موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ی که میگن تا ژانویه کیس های 2017 رو سایت تعریف نمیشه پس اگر کسی اکتبر بره مصاحبه و کلیرنس بخوره چطور میتونه کیسشو چک کنه تو سایت که کلیر شده یا نه؟یعنی اینجوری تحت هیچ شرایطی تا ژانویه کلیر نمیشه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من میخوام برم دبی برای گرفتن ویزا و قصد تمدید مدیکالمو ندارم اخه 3 ماه مهلت داره الان باید مدارک خاصی ببرم؟
کیس نامبر: **as63
مصاحبه : 9 می ابوظبی
سربازی : س پ ا ه
مدرک تحصیلی: لیسانس
ابدیت : 10 می تو سایت سفارت و 17 می تو سایت سیس
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
کیس نامبر 2016AS6507 اعلام شده تا
10.SEP.2016 زمان داره
مبارکش باشه
***As201600007
رویت قبولی :2015 22 May
ارسال فرم : 2015 Aug 29
تعداد کیس : 2 نفر
سفارت : انتخاب از آنکارا به ایروان
مصاحبه : jun 14, 2016
محل مصاحبه :yerevan
مدیکال : jun 10 .2016
وضعیت : Issued. 22 Agu2016
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
دیروز من issued شدم از تمام دوستان در این مدت منو همراهی وکمک کردند بینهایت سپاسگزارم.
به امید کلیر شدن بقیه دوستان منتظر
کیس نامبر: 2016AS0004nnn
نفرات : 1
سفارت : ایروان
رویت قبولی : 5 may
ارسال فرم :23 jun
تاریخ مصاحبه 24 مارچ
اولین اپدیت 29 مارچ و 28 اپریل و 16 می و27 جولای و 2 اگوست
کلیر : 3 اگوست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
منهم ویزامو گرفتم . من 9 اگوست بعد از 121 روز از آنکارا کلیر شدم و تا 26 اگوست وقت داشتم برم پاسمو بگیرم . من یکشنبه 14 اگوست به آنکارا رفتم . روز 2 شنبه پاسها رو به پست دادم . روز سه شنبه عصر به سفارت تحویل داده شد . روز 4 شنبه نامه رسید مدارک از سفارت ایمیل شد . روز 5 شنبه ایمیل شروع بررسی مدارک از سفارت رسید . روز جمعه ایشود شد و روز شنبه عصر از پست تحویل گرفته شد .
نکته :
1- برای انکارا زیر 8 روز برنامه ریزی نکنید چون من بلیط برگشت رو برای جمعه گرفته بودم که مجبور به تعویض بلیط و تمدید هتل شدم.
2- مدارک همونی است که در ایمیل میخواهند : شامل پاسپورتها و رسید ثبت نام دوم پستی و اگه مدیکال تمدید کردید برگه مدیکال جدید
3- برای دریافت پاسپورتها رسید ثبت نام پست رو میخواهند بدون اون نمیدند و حتما همراه داشته باشید . من مجبور شدم برم کافی نت و پرینت بگیرم .
4- من پاسپورت جدید همراهم رو فرستادم . البته با ایمیل بهشون اطلاع داده بودم و گفتند لازم به هیچ تغییری در usvisa نیست و گفتند پاس جدید رو بفرست که همین کار رو کردم .
از کلیه دوستان بابت راهنمایی هاشون و سایت مهاجرسرا نهایت تشکر را دارم .
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
واقعا سوال من اینه؟
سفارت ارمنستان داره چیکار میکنه؟
واقعا گل کاشته!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یه دونه کیس اعلام کرده که بگه داره کار میکنه!
امروز 23 آگوسته
برنده:همسرم
کنسولگری:ارمنستان
❶ کیس نامبر: 2016AS74##
❷ تعداد افراد:2 نفر
❸رویت قبولی:2015 20 May
❹ارسال فرم:2015 15 July
❺مصاحبه:30 JUNE 2016
❻نتیجه مصاحبه:AP
❼ آپدیتها: 1و5جولای- 26و29 آگوست- 6و9سپتامبر-20سپتامبر(دوخطی شدن خودم)-22سپتامبر-23 سپتامبر-27سپتامبر- 29 سپتامبر(ساعت10شب دوخطی شدن همسر) - 30سپتامبر ساعت 16 ایشودشدن ویزا *تاریخ آپدیتهای بدون ایمیل*
✈️ مقصد: دالاس
همسر:معافیت پزشکی سربازی-شرکت خصوصی
خودم:کارمند شرکت خصوصی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ببخشيد مي خواستم بدونم ميشه براي تحويل ويزا پاسپورت هارو به پست نداد و حضوري به سفارت مراجعه مرد؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-22 ساعت 14:43)hes94 نوشته: دوستان يه سوال
ايميل كليرى اومد و ما از طريق پيكاپ اقدام كرديم.پاس پدرم ١٠ آگست وارد سفارت شد، كيسشون or شد و ١٥ آگست نامه كليرى تو سايت ابوظبي جايگزين شد. پاس پدرم هنوز تو سفارته و هنوز ايشود نشده، پنج شنبه صبح هم به سفارت از طريق contact usايميل زدم و گفتم كه پاس تو سفارته. ايميل اومد كه ايميلم سابميت شده ولى ما الان دقيقا نميدونيو بايد چيكار كنيم. تا ٢٨ آگست هم فرصت هست.
كسي راه حلى يا تجربه اى داره؟؟؟
ديگه انقدر سايت سيس رو هر يه ساعت نگاه كردم خسته شدم :|
كسى نيست بتونه راهنمايي كنه؟؟
به نظرتون نامه كليرى جديد رو به آژانس بديم كه بفرسته سفارت؟ اصلا به اين ربط داره؟ يا اينكه من دوباره ايميل بزنم؟؟؟
شماره کیس: 2016AS71XX
مصاحبه: هفته اول June
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد کیس: 4 (برنده اصلی مادرم هستن)-->3 نفر(من بخاطر سنم از پرونده حذف شدم، موقع ثبت نام تازه ٢٠ سالم شده بود و موقع مصاحبه سنمو محاسبه كردن و١٤ روز زياد داشتم )
نتیجه: AP
آپدیت ها: 19, 21 June کل کیس. 16 June نفر سوم. 22 June نفر اول و دوم. 26 June نفر اول(بخاطر ایمیل جهت شناسایی کیس در سایت سفارت). 26 July نفر اول(دو خطی). 27 July(آپدیت کل کیس و or نفر اول). 29 July نامه کلیری نفر اول و سوم. 10 August(نفر دوم or). نامه کلیری نفر دوم 15 August.
صدور ويزاى نفر اول و سوم: 8 August
صدور ویزای نفر دوم(با اعمال شاقه بعد از یک ماااه و 5 روز): 20 September
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستاني كه از ارمنستان ويزا گرفتند
من مدارك را دادم يك آژانس مسافرتي كه ببرند سفارت و .... اما هنوز هيچ خبري نشده و در سس همچنان در حال بررسي نشون مي ده. شماره كرير هم براشون ايميل كردم. كسي از اين طريق (آژانس مسافرتي) تونسته ويزاشو بگيره ؟
ـدر صفحه اكانت هم در حال بررسي فرم 260 نشون مي ده. آيا نياز است خودم حضوري بروم ايروان ؟
دوستان راهنمايي و كمك بفرمايندكه چه كنم ؟
ممنون مي شوم.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-23 ساعت 13:47)آهنگ كوير نوشته: دوستاني كه از ارمنستان ويزا گرفتند
من مدارك را دادم يك آژانس مسافرتي كه ببرند سفارت و .... اما هنوز هيچ خبري نشده و در سس همچنان در حال بررسي نشون مي ده. شماره كرير هم براشون ايميل كردم. كسي از اين طريق (آژانس مسافرتي) تونسته ويزاشو بگيره ؟
ـدر صفحه اكانت هم در حال بررسي فرم 260 نشون مي ده. آيا نياز است خودم حضوري بروم ايروان ؟
دوستان راهنمايي و كمك بفرمايندكه چه كنم ؟
ممنون مي شوم.
سلام
من پیکاپ کردم و ویزام صادر شده از طریق همون اژانسی که پیکاپ کردید پیگیری کنید. دو هفته طول میکشه به دست شما برسه. لازم نیست حضوري برید.
اژانس به شما میگه مدارک شما وارد سفارت شده.
موفق باشید.
کیس نامبر: 2016AS0004nnn
نفرات : 1
سفارت : ایروان
رویت قبولی : 5 may
ارسال فرم :23 jun
تاریخ مصاحبه 24 مارچ
اولین اپدیت 29 مارچ و 28 اپریل و 16 می و27 جولای و 2 اگوست
کلیر : 3 اگوست