کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-08-09 ساعت 08:35)masiharezoo نوشته:  دوستان عزیز لطفا یکی ایمیل CSC ارمنستان رو میده ؟
چون ثبت نام کردم و حالا میخوام اونجایی که گیر کرده(قسمتی که تاریخ مصاحبه رو میخواد) رو رد کنه واسم و بزاره پرینت بگیرم .
با سپاس

سلام.پایین سایت ,قسمت تماس باما,ادرس ایمیل هم هست.
2016as48xxچهارنفر.مصاحبه  ارمنستان خودم برنده اصلی وفرزندانم یکضرب,همسرم ای پی.که بعداز138 روزکلیرشد.ساکن هیوستون.(راستی lighthouseیعنی فانوس دریایی ( Shy
تشکر کنندگان:
(2016-08-09 ساعت 09:07)rah-is نوشته:  سلام بر دوستان عزیز
یه سوال داشتم
در مراحل ثبت نام پستی یه جائی شماره پرونده را می پرسه . من کیس نامبرم را میزنم پیغام in valid میده . آیا باید کیس نامبر را بزنم یا یه شماره دیگه ؟ لازم به ذکره که من هنوز کلییر نشدم .

سلام,یه شماره زیربارکد فرم 260 هست.اونو بزنید
2016as48xxچهارنفر.مصاحبه  ارمنستان خودم برنده اصلی وفرزندانم یکضرب,همسرم ای پی.که بعداز138 روزکلیرشد.ساکن هیوستون.(راستی lighthouseیعنی فانوس دریایی ( Shy
تشکر کنندگان:
(2016-08-09 ساعت 09:07)rah-is نوشته:  سلام بر دوستان عزیز
یه سوال داشتم
در مراحل ثبت نام پستی یه جائی شماره پرونده را می پرسه . من کیس نامبرم را میزنم پیغام in valid میده . آیا باید کیس نامبر را بزنم یا یه شماره دیگه ؟ لازم به ذکره که من هنوز کلییر نشدم .

دوست عزیز کیس نامبر کل کیس نامبرتون با صفرهاش که وقت قبولی دیدید باید بزنید. DS260 نامبر هم پایین صفحه تاییدیه DS260بهتون داده
تشکر کنندگان:
اگر کسی از csc جواب گرفته لطفا متن ایمیلی که فرستادید را اینجا بگذارید
تشکر کنندگان:
(2016-08-09 ساعت 01:12)Hamed1 نوشته:  درود ب همگی
راهنمایی فوری!!!
با توجه ب اینکه جواب AP من اومده و از اونجایی ک نیاز ب تمدید مدیکالم هست، آیا نیاز هست ک من واکسن هپاتیت B ک دونوبت اونو زده ام، نوبت سوم هم زده بشه؟ چون مث اینکه هپاتیتB برای ما دهه شصتیا لازم نیست.....
و اینکه تا یک ماه دیگه واکسن آنفولانزام هم وقتش تموم میشه، آیا نیازی ب زدن واکسن آنفولانزا هم هست؟
با سپاس

آنفولانزا برای فصل زمستان باید زده بشه،الان با توجه به فصل ضروری نیست.
تشکر کنندگان:
سلام
دوستان سفارت ارمنستان شماره های جدید برای کلیری اعلام کرد
2016AS5646
2016AS5788
2016AS5796
2016AS3415
2016AS4415
2016AS5736

مبارکشون باشه
***As201600007
رویت قبولی :2015 22 May
ارسال فرم :  2015 Aug 29
تعداد کیس : 2 نفر 
سفارت : انتخاب  از آنکارا به ایروان 
مصاحبه : jun 14, 2016
محل مصاحبه :yerevan
مدیکال : jun 10 .2016
وضعیت : Issued.  22 Agu2016   Big Grin  Big Grin
تشکر کنندگان: hamednew ، hes94 ، farhood_kx ، Siamak ، moh.saee ، alborz3718 ، مل مل ، SAEED TEHRANI
(2016-08-09 ساعت 10:31)SAEED TEHRANI نوشته:  
(2016-08-09 ساعت 01:12)Hamed1 نوشته:  درود ب همگی
راهنمایی فوری!!!
با توجه ب اینکه جواب AP من اومده و از اونجایی ک نیاز ب تمدید مدیکالم هست، آیا نیاز هست ک من واکسن هپاتیت B ک دونوبت اونو زده ام، نوبت سوم هم زده بشه؟ چون مث اینکه هپاتیتB برای ما دهه شصتیا لازم نیست.....
و اینکه تا یک ماه دیگه واکسن آنفولانزام هم وقتش تموم میشه، آیا نیازی ب زدن واکسن آنفولانزا هم هست؟
با سپاس

آنفولانزا برای فصل زمستان باید زده بشه،الان با توجه به فصل ضروری نیست.

درسته آنفولانزا برای پاییز و زمستونه و بهار و تابستون نمیخواد . هپاتیت ب هم من سوال کردم از پاستور گفتن نمیخواد منم دهه 60 هستم..
تشکر کنندگان: SAEED TEHRANI ، Hamed1
90 روز هم گذشت خبری نشد
کیس:**13      تعداد: 1 نفر       مصاحبه :ابوظبی 7 ژانویه تغییر به 8 می         وضعیت: کلیرنس  
 آپدیت ها:  10 و 15 و 20 و 23 می و 3 آگوست(بخاطر ایمیل) 11 آگوست(دو خطی) 14 آگوست   OR  
کلیر: 14 آگوست  Rolleyes
ایشود: 22آگوست
مقصد:دالاس
اولین ورود:02 اکتبر
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان
ما هم بالاخره كلير شديم. ما مديكالمون يك ماه اعتبار داره ولي چون آمادگي نداريم تصميم گرفتيم مديكالمونو تمديد كنيم. اگه مديكالمونو تمديد كنيم 6 ماه براي رفتن وقت داريم. يعني تا 5 مارچ. آيا ميتونيم در سال 2017 كه هنوز مديكالمون اعتبار داره بريم يا بايد قبل از سال 2017 بريم.
تشکر کنندگان: Hamed_402 ، KORYO ، hes94 ، مل مل
با سلام
این متن ایمیلی بود که من فرستادم و بعد از حدود ۸ ساعت مشکل رفع شد.
با توجه به اینکه این روش خیلی سریع جواب داد ، به نظرم بهتره دوستانی که با تماس با شماره ارمنستان مشکل دارن از این روش استفاده کنند. برای من که تماس تلفنی به جایی نرسید.

Name: --------
Passport No: --------
Case No:---------
DS-260 No: ---------

To whom it may concern,

I registered in this website as it was announced in US embassy website in Yerevan when my case was appeared but I had a problem to complete the process. I registered with IVR Account Identification Number : ----- but after two steps, “Applicant Information” and “ Courier” , in the third step,”Schedule” , it needs to make a Date of Appointment with Consular.
Actually I don’t need any appointment with consular and I just need to determine an address to issue and print a courier receipt to deliver it to US embassy with my passport and medical examinations results.
I will really appreciate you if you help me and omit or ignore the "Schedule” step and pass me to “ Instructions” step.
I am looking forward to hearing from you.
Sincerely Yours
---------
تشکر کنندگان: alina-b
درود دوستان

شکر خدا امروز ایمیل کلیری ما هم اومد.

به امید کلیر شدن سریعتر همه منتظران و هم اینکه از امسال به بعد دیگه «جا مانده» نداشته باشیم.

کيس نامبر: ‎2016AS51##‎
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دوره‌های مهندسی نرم‌افزار، شغل برنامه‌نویس نرم‌افزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ‎۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیت‌ها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
تشکر کنندگان: Pargosha ، hes94 ، Siamak ، moh.saee ، alborz3718 ، مل مل ، atm849 ، SAEED TEHRANI
92 روز شد هیچ خبری نشده خسته شدم نمیدونم چه کنم ایمیل هم که میزنم جواب نمیدن اخه همه پیرمرد و پیرزن ها ap کلیر شدن رفتن ولی من و امثال من که مجردیم باید در انتظاره الکی باشیم
کیس نامبر: **as63
مصاحبه : 9 می ابوظبی
سربازی : س پ ا ه
مدرک تحصیلی: لیسانس
ابدیت : 10 می تو سایت سفارت و 17 می تو سایت سیس
تشکر کنندگان:
(2016-08-09 ساعت 14:20)hlard نوشته:  سلام به همه دوستان
ما هم بالاخره كلير شديم. ما مديكالمون يك ماه اعتبار داره ولي چون آمادگي نداريم تصميم گرفتيم مديكالمونو تمديد كنيم. اگه مديكالمونو تمديد كنيم 6 ماه براي رفتن وقت داريم. يعني تا 5 مارچ. آيا ميتونيم در سال 2017 كه هنوز مديكالمون اعتبار داره بريم يا بايد قبل از سال 2017 بريم.

سلام ، ضمن تبریک ، از تاریخ مدیکال شش ماه فرصت دارید ، ربطی به سال میلادی نداره ، و می تونه 2017 باشه .
تشکر کنندگان: Siamak ، SAEED TEHRANI
(2016-08-09 ساعت 21:45)khodamtanha نوشته:  92 روز شد هیچ خبری نشده خسته شدم  نمیدونم چه کنم ایمیل هم که میزنم جواب نمیدن اخه همه پیرمرد و پیرزن ها ap کلیر شدن رفتن ولی من و امثال من  که مجردیم  باید در انتظاره الکی باشیم

خبراي خوبي در راهه
برنده:همسرم
کنسولگری:ارمنستان
❶ کیس نامبر: 2016AS74##    
❷  تعداد افراد:2 نفر
❸رویت قبولی:‎2015 20 May‎
❹ارسال فرم:2015‎ ‎15 July
❺مصاحبه:30 JUNE 2016
❻نتیجه مصاحبه:AP
❼ آپدیتها: 1و5جولای- 26و29 آگوست- 6و9سپتامبر-20سپتامبر(دوخطی شدن خودم)-22سپتامبر-23 سپتامبر-27سپتامبر- 29 سپتامبر(ساعت10شب دوخطی شدن همسر) - 30سپتامبر ساعت 16 ایشودشدن ویزا *تاریخ آپدیتهای بدون ایمیل*
✈️ مقصد: دالاس
همسر:معافیت پزشکی سربازی-شرکت خصوصی
خودم:کارمند شرکت خصوصی

تشکر کنندگان: مل مل ، SAEED TEHRANI
(2016-08-09 ساعت 09:53)lighthouse نوشته:  
(2016-08-09 ساعت 08:35)masiharezoo نوشته:  دوستان عزیز لطفا یکی ایمیل CSC ارمنستان رو میده ؟
چون ثبت نام کردم و حالا میخوام اونجایی که گیر کرده(قسمتی که تاریخ مصاحبه رو میخواد) رو رد کنه واسم و بزاره پرینت بگیرم .
با سپاس

سلام.پایین سایت ,قسمت تماس باما,ادرس ایمیل هم هست.

با سلام و تبریک به دوستانی که کلیر شدند ، در مورد ثبت نام در CSC ، باید بگم که اون گزینه ای که توی برگه راهنما سفارت ارائه می ده ، وجود نداره !!!
این مورد رو خود سفارت به من راهنمایی کرده و انجام دادم:
بعد از ثبت نام اولیه ، در ادامه گزینه اول را انتخاب نمایید :
1)       “I have received a Consular interview appointment date from the National Visa Center (NVC), Kentucky Consular Center (KCC), or the Consular Section and I have been instructed to register my appointment on this site”.
بعد continue
سپس به ترتیب مشخصات افراد ثبت می گردد. پس از اتمام اگر دگمه ارسال (submit) فعال نبود باید منتظر آپدیت بمانید ، بهتره یه ایمیل به info@gssvisa.zendesk.com بزنید تا سریع تر modified  توسط این سرویس انجام شود ، متن ایمیلتون خیلی ساده می تونه باشه : dear sir/madam
My account need to update for submitting my passport and documents  to embassy.
در مورد خودم 3 روز کاری طول کشید و یه ایمیل در جوابم اومد به این مضموم :
Dear Applicant,
We have modified your account. Now you are able to send your documents. Please visit your record on appointment system and choose "continue" to be able to print the "courier in receipt".
موفق باشید..
تشکر کنندگان: alina-b ، SAEED TEHRANI ، masiharezoo ، a_cute65

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان