کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-08-01 ساعت 21:42)آهنگ كوير نوشته:  درود
دوستان عزيز لطفا به سوالات زير پاسخ دهيد.  سپاس بيكران
1- امكان دارد كيس اصلي يك خطي ولي همراهان 2 خطي شوند؟
2-  وضعيت سه خطي هم وجود دارد ؟
3- به جاي سفر به كشور خارجي براي گرفتن ويزا. مي شود از طريق ا‍ژانس هاي مسافرتي اقدام كرد؟
4- اگر چند روز دير تر از موعد  اعلام شده سفارت مراجعه كنيم. مشكلي پيش مي اد؟
دوست عزیز سلام
1- بله چنین امکانی هست ولی اگر در زمان مصاحبه اونها هم AP بودن بدونید که امکان داره شما هم کلیر شده باشید
نمونه مثال: زمانی که من خودم دو خطی شدم و هنوز در حالت AP بودم کیس خانوم که نفر دوم بود به صورت ReADY تغییر کرد که بعد از گرفتن ویزا متوجه شدم که ایشون منتظر کلیر من بودن و ایشون AP نشده بودن.
پس امکانش هست
2-نمیدونم
3-بله چنین امکانی هست که پیکاپ انجام بدین ولی به نظرم با توجه به وضعیت و تاریخ مدیکال باید تصمیم گیری انجام بشه
4- فکر میکنم بله احتمال داره به شما ویزا نده ولی در حالت کلی نمیدونم خیلی بهتر هست.
موفق باشید.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,655)
تشکر کنندگان: sahar2016 ، amirak7 ، مل مل
(2016-08-02 ساعت 12:58)ho_tasha نوشته:  
(2016-08-01 ساعت 21:42)آهنگ كوير نوشته:  درود
دوستان عزيز لطفا به سوالات زير پاسخ دهيد.  سپاس بيكران
1- امكان دارد كيس اصلي يك خطي ولي همراهان 2 خطي شوند؟
2-  وضعيت سه خطي هم وجود دارد ؟
3- به جاي سفر به كشور خارجي براي گرفتن ويزا. مي شود از طريق ا‍ژانس هاي مسافرتي اقدام كرد؟
4- اگر چند روز دير تر از موعد  اعلام شده سفارت مراجعه كنيم. مشكلي پيش مي اد؟
دوست عزیز سلام
1- بله چنین امکانی هست ولی اگر در زمان مصاحبه اونها هم AP بودن بدونید که امکان داره شما هم کلیر شده باشید
نمونه مثال: زمانی که من خودم دو خطی شدم و هنوز در حالت AP بودم کیس خانوم که نفر دوم بود به صورت ReADY تغییر کرد که بعد از گرفتن ویزا متوجه شدم که ایشون منتظر کلیر من بودن و ایشون AP نشده بودن.
پس امکانش هست
2-نمیدونم
3-بله چنین امکانی هست که پیکاپ انجام بدین ولی به نظرم با توجه به وضعیت و تاریخ مدیکال باید تصمیم گیری انجام بشه
4- فکر میکنم بله احتمال داره به شما ویزا نده ولی در حالت کلی نمیدونم خیلی بهتر هست.
موفق باشید.

در مورد وضعیت 3 خطی داریم به عنوان مثال کیس نامبر کلیر شده امروز در سفارت ارمنستان 2912
برنده:همسرم
کنسولگری:ارمنستان
❶ کیس نامبر: 2016AS74##    
❷  تعداد افراد:2 نفر
❸رویت قبولی:‎2015 20 May‎
❹ارسال فرم:2015‎ ‎15 July
❺مصاحبه:30 JUNE 2016
❻نتیجه مصاحبه:AP
❼ آپدیتها: 1و5جولای- 26و29 آگوست- 6و9سپتامبر-20سپتامبر(دوخطی شدن خودم)-22سپتامبر-23 سپتامبر-27سپتامبر- 29 سپتامبر(ساعت10شب دوخطی شدن همسر) - 30سپتامبر ساعت 16 ایشودشدن ویزا *تاریخ آپدیتهای بدون ایمیل*
✈️ مقصد: دالاس
همسر:معافیت پزشکی سربازی-شرکت خصوصی
خودم:کارمند شرکت خصوصی

تشکر کنندگان:
(2016-08-01 ساعت 22:22)ستوده نوشته:  از اعضای محترم انچمن مهاجرسرا ، اگه کسی الان در ایروان هست ، ممنون میشم لطف کنند و اعلام بفرمایند.

بله بفرمایید
تشکر کنندگان:
من هفته گذشته چهارشنبه ایمیل زدم سفارت ابوظبی حتی جواب هم ندادن
کیس:**13      تعداد: 1 نفر       مصاحبه :ابوظبی 7 ژانویه تغییر به 8 می         وضعیت: کلیرنس  
 آپدیت ها:  10 و 15 و 20 و 23 می و 3 آگوست(بخاطر ایمیل) 11 آگوست(دو خطی) 14 آگوست   OR  
کلیر: 14 آگوست  Rolleyes
ایشود: 22آگوست
مقصد:دالاس
اولین ورود:02 اکتبر
تشکر کنندگان:
از دوستان عزیز یک سؤال دارم
میخوام بپرسم صدور ویزا در سفارت امریکا در ارمنستان ، از زمان تسلیم مدارک چقدر زمان میبره ؟
اگه نتیجه مدیکال مجدد و پاسپورت روز دوشنبه به سفارت یا اداره پست داده بشه ، برای دریافت ویزا کی و کجا باید مراجعه کنیم ؟
تشکر کنندگان: SAEED TEHRANI
(2016-08-02 ساعت 16:01)ستوده نوشته:  از دوستان عزیز یک سؤال دارم
میخوام بپرسم صدور ویزا در سفارت آمریکا در ارمنستان ، از زمان تسلیم مدارک چقدر زمان میبره ؟
اگه نتیجه مدیکال مجدد و پاسپورت روز دوشنبه به سفارت یا اداره پست داده بشه ، برای دریافت ویزا کی و کجا باید مراجعه کنیم ؟

خودشون میگن 5 روز
اما دوستان 3 روز تحویل گرفتن
شما سعی کنید صبح زود ب پست تحویل بدید
، کیس نامبر:2XXX&ارسال فرم:1 June &کارنت:12 August&مصاحبه:هفته سوم نوامبر ایروان
نتیجه:خودم یک ضرب و همسر جانAP(شغل شرکت خصوصی، سربازی نیرو هوایی ارتش)
ورود خودم به آمریکا:13می(4 روز مونده به انقضای ویزا،ریسک کردم که شاید ویزای همسرم بیاد... Sad )-دالاس-سوشال:14روز بعد از ورود،گرین کارت 28روز بعد از ورود

*آپدیت همسرم:٢۵ نوامبر، ٢١جولای از آمریکا(دو خطی)، ٢٢ جولای از سفارت،٢۵ جولای آپدیت تبدیل به OR ،کلیر بعد از 247 روز
گرفتن ویزا 12 آگوست Big Grin
سفرنامه
تشکر کنندگان: SAEED TEHRANI
(2016-08-02 ساعت 16:20)chakavakl نوشته:  
میخوام بپرسم صدور ویزا در سفارت آمریکا در ارمنستان ، از زمان تسلیم مدارک چقدر زمان میبره ؟

خودشون میگن 5 روز

با تشکر از پاسخ شما
گویا مدارک باید به پست تحویل داده شود ،
درباره نحوه تسلیم مدارک به پست شما لینکی سراغ دارید معرفی بفرمائید ؟
تشکر کنندگان: ali3810 ، SAEED TEHRANI
درود فراوان به همه عزيزاني كه تجربيات خود را در اختيار ديگران قرار مي دهند
1- آيا درست است كه سفارت ايروان پيكاپ ندارد ؟ يعني صرفا با آ‍‍ژانس هاي مسافرتي بايد هماهنگ كرد؟ و قابل اعتماد هست؟
2- عدم حضور كيس اصلي يا همراهان براي گرفتن ويزا مشكلي كه ايجاد نمي كند؟ چون آفيسر تاكيد مي كرد يك نفر از خودتون بايد مدارك را بياورد.
3-تاريخ صدرور ويزا از چه زماني درج و محاسبه مي شود؟ از زماني كه به پاسپورت الحاق مي شود يا از زمان اعلام در سايت؟
4- حداكثر زمان فرصت براي حضور در خاك آمريكا چند ماه بعد از دريافت ويزا مي باشد؟
در پايان مجددا ضمن سپاس از همه عزيزان خواهشمند است در خصوص دريافت غير حضوري ويزا از سفارت در ايروان هر اطلاعاتي دارند محبت نموده و در اختيار بزارن
تشکر کنندگان:
(2016-08-02 ساعت 16:55)ستوده نوشته:  
(2016-08-02 ساعت 16:20)chakavakl نوشته:  

خودشون میگن 5 روز

با تشکر از پاسخ شما
گویا مدارک باید به پست تحویل داده شود ،
درباره نحوه تسلیم مدارک به پست شما لینکی سراغ دارید معرفی بفرمائید ؟

درباره ی این موضوع یکی از دوستان زحمت کشیدن یه پست کامل توضیح دادن و تاپیک خودشو داره
اما اینوطر که من دیدم بعد ثبت نام شما مدارک رو به پست به آدرسی که داره تحویل میدید و منتظر
آپدیت شدن توی سایت پست میشید
، کیس نامبر:2XXX&ارسال فرم:1 June &کارنت:12 August&مصاحبه:هفته سوم نوامبر ایروان
نتیجه:خودم یک ضرب و همسر جانAP(شغل شرکت خصوصی، سربازی نیرو هوایی ارتش)
ورود خودم به آمریکا:13می(4 روز مونده به انقضای ویزا،ریسک کردم که شاید ویزای همسرم بیاد... Sad )-دالاس-سوشال:14روز بعد از ورود،گرین کارت 28روز بعد از ورود

*آپدیت همسرم:٢۵ نوامبر، ٢١جولای از آمریکا(دو خطی)، ٢٢ جولای از سفارت،٢۵ جولای آپدیت تبدیل به OR ،کلیر بعد از 247 روز
گرفتن ویزا 12 آگوست Big Grin
سفرنامه
تشکر کنندگان: ستوده
دوستان قبل از آمدن به ارمنستان ثبت نام CSC انجام بدن سفارت به هیچوجه dropbox قبول نمیکنه حتی برای کیسایی که قبلا نفر اصلی از dropbox ویزا گرفته
تشکر کنندگان: SAEED TEHRANI ، matin86
علي عزيز
در خصوص ثبت نام csc توضيح مي فرماييد. در ضمن دراپ باكس قبول نمي كنه يعني چه ؟
يعني مدارك را اگر در صندوق پستي كنار سفارت بياندازيم ترتيب اثر نمي دن؟
پس چه بايد كرد؟
به خصوص اگر امكان سخصي براي سفر به ايروان نباشه براي گرفتن ويزا چه راهي وجود داره؟
تشکر کنندگان:
(2016-08-02 ساعت 19:23)ali.htm نوشته:  دوستان قبل از آمدن به ارمنستان ثبت نام CSC  انجام بدن سفارت به هیچوجه dropbox قبول نمیکنه حتی برای کیسایی که قبلا نفر اصلی از dropbox ویزا گرفته

دوست عزیز
سلام بر شما
ثبت نام در سایت CSC بخاطر خواستن اطلاعاتی که در این مرحله وجود نداره با مشکل مواجه میشه .
مثل ساعت و تاریخ مصاحبه !
به نظرتون چیکار باید کرد ؟
ضمناً یک پیام هم براتون ارسال شده ، لطفاً ملاحظه بفرمائید.
تشکر کنندگان: ali3810
(2016-08-02 ساعت 15:40)rezaahvaz نوشته:  من هفته گذشته چهارشنبه ایمیل زدم سفارت ابوظبی حتی جواب هم ندادن

ایمیل به خود سفارت نباید بدی باید از قسمت countact us ایمیل بزنی
کیس نامبر: **as63
مصاحبه : 9 می ابوظبی
سربازی : س پ ا ه
مدرک تحصیلی: لیسانس
ابدیت : 10 می تو سایت سفارت و 17 می تو سایت سیس
تشکر کنندگان:
(2016-08-02 ساعت 15:40)rezaahvaz نوشته:  من هفته گذشته چهارشنبه ایمیل زدم سفارت ابوظبی حتی جواب هم ندادن

ایمیل به خود سفارت نباید بدی باید از قسمت countact us  ایمیل بزنی
کیس نامبر: **as63
مصاحبه : 9 می ابوظبی
سربازی : س پ ا ه
مدرک تحصیلی: لیسانس
ابدیت : 10 می تو سایت سفارت و 17 می تو سایت سیس
تشکر کنندگان:
باسلام
در مورد ثبت نام در csc اکثر دوستان و از جمله خودم با مشکل مواجه شدند چون مراحل ثبت نام تا مرحله تعیین قرار ملاقات بیشتر پیش نمیره و برای ما که قبلا مصاحبه مون انجام شده تو همین مرحله میمونه یکی از دوستان که ظاهرا همین مشکل رو داشتن و کلی هم در ارمنستان به همین دلیل معطل شدن در دو سه صفحه آخر تاپیک سفر به ارمنستان برای مصاحبه در مورد حل این مشکل توضیحاتی دادن که بد نیست مطالعه بفرمایید.
تشکر کنندگان: SAEED TEHRANI ، matin86

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان