کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-07-31 ساعت 07:55)nahid.t نوشته:  
(2016-07-30 ساعت 18:31)samira2016 نوشته:  دوستان با کمک و همراهی بسیار سازنده  جناب امين و خانم سپیده خانوم آمار کیس های باقیمانده سفارت ارمنستان ارزيابي شده، برخی از کیس ها سر وقت مصاحبه نرفته بودند که اطلاعاتشون مد نظر قرار گرفت . در نهایت آمار نسبتا دقیقی از کیس های باقیمانده ارمنستان در مرحله کلیرنس به شرح زیر تهیه شد ؛
اکتبر   -
نوامبر  ۱ کیس
دسامبر ۲ کیس
ژانویه  ۸ کیس
فوریه  ۸ کیس
مارچ  ۱۹ کیس
آپریل  ۲۷ کیس

پدر من هم ارمنستان مصاحبه داشته و كلير نشده
آپريل 5

خواهس میکنم امضاتون رو تکمیل کنید Sad Sad
برنده:همسرم
کنسولگری:ارمنستان
❶ کیس نامبر: 2016AS74##    
❷  تعداد افراد:2 نفر
❸رویت قبولی:‎2015 20 May‎
❹ارسال فرم:2015‎ ‎15 July
❺مصاحبه:30 JUNE 2016
❻نتیجه مصاحبه:AP
❼ آپدیتها: 1و5جولای- 26و29 آگوست- 6و9سپتامبر-20سپتامبر(دوخطی شدن خودم)-22سپتامبر-23 سپتامبر-27سپتامبر- 29 سپتامبر(ساعت10شب دوخطی شدن همسر) - 30سپتامبر ساعت 16 ایشودشدن ویزا *تاریخ آپدیتهای بدون ایمیل*
✈️ مقصد: دالاس
همسر:معافیت پزشکی سربازی-شرکت خصوصی
خودم:کارمند شرکت خصوصی

تشکر کنندگان:
دقت كنيد نوشتم كيس خانوادگي هست مادرم ويزا گرفت پدرم مشمول كلرينس شد
تشکر کنندگان:
(2016-07-31 ساعت 00:38)سعید... نوشته:  
(2016-07-28 ساعت 08:52)هادی هادی نوشته:  
(2016-07-27 ساعت 23:32)سعید... نوشته:  سلام..برای من نوشته بود نهایتاً 10 روز کاری.
اقا سعید درود کجایی اقا ویزا گرفتی اونجا چه خبر بود شلوغ بود یا نه لاتاری ها بودن ....امار کیس ها رو بده چند روزه پرچم بالا نیست موفق باشی....

درود دوست عزیز اره من ویزا رو گرفتم دیروز برگشتم. سفارت شلوغ بود پنج شیش تا کیس لاتاری رو میدونم که اومده بودن ولی بقیه رو نمیدونم که لاتاری بودن یا نه. در ضمن من هنوز توی سایت سفارت نامه کلیریم جایگزین نشده...  امار رو فردا چک میکنم میزارم تو سایت. ایشالا همتون کلیر بشید و خدا دل همتون رو شاد کنه.

اقا مباررررک باشه لطف کن بگو کی رسیدی دوبی کی رفتی مدیکال جواب کی گرفتی سفارت کی رفتی اینا برای برنامه ریزی ما بدرد میخوره ....راستی منم دوخطی شدم.پیروز باشی
2016AS37##کیس یکنفره .لیسانس علوم پزشکی تهران سربازی س .مصاحبه ابوظبی 5 ژانویه AP...آپ هردو سایت 15مارچ فقط ...اپ سیس دوخطی 29جولای...اپ سیس 31 جولای تبدیل به or سیس اپ طلایی 1اگوست...سایت سفارت و ایمیل کلیییییری 4 اگوست...سیس 4 اگوست اپ...مدیکال 8اگوست ...تخویل مدارک وپاس9اگوست...ایشود ویزا10اگوست....دریافت ویزا11اگوست.....هزینه ها سفر حدودهشت میلیون تا اینجا برای دوبار سفر به دوبی...پرداخت 165 دلار29USCISنوامبر . ورود امریکا لوس انجلس30 نوامبر پرواز ایر فلوت تحویل مدارک گذشتن از گمرک براحتی. افتتاح حساب بانکی در ولز فالگو و مراجعه به سوشال 1 دسامبر....
تشکر کنندگان: مل مل ، ahfpca ، koool
سلام

دوستان من منتظرم تا کیسم اعلام بشه برای بار دوم برم سفارت .
تو این مدت میخواستم پاسپورتم تمدید کنم (که باید تعویض بشه ) حالا با پاسپورت جدید برم ایرادی نیست چون شنیدم برگه زرد با شماره پاسپورت هماهنگ باید باشه .منم که مدارکمو موقع مصاحبه تحویل سفارت دادم.
حالا الان نمیدونم تعویض کنم یا مشکلی پیش میاد ؟
***As201600007
رویت قبولی :2015 22 May
ارسال فرم :  2015 Aug 29
تعداد کیس : 2 نفر 
سفارت : انتخاب  از آنکارا به ایروان 
مصاحبه : jun 14, 2016
محل مصاحبه :yerevan
مدیکال : jun 10 .2016
وضعیت : Issued.  22 Agu2016   Big Grin  Big Grin
تشکر کنندگان:
(2016-07-31 ساعت 08:54)Hamed_402 نوشته:  سلام

تو این مدت میخواستم پاسپورتم تمدید کنم (که باید تعویض بشه ) حالا با پاسپورت جدید برم ایرادی نیست چون شنیدم برگه زرد با شماره پاسپورت هماهنگ باید باشه .منم که مدارکمو موقع مصاحبه تحویل سفارت دادم.
درود بر شما دوست عزیز پاسپورت عوض کردید اگر مدیکال قبلی اعتبار داره و یا اون ویزا میگیرید لزومی به کارت جدید نیست ولی برای گرفتن مدیکال جدید حتما کارت جدید بگیرید و واکسن جدید هم اگه هست بزنید به هر حال توی امریکاو اینده کارت جدید واکسن منطبق با پاسپورت لازمتون میشه ضرر نداره هزینش هم صد هزار تومنه....
2016AS37##کیس یکنفره .لیسانس علوم پزشکی تهران سربازی س .مصاحبه ابوظبی 5 ژانویه AP...آپ هردو سایت 15مارچ فقط ...اپ سیس دوخطی 29جولای...اپ سیس 31 جولای تبدیل به or سیس اپ طلایی 1اگوست...سایت سفارت و ایمیل کلیییییری 4 اگوست...سیس 4 اگوست اپ...مدیکال 8اگوست ...تخویل مدارک وپاس9اگوست...ایشود ویزا10اگوست....دریافت ویزا11اگوست.....هزینه ها سفر حدودهشت میلیون تا اینجا برای دوبار سفر به دوبی...پرداخت 165 دلار29USCISنوامبر . ورود امریکا لوس انجلس30 نوامبر پرواز ایر فلوت تحویل مدارک گذشتن از گمرک براحتی. افتتاح حساب بانکی در ولز فالگو و مراجعه به سوشال 1 دسامبر....
تشکر کنندگان: Hamed_402
(2016-07-31 ساعت 09:37)هادی هادی نوشته:  

درود بر شما دوست عزیز پاسپورت عوض کردید اگر مدیکال قبلی اعتبار داره و یا اون ویزا میگیرید لزومی به کارت جدید نیست ولی برای گرفتن مدیکال جدید حتما کارت جدید بگیرید و واکسن جدید هم اگه هست بزنید به هر حال توی آمریکا کارت جدید واکسن منطبق با پاسپورت لازمتون میشه ضرر نداره هزینش هم صد هزار تومنه....

ممنونم .
مدیکالم تا 20 مهر اعتبار داره . فک کنم اگه قسمتم باشه به مدیکال دیگه نیازی ندارم
***As201600007
تشکر کنندگان:
(2016-07-31 ساعت 09:39)Hamed_402 نوشته:  
(2016-07-31 ساعت 09:37)هادی هادی نوشته:  

درود بر شما دوست عزیز پاسپورت عوض کردید اگر مدیکال قبلی اعتبار داره و یا اون ویزا میگیرید لزومی به کارت جدید نیست ولی برای گرفتن مدیکال جدید حتما کارت جدید بگیرید و واکسن جدید هم اگه هست بزنید به هر حال توی آمریکا کارت جدید واکسن منطبق با پاسپورت لازمتون میشه ضرر نداره هزینش هم صد هزار تومنه....

ممنونم .
مدیکالم تا 20 مهر اعتبار داره . فک کنم اگه قسمتم باشه به مدیکال دیگه نیازی ندارم
عزیزم اونوقت تاریخ ویزاتون تا بیست مهر میزنن وشما حداکثر برای اطمینان باید تا پانزده مهر امریکا باشی اگه دقیقه نود سوار هواپیما بشی از ترکیه مثلا پرواز کنسل شه نرسی تو خاک امریکا ویزا پریده حالا پاسپورت رو عوض کن اگر خواستی ویزا با اعتبار شش ماه بگیری قبل رفتن هم واکسن انفلوانزا رو بزن هم کارت رو عوض کن هم مدیکال جدید بگیر این به برنامه رفتنت بستگی داره واین که کی کلیر بشی....
تشکر کنندگان: Hamed_402 ، مل مل ، matin86
(2016-07-31 ساعت 09:57)هادی هادی نوشته:  
(2016-07-31 ساعت 09:39)Hamed_402 نوشته:  
(2016-07-31 ساعت 09:37)هادی هادی نوشته:  درود بر شما دوست عزیز پاسپورت عوض کردید اگر مدیکال قبلی اعتبار داره و یا اون ویزا میگیرید لزومی به کارت جدید نیست ولی برای گرفتن مدیکال جدید حتما کارت جدید بگیرید و واکسن جدید هم اگه هست بزنید به هر حال توی آمریکا کارت جدید واکسن منطبق با پاسپورت لازمتون میشه ضرر نداره هزینش هم صد هزار تومنه....

ممنونم .
عزیزم اونوقت تاریخ ویزاتون تا بیست مهر میزنن وشما حداکثر برای اطمینان باید تا پانزده مهر آمریکا باشی اگه دقیقه نود سوار هواپیما بشی از ترکیه مثلا پرواز کنسل شه نرسی تو خاک آمریکا ویزا پریده حالا پاسپورت رو عوض کن اگر خواستی ویزا با اعتبار شش ماه بگیری قبل رفتن هم واکسن انفلوانزا رو بزن هم کارت رو عوض کن هم مدیکال جدید بگیر این به برنامه رفتنت بستگی داره واین که کی کلیر بشی....
خیلی ممنون
فقط یمشکل محاسباتی پیش اومد مدیکال تا 20 آذر اعتبار داره
بازم مرسی که یادآوری کردید .
***As201600007
تشکر کنندگان: هادی هادی
(2016-07-31 ساعت 08:46)هادی هادی نوشته:  
(2016-07-31 ساعت 00:38)سعید... نوشته:  
(2016-07-28 ساعت 08:52)هادی هادی نوشته:  اقا سعید درود کجایی اقا ویزا گرفتی اونجا چه خبر بود شلوغ بود یا نه لاتاری ها بودن ....امار کیس ها رو بده چند روزه پرچم بالا نیست موفق باشی....

درود دوست عزیز اره من ویزا رو گرفتم دیروز برگشتم. سفارت شلوغ بود پنج شیش تا کیس لاتاری رو میدونم که اومده بودن ولی بقیه رو نمیدونم که لاتاری بودن یا نه. در ضمن من هنوز توی سایت سفارت نامه کلیریم جایگزین نشده...  امار رو فردا چک میکنم میزارم تو سایت. ایشالا همتون کلیر بشید و خدا دل همتون رو شاد کنه.

اقا مباررررک باشه لطف کن بگو کی رسیدی دوبی کی رفتی مدیکال جواب کی گرفتی سفارت کی رفتی اینا برای برنامه ریزی ما بدرد میخوره ....راستی منم دوخطی شدم.پیروز باشی

من جمعه عصر دبی بودم شنبه صبح مدیکال دادم و گفتم ما عجله داریم نفری 250 درهم بیشتر دادیم و عصر جواب رو گرفتم یکشنبه ساعت 11 با مترو رفتم ترمینال اتوبوس الغبیبه ساعت 1:15 ترمینال ابوظبی بودم از اونجا تاکسی گرفتم ساعت 1:30 جلو سفارت پیاده شدم. دم در سفارت ایمیل کلیری رو ازم خواستن و داخل سفارت افیسر مدیکال جدید و پاسپورت و برگه مراحل اداری رو ازم خواست راجع به پست هم اصلا حرفی نزد یه برگه داد گفت پنجشنبه ساعت 2 بیا پاسپورتها رو بگیر. از سفارت که اومدم بیرون ساعت 3 بود تقریبا ایستادم جلو سفارت پنج دقیقه نشد یه تاکسی اومد سوار شدم رفتم ترمینال ابوظبی و برگشتم دبی. ترمینال دبی اتوبوس خط E100 هر ده دقیقه حرکت داره به ابوظبی خیلی راحت و ارزان با کارت نول خاکستری که برای مترو هم استفاده میشه کارت میزنید سوار میشید و موقع پیاده شدن هم لازم نیست دوباره کارت بزنید. هزینش هم نفری 25 درهم. اگه سوالی بود در خدمتم دوستان. به امید کلیری همتون.
شماره کیس 2016AS1###
سفارت ابوظبی 2نفر
ارسال فرم 260 نهم جولای 2015
نامه دوم 17 نوامبر 2015
تاریخ مصاحبه ژانویه 2016
اپدیت سفارت 11Jan  (ویزامون رو هم گرفتیم ولی هنوز نامه کلیری جایگزین نشده) Cool
اپدیت سیس  ,12,14,15,20,21,25 Jan اپدیت کلی#17 may نفر دوم#19 may اپدیت کلی و نفر دوم تبدیل بهor
14 JUL فقط نفر اصلی#18 جولای اپدیت کلی نفر اصلی هم or شد
کلیر: 194 روز ، ایمیل کلیری 18 جولای عصر
26 جولای issued  دریافت ویزا 28 جولای
ورود به یو اس آ  25 اکتبر
دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان: hes94 ، Hana2015 ، هادی هادی ، ahfpca ، sahar2016 ، مل مل ، koool ، behzad mg ، matin86
(2016-07-31 ساعت 11:28)سعید... نوشته:  
(2016-07-31 ساعت 08:46)هادی هادی نوشته:  
(2016-07-31 ساعت 00:38)سعید... نوشته:  درود دوست عزیز اره من ویزا رو گرفتم دیروز برگشتم. سفارت شلوغ بود پنج شیش تا کیس لاتاری رو میدونم که اومده بودن ولی بقیه رو نمیدونم که لاتاری بودن یا نه. در ضمن من هنوز توی سایت سفارت نامه کلیریم جایگزین نشده...  امار رو فردا چک میکنم میزارم تو سایت. ایشالا همتون کلیر بشید و خدا دل همتون رو شاد کنه.

من جمعه عصر دبی بودم شنبه صبح مدیکال دادم و گفتم ما عجله داریم نفری 250 درهم بیشتر دادیم و عصر جواب رو گرفتم یکشنبه ساعت 11 با مترو رفتم ترمینال اتوبوس الغبیبه ساعت 1:15 ترمینال ابوظبی بودم از اونجا تاکسی گرفتم ساعت 1:30 جلو سفارت پیاده شدم. دم در سفارت ایمیل کلیری رو ازم خواستن و داخل سفارت افیسر مدیکال جدید و پاسپورت و برگه مراحل اداری رو ازم خواست راجع به پست هم اصلا حرفی نزد یه برگه داد گفت پنجشنبه ساعت 2 بیا پاسپورتها رو بگیر. از سفارت که اومدم بیرون ساعت 3 بود تقریبا ایستادم جلو سفارت پنج دقیقه نشد یه تاکسی اومد سوار شدم رفتم ترمینال ابوظبی و برگشتم دبی. ترمینال دبی اتوبوس خط E100 هر ده دقیقه حرکت داره به ابوظبی خیلی راحت و ارزان با کارت نول خاکستری که برای مترو هم استفاده میشه کارت میزنید سوار میشید و موقع پیاده شدن هم لازم نیست دوباره کارت بزنید. هزینش هم نفری 25 درهم. اگه سوالی بود در خدمتم دوستان. به امید کلیری همتون.
ممنون سعید جان فقط پنجشنبه ساعت چند کارت تموم شد؟با پرواز 10 شب ماهان میشه برگشت یا نه ممنون....
تشکر کنندگان: sahar2016
(2016-07-31 ساعت 07:40)eliati نوشته:  
(2016-07-30 ساعت 20:49)khodamtanha نوشته:  اینا اگه میخواستن کلیر کنن به ترتیب کلیر میکردن فکر کنم کم کم باید فاتحه amrican  خوند

امیدوارم با کیس نامبر بالاتون و سربازی کلیر بشید
اما باید بدونید پرونده کسایی که رفتن سربازی حداقل زمان بررسیش 3 ماه هست

مرسی از دلداریتون
کیس نامبر: **as63
مصاحبه : 9 می ابوظبی
سربازی : س پ ا ه
مدرک تحصیلی: لیسانس
ابدیت : 10 می تو سایت سفارت و 17 می تو سایت سیس
تشکر کنندگان:
(2016-07-31 ساعت 10:03)Hamed_402 نوشته:  
(2016-07-31 ساعت 09:57)هادی هادی نوشته:  
(2016-07-31 ساعت 09:39)Hamed_402 نوشته:  ممنونم .
عزیزم اونوقت تاریخ ویزاتون تا بیست مهر میزنن وشما حداکثر برای اطمینان باید تا پانزده مهر آمریکا باشی اگه دقیقه نود سوار هواپیما بشی از ترکیه مثلا پرواز کنسل شه نرسی تو خاک آمریکا ویزا پریده حالا پاسپورت رو عوض کن اگر خواستی ویزا با اعتبار شش ماه بگیری قبل رفتن هم واکسن انفلوانزا رو بزن هم کارت رو عوض کن هم مدیکال جدید بگیر این به برنامه رفتنت بستگی داره واین که کی کلیر بشی....
خیلی ممنون
فقط یمشکل محاسباتی پیش اومد مدیکال تا 20 آذر اعتبار داره
بازم مرسی که یادآوری کردید .

تاریخ اعتبار ویزاتون هم میشه تا 20 مهر Big Grin
ایشالله همین روزا کلیر میشید
برنده:همسرم
کنسولگری:ارمنستان
❶ کیس نامبر: 2016AS74##    
❷  تعداد افراد:2 نفر
❸رویت قبولی:‎2015 20 May‎
❹ارسال فرم:2015‎ ‎15 July
❺مصاحبه:30 JUNE 2016
❻نتیجه مصاحبه:AP
❼ آپدیتها: 1و5جولای- 26و29 آگوست- 6و9سپتامبر-20سپتامبر(دوخطی شدن خودم)-22سپتامبر-23 سپتامبر-27سپتامبر- 29 سپتامبر(ساعت10شب دوخطی شدن همسر) - 30سپتامبر ساعت 16 ایشودشدن ویزا *تاریخ آپدیتهای بدون ایمیل*
✈️ مقصد: دالاس
همسر:معافیت پزشکی سربازی-شرکت خصوصی
خودم:کارمند شرکت خصوصی

تشکر کنندگان:
بچه ها برای تمدید مدیکال دوباره باید آنفولانزا زد؟
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز

بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
تشکر کنندگان:
دوستان ایشالا همتون از این تاپیک خوشحال بیاین بیرون
شماره کیس: 2016AS71XX
مصاحبه: هفته اول June
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد کیس: 4 (برنده اصلی مادرم هستن)-->3 نفر(من بخاطر سنم از پرونده حذف شدم، موقع ثبت نام تازه ٢٠ سالم شده بود و موقع مصاحبه سنمو محاسبه كردن و١٤ روز زياد داشتم )
نتیجه: AP
آپدیت ها: 19, 21 June کل کیس. 16 June نفر سوم. 22 June نفر اول و دوم. 26 June نفر اول(بخاطر ایمیل جهت شناسایی کیس در سایت سفارت). 26 July نفر اول(دو خطی). 27 July(آپدیت کل کیس و or نفر اول). 29 July نامه کلیری نفر اول و سوم. 10 August(نفر دوم or).  نامه کلیری نفر دوم 15 August.
صدور ويزاى نفر اول و سوم: 8 August
صدور ویزای نفر دوم(با اعمال شاقه بعد از یک ماااه و 5 روز): 20 September
تشکر کنندگان: ahfpca ، behzad mg ، matin86
آپدیت 24 فوریه از ابوظبی و انکارا کیا هستن؟؟؟؟
الوووو خدایا فقط ی نگاااااه
تاریخ رویت قبولی: May 08 2015 ساعت 5 صبح .
شماره کیس  2016AS44XX
سفارت : ارمنستان
تعداد افراد منظور در کیس 2 نفر  
مصاحبه 18 : فوریه همسرم یک ضرب و خودم مراحل اداری

کلیر: با معجزه ی خدا سوم آگوست .....                 
خدایا منو این دنیا پاک کردی ، اون دنیا هم پاکم کن ....
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان