موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
من هفته گذشته چهارشنبه ایمیل زدم سفارت ابوظبی حتی جواب هم ندادن
کیس:**13 تعداد: 1 نفر مصاحبه :ابوظبی 7 ژانویه تغییر به 8 می وضعیت: کلیرنس
آپدیت ها: 10 و 15 و 20 و 23 می و 3 آگوست(بخاطر ایمیل) 11 آگوست(دو خطی) 14 آگوست OR
کلیر: 14 آگوست
ایشود: 22آگوست
مقصد:دالاس
اولین ورود:02 اکتبر
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
از دوستان عزیز یک سؤال دارم
میخوام بپرسم صدور ویزا در سفارت امریکا در ارمنستان ، از زمان تسلیم مدارک چقدر زمان میبره ؟
اگه نتیجه مدیکال مجدد و پاسپورت روز دوشنبه به سفارت یا اداره پست داده بشه ، برای دریافت ویزا کی و کجا باید مراجعه کنیم ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
درود فراوان به همه عزيزاني كه تجربيات خود را در اختيار ديگران قرار مي دهند
1- آيا درست است كه سفارت ايروان پيكاپ ندارد ؟ يعني صرفا با آژانس هاي مسافرتي بايد هماهنگ كرد؟ و قابل اعتماد هست؟
2- عدم حضور كيس اصلي يا همراهان براي گرفتن ويزا مشكلي كه ايجاد نمي كند؟ چون آفيسر تاكيد مي كرد يك نفر از خودتون بايد مدارك را بياورد.
3-تاريخ صدرور ويزا از چه زماني درج و محاسبه مي شود؟ از زماني كه به پاسپورت الحاق مي شود يا از زمان اعلام در سايت؟
4- حداكثر زمان فرصت براي حضور در خاك آمريكا چند ماه بعد از دريافت ويزا مي باشد؟
در پايان مجددا ضمن سپاس از همه عزيزان خواهشمند است در خصوص دريافت غير حضوري ويزا از سفارت در ايروان هر اطلاعاتي دارند محبت نموده و در اختيار بزارن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان قبل از آمدن به ارمنستان ثبت نام CSC انجام بدن سفارت به هیچوجه dropbox قبول نمیکنه حتی برای کیسایی که قبلا نفر اصلی از dropbox ویزا گرفته
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
علي عزيز
در خصوص ثبت نام csc توضيح مي فرماييد. در ضمن دراپ باكس قبول نمي كنه يعني چه ؟
يعني مدارك را اگر در صندوق پستي كنار سفارت بياندازيم ترتيب اثر نمي دن؟
پس چه بايد كرد؟
به خصوص اگر امكان سخصي براي سفر به ايروان نباشه براي گرفتن ويزا چه راهي وجود داره؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-02 ساعت 15:40)rezaahvaz نوشته: من هفته گذشته چهارشنبه ایمیل زدم سفارت ابوظبی حتی جواب هم ندادن
ایمیل به خود سفارت نباید بدی باید از قسمت countact us ایمیل بزنی
کیس نامبر: **as63
مصاحبه : 9 می ابوظبی
سربازی : س پ ا ه
مدرک تحصیلی: لیسانس
ابدیت : 10 می تو سایت سفارت و 17 می تو سایت سیس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-02 ساعت 15:40)rezaahvaz نوشته: من هفته گذشته چهارشنبه ایمیل زدم سفارت ابوظبی حتی جواب هم ندادن
ایمیل به خود سفارت نباید بدی باید از قسمت countact us ایمیل بزنی
کیس نامبر: **as63
مصاحبه : 9 می ابوظبی
سربازی : س پ ا ه
مدرک تحصیلی: لیسانس
ابدیت : 10 می تو سایت سفارت و 17 می تو سایت سیس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام
در مورد ثبت نام در csc اکثر دوستان و از جمله خودم با مشکل مواجه شدند چون مراحل ثبت نام تا مرحله تعیین قرار ملاقات بیشتر پیش نمیره و برای ما که قبلا مصاحبه مون انجام شده تو همین مرحله میمونه یکی از دوستان که ظاهرا همین مشکل رو داشتن و کلی هم در ارمنستان به همین دلیل معطل شدن در دو سه صفحه آخر تاپیک سفر به ارمنستان برای مصاحبه در مورد حل این مشکل توضیحاتی دادن که بد نیست مطالعه بفرمایید.