کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
هوراااااااااااا بلاخره کلیر شدم و ایمیل کلیریم در ساعت ۵ بعد از ظهر اومد .
کیس نامبر :2016AS2k
محل مصاحبه : ابوظبی
تاریخ مصاحبه : اواخر اکتبر
وضعیت : ap
تعداد کیس : یک نفر
کارشناس ارشد رشته روانشناسی
کار در کلینیک درمانی
آپدیت ها : ۹ دسامبر ، ۱۱ ژانویه با ایمیلی که برای شناخته شدن کیسم ارسال کردم ، ۲۵ ژانویه ، اول آگوست آپدیت شبانه ساعت ۳۰ : ۲۳ دو خطی  Big Grin بعد از آپدیت  ۲۵ ژانویه و بعد از  ۲۸۰ روز . آپدیت ۲ آگوست ساعت ۵ بعد از ظهر . آپدیت ۳ آگوست در ساعت ۷ عصر و بلاخره or شدم و در روز ۴ آگوست ساعت ۵ بعد از ظهر ایمیل کلیری اومد . نامه کلیری هم در سایت ابوظبی ۷ آگوست ساعت ۵۰ : ۱۲ ظهر اومد . ایشود ویزا ۱۶ آگوست . دریافت ویزا ۱۸ آگوست . . اولین سفر به آمریکا : ۲۰ نوامبر . دریافت گرین کارت : ۶ فوریه ۲۰۱۷
(2016-08-04 ساعت 19:18)daniyal1351 نوشته:  هوراااااااااااا بلاخره کلیر شدم و ایمیل کلیریم در ساعت ۵ بعد از ظهر اومد .

مبارررررکه خداییش 280 روز خیلی مبارکه......دوستان هتل ابجارا جلوی ایستگاه ابوهیل روبروی nmcچهار ستاره قیمت مناسب با کیفیت خوب پاتوق بچه های لاتاری هفته دیگه به امید دیدار همه دوستان ژانویه اونجا....
2016AS37##کیس یکنفره .لیسانس علوم پزشکی تهران سربازی س .مصاحبه ابوظبی 5 ژانویه AP...آپ هردو سایت 15مارچ فقط ...اپ سیس دوخطی 29جولای...اپ سیس 31 جولای تبدیل به or سیس اپ طلایی 1اگوست...سایت سفارت و ایمیل کلیییییری 4 اگوست...سیس 4 اگوست اپ...مدیکال 8اگوست ...تخویل مدارک وپاس9اگوست...ایشود ویزا10اگوست....دریافت ویزا11اگوست.....هزینه ها سفر حدودهشت میلیون تا اینجا برای دوبار سفر به دوبی...پرداخت 165 دلار29USCISنوامبر . ورود امریکا لوس انجلس30 نوامبر پرواز ایر فلوت تحویل مدارک گذشتن از گمرک براحتی. افتتاح حساب بانکی در ولز فالگو و مراجعه به سوشال 1 دسامبر....
تشکر کنندگان: TiredAdmin ، koool ، مل مل ، SAEED TEHRANI ، siyavash-2 ، daniyal1351 ، amirak7
دوستان سلام
من مجدد امروز اپدیت شدم 4اگوست و خانمم هم امروز اولین اپدیت رو داشت.
فقط ی مشکلی هست!!!
من دیروز دو خطی بودم ولی امروز که مجدد اپدیت شد یک خطی شده!!!!
مال کسی هم اینجوری شده؟؟؟؟
کسی میدونه چرا؟؟؟؟
کیس58xx
تشکر کنندگان: amirak7
(2016-08-04 ساعت 19:28)هادی هادی نوشته:  
(2016-08-04 ساعت 19:18)daniyal1351 نوشته:  هوراااااااااااا بلاخره کلیر شدم و ایمیل کلیریم در ساعت ۵ بعد از ظهر اومد .

مبارررررکه خداییش 280 روز خیلی مبارکه......دوستان هتل ابجارا جلوی ایستگاه ابوهیل روبروی nmcچهار ستاره قیمت مناسب با کیفیت خوب پاتوق بچه های لاتاری هفته دیگه به امید دیدار همه دوستان ژانویه اونجا....

مبارکت باشه دوست عزیز ... برات آرزوی بهترین ها رو دارم. برای ما هم دعا کن
تشکر کنندگان: هادی هادی ، daniyal1351 ، مل مل
(2016-08-04 ساعت 16:50)ahfpca نوشته:  درود دوستان

امروز هم من و خانمم آپدیت داشتیم (4 Aug) و شکر خدا مال همسرم هم دو خطی شد.

تبریک عرض میکنم و خوشحالم از اینکه کلیر کیس های بالای 5000 شروع شده، به امید کلیر شدن همه دوستان
تشکر کنندگان: SAEED TEHRANI
(2016-08-04 ساعت 18:24)ستوده نوشته:  
(2016-08-04 ساعت 00:12)ali.htm نوشته:  
(2016-08-03 ساعت 22:52)ستوده نوشته:  دوست عزیز
ضمن تشکر از زحمات شما
من اسکرین شات پیوستی رو مشاهده نکردم
میشه بفرمائید چطوری میتونم ببینم ؟

http://expirebox.com/download/494192cfd5...a0d57.html

Oops! File Expired or Deleted..

This file has been deleted for one of these reasons:
It has passing 2 Days of storage
It has been reported or deleted by a user
It has been deleted by staff for violation of terms

UPLOAD

لطفا صفحه 478 دوباره ببینین آپدیت کردم
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز یه نامه از طرف سفارت ابوظبی برای من اومده با این متن . میخوام بدونم این یعنی من کلیرنس شدم ؟

This is in regards to your diversity visa application. We are pleased to inform you that the embassy is in position to conclude your diversity visa application. Please review the given instructions and drop your medical and passport as mentioned below:

Please send us your passport(s) and updated medical exam(s). Your first medical exam was good for 6 months – if you plan to travel before that first medical exam expires, we can issue a visa good until that expiration date. Otherwise, you should come to the UAE to complete a new medical exam. Please ensure we have your passport(s) by February 28th in order to be certain we have a visa number for your case. Please note that we are closed on Fridays and Saturdays. Please come as soon as possible to guarantee a Diversity Visa lottery visa number, even if part of your family is not ready for issuance. Our hours for bringing in your passport and medical is any work day (Sunday- Thursday) at 01:30 pm. If we do not receive your passport by August 23, 2016, we cannot guarantee a Diversity Visa for you and your family.
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز
بالاخره کیس لاتاری من و همسرم هم بعد از۱۰۴ روز از انگشتنگاریمون اپروو شد.
ما در زمان برنده شدم آمریکا بودیم و همکنون هم آخرای درسمونه بعداز۴سال
من شاید بهتر از هرکسی ارزش این گرینکارتو برونم. واقعا زندگی دانشجویی رو زیزو رو می کنه.
با بهترین آرزوها برای کسانی که در انتظار هستن.
تشکر کنندگان:
سلام دوستان به همه دوستان منتظر و كلير شده صميمانه شادباش مي گويم و براي تمام دوستان همچنان منتظر آرزوي خير و شادي قريب الوقوع دارم . به نظر ميرسه موتور سفارتها روشن شده و كليرها شدت گرفته . اميدوارم امسال هيچ بازمانده ايراني نداشته باشيم
شماره کیس‎2016as5***‎    تاریخ رویت قبولی:‎19 نوامبر ‎2015‎   کنسولگری: آنكارا  تعداد افراد منظور در کیس :۳   برنده اصلی آقا- سربازی ارت ش    ارسال فرمهای260: 3 دسامبر2015  کارنت شدن کیس:9 فوريه2016   نامه دوم ‎: 22فوريه2016   مديكال: 2آپريل ‎2016‎   مصاحبه: 7 آپريل ۲۰۱۶     نتیجه:AP  آپدیتها: 8آپریل و کلی آپدیت بدرد نخور دیگر از سفارت ،آپديت سيس براي نفر اول و دوم و دو خطي شدن 3 آگست ،  8 آگست or کلیر:به خواست خدا 9 آگست  دریافت ویزا: 18 آگست  ورود به آمریکا:14 سپتامبر ‎  دریافت گرین کارت:    
تشکر کنندگان: Siamak ، مل مل ، mehradae ، SAEED TEHRANI ، behzad mg ، ahfpca ، هادی هادی ، siyavash-2
دوستان من شماره کیسم تو سایت سفارت اومده 2 روز پیش !
ایما توی سیس هنوزم AP زده و هیچ ایمیلی هم دریافت نکردم !
مشکلی نیست ینی ؟؟؟
همین که سایت زده اوکیه دیگه ؟؟؟
شماره کیس : 2016AS4XXX ، رویت قبولی : 2015/May/11 ، کنسولگری : YERVAN ، تعداد افراد کیس : 1 ، سابمیت فرمهای DS-260 : تاریخ 2015/May/15 ، کارنت شدن : Jan 2016 ، تاریخ مصاحبه : March 2016 ، نتیجه : AP ، آپدیت سیس : 28 جولای (ایمیل) ؛ 1 آگوست : دوخطی شدن ؛ 2 آگوست ؛ 3 آگوست (کلیر سایت سفارت ) ؛ 4 آگوست ، تاریخ کلیر شدن : 3/2016/AUG   بعد از 135 روز پر استرس ، دریافت ویزا : 16 آگوست ، اولین ورود : 22 اکتبر
تشکر کنندگان: ahfpca
(2016-08-03 ساعت 15:04)aref_ra نوشته:  دوستان سلام
بنده یک سوال داشتم
کسی آمار تعداد ویزا گرفته ها ی دریافت شده رو؟؟
چقدر سهمیه ویزا باقیمونده؟؟

نگران نباشید دوست من
امسال به امید خدا ویزا کم نمی آد
شماره کیس: 2016AS38**
تعداد افراد کیس: 3 
سفارت: ابوظبی
ارسال فرم: 16 جولای
نامه دوم: 17 نوامبر
مصاحبه: ژانویه
وضعیت: AP
آپدیت های سیس: 15 و 25 ژانویه، 20 آپریل (احتمالاً به دلیل ایمیل)
آپدیت هر 3 نفر در 21 جولای (احتمالاً به خاطر ایمیل 19 جولای)
29 جولای خودم (برنده اصلی) و دخترم آپدیت دوخطی
31 جولای آپدیت 3 نفره و or برای نفر اصلی، 1 آگوست آپدیت دوخطی همسرم
4 آگوست آپدیت 3 نفره، or برای همسرم و .................................................. بالاخره کلیر
23 آگوست دریافت ویزا
تشکر کنندگان: aref_ra ، daniyal1351
دوستان دوستان
نخست به امید اینکه امسال هیچ کس جا نمونه و همه ویزا بگیرن

و بالاخره ما هم امروز پیش از ظهر کلیر شدیم
و پس از آپدیت 3 نفره در سیس، نامه کلیری رو در سایت سفارت مشاهده کردیم

زمانی از ته دل خرسندم که خبرهای خوب همه تون رو بشنوم
و بدونم شیرینی این لحظات رو همه تون تجربه می کنید

همگی پیروز باشید و پایدار
4 آگوست آپدیت 3 نفره، or برای همسرم و .................................................. بالاخره کلیر
23 آگوست دریافت ویزا
تشکر کنندگان: KoSha ، behzad mg ، atm849 ، هادی هادی ، alborz3718
(2016-08-04 ساعت 09:42)shervin56 نوشته:  سلام به همه منتظران کلیر 2016
یه سوال :معمولا طبق تجربیات بقیه دوستان بعد دو خطی شدن چند روز دیگه باید منتظر کلیری موند.

دوست من
ما 2 روز بعد از دوخطی or شدیم و 5 روز بعد از or هم کلیر شدیم
البته زمانها چندان نظم خاصی نداره
23 آگوست دریافت ویزا
تشکر کنندگان: هادی هادی ، moh.saee ، shervin56 ، amirak7
به همه کلیر شده های جدید تبریک میگم
دوستان میشه لطفاً در رابطه با پیکاپ پاسپورت برای ارمنستان توضیح بدید که بعد از کلیری چه جوری میشه استفاده کرد.؟ چون خود آفیسر به من گفت باید بیای اینجا . متشکرم

***As201600007
رویت قبولی :2015 22 May
ارسال فرم :  2015 Aug 29
تعداد کیس : 2 نفر 
سفارت : انتخاب  از آنکارا به ایروان 
مصاحبه : jun 14, 2016
محل مصاحبه :yerevan
مدیکال : jun 10 .2016
وضعیت : Issued.  22 Agu2016   Big Grin  Big Grin
تشکر کنندگان: ahfpca
(2016-08-05 ساعت 00:14)mehradae نوشته:  دوستان من شماره کیسم تو سایت سفارت اومده 2 روز پیش !
ایما توی سیس هنوزم  AP زده و هیچ ایمیلی هم دریافت نکردم !
مشکلی نیست ینی ؟؟؟
همین که سایت زده اوکیه دیگه ؟؟؟

دوست عزیز شما از سفارت آمریکا در ایروان هیچ ایمیلی دریافت نمی کنید. وقتی شماره توی سایت اومده یعنی کلیر شدید. (مبارکه) دارن به همه تا 19 آگوست برای دریافت ویزا مهلت میدن پس تا دیر نشده کاراتون رو انجام بدین.
کیس نامبر: 56**
محل مصاحبه :ایروان
تاریخ مصاحبه: 28 آپریل
آپدیت ها:28 و 29 آپریل و 2 و4 می و 11 جولای بابت فرستادن ایمیل- دوم آگوست بدون ایمیل ولی هنوز یک خطی-8 اگوست با ایمیل- 9 آگوست آپدیت دوخطی- 10 آگوست کلیر در سایت سفارت
وعده آفیسر: دو هفته دیگه کلیر میشی
کلیر: بعد از 105 روز انتظار(10 آگوست)
تحصیلات: کارشناسی ارشد
تعداد افراد: 2 نفر
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان