موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
تبریک به دوستان خوبم بابت کلیر شدنشون
این سفارت آنکارا امسال داره چیکار میکنه
من ۲ ماهی میشه که به این تاپیک سر میزنم البته برای کسب اطلاعات
حداقل ۳ مرتبه برای ابوظبی و ۲ مرتبه برای برای ایروان شاهد کلیر گروهی بودیم ولی دریغ از ۱ دونه کلیر آنکارا !
آخه یعنی چی؟!
یعنی اون سازمانهای مخوف آمریکایی از دوستانی که تو آنکارا مصاحبه شدن کسی رو کلیر نکرده؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
آقا بالاخره سایت سیس تکونی خورد ما یه دوخطی و آپدیت یک آگوست رو تجربه کردیم که ماشاالله دوستان دلاور زودتر از خود ما فهمیدند..
ایشالا ما هم کلیر شیم و باقی دوستان هم کلیر بشند و دسته جمعی سوار هواپیما بشیم بریم آمریکا ......
کیس نامبر: 36**
تاریخ مصاحبه: 13.01.2016
سربازی انتظامی مرزبانی
فوق لیسانس فیزیولوژی جانوری
شرکت خصوصی
مجرد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان تو صفحات قبلي سرچ كنيد جريان دو خطي و or چندين بار توضيح داده شده
كيس نامبر : 4K تعداد :٣ نفر مصاحبه : 4FEB -ABU وضعيت : AP آپها : 9 فوریه ، 20 آوریل، ( آپ 13 jul , Jun بخاطر ایمیل) ، آپ دوخطي نفر دوم jul 27 و آپ هر سه كيس در 28 jul كليير : یک آگوست دريافت ویزا:16 آگوست ورود به امريكا : 19 ژانویه2017 دریافت گرین کارت: (14 فوریه)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
درود
دوستان عزيز لطفا به سوالات زير پاسخ دهيد. سپاس بيكران
1- امكان دارد كيس اصلي يك خطي ولي همراهان 2 خطي شوند؟
2- وضعيت سه خطي هم وجود دارد ؟
3- به جاي سفر به كشور خارجي براي گرفتن ويزا. مي شود از طريق اژانس هاي مسافرتي اقدام كرد؟
4- اگر چند روز دير تر از موعد اعلام شده سفارت مراجعه كنيم. مشكلي پيش مي اد؟
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان منتظر
کلیرشده های ارمنستان منتظرند که خیر کلیر شدن دوستان از سفارتهای ابوظبی و آنکارا رو دریافت کنند و در شادی اونها شریک بشن.
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
از اعضای محترم انچمن مهاجرسرا ، اگه کسی الان در ایروان هست ، ممنون میشم لطف کنند و اعلام بفرمایند.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام/ قابل توجه دوستانی که در nmc دبی مدیکال را می خواهند تمدید کنند، من امروز با این مرکز تماس گرفتم و در خصوص تعویض پاسپورت سوال کردم، بهم گفتن چون شما توی این مرکز آزمایشات رو انجام دادی ما تمام مشخصات شما را ثبت کردبم لذا نیازی به تعویض کارت زرد واکسن که از انستیتو پاستورگرفتبم نیست لذا در صورتی که واکسن جدید تزریق کردید توی کارت زرد حتما ثبت کنید و همراه خودتون ببرید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
این سایت ابوظبی کی میخواد درست بشه
کیس نامبر: **as63
مصاحبه : 9 می ابوظبی
سربازی : س پ ا ه
مدرک تحصیلی: لیسانس
ابدیت : 10 می تو سایت سفارت و 17 می تو سایت سیس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
بچه ها اگر کسی می تونه در مورد متن ایمیل به سفارت ابوظبی ( در مورد اپدیت نشدن و...) کمک کنه ممنون می شم
به فارسی هم بگید چی بنویسیم ممنون
موضوعها: 1
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-01 ساعت 23:40)ازیتیدین نوشته: سلام
بچه ها اگر کسی می تونه در مورد متن ایمیل به سفارت ابوظبی ( در مورد اپدیت نشدن و...) کمک کنه ممنون می شم
به فارسی هم بگید چی بنویسیم ممنون
: Dear Sir/Madam
I am writing with regards to my visa application which is currently being processed. I was wondering if there is any updates regarding the outcome of my application. I had my interview on *** and after *** days we are still on AP , Would you please let me know the status of my application and how long will it take to get my visa?
Yours sincerely
ایشالا به زودی کلیر شیم همگی
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز
بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-01 ساعت 23:18)khodamtanha نوشته: این سایت ابوظبی کی میخواد درست بشه
وقتی از دیروز تا حالا درست نشده این یعنی خودشون هم خبر ندارن که مشکل پیدا کرده! باید از قسمت Contact Us بهشون پیام بدید که اون قسمت از سایت از کار افتاده تا به بخش فنیشون خبر بدن که درستش کنه.
کيس نامبر: 2016AS51##
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دورههای مهندسی نرمافزار، شغل برنامهنویس نرمافزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیتها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
هورااااااااااا
من بعد ۲۸۰ روز آپدیت دو خطی شدم .
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-02 ساعت 00:28)daniyal1351 نوشته: هورااااااااااا
من بعد ۲۸۰ روز آپدیت دو خطی شدم .
دوست عزیز تبریک می گویم میشه لااقل یه امضا درست کنید تا دوستان از شرایط کیس و محل و زمان مصاحبه شما با خبر شوند. ممنون
شماره کیس2016as5*** تاریخ رویت قبولی:19 نوامبر 2015 کنسولگری: آنكارا تعداد افراد منظور در کیس :۳ برنده اصلی آقا- سربازی ارت ش ارسال فرمهای260: 3 دسامبر2015 کارنت شدن کیس:9 فوريه2016 نامه دوم : 22فوريه2016 مديكال: 2آپريل 2016 مصاحبه: 7 آپريل ۲۰۱۶ نتیجه:AP آپدیتها: 8آپریل و کلی آپدیت بدرد نخور دیگر از سفارت ،آپديت سيس براي نفر اول و دوم و دو خطي شدن 3 آگست ، 8 آگست or کلیر:به خواست خدا 9 آگست دریافت ویزا: 18 آگست ورود به آمریکا:14 سپتامبر دریافت گرین کارت:
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
بالاخره این پیج یه روز پر انرژی داشت
تبریک میگم به همه دوستان کلیر شده انشالله بقیه دوستانم به زودی کلیر میشن
، کیس نامبر:2XXX&ارسال فرم:1 June &کارنت:12 August&مصاحبه:هفته سوم نوامبر ایروان
نتیجه:خودم یک ضرب و همسر جانAP(شغل شرکت خصوصی، سربازی نیرو هوایی ارتش)
ورود خودم به آمریکا:13می(4 روز مونده به انقضای ویزا،ریسک کردم که شاید ویزای همسرم بیاد... )-دالاس-سوشال:14روز بعد از ورود،گرین کارت 28روز بعد از ورود
*آپدیت همسرم:٢۵ نوامبر، ٢١جولای از آمریکا(دو خطی)، ٢٢ جولای از سفارت،٢۵ جولای آپدیت تبدیل به OR ،کلیر بعد از 247 روز
گرفتن ویزا 12 آگوست
سفرنامه