کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-07-31 ساعت 18:47)tyrex نوشته:  
(2016-07-31 ساعت 17:38)mohajerUsa نوشته:  
(2016-07-31 ساعت 12:52)tyrex نوشته:  ی پسری اینجا بود که اونم اپدیت 24 فوریه بود از ابوظبی .کجایی تو پسر؟؟؟؟؟کلیر شدی یا نه؟؟؟؟اگه این پیامو میخونی جواب بده .دمت گرم

دوستان پسر آپدیت 24 فوریه منم که هنوز آپدیت نشدم

دوست من خبری شد بهم بگو حتما .دمت گرم. فکر میکنم با هم کلیر بشیم چون آپدیت هامون با هم بوده.راستی امضات غیبش زده !

به روی جفت چشمام
هیچ کاری توی سایت نمیتونم بکنم
میگه رمز نادرسته اما میدونم رمزم درسته
به هر حال چشم اگر خبری شد حتما خبر میدم دوست گلم
تشکر کنندگان: tyrex
سایت سفارت ابوظبی واسه تلگرام ادرسش چیه
کیس نامبر: **as63
مصاحبه : 9 می ابوظبی
سربازی : س پ ا ه
مدرک تحصیلی: لیسانس
ابدیت : 10 می تو سایت سفارت و 17 می تو سایت سیس
تشکر کنندگان:
(2016-07-31 ساعت 19:08)mohajerUsa نوشته:  
(2016-07-31 ساعت 17:38)mohajerUsa نوشته:  دوستان پسر آپدیت 24 فوریه منم که هنوز آپدیت نشدم

دوست من خبری شد بهم بگو حتما .دمت گرم. فکر میکنم با هم کلیر بشیم چون آپدیت هامون با هم بوده.راستی امضات غیبش زده !

به روی جفت چشمام
اقا بعد از 60 روز باید سایت بشناستت شاید صفر اضافه وارد میکنی برای مثال 2016AS04321اشتباه هست صفر اضافه هستش باید بزنی2016AS4321در ضمن تو سایت ceacچی جواب میده....ایمیل بزن از contact usسایت سفارت درست میشه...
2016AS37##کیس یکنفره .لیسانس علوم پزشکی تهران سربازی س .مصاحبه ابوظبی 5 ژانویه AP...آپ هردو سایت 15مارچ فقط ...اپ سیس دوخطی 29جولای...اپ سیس 31 جولای تبدیل به or سیس اپ طلایی 1اگوست...سایت سفارت و ایمیل کلیییییری 4 اگوست...سیس 4 اگوست اپ...مدیکال 8اگوست ...تخویل مدارک وپاس9اگوست...ایشود ویزا10اگوست....دریافت ویزا11اگوست.....هزینه ها سفر حدودهشت میلیون تا اینجا برای دوبار سفر به دوبی...پرداخت 165 دلار29USCISنوامبر . ورود امریکا لوس انجلس30 نوامبر پرواز ایر فلوت تحویل مدارک گذشتن از گمرک براحتی. افتتاح حساب بانکی در ولز فالگو و مراجعه به سوشال 1 دسامبر....
تشکر کنندگان:
(2016-07-31 ساعت 18:29)هادی هادی نوشته:  
(2016-07-31 ساعت 18:20)farnaz100 نوشته:  یک سوال داشتم.
از دوستان ابوظبی کسی بوده فقط از طریق ایمیل و بدون نامه کلیری در سایت سفارت ابوظبی کلیر شده و ویزا گرفته باشه.
من فقط یه ایمیل از سفارت دریافت کردم که مراحل اداریم تموم شده و برای گرفتن ویزا اقدام کنم و یه اپ 29 جولای هم تو سایت سیس داشتم. ولی نامه ای تو سایت سفارت مبنی بر کلیر شدنم نیومده.
بله اقا سعید مثل شما بود 5شنبه ویزاشم گرفت برگشت ولی سایت سفارت هنوز کلیر نزده  توصفحه های قبل توضیح دادن ...دوستان ایمیل هاشونو چک کنن سایت ابوظبی نفتیه اعتباری نداره مبادا جا بمونید مخصوصا اون کسایی که توی orموندن.. ....شما هم معطل نشید تشریف ببرید .......از orتا کلیر چند روز طول کشید....تا چه تاریخی بهتون وقت دادن.......

کسی میدونه واسه پیگیری باید به کجا ایمیل زد ؟ من 4 روزه OR شدم اما نه کلیر شدم نه ایمیل گرفتم !!!!
تشکر کنندگان:
(2016-07-31 ساعت 17:13)pkafshdoozak نوشته:  دوستان عزیز سلام
خبر خوب برای آنکارایی ها من امروز or  شدم.
به نظر میاد آنکارا هم داره یه کارایی می کنه

آقا صميمانه تبريك ميگم . ولي امروز كه يك شنبس و تعطيل رسمي آنكارا؟؟؟؟!!!!
شماره کیس‎2016as5***‎    تاریخ رویت قبولی:‎19 نوامبر ‎2015‎   کنسولگری: آنكارا  تعداد افراد منظور در کیس :۳   برنده اصلی آقا- سربازی ارت ش    ارسال فرمهای260: 3 دسامبر2015  کارنت شدن کیس:9 فوريه2016   نامه دوم ‎: 22فوريه2016   مديكال: 2آپريل ‎2016‎   مصاحبه: 7 آپريل ۲۰۱۶     نتیجه:AP  آپدیتها: 8آپریل و کلی آپدیت بدرد نخور دیگر از سفارت ،آپديت سيس براي نفر اول و دوم و دو خطي شدن 3 آگست ،  8 آگست or کلیر:به خواست خدا 9 آگست  دریافت ویزا: 18 آگست  ورود به آمریکا:14 سپتامبر ‎  دریافت گرین کارت:    
تشکر کنندگان:
(2016-07-31 ساعت 19:34)هادی هادی نوشته:  
(2016-07-31 ساعت 19:08)mohajerUsa نوشته:  
(2016-07-31 ساعت 18:47)tyrex نوشته:  دوست من خبری شد بهم بگو حتما .دمت گرم. فکر میکنم با هم کلیر بشیم چون آپدیت هامون با هم بوده.راستی امضات غیبش زده !

به روی جفت چشمام
اقا بعد از 60 روز باید سایت بشناستت شاید صفر اضافه وارد میکنی برای مثال 2016AS04321اشتباه هست صفر اضافه هستش باید بزنی2016AS4321در ضمن تو سایت ceacچی جواب میده....ایمیل بزن از contact usسایت سفارت درست میشه...

دوست عزیزم سایت مهاجرسرا نمیتونم اطلاعاتم رو ادیت کنم و خیلی هم پیگیر اینکه درستش کنم نبودم
سایت سیس اوکیه
تشکر کنندگان:
(2016-07-30 ساعت 16:36)panizrm نوشته:  
(2016-07-30 ساعت 15:19)Asker نوشته:  
(2016-07-30 ساعت 13:24)Asker نوشته:  دوستانی که کلیر شدن و ویزا را از سفارت ابوظبی دریافت کردن ممکنه از تجربشون بگن؟ چند روز طول می کشه تا جواب آزمایش آماده بشه؟ آیا هر روز می تونیم گذرنامه و جواب ازمایش ها را به سفارت تحویل بدیم یا فقط یه شنبه سه شنیه؟ آیا باید گذرنامه را خودمون به سفارت تحویل بدیم؟ آیا بعد از اون می تونیم با یه آژانس هماهنگ کنیم از پست برامون بگیره بیاره؟ در این پروسه چه مدارکی لازمه و چند روز طول می کشه؟ آیا من می تونم آزمایش بدم برگردم پدرم باقی کارها را برام انجام بده؟دوستان کسی راهنمایی کنه ممنون میشم

دوستانی که ویزا می گیرن خواهشن اینقد نامرد نباشن که دیگه اینجا نیان. هرکی اطلاعات داره بگه خیلی ممنون می شیم به خدا. دعاشون میکنیم. خدا خیر بده همه ی دوستان را

با سلام دوست گرامی
هر روز که آزمایش بدین فرداش حاضره سعی کنید حتما صبح زود حضور داشته باشین که فردا تا 11 جوابتون حاضر باشه البته به من هم گفتن 11 ولی من ساعت 10 جوابو گرفتم و سریع رفتم ابو ظبی بجز جمعه ها هر روز تست انجام میشه.توی برگه نوشته فقط یک شنبه و سه شنبه ولی همسرم چون بعد از من اومد روز پنجشنبه که رفتم ویزای خودمو بگیرم مدارک ایشون رو هم تحویل دادم و چیزی نگفت.برای سفارت ابوظبی لازم نیست خود فرد حضور داشته باشه ولی اگر مدیکالتونو تمدید کردید یادتون نره که اون روهم با پاسپورت باید به سفارت تحویل بدهید.اگر میخواهید از پست استفاده کنید برای گرفتن ویزا باید در موقع ثبت نام ذکر بشه نام کسی که مدرکو تحویل میگیره.بله اگر شما مدیکال رو تمدید کنید پدر محترمتنون میتونن کار شما رو انجام بدن و مشکلی پیش نمیاد ..برای تمدید مدیکال 5 عدد عکس نامه سفارت پاسپورت و برگه واکسیناسیون که کپی اون رو بار قبل بیمارستان بهتون داده و همچنین کارت واکسیناسیون .یادتون باشه حتما 5 عدد عکس ببرید من یه دونه کم داشتم مجبور شدم 40 درهم پرداخت کنم اونم اسکن شده عکسمو چاپ کنم.توی برگه سفارت هم اگر مدرکی رو براتون تیک زده داشته باشین وگرنه فقط پاسپورت و  جواب مدیکال وپرینت نامه سفارت که نشون میده کلیر شدید که با نشون دادن این برگه میزارن داخل بشید .در ضمن من یکشنبه مدارکو تحویل سفارت دادم که پنجشنبه ویزام حاضر شد و همون روز که مدارک همسر مو تحویل دادم روز چهار شنبه هفته بعد  ویزای ایشون حاضر شد .من با اتوبوس از ایستگاه الغبیبه رفتم   که خیلی هم راحته .ودر کل حدود 100 درهم رفت و برگشت میشه که بنظر من خیلی بصرفه هست و جای هیچ نگرانی نداره .امیدوارم تونسته باشم اطلاعاتی رو که خواستید بیان کرده باشم .با آرزوی موفقیت

دوستان عزیزی که تجربه تمدید مدیکال و سپس دریافت ویزا در ایروان رو دارند ،
درج تجربیات و ارائه راهنمایی برای اطلاع اعضاء و افرادی که اعتبار مدیکالشون منقضی شده و دوباره باید به ایروان عزیمت کنند ، موجب تقدیر و تشکر فراوان خواهد بود.
تشکر کنندگان: Sdfghz ، panizrm ، SAEED TEHRANI ، matin86
(2016-07-31 ساعت 11:43)هادی هادی نوشته:  
(2016-07-31 ساعت 11:28)سعید... نوشته:  
(2016-07-31 ساعت 08:46)هادی هادی نوشته:  اقا مباررررک باشه لطف کن بگو کی رسیدی دوبی کی رفتی مدیکال جواب کی گرفتی سفارت کی رفتی اینا برای برنامه ریزی ما بدرد میخوره ....راستی منم دوخطی شدم.پیروز باشی

من جمعه عصر دبی بودم شنبه صبح مدیکال دادم و گفتم ما عجله داریم  نفری 250 درهم بیشتر دادیم و عصر جواب رو گرفتم یکشنبه ساعت 11 با مترو رفتم ترمینال اتوبوس الغبیبه ساعت 1:15 ترمینال ابوظبی بودم از اونجا تاکسی گرفتم ساعت 1:30 جلو سفارت پیاده شدم. دم در سفارت ایمیل کلیری رو ازم خواستن و داخل سفارت افیسر مدیکال جدید و پاسپورت و برگه مراحل اداری رو ازم خواست راجع به پست هم اصلا حرفی نزد یه برگه داد گفت پنجشنبه ساعت 2 بیا پاسپورتها رو بگیر. از سفارت که اومدم بیرون ساعت 3 بود تقریبا ایستادم جلو سفارت پنج دقیقه نشد یه تاکسی اومد سوار شدم رفتم ترمینال ابوظبی و برگشتم دبی. ترمینال دبی اتوبوس خط E100 هر ده دقیقه حرکت داره به ابوظبی خیلی راحت و ارزان با کارت نول خاکستری که برای مترو هم استفاده میشه کارت میزنید سوار میشید و موقع پیاده شدن هم لازم نیست دوباره کارت بزنید. هزینش هم نفری 25 درهم. اگه سوالی بود در خدمتم دوستان. به امید کلیری همتون.
ممنون سعید جان فقط پنجشنبه ساعت چند کارت تموم شد؟با پرواز 10 شب ماهان میشه برگشت یا نه ممنون....
تا ساعت 3:30 کار سفارت انجام شده تا برگردی دبی ساعت 5:30 نهایت 6 هست. اگه پرواز ماهان ساعت 10 باشه شما 8 که فرودگاه باشی خوبه. چمدون هاتون رو بدید به قسمت امانت داری هتل از سفارت که برگشتید بگیرید برین فرودگاه. موفق باشین.
شماره کیس 2016AS1###
سفارت ابوظبی 2نفر
ارسال فرم 260 نهم جولای 2015
نامه دوم 17 نوامبر 2015
تاریخ مصاحبه ژانویه 2016
اپدیت سفارت 11Jan  (ویزامون رو هم گرفتیم ولی هنوز نامه کلیری جایگزین نشده) Cool
اپدیت سیس  ,12,14,15,20,21,25 Jan اپدیت کلی#17 may نفر دوم#19 may اپدیت کلی و نفر دوم تبدیل بهor
14 JUL فقط نفر اصلی#18 جولای اپدیت کلی نفر اصلی هم or شد
کلیر: 194 روز ، ایمیل کلیری 18 جولای عصر
26 جولای issued  دریافت ویزا 28 جولای
ورود به یو اس آ  25 اکتبر
دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان: هادی هادی ، مل مل ، SAEED TEHRANI
سلام دوستان
کیس 3 نفره ما امروز عصر آپدیت شد و برنده اصلی که خودم خستم، or شدم
در ضمن 29 جولای هم پرونده من و هم دخنرم دوخطی شد، ولی همسرم هنوز یک خطی است
امیدوارم برای همه تون این هفته خبرای خوشی بیاد
موفق باشید
شماره کیس: 2016AS38**
تعداد افراد کیس: 3 
سفارت: ابوظبی
ارسال فرم: 16 جولای
نامه دوم: 17 نوامبر
مصاحبه: ژانویه
وضعیت: AP
آپدیت های سیس: 15 و 25 ژانویه، 20 آپریل (احتمالاً به دلیل ایمیل)
آپدیت هر 3 نفر در 21 جولای (احتمالاً به خاطر ایمیل 19 جولای)
29 جولای خودم (برنده اصلی) و دخترم آپدیت دوخطی
31 جولای آپدیت 3 نفره و or برای نفر اصلی، 1 آگوست آپدیت دوخطی همسرم
4 آگوست آپدیت 3 نفره، or برای همسرم و .................................................. بالاخره کلیر
23 آگوست دریافت ویزا
(2016-07-26 ساعت 18:22)epcot نوشته:  سلام دوستان،

یک سوال فوری دارم: بد از کلیر شدن، برای دادن پاسپورت و مدارک به سفارت ارمنستان باید مستقیم بریم جلو در سفارت تحویل بدیم یا باید به شرکت پستی که انتخاب و رجیستر کردیم تحویل بدیم؟

لطفا اگه کسی میدونه جواب بده
کیس نامبر:5xxx/تعداد افراد:1 نفر/مصاحبه: آپریل /نتیجه مصاحبه: AP(ارتش)/کلیرنس: 9 آگست/تحویل مدارک به سفارت:17 آگست/ دریافت ویزا:23آگست/ ورود به آمریکا:؟/
هزینه های قبل از دریافت ویزا:
هزینه ترجمه: 700.000 تومان+هزینه ارزیابی ملک 600.000 تومان+هزینه دوبار سفر به ایروان 4.000.000 تومان+ هزینه پرداختی به سفارت 330 دلار+ هزینه دو بار مدیکال 100.000 درام
هزینه های بعد از دریافت ویزا:
هزینه صدور گرین کارد: 165 دلار
بلیط رفت و برگشت سیاتل: 4.4 میلیون تومان+
هزینه هتل و اسکان 12شب:
سایر هزینه اقامت 12 شب:

تشکر کنندگان: SAEED TEHRANI
(2016-08-01 ساعت 00:27)ali3810 نوشته:  
(2016-07-26 ساعت 18:22)epcot نوشته:  سلام دوستان،

یک سوال فوری دارم: بد از کلیر شدن، برای دادن پاسپورت و مدارک به سفارت ارمنستان باید مستقیم بریم جلو در سفارت تحویل بدیم یا باید به شرکت پستی که انتخاب و رجیستر کردیم تحویل بدیم؟

لطفا اگه کسی میدونه جواب بده
ظاهرا اول باید ثبت نام پستی کنید.و نکته در ثبت نام انتخاب صحیح از چند گزینه ابتدایی هست که باید گزینه دوم یعنی
I need to schedule a K visa appointment.رو انتخاب کنید تا در مسیر صحیح قرار بگیرید و مراحل بعدی مشکل نداشته باشید.البته من این اطلاعات رو از یکی از دوستان که ویزای یکظرب گرفتن و برای فرستادن مدیکال اقدام کرده بودن گرفتم.و شاید انتخاب گزینه در کیسهای مختلف متفاوت هست.ایشون گفتن در دفتر پستی ایروان کاملا راهنمایی میکنند و موردی برای نگرانی نیست.
کیس نامبر:**2016as38
رویت قبولی:8may2015Smile
سفارت:آنکارا تغییر به ایروان
سابمیت فرم۲۶۰_دی اس:1june2015
کارنت شدن :9november2015
تعداد افراد:1
نامه دوم :17november2015
مدیکال:22jan 2016
مصاحبه: 26ژانویه
نتیجه:ap
آپدیتها:۱٬۲،۳feb,با ایمیل12july  
27جولای تبدیل به or
۲۹جولای
کلیر ۱ آگوست بعد از ۱۸۸روز
دریافت ویزا:
مقصد:washington dc
تاریخ ورود:
جمع تقریبی مخارج:
تشکر کنندگان: Hana2015 ، ali3810
(2016-07-31 ساعت 17:38)mohajerUsa نوشته:  
(2016-07-31 ساعت 12:52)tyrex نوشته:  ی پسری اینجا بود که اونم اپدیت 24 فوریه بود از ابوظبی .کجایی تو پسر؟؟؟؟؟کلیر شدی یا نه؟؟؟؟اگه این پیامو میخونی جواب بده .دمت گرم

دوستان پسر آپدیت 24 فوریه منم که هنوز آپدیت نشدم

اگر برای شما هم خبری شد به من خبر بده
ممنونم
تشکر کنندگان:
دوستان سایت ابوظبی پوکید باز نمیشه میگه قادر به سرویس نیست Service Unavailable برای شما هم اینطوریه شاید دارن درستش میکنن به خاطر همین اپدیت نمیکرده....اینم سوژه امروز...هردم از این باغ .....
2016AS37##کیس یکنفره .لیسانس علوم پزشکی تهران سربازی س .مصاحبه ابوظبی 5 ژانویه AP...آپ هردو سایت 15مارچ فقط ...اپ سیس دوخطی 29جولای...اپ سیس 31 جولای تبدیل به or سیس اپ طلایی 1اگوست...سایت سفارت و ایمیل کلیییییری 4 اگوست...سیس 4 اگوست اپ...مدیکال 8اگوست ...تخویل مدارک وپاس9اگوست...ایشود ویزا10اگوست....دریافت ویزا11اگوست.....هزینه ها سفر حدودهشت میلیون تا اینجا برای دوبار سفر به دوبی...پرداخت 165 دلار29USCISنوامبر . ورود امریکا لوس انجلس30 نوامبر پرواز ایر فلوت تحویل مدارک گذشتن از گمرک براحتی. افتتاح حساب بانکی در ولز فالگو و مراجعه به سوشال 1 دسامبر....
تشکر کنندگان:
(2016-07-31 ساعت 20:46)alborz3718 نوشته:  
(2016-07-31 ساعت 17:13)pkafshdoozak نوشته:  دوستان عزیز سلام
خبر خوب برای آنکارایی ها من امروز or  شدم.
به نظر میاد آنکارا هم داره یه کارایی می کنه

آقا صميمانه تبريك ميگم . ولي امروز كه يك شنبس و تعطيل رسمي آنكارا؟؟؟؟!!!!

سلام دوست عزیز
از اونجاییکه من تعطیلات سفر بودم و تازه امروز چک کردم احتمالا شما درست میگین و همون 29 جولای که آپدیت شدم or هم شده. Big Grin
فقط یه سوال من دوخطی نشدم، آیا فقط or شدن نشونه ی خوبی هست یا نه؟
کیس نامبر 3800
تعداد افراد کیس 1 نفر خانم
تاریخ مصاحبه 2 می‎ - آنکارا
وضعیت  ‎AP‎
مدرک لیسانس مدیریت تبلیغات تجاری
شرکت خصوصی
اپدیت ها  
سیس  9 جون - 29 جولای (/ هم شده or) اما دو خطی نشده
و بالاخره كلير (5Aug)
تشکر کنندگان: ahfpca ، مل مل ، هادی هادی
دوستان عزیزی که آپدیت 29 جولای داشتند ،
/ کسی به or تبدیل شده ؟