کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
(2016-08-07 ساعت 20:55)john_smith86 نوشته:  سلام دوستان
شاید سوالم تکراری باشه ولی هرچی گشتم نمونش نبود.
5 آگوست کیس همسرم که برنده اصلی هست آپدیت شد و آپدیت دو خطی داشت ولی برای من آپدیتی نشد، امروز کیس هردومون آپدیت شد، کیس من هنوز به صورت / هست و همسرم OR شد و از طرفی هم در سایت سفارت خبر از آماده شدن ویزا داده و گفته تا 23 آگوست فرصت دارید ولی متأسفانه در سایت سفارت اشاره ای نمی کنه که ویزای چه کسی آماده هست، میخواستم بدونم بنظرتون ویزای من هم آماده شده یا فقط برای همسرم آمادس طبق آپدیت ها. نمونه ای داشتیم که همراه بدون آپدیت or ویزاش آماده باشه؟

ببينيد تو كيس ما پدرم اونموقعى كه نفر اصلى or شد، تغييرى نكردن و تو سايت سفارت كه نامه كليرى اومد، اول پاراگراف آخر، متن قبل از عبارت send you passport .. نوشته بود his process is still pending و اينكه همه بجز ايشون كلير شدن.
اگه تو متن همچين چيزى نبود، شما احتمالا وابسته به كليرى همسرتون بودين و الان كه ايشون كلير شدن شما هم ويزا ميگيريد
شماره کیس: 2016AS71XX
مصاحبه: هفته اول June
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد کیس: 4 (برنده اصلی مادرم هستن)-->3 نفر(من بخاطر سنم از پرونده حذف شدم، موقع ثبت نام تازه ٢٠ سالم شده بود و موقع مصاحبه سنمو محاسبه كردن و١٤ روز زياد داشتم )
نتیجه: AP
آپدیت ها: 19, 21 June کل کیس. 16 June نفر سوم. 22 June نفر اول و دوم. 26 June نفر اول(بخاطر ایمیل جهت شناسایی کیس در سایت سفارت). 26 July نفر اول(دو خطی). 27 July(آپدیت کل کیس و or نفر اول). 29 July نامه کلیری نفر اول و سوم. 10 August(نفر دوم or).  نامه کلیری نفر دوم 15 August.
صدور ويزاى نفر اول و سوم: 8 August
صدور ویزای نفر دوم(با اعمال شاقه بعد از یک ماااه و 5 روز): 20 September
تشکر کنندگان:
(2016-08-07 ساعت 20:55)john_smith86 نوشته:  سلام دوستان
شاید سوالم تکراری باشه ولی هرچی گشتم نمونش نبود.
5 آگوست کیس همسرم که برنده اصلی هست آپدیت شد و  آپدیت دو خطی داشت ولی برای من آپدیتی نشد، امروز کیس هردومون آپدیت شد، کیس من هنوز به صورت / هست و همسرم OR شد و از طرفی هم در سایت سفارت خبر از آماده شدن ویزا داده و گفته تا 23 آگوست فرصت دارید ولی متأسفانه در سایت سفارت اشاره ای نمی کنه که ویزای چه کسی آماده هست، میخواستم بدونم بنظرتون ویزای من هم آماده شده یا فقط برای همسرم آمادس طبق آپدیت ها. نمونه ای داشتیم که همراه بدون آپدیت or ویزاش آماده باشه؟

تبریک فراواااااان برای شما و همسر محترم

دوست گرامی hes24 راهنمایی دقیق رو انجام دادن، چک بکنید که اون جمله رو براتون نزده باشن.
امیدوارم که کل کیس شما کلیر شده باشه و شما هر دو پاسپورتها رو برای ویزا تحویل بدید.
بعد از دریافت ویزا ما رو بیخبر نذارید!

به امید پیروزی در مراحل بعدی مهاجرت و هر چه سریعتر کلیر شدن باقی منتظران.

کيس نامبر: ‎2016AS51##‎
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: آنکارا
برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دوره‌های مهندسی نرم‌افزار، شغل برنامه‌نویس نرم‌افزار
همسر: کارمند شرکت نیمه دولتی غیرحساس و فوق لیسانس رشته ارتباطات
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
تاریخ مصاحبه: ‎۵ آوریل
وضعیت: AP برای من و همسر (برگ سفید)
آپدیت‌ها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
آپدیت بخاطر ایمیل: ۱۴ آوریل، ۱۲ و ۱۶ می، ۲۲ جون، ۲۷ جولای
کلیر: ۹ آگوست (شکر خدا)
ورود به آمریکا: ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶ (سن خوزه)
تشکر کنندگان: مل مل
سلام دوستان یه کمک فوری می خوام!!

من چند روز پیش یه ایمیل زدم به سفارت ابوظبی که چرا نتیجه کلیری همسرم هنوز نیامده.
امشب جواب دادن که ویزاتون آماده است و با مدیکال جدید بیاین برای پیک آپ.
حالا مسعله اینجاست که اولن سایت سفارت هنوز تغییری نکرده و ایمیلی هم به همسرم نزدن و دوم هم اینکه من موقع ایمل زدن شماره کیس همسرم رو با اسم خودم به اشتباه ارسال کردم. همسرم می گه نمی شه به این جوابشون اطمینان کرد شاید اشتباه کردن!
به نظرتون چه طوری مطمعن بشیم؟! ایمیل یا تماس تلفنی؟!!!!!!! شماره تماس ابوظبی رو دارین؟!
Doctor of Audiology Student
Cool
تشکر کنندگان: amirak7
(2016-08-08 ساعت 01:28)شاپرک نوشته:  سلام دوستان یه کمک فوری می خوام!!

من چند روز پیش یه ایمیل زدم به سفارت ابوظبی که چرا نتیجه کلیری همسرم هنوز نیامده.
امشب جواب دادن که ویزاتون آماده است و با مدیکال جدید بیاین برای پیک آپ.
حالا مسعله اینجاست که اولن سایت سفارت هنوز تغییری نکرده و ایمیلی هم به همسرم نزدن و دوم هم اینکه من موقع ایمل زدن شماره کیس همسرم رو با اسم خودم به اشتباه ارسال کردم. همسرم می گه نمی شه به این جوابشون اطمینان کرد شاید اشتباه کردن!
به نظرتون چه طوری مطمعن بشیم؟! ایمیل یا تماس تلفنی؟!!!!!!! شماره تماس ابوظبی رو دارین؟!

هیچ اشکالی نداره که دوباره ایمیل بزنید بهشون.
بنویسید در ایمیل قبلی اشتباه تایپی داشتید و میخوایید قبل از مراجعه به سفارت مطمئن بشید، دوباره ازشون پاسخ بخواید (چون احتمالش هست که فقط از روی نام جستجو کرده باشن).

برنده: من، ارتش نیروی زمینی، دانشگاه آزاد + دوره‌های مهندسی نرم‌افزار، شغل برنامه‌نویس نرم‌افزار
قبل از مصاحبه: رویت قبولی ۸ می، ارسال فرم ۲۶۰: ۱۰ و ۱۵ می، کارنت: ۹ فوریه، نامه دوم: ۲۷ فوریه
آپدیت‌ها: ۵ آوریل، ۷ آوریل، ۳ آگوست (من دو خطی شدم)، ۴ آگوست (خانمم دو خطی شد)، ۸ آگوست (هر دو آپدیت و or شدیم).
تشکر کنندگان: شاپرک
(2016-06-15 ساعت 11:50)سفید برفی نوشته:  
(2016-06-15 ساعت 10:09)alborz3718 نوشته:  
(2016-06-14 ساعت 09:29)سفید برفی نوشته:  سلام و درود به همه منتظران  لاتاری
من خیلی نگرانم مصاحبه ما هفته اول مارچ در انکارا بوده و کیس اصلی همسرم 14 تا اپدیت داشته  . ایا کسی هست که 14 بار اپدیت شده
مارچ 2.7.31. .... اپریل 21...... می 6.13.20.26. ..... جون.2.6.8.9.13

سلام  دوست گرامی شما منظورتون 14 تا اپدیت در سایت سیس است یا سایت سفارت آنکارا؟
سلام در سایت سفارت

(2016-08-07 ساعت 18:19)alborz3718 نوشته:  
(2016-08-07 ساعت 15:51)ahfpca نوشته:  
(2016-08-07 ساعت 15:08)سفید برفی نوشته:  سلام
همسرم فردا صبح برای پیکاپ به انکارا می رود . دوستان اگر کاری دارند و یا کمکی از دست ما ساخته با کمال میل انجام می دهیم
با تشکر

اگر مراحل انجام کار رو با ذکر تاریخ در اختیار ما بگذارند سپاسگزار خواهیم بود.

آیا مدارکی که پست خواهد شد همینها هستند؟
۱- پاسپورتها.
۲- برگه‌ی AP که بعد از مصاحبه دادند.
۳- برگه‌ی ثبت نام پست آنکارا (PTT Register)
۴- کپی از برگه‌های واکسن (Vaccination Documentation Worksheet)
۵- پرینت ایمیل اعلام کلیری
[/q

سلام دوست عزيز   سفيد برفي
من و فكر مي كنم تمام آنكارايي ها هم مشابه سوالات دوست عزيزمان ahfpaرا داريم . بسيار سپاسگزار مي شويم اگر شما و همسر گراميتان مرحله به مرحله پيشرفت كارتان و نكات مهم آنرا جهت استفاده دوستان در اين سايت قرار دهيد . بي نهايت از شما سپاسگزارم
سلام دوستان
ما پرینت ایمیل- برگه سفید سفارت- پاسپورت ها ولی کپی واکسناسیون شک دارم ضروری باشه منتظر تماس همسرم هستم حتما امروز براتون پیام می گذارم
ما مدیکال تمدید نمی کنیم و فقط 18 روز برای انجام کل کارها زمان داریم
با تشکر
تشکر کنندگان: ahfpca
(2016-06-15 ساعت 10:09)alborz3718 نوشته:  
(2016-06-14 ساعت 09:29)سفید برفی نوشته:  سلام و درود به همه منتظران  لاتاری
من خیلی نگرانم مصاحبه ما هفته اول مارچ در انکارا بوده و کیس اصلی همسرم 14 تا اپدیت داشته  . ایا کسی هست که 14 بار اپدیت شده
مارچ 2.7.31. .... اپریل 21...... می 6.13.20.26. ..... جون.2.6.8.9.13

سلام  دوست گرامی شما منظورتون 14 تا اپدیت در سایت سیس است یا سایت سفارت آنکارا؟
سلام در سایت سفارت

(2016-08-08 ساعت 09:41)سفید برفی نوشته:  
(2016-06-15 ساعت 10:09)alborz3718 نوشته:  سلام  دوست گرامی شما منظورتون 14 تا اپدیت در سایت سیس است یا سایت سفارت آنکارا؟
سلام در سایت سفارت

(2016-08-07 ساعت 18:19)alborz3718 نوشته:  
(2016-08-07 ساعت 15:51)ahfpca نوشته:  اگر مراحل انجام کار رو با ذکر تاریخ در اختیار ما بگذارند سپاسگزار خواهیم بود.

آیا مدارکی که پست خواهد شد همینها هستند؟
۱- پاسپورتها.
۲- برگه‌ی AP که بعد از مصاحبه دادند.
۳- برگه‌ی ثبت نام پست آنکارا (PTT Register)
۴- کپی از برگه‌های واکسن (Vaccination Documentation Worksheet)
۵- پرینت ایمیل اعلام کلیری
[/q

سلام دوست عزيز   سفيد برفي
من و فكر مي كنم تمام آنكارايي ها هم مشابه سوالات دوست عزيزمان ahfpaرا داريم . بسيار سپاسگزار مي شويم اگر شما و همسر گراميتان مرحله به مرحله پيشرفت كارتان و نكات مهم آنرا جهت استفاده دوستان در اين سايت قرار دهيد . بي نهايت از شما سپاسگزارم
سلام دوستان
ما پرینت ایمیل- برگه سفید سفارت- پاسپورت ها- ثبت نام پست ---- ولی کپی  واکسناسیون شک دارم ضروری باشه منتظر تماس همسرم هستم حتما امروز براتون  پیام می گذارم
با تشکر
تشکر کنندگان: alborz3718
(2016-08-08 ساعت 09:44)سفید برفی نوشته:  
(2016-06-15 ساعت 10:09)alborz3718 نوشته:  سلام  دوست گرامی شما منظورتون 14 تا اپدیت در سایت سیس است یا سایت سفارت آنکارا؟
سلام در سایت سفارت

(2016-08-08 ساعت 09:41)سفید برفی نوشته:  
(2016-06-15 ساعت 11:50)سفید برفی نوشته:  سلام در سایت سفارت

سلام دوستان
ما پرینت ایمیل- برگه سفید سفارت- پاسپورت ها- ثبت نام پست ---- ولی کپی  واکسناسیون شک دارم ضروری باشه منتظر تماس همسرم هستم حتما امروز براتون  پیام می گذارم
با تشکر

شما تا ويزا تون حاضر بشه حداقل يك هفته طول مي كشه و تنها ده روز زمان باقي خواهد ماند به نظر من بايد مديكال را تمديد مي كرديد

Case no 2000
Interview 2 dec ankara
تشکر کنندگان:
بچه سلام،من هم امروز کلیر شدم تا 23 آگوست وقت دادن پاسپورتم ببرم بدم بهشون،انشاالله برای همه بچه ها
شماره کیس:**2016as46
مرد مجرد
تاریخ مصاحبه: یک مارچ 2016 برابر با 11 اسفند
آپدیت ها فقط تا 4 مارچ در سیس
مکان مصاحبه: ابوظبی
بدون شغل دولتی و رشته حساس
لیسانس مدیریت بازرگانی
سربازی: نیروی دریایی ارتش
وضعیت: کلیرنس
مقصد اگر خدا بخواد Houston
تشکر کنندگان: Hana2015 ، atm849 ، hes94 ، مل مل ، ahfpca ، alborz3718
دوستان گرامی گاهی سوالهایی اینجا میپرسن که به نظر من در اصل باید بدون معطلی از کنسولگری که اونجا مصاحبه شدن بپرسن
اینکه نمیدونم کلیر شدم یا نه چکار کنم ،مهلت کلیرنسم گذشته چکار کنم و ...
مهاجرسرا مکان بسیار خوبیه و اطلاعات با ارزشی به همه ما داده و فضای همفکری و همکاری هست ولی توجه کنید شما کلاینت کنسولی هستید و بهترین راه برای سوالات مختص کیس شما ایمیل به بخش کنسولی هست و تا انجا که میدونم پاسخ ضروری را بدون معطلی به شما میدن .بهتره انگلیسی ارسال کنید ولی اگر نشد فارسی بنویسید جواب میدن . هیچ ترس و خجالتی نداره هر چه لازم میدونین ازشون بپرسید و خیلی ساده و سرراست بنویسید .اگر لازمه از وکیل و مترجم کمک بگیرید
نکته بعد اینکه ممکنه بعضی رویه ها عوض بشه و اطلاعات فرومها به روز نباشه که اتفاق هم افتاده و من اگر به شما بگم این راه رو برو حله ! کار درستی نیست و فقط میتونم بگم برای کیس من روال این بود.اتکای چشم بسته به دیگران ممکنه به دردسر بیفتید
تشکر کنندگان: مل مل ، ahfpca ، Simin2017
دوستان ارمنستان کیس
2016AS5783
کلیر شد تبریک بهش
***As201600007
رویت قبولی :2015 22 May
ارسال فرم :  2015 Aug 29
تعداد کیس : 2 نفر 
سفارت : انتخاب  از آنکارا به ایروان 
مصاحبه : jun 14, 2016
محل مصاحبه :yerevan
مدیکال : jun 10 .2016
وضعیت : Issued.  22 Agu2016   Big Grin  Big Grin
تشکر کنندگان: Hana2015 ، مل مل ، ahfpca ، Arshia2000 ، moh.saee
سلام به دوستان گلم ، سلام گرم کلیری ، سلام پاکی ، سلامی به خالصی آب ، سلامی به وسعت آسمان ها.
من این چند وقت سرم شلوغ بود و هنوز در شور و شعف کلیر شدم هستم. واقعا خوشحالم .
زنده باد پاکی و زلالی ، زنده باد بهار ، زنده باد آزادی .......
تاریخ رویت قبولی: May 08 2015 ساعت 5 صبح .
شماره کیس  2016AS44XX
سفارت : ارمنستان
تعداد افراد منظور در کیس 2 نفر  
مصاحبه 18 : فوریه همسرم یک ضرب و خودم مراحل اداری

کلیر: با معجزه ی خدا سوم آگوست .....                 
خدایا منو این دنیا پاک کردی ، اون دنیا هم پاکم کن ....
تشکر کنندگان: hes94 ، مل مل ، ahfpca ، SAEED TEHRANI
درود خانم pkafshdoozak

لطفن پیام خصوصی خودتون رو چک بفرمایید.

تشکر کنندگان:
دوستان عزیز لطفا یکی ایمیل CSC ارمنستان رو میده ؟
چون ثبت نام کردم و حالا میخوام اونجایی که گیر کرده(قسمتی که تاریخ مصاحبه رو میخواد) رو رد کنه واسم و بزاره پرینت بگیرم .
با تشکر
شماره کیس : 2016AS4XXX ، رویت قبولی : 2015/May/11 ، کنسولگری : YERVAN ، تعداد افراد کیس : 1 ، سابمیت فرمهای DS-260 : تاریخ 2015/May/15 ، کارنت شدن : Jan 2016 ، تاریخ مصاحبه : March 2016 ، نتیجه : AP ، آپدیت سیس : 28 جولای (ایمیل) ؛ 1 آگوست : دوخطی شدن ؛ 2 آگوست ؛ 3 آگوست (کلیر سایت سفارت ) ؛ 4 آگوست ، تاریخ کلیر شدن : 3/2016/AUG   بعد از 135 روز پر استرس ، دریافت ویزا : 16 آگوست ، اولین ورود : 22 اکتبر
تشکر کنندگان:
(2016-08-08 ساعت 12:49)Hamed_402 نوشته:  دوستان ارمنستان کیس
2016AS5783
کلیر شد تبریک بهش

دو خطي شده اميدوارم بزودي كلير بشه
تشکر کنندگان:
esee_contactus+am+info+fa@visaops.net
(2016-08-08 ساعت 14:07)mehradae نوشته:  دوستان عزیز لطفا یکی ایمیل CSC ارمنستان رو میده ؟
چون ثبت نام کردم و حالا میخوام اونجایی که گیر کرده(قسمتی که تاریخ مصاحبه رو میخواد) رو رد کنه واسم و بزاره پرینت بگیرم .
با تشکر
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان