشته:  
(2016-07-23 ساعت 19:17)khodamtanha نوشته:  دوستان همین الان یکی از دوستانم از دبی زنگ زدن و گفتش سفارت کلی کلیر کرده و همین جوری داره بچه های لاتاری میان که ببرن واسه تمدید مدیکال که برن ویزاشونو بگیرن البته اقا رضا لیدر هستن و من برای اینکه از استرس در بیام ایشون منو در جریانه این اخبار قرار میده

خدا از دهنت بشنوه. باشد که همه شاد شوند Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin  Smile  Smile  Shy

سلام دبی یا ابوظبی؟
تشکر کنندگان:
190 روز !!!
کیس نامبر : 36QQ
مصاحبه 13 ژوئن 2016
ابوظبی
..
تشکر کنندگان: matin86
(2016-07-23 ساعت 23:53)hamednew نوشته:  190 روز !!!
مصاحبه 13 ژوئن 2016
ابوظبی
..
منظورتون 13 ژانویه است ؟
(2016-07-23 ساعت 12:20)هادی هادی نوشته:  
(2016-07-20 ساعت 12:30)هادی هادی نوشته:  
(2016-07-14 ساعت 10:23)هادی هادی نوشته:  xطومار انتظار 2016
دوستان با وارد کردن متناوب و مستمر روزهای انتظار به این طومار وارد و با کشیدن هورای قشنگ کلیر شدن از آن خارج شوید.به امید آخرین هورا در یک روز سرد پاییزی توسط آخرین همراه که باعث در هم پیچیدن این طومار شود.

با حضور سبزتان این تابستان تفتیده را گرمتر نمایید.با تشکر.......

191روز انتظار
197رور نبود
200 روز بقیه پس کجان رفتن یا نرسیدن....

185 روز
آخه واقعا چرا ؟؟؟چرا؟چرا؟به کدامین گناه؟؟؟؟؟؟؟
چرا اینقد دارن طولش میدن؟؟؟؟؟
هیچ سالی اینقد کلیرنس طولانی نبوده .الان 6 ماهه که هیچ کدوم از سفارت ها کلیر درست حسابی نکردن.
تاریخ رویت قبولی: May 08 2015 ساعت 5 صبح .
شماره کیس  2016AS44XX
سفارت : ارمنستان
تعداد افراد منظور در کیس 2 نفر  
مصاحبه 18 : فوریه همسرم یک ضرب و خودم مراحل اداری

کلیر: با معجزه ی خدا سوم آگوست .....                 
خدایا منو این دنیا پاک کردی ، اون دنیا هم پاکم کن ....
تشکر کنندگان: Siamak ، SAEED TEHRANI ، matin86
(2016-07-24 ساعت 10:12)tyrex نوشته:  آخه واقعا چرا ؟؟؟چرا؟چرا؟به کدامین گناه؟؟؟؟؟؟؟
چرا اینقد دارن طولش میدن؟؟؟؟؟
هیچ سالی اینقد کلیرنس طولانی نبوده .الان  6 ماهه که هیچ کدوم از سفارت ها کلیر درست حسابی نکردن.

با توجه به وضعیت جنگ و کودتا تو ترکیه و ارمنستان Sad و حمله ایرانی آلمانی 18 ساله به مرکز خرید مونیخ و روند بسیااااااااااااااااااااااااااار کند در اعلام کلیرنس واقعا معجزه لازمه...
اما باید امیدوار بود و صبور Shy
تشکر کنندگان:
(2016-07-24 ساعت 00:05)ستوده نوشته:  
(2016-07-23 ساعت 23:53)hamednew نوشته:  190 روز !!!
مصاحبه 13 ژانویه 2016
ابوظبی
..
منظورتون 13 ژانویه است ؟

دقیقا دوست من . حواس پرت شدیم .. Rolleyes Rolleyes
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان