کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
سلام
تبریک به دوستان خوبم بابت کلیر شدنشون
این سفارت آنکارا امسال داره چیکار میکنه
من ۲ ماهی میشه که به این تاپیک سر میزنم البته برای کسب اطلاعات
حداقل ۳ مرتبه برای ابوظبی و ۲ مرتبه برای برای ایروان شاهد کلیر گروهی بودیم ولی دریغ از ۱ دونه کلیر آنکارا !
آخه یعنی چی؟!
یعنی اون سازمانهای مخوف آمریکایی از دوستانی که تو آنکارا مصاحبه شدن کسی رو کلیر نکرده؟

تشکر کنندگان: alborz3718
آقا بالاخره سایت سیس تکونی خورد ما یه دوخطی و آپدیت یک آگوست رو تجربه کردیم که ماشاالله دوستان دلاور زودتر از خود ما فهمیدند..
ایشالا ما هم کلیر شیم و باقی دوستان هم کلیر بشند و دسته جمعی سوار هواپیما بشیم بریم آمریکا ......

کیس نامبر: 36**
تاریخ مصاحبه: 13.01.2016
سربازی انتظامی مرزبانی
فوق لیسانس فیزیولوژی جانوری
شرکت خصوصی
مجرد
دوستان تو صفحات قبلي سرچ كنيد جريان دو خطي و or چندين بار توضيح داده شده
كيس نامبر : 4K     تعداد :٣ نفر      مصاحبه :  4FEB -ABU      وضعيت : AP    آپها : 9 فوریه ، 20 آوریل، ( آپ 13 jul , Jun‎  بخاطر ایمیل) ، آپ دوخطي نفر دوم jul 27 و آپ هر سه كيس در 28 jul      كليير : یک آگوست       دريافت ویزا:16 آگوست         ورود به امريكا : 19 ژانویه2017        دریافت گرین کارت:  (14 فوریه)
تشکر کنندگان: matin86
درود
دوستان عزيز لطفا به سوالات زير پاسخ دهيد. سپاس بيكران
1- امكان دارد كيس اصلي يك خطي ولي همراهان 2 خطي شوند؟
2- وضعيت سه خطي هم وجود دارد ؟
3- به جاي سفر به كشور خارجي براي گرفتن ويزا. مي شود از طريق ا‍ژانس هاي مسافرتي اقدام كرد؟
4- اگر چند روز دير تر از موعد اعلام شده سفارت مراجعه كنيم. مشكلي پيش مي اد؟
تشکر کنندگان:
دوستان منتظر
کلیرشده های ارمنستان منتظرند که خیر کلیر شدن دوستان از سفارتهای ابوظبی و آنکارا رو دریافت کنند و در شادی اونها شریک بشن.
تشکر کنندگان: amirak7 ، behzad mg ، مل مل ، SAEED TEHRANI ، Hana2015
از اعضای محترم انچمن مهاجرسرا ، اگه کسی الان در ایروان هست ، ممنون میشم لطف کنند و اعلام بفرمایند.
تشکر کنندگان:
باسلام/ قابل توجه دوستانی که در nmc دبی مدیکال را می خواهند تمدید کنند، من امروز با این مرکز تماس گرفتم و در خصوص تعویض پاسپورت سوال کردم، بهم گفتن چون شما توی این مرکز آزمایشات رو انجام دادی ما تمام مشخصات شما را ثبت کردبم لذا نیازی به تعویض کارت زرد واکسن که از انستیتو پاستورگرفتبم نیست لذا در صورتی که واکسن جدید تزریق کردید توی کارت زرد حتما ثبت کنید و همراه خودتون ببرید
تشکر کنندگان: مل مل
این سایت ابوظبی کی میخواد درست بشه
کیس نامبر: **as63
مصاحبه : 9 می ابوظبی
سربازی : س پ ا ه
مدرک تحصیلی: لیسانس
ابدیت : 10 می تو سایت سفارت و 17 می تو سایت سیس
تشکر کنندگان:
سلام
بچه ها اگر کسی می تونه در مورد متن ایمیل به سفارت ابوظبی ( در مورد اپدیت نشدن و...) کمک کنه ممنون می شم
به فارسی هم بگید چی بنویسیم ممنون
تشکر کنندگان:
(2016-08-01 ساعت 23:40)ازیتیدین نوشته:  سلام
بچه ها اگر کسی می تونه در مورد متن ایمیل به سفارت ابوظبی ( در مورد اپدیت نشدن و...) کمک کنه ممنون می شم
به فارسی هم بگید چی بنویسیم ممنون

: Dear Sir/Madam
I am writing with regards to my visa application which is currently being processed. I was wondering if there is any updates regarding the outcome of my application. I had my interview on *** and after *** days we are still on AP , Would ‎you please let me know the status of my application and how long will it take to get my visa?
Yours sincerely

ایشالا به زودی کلیر شیم همگی
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز

بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
تشکر کنندگان: ازیتیدین
(2016-08-01 ساعت 23:18)khodamtanha نوشته:  این سایت ابوظبی کی میخواد درست بشه

وقتی از دیروز تا حالا درست نشده این یعنی خودشون هم خبر ندارن که مشکل پیدا کرده! باید از قسمت Contact Us بهشون پیام بدید که اون قسمت از سایت از کار افتاده تا به بخش فنی‌شون خبر بدن که درستش کنه.

کيس نامبر: ‎2016AS51##‎
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دوره‌های مهندسی نرم‌افزار، شغل برنامه‌نویس نرم‌افزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ‎۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیت‌ها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
تشکر کنندگان:
هورااااااااااا
من بعد ۲۸۰ روز آپدیت دو خطی شدم .
تشکر کنندگان: Asker ، ahfpca ، هادی هادی ، alborz3718 ، amirak7 ، eliati ، behzad mg ، مل مل ، hamednew ، Hana2015 ، ho_tasha ، hamidzxc ، moh.saee ، matin86
(2016-08-02 ساعت 00:28)daniyal1351 نوشته:  هورااااااااااا

با سلام
میشه این آپدیت دو خطی رو یکبار دیگه توضیح بدید . ممنون میشم

تشکر کنندگان:
(2016-08-02 ساعت 00:28)daniyal1351 نوشته:  هورااااااااااا

دوست عزیز تبریک می گویم میشه لااقل یه امضا درست کنید تا دوستان از شرایط کیس و محل و زمان مصاحبه شما با خبر شوند. ممنون
شماره کیس‎2016as5***‎    تاریخ رویت قبولی:‎19 نوامبر ‎2015‎   کنسولگری: آنكارا  تعداد افراد منظور در کیس :۳   برنده اصلی آقا- سربازی ارت ش    ارسال فرمهای260: 3 دسامبر2015  کارنت شدن کیس:9 فوريه2016   نامه دوم ‎: 22فوريه2016   مديكال: 2آپريل ‎2016‎   مصاحبه: 7 آپريل ۲۰۱۶     نتیجه:AP  آپدیتها: 8آپریل و کلی آپدیت بدرد نخور دیگر از سفارت ،آپديت سيس براي نفر اول و دوم و دو خطي شدن 3 آگست ،  8 آگست or کلیر:به خواست خدا 9 آگست  دریافت ویزا: 18 آگست  ورود به آمریکا:14 سپتامبر ‎  دریافت گرین کارت:    
تشکر کنندگان: amirak7 ، daniyal1351
بالاخره این پیج یه روز پر انرژی داشت
تبریک میگم به همه دوستان کلیر شده انشالله بقیه دوستانم به زودی کلیر میشن
، کیس نامبر:2XXX&ارسال فرم:1 June &کارنت:12 August&مصاحبه:هفته سوم نوامبر ایروان
نتیجه:خودم یک ضرب و همسر جانAP(شغل شرکت خصوصی، سربازی نیرو هوایی ارتش)
ورود خودم به آمریکا:13می(4 روز مونده به انقضای ویزا،ریسک کردم که شاید ویزای همسرم بیاد... Sad )-دالاس-سوشال:14روز بعد از ورود،گرین کارت 28روز بعد از ورود

*آپدیت همسرم:٢۵ نوامبر، ٢١جولای از آمریکا(دو خطی)، ٢٢ جولای از سفارت،٢۵ جولای آپدیت تبدیل به OR ،کلیر بعد از 247 روز
گرفتن ویزا 12 آگوست Big Grin
سفرنامه
تشکر کنندگان: rah-is ، amirak7 ، eliati ، behzad mg ، مل مل ، SAEED TEHRANI ، Hana2015 ، ahfpca ، ho_tasha ، ehsank2

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان