کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-08-04 ساعت 12:59)هادی هادی نوشته:  دوستان..... دوستان.....
آمد...... آمد
ایمیل نیامد...... آن ایمیل5شنبه صبح نیامد
در سایت کلیرآمد..... ابوظبی با سایت کلیر آورد
سایت نامه کلیر دارد .....5شنبه 10 صبح بعد از212روز کلیر آمد
هورا ..... اول .......... هووووووورررررااااااا ..... دوم

اماده رگبار کلیر تو سایت ابوظبی باشید.........2016 بازمانده نداریییییم.....

دوستان ایمیل سفارت هم ساعت دوازده ونیم رسید.....زنده باد ابوظبی..پرچمش بالاس
...ضمنا کیس 4224 و3857هردو خانم از ابوظبی امروز کلیر شدن.....
تا ویزا گزارش لحظه به لحظه همراه من باشید .....آرزوی کلیری برای شما با سپاس.....
2016AS37##کیس یکنفره .لیسانس علوم پزشکی تهران سربازی س .مصاحبه ابوظبی 5 ژانویه AP...آپ هردو سایت 15مارچ فقط ...اپ سیس دوخطی 29جولای...اپ سیس 31 جولای تبدیل به or سیس اپ طلایی 1اگوست...سایت سفارت و ایمیل کلیییییری 4 اگوست...سیس 4 اگوست اپ...مدیکال 8اگوست ...تخویل مدارک وپاس9اگوست...ایشود ویزا10اگوست....دریافت ویزا11اگوست.....هزینه ها سفر حدودهشت میلیون تا اینجا برای دوبار سفر به دوبی...پرداخت 165 دلار29USCISنوامبر . ورود امریکا لوس انجلس30 نوامبر پرواز ایر فلوت تحویل مدارک گذشتن از گمرک براحتی. افتتاح حساب بانکی در ولز فالگو و مراجعه به سوشال 1 دسامبر....
تشکر کنندگان: شاپرک ، Pargosha ، ahfpca ، behzad mg ، alborz3718 ، مل مل ، SAEED TEHRANI
دوستان باتجربه میشه خواهش کنم کمک کنید
ساعت 2 و 20 دقیقه از سفارت ایمیل زدن که اولش به این صورت شروع میشه

We are pleased to inform you that the embassy is in position to conclude your diversity visa application. Please read the given instructions and drop your original passport and medical reports as soon as possible.

و بعد در مورد مدیکال و تاریخی که حداکثر پاس رو برسونید
من در سایت سیس کیسمونو چک کردم. حدود 1 ساعت پیش نفر اصلی(مادرم) آپدیت شده بود و همین ده دقیقه پیش دیدم کل کیس آپدیت شده.(نفر دوم دو خطی و or نشده)

تو ایمیلی که امروز از سفارت اومده هم اشاره ای به این نشده که پروسه پدرم همچنان ادامه داره(برعکس نامه کلیری 29 جولای که خیلی واضح نوشته بودن)
علاوه بر همه اینها ما یکشنبه پاسپورت مادر و خواهرمو رو برای پیکاپ فرستادیم.

این ایمیل چه معنی داره؟ چطور متوجه بشم که پدرم هم کلیر شده؟(هیچ اسمی تو ایمیل برده نشده)

تاریخ ها هم به این صورته:
29 جولای نامه کلیری سفارت برای نفر اول و سوم(تأکید به ادامه AP نفر دوم)
2 آگوست آپدیت نفر سوم
4 آگوست ساعت 2 آپدیت نفر اول
4 آگوست ساعت 3 آپدیت کل کیس
4 آگوست ایمیل کلیری ساعت 2 و 20 (هیچ اسمی برده نشده)
شماره کیس: 2016AS71XX
مصاحبه: هفته اول June
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد کیس: 4 (برنده اصلی مادرم هستن)-->3 نفر(من بخاطر سنم از پرونده حذف شدم، موقع ثبت نام تازه ٢٠ سالم شده بود و موقع مصاحبه سنمو محاسبه كردن و١٤ روز زياد داشتم )
نتیجه: AP
آپدیت ها: 19, 21 June کل کیس. 16 June نفر سوم. 22 June نفر اول و دوم. 26 June نفر اول(بخاطر ایمیل جهت شناسایی کیس در سایت سفارت). 26 July نفر اول(دو خطی). 27 July(آپدیت کل کیس و or نفر اول). 29 July نامه کلیری نفر اول و سوم. 10 August(نفر دوم or).  نامه کلیری نفر دوم 15 August.
صدور ويزاى نفر اول و سوم: 8 August
صدور ویزای نفر دوم(با اعمال شاقه بعد از یک ماااه و 5 روز): 20 September
تشکر کنندگان: مل مل
(2016-08-04 ساعت 14:03)hadis1379 نوشته:  
(2016-08-04 ساعت 13:42)hes94 نوشته:  [quote='hadis1379' pid='720088' dateline='1470301661']
كيس دوم منطور پدرتون ابديتي نداشتن؟؟؟هنوز دوخطي نشدن؟

كيس نامبر:51**   تعداد كيس: 4تا  تاريخ مصاحبه:6اپريل  كليرنس:منتظر

بله پدرم هستن. نه هنوز دو خطی نشدن.(البته روزی که نفر اصلی or شد کل کیس آپدیت شد) تو نامه کلیری هم نوشته بودن که همه بجز پدرم کلیر شدن و هنوز پروسه اداری پدرم تموم نشده.
[/quoteانشالله بزودي كلير بشن.ميشه از شرايط كيسشون بفرماييذ؟؟

كيس نامبر:51** تعداد كيس: 4تا تاريخ مصاحبه:6اپريل كليرنس:منتظر

ممنون. شغلشون آزاده و سربازی هم رفتن.
تعداد افراد کیس: 4 (برنده اصلی مادرم هستن)-->3 نفر(من بخاطر سنم از پرونده حذف شدم، موقع ثبت نام تازه ٢٠ سالم شده بود و موقع مصاحبه سنمو محاسبه كردن و١٤ روز زياد داشتم )
آپدیت ها: 19, 21 June کل کیس. 16 June نفر سوم. 22 June نفر اول و دوم. 26 June نفر اول(بخاطر ایمیل جهت شناسایی کیس در سایت سفارت). 26 July نفر اول(دو خطی). 27 July(آپدیت کل کیس و or نفر اول). 29 July نامه کلیری نفر اول و سوم. 10 August(نفر دوم or).  نامه کلیری نفر دوم 15 August.
تشکر کنندگان:
(2016-08-04 ساعت 15:13)hes94 نوشته:  دوستان باتجربه میشه خواهش کنم کمک کنید

We are pleased to inform you that the embassy is in position to conclude your diversity visa application. Please read the given instructions and drop your original passport and medical reports as soon as possible.

من در سایت سیس کیسمونو چک کردم. حدود 1 ساعت پیش نفر اصلی(مادرم) آپدیت شده بود و همین ده دقیقه پیش دیدم کل کیس آپدیت شده.(نفر دوم دو خطی و or نشده)

تو ایمیلی که امروز از سفارت اومده هم اشاره ای به این نشده که پروسه پدرم همچنان ادامه داره(برعکس نامه کلیری 29 جولای که خیلی واضح نوشته بودن)

این ایمیل چه معنی داره؟ چطور متوجه بشم که پدرم هم کلیر شده؟(هیچ اسمی تو ایمیل برده نشده)

2 آگوست آپدیت نفر سوم

شما باید پاس پدرتونو هم میفرستادید اگر حاضر نبود بهتون میگفتند اگر هم بود ویزا میگرفتید حالا هم دیر نشده پاسپورت رو پیکاپ کنید اگه دادن بگیرید...
2016AS37##کیس یکنفره .لیسانس علوم پزشکی تهران سربازی س .مصاحبه ابوظبی 5 ژانویه AP...آپ هردو سایت 15مارچ فقط ...اپ سیس دوخطی 29جولای...اپ سیس 31 جولای تبدیل به or سیس اپ طلایی 1اگوست...سایت سفارت و ایمیل کلیییییری 4 اگوست...سیس 4 اگوست اپ...مدیکال 8اگوست ...تخویل مدارک وپاس9اگوست...ایشود ویزا10اگوست....دریافت ویزا11اگوست.....هزینه ها سفر حدودهشت میلیون تا اینجا برای دوبار سفر به دوبی...پرداخت 165 دلار29USCISنوامبر . ورود امریکا لوس انجلس30 نوامبر پرواز ایر فلوت تحویل مدارک گذشتن از گمرک براحتی. افتتاح حساب بانکی در ولز فالگو و مراجعه به سوشال 1 دسامبر....
تشکر کنندگان: hes94 ، مل مل
(2016-08-04 ساعت 15:30)هادی هادی نوشته:  

2 آگوست آپدیت نفر سوم

شما باید پاس پدرتونو هم میفرستادید اگر حاضر نبود بهتون میگفتند اگر هم بود ویزا میگرفتید حالا هم دیر نشده پاسپورت رو پیکاپ کنید اگه دادن بگیرید...

ممنون از پاسخگویی. تصمیم گرفتیم همین کار رو انجام بدیم. ولی من خودم تصورم اینه که پدرم هم کلیر شدن، چون حداکثر تاریخی که تو ایمیل کلیری برای دادن پاسپورت زدن 23 آگوسته ، در صورتی که تو نامه کلیری 29 جولای، این تاریخ 21 آگوست بود.
تشکر کنندگان:
سلام دوستان از دوستان کسی در مورد ثبت نام در csc ارمنستان اطلاعات دارید بدید ممنون مرحله سوم که میشه قرار و ساعت مصاحبه که ما نداریم چه باید بکنیم ممنون
تشکر کنندگان: SAEED TEHRANI
سلام دوستان از دوستان کسی در مورد ثبت نام در ‎csc‎ ارمنستان اطلاعات دارید بدید ممنون مرحله سوم که میشه قرار و ساعت مصاحبه که ما نداریم چه باید بکنیم ممنون
تشکر کنندگان: SAEED TEHRANI
@itex@
آقا سلام
لطفا تو جدول منتظران کلیر ما رو بزن
بنام soroosh17
تاریخ مصاحبه 25 فوریه
خیلی خیلی ممنون
تشکر کنندگان: itex
من ایمیل زدم به سفارت چند دقیقه بعدش جواب دادن. اینم جوابش:
Dear Sir;

We regret to inform you that your case is still undergoing the required administrative processing, and a decision cannot be made regarding your eligibility for a visa until this process is completed.
Unfortunately, our office is unable to predict how long administrative processing will take for any given case, and we are unable to influence the completion of the process. However, please be assured that the case is being given every consideration under U.S. law and will be processed as quickly as legally possible.
Once this process is concluded we will contact you with further instruction.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit
شماره کیس: 2016AS58XX
تاریخ رویت قبولی: May ۸
کنسولگری:ANKARA
تعداد افراد منظور در کیس :۱
ارسال فرمهای سری اول: Jun ۲

کارنت شدن کیس: 8 Mar 2016
مصاحبه: 2 May
آپدیت ها: 9 jun آپ گروهی،4 Aug برای ایمیل، 9 Aug شب آپدیت دو خطی،15 Aug 16 ،Aug برای ایمیل، 17 Aug اوآر
سربازی: س پ
شغل: خصوصی   
دریافت کلیرنس:  18 Aug
دریافت ویزا:  31 Aug
ورود به آمریکا: 3 Dec
دریافت گرین کارت: 1 Jan  

تشکر کنندگان:
(2016-08-04 ساعت 15:51)hes94 نوشته:  
(2016-08-04 ساعت 15:30)هادی هادی نوشته:  

2 آگوست آپدیت نفر سوم

ممنون از پاسخگویی. تصمیم گرفتیم همین کار رو انجام بدیم. ولی من خودم تصورم اینه که پدرم هم کلیر شدن، چون حداکثر تاریخی که تو ایمیل کلیری برای دادن پاسپورت زدن 23 آگوسته ، در صورتی که تو نامه کلیری 29 جولای، این تاریخ 21 آگوست بود.

تو نامه های منم تاریخ فرق میکنه این اصلا مهم نیست اونا تا اون تاریخ ها ویزا رو گارانتی میکنن که بدن بعد از اون اگه تموم شه نمیدن ولی اگه ویزا باشه تا 30 سپتامبر هم میدن در ضمن متن این نامه ها فرمتش کلیشه ای و امادس فقط اسم و تاریخ میذارن پس حساس نباشید و موقع پیکاپ طلبکار باشید که ویزای ما اماده بوده وشما ایمیل زدید....یادتون باشه تو امریکا همیشه باید طلبکار باشی.......
تشکر کنندگان: hes94 ، مل مل
درود دوستان

امروز هم من و خانمم آپدیت داشتیم (4 Aug) و شکر خدا مال همسرم هم دو خطی شد.

کيس نامبر: ‎2016AS51##‎
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دوره‌های مهندسی نرم‌افزار، شغل برنامه‌نویس نرم‌افزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ‎۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیت‌ها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
تشکر کنندگان: هادی هادی ، alborz3718 ، SAEED TEHRANI
(2016-08-04 ساعت 16:50)ahfpca نوشته:  درود دوستان

امروز هم من و خانمم آپدیت داشتیم (4 Aug) و شکر خدا مال همسرم هم دو خطی شد.

مبارررررکه دوشنبه نشه سشنبه حتما کلیری...از الان برای ویزا اقدام کنید....
تشکر کنندگان: ahfpca ، alborz3718
(2016-08-04 ساعت 00:12)ali.htm نوشته:  
(2016-08-03 ساعت 22:52)ستوده نوشته:  
(2016-08-03 ساعت 10:33)ali.htm نوشته:  سلام دوباره به دوستان عزیز
خوشبختانه همین الان مشکل ثبت نام پست من حل شد.
-ثبت نام و انتخاب گزینه اول ( سایت آپدیت شده و گزینه none کار نمیکنه )
-ایمیل به سفارت پاسخ سریع دادن که تو صفحه select iv service گزینه اول i need to register an immigrant visa appointment  انتخاب کنم
نکته عملی :موقع ثبت نام زبان فارسی انتخاب کردم انگلیسی جواب نداد ،کیس نامبر کامل با صفرها بزنید .بعد از ثبت نام اتوماتیک تاریخ و ساعت  مصاحبه نشون میده
-تماس به شماره +37460270113 و انتخاب زبان فارسی و ویزای مهاجرتی ،یکم دقت کنین چون قسمت غیرمهاجرتی مطلقا هیچ اطلاعی نداره و اشتباه راهنمایی میکنه
-پاسخگو وضعیت اکانت را درست میکنه قرار مصاحبه حذف و شما خیلی سرراست continue , print
سریع پرینت یا pdf بگیرین چون سایت به نظرم هر لحظه امکان سکته داره
برای ما هم دعا کنین

برای دوستانی که پرسیدن اسکرین شات پیوست کردم تو صفحه ای که میبینین گزینه اول انتخاب کنین .تو صفحه اول موقع ایجاد اکانت هم گزینه اول انتخاب کنین تلفن آمریکا هم روی صفحه کلیرنس هست اگر بشه تماس گرفت خیلی ارزونتر از ارمنستانه . به جز خودم برای یه نفر دیگر هم  کیس خانوادگی بود همین روش اینجا انجام دادیم بلافاصله حل شد .اگر پاسخگو درست جواب نداد دوباره بگیرید یه پاسخگوی خوب به پستتون بخوره  بعضی از پاسخگوها واقعا مزخرف و بی مسئولیتن و بدون درک شرایط مردم جواب الکی میدن  (متاسفانه آقایان ) ولی خانمها دلسوز و کار راه بندازن یه مورد که بجای تاریخ اصلی مصاحبه new appointment  میداد پاسخگوی خانم بلافاصله و بدون دردسر خودش courier receipt صادر کرد . نگران نباشید چیز خاصی نیست
دوست عزیز
ضمن تشکر از زحمات شما
من اسکرین شات پیوستی رو مشاهده نکردم
میشه بفرمائید چطوری میتونم ببینم ؟

http://expirebox.com/download/494192cfd5...a0d57.html

Oops! File Expired or Deleted..

This file has been deleted for one of these reasons:
It has passing 2 Days of storage
It has been reported or deleted by a user
It has been deleted by staff for violation of terms

UPLOAD
تشکر کنندگان:

هم قطاران هم رکابان هم سواران هم هم هم . . . .

قربونش برم اومد اومد خوش اومد ساعت 5 بعد از ظهر با ناز اومد
ایمیل کلیری بعد از 208 روز انتظارررررررررررررررررررررررررر
اما سایت آپ نشده هنوز !
خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خدایا شکرت
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

2016----3      سفارت : ابوظبی   مصاحبه : نیمه ژانویه   سربازی : ارتش  Big Grin    تعداد  :4   مدرک : دکتری    شغل : خصوصی    وضعیت : کلیرنس  
آپدیت سفارت: فقط یکبار بعد از مصاحبه      آپدیت سیاک  :25 ژانویه کلی و 20 آپریل فقط کیس اصلی Wink و 29 و 31 جولای دوخطی و 1 آگوست OR
کلیری :   یکی از بهترین روزهای خدا 4 آگوست  
اولین ورود : ؟
(2016-08-04 ساعت 18:32)koool نوشته:  
هم قطاران هم رکابان هم سواران هم هم هم . . . .

قربونش برم اومد اومد خوش اومد ساعت 5 بعد از ظهر با ناز اومد
ایمیل کلیری بعد از 208 روز انتظارررررررررررررررررررررررررر
اما سایت آپ نشده هنوز !
خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خدایا شکرت
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

مباررررررررررررکه رگبار ابوظبی شروع شد
تشکر کنندگان: daniyal1351 ، Hana2015 ، TiredAdmin ، behzad mg ، مل مل ، amirak7

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان