2016-08-21 ساعت 18:00
خيلي مهم
چرا يكسري از شماره ها از ليست ارمنستان بعد از كلير شدن دوباره از ليست حذف شدند؟
چرا يكسري از شماره ها از ليست ارمنستان بعد از كلير شدن دوباره از ليست حذف شدند؟
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
کلیرنس برندگان لاتاری 2016
|
2016-08-21 ساعت 18:00
خيلي مهم
چرا يكسري از شماره ها از ليست ارمنستان بعد از كلير شدن دوباره از ليست حذف شدند؟ تشکر کنندگان: R@#@
2016-08-21 ساعت 18:04
لطفا يكي جواب بده. چرا يكسري كليرها بعد از اعلام دوباره در جدول نيستند؟ 5651 - 5659 - 5661 - 5657 و ...
تشکر کنندگان: R@#@
2016-08-21 ساعت 18:45
دوستان منم سوال اهنگ کویر عزیز رو دارم میشه لطفا جواب بدین...
2016-08-21 ساعت 18:54
دوستان ديگر كه اين مشكل (حذف شماره كيس بعد از اعلام كليري از جدول كنوني در سايت ارمنستان) را دارند. شما ها پاسخي يافتيد؟
2016-08-21 ساعت 19:09
به نظرم با توجه به تعداد زياد شماره كيس ها اعلامي اخير ،شماره هايي كه ويزا صادر شده يا پاسپورتشون تحويل سفارت شده و مراحل پاياني رو ميگذرونن رو از سايت حذف كردن. البته اين بيشتر يه حدسه چون من تعدادي از شماره هايي كه حذف شدن رو در سايت سيس وارد كردم و تقريبا همه issued شده بودن.
(2016-08-21 ساعت 18:54)آهنگ كوير نوشته: دوستان ديگر كه اين مشكل (حذف شماره كيس بعد از اعلام كليري از جدول كنوني در سايت ارمنستان) را دارند. شما ها پاسخي يافتيد؟
2016-08-21 ساعت 19:13
سلام به همگی
من بعد از دریافت کردن ایمیل تکمیل شدن AP، برای ارسال مدارک بیشتر تو سایت AIS برای PTT ثبت نام کردم ولی وقتی میخوام رسید پستی رو پرینت کنم، فقط یه صفحه خالی میاد بالا. لطفا راهنمایی کنید.
2016-08-21 ساعت 19:55
بله درست گفتن دوستمون
به محض Issued شدن کیس ها از سایت حذف میشه ( مثل کیس همسر من )
، کیس نامبر:2XXX&ارسال فرم:1 June &کارنت:12 August&مصاحبه:هفته سوم نوامبر ایروان
نتیجه:خودم یک ضرب و همسر جانAP(شغل شرکت خصوصی، سربازی نیرو هوایی ارتش) ورود خودم به آمریکا:13می(4 روز مونده به انقضای ویزا،ریسک کردم که شاید ویزای همسرم بیاد... )-دالاس-سوشال:14روز بعد از ورود،گرین کارت 28روز بعد از ورود *آپدیت همسرم:٢۵ نوامبر، ٢١جولای از آمریکا(دو خطی)، ٢٢ جولای از سفارت،٢۵ جولای آپدیت تبدیل به OR ،کلیر بعد از 247 روز گرفتن ویزا 12 آگوست سفرنامه
2016-08-21 ساعت 21:51
ولی من چند تا کیس رو چک کردم که کلیر شده بودن و اسمشون از سایت برداشته شده بود در حالی که تو سیس ایشود نشده بودن؟
میشه بگیم وقتی پاس هارو به پست میدیم یا به دست سفارت میرسه شماره ها برداشته میشه؟
2016-08-21 ساعت 22:11
2016-08-21 ساعت 23:16
(2016-08-11 ساعت 12:14)Pargosha نوشته:با سلام من تو سایت csc ارمنستان ثبت نام کردم و قسمت چاپ دستورالعمل رو پرینت گرفتم ولی من برگه دومی ندیدم برای پرینت گرفتن و ضمنا من تمام افراد کیس را بصورت گروهی ثبت نام کردم و برای کل افراد کیس فقط یک پرینت گرفتم. این اشکال داره یا صحیح هست لطفا راهنمایی بفرمایید وقتم خیلییییییییییییییی کمهههههههههههههههه.با تشکر از شما(2016-08-10 ساعت 12:19)ahfpca نوشته:سلام دوست عزیز خیلی ممنون از راهنمایی خوبتون ثبت برای چاپ فیش csc رو انجام دادم منتظریم که در شادی دریافت ویزاهاتون ما رو هم سهیم کنین آمین(2016-08-10 ساعت 08:41)Pargosha نوشته: سلام دوست عزیز تبریک میگم خدمت تون بسلامتی ویزاتون رو دریافت کنین دوستم کیسش لاتاریه و من چک میکنم براش 5 آگوست or شد و دیروز آپدیت سیس و سایت سفارت هم براش نوشته تا 25 آگوست پاسپورتت رو بیار و نوشته دیگه وبسایت رو چک نکن البته هنوز ایمیل براش نیومده و چون بیشتر از 5 ماه از مصاحبه
2016-08-21 ساعت 23:33
باید نام تمام افرا د خانواده رو ثبت کنید در هنگام ثبت نام وقتی مشخصات نفر اول ثبت میشه میپرسه آیا فرد جدید میخواهید اضافه کنید که شما بایستی بله بزنید ومشخصات فرد دوم رو وارد کرده و الی آخر... در انتها اگر اون مشکل معمول در ثبت نام نداشته باشید و ثبت نام به انتها یعنی مرحله دستورالعملها برسه برای هر کدام از افراد دو صفحه تاییدیه نهایی میده که صفحه دوم شامل بارکده
(2016-08-21 ساعت 23:16)محمد کامیاب مهر نوشته:(2016-08-11 ساعت 12:14)Pargosha نوشته:با سلام من تو سایت csc ارمنستان ثبت نام کردم و قسمت چاپ دستورالعمل رو پرینت گرفتم ولی من برگه دومی ندیدم برای پرینت گرفتن و ضمنا من تمام افراد کیس را بصورت گروهی ثبت نام کردم و برای کل افراد کیس فقط یک پرینت گرفتم. این اشکال داره یا صحیح هست لطفا راهنمایی بفرمایید وقتم خیلییییییییییییییی کمهههههههههههههههه.با تشکر از شما(2016-08-10 ساعت 12:19)ahfpca نوشته: درود بر شما و سپاسسلام دوست عزیز خیلی ممنون از راهنمایی خوبتون ثبت برای چاپ فیش csc رو انجام دادم منتظریم که در شادی دریافت ویزاهاتون ما رو هم سهیم کنین آمین تشکر کنندگان: Pargosha
2016-08-21 ساعت 23:48
(2016-08-21 ساعت 23:33)diakoal نوشته: باید نام تمام افرا د خانواده رو ثبت کنید در هنگام ثبت نام وقتی مشخصات نفر اول ثبت میشه میپرسه آیا فرد جدید میخواهید اضافه کنید که شما بایستی بله بزنید ومشخصات فرد دوم رو وارد کرده و الی آخر... در انتها اگر اون مشکل معمول در ثبت نام نداشته باشید و ثبت نام به انتها یعنی مرحله دستورالعملها برسه برای هر کدام از افراد دو صفحه تاییدیه نهایی میده که صفحه دوم شامل بارکده با تشکر از شما دوست گرامی ،باید عرض کنم که من دقیقا همین موضوعی که شما اشاره کردید را انجام دادم و حتی یک ایمیل به سایت زدم و مشکل مصاحبه را حل کردند و به قسمت دستورالعملها رسیدم که آیکن ها عبارتند از: 1-چاپ دستورالعملها 2-دستورالعملهای ایمیل 3-از دست رفتن قرار مصاحبه من 4-بخش کنسولی از من خواست مدارک بیشتری ارسال کنم 5-. افزودن متقاضی 6- بهروزرسانی محل تحویل که من در قسمت چاپ دستورالعمل رفتم و پرینت گرفتم که اسامی تمام اعضای خانواده درآنجا بود ولی برگه دومی مبنی بر اینکه بارکد درآنجا باشد رو ندیدم. ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید.
2016-08-22 ساعت 00:12
(2016-08-21 ساعت 23:55)m_vaziran نوشته: دوست عزيز آيتم ٤ را بايد انتخاب كنيد ممنونم دوست من فقط بفرمایید که در قسمت دلیل درخواست که در زیر انرا کپی کردم چه چیزی را باید تایپ کنم. (تایید کنید که بخش کنسولی از داوطلب (داوطلبان) خواسته است تا اقدام پیگیری را تکمیل کنند. ارائه درخواست اقدام پیگیری برای داوطلبی که درخواست ویزا (از طریق مصاحبه یا پست) را تکمیل نکرده باشد و دستورالعمل کنسولی را دریافت کرده باشد، تلاش برای تقلب تلقی خواهد شد و عواقب بسیار منفی بر روی پرونده درخواست ویزای داوطلب خواهد داشت. دلیل درخواست*)
2016-08-22 ساعت 00:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-08-22 ساعت 00:58 توسط khodamtanha.)
سلام من امروز ساعت 4 بعد ازظهر تو خواب شیرین بودم که تلفن خونه زنگ زد به زوربلند شدم و جواب دادم یه خانمی گفت شما تا 28 اگوست دبی باش ویزات امادست منم کلا هنگ بودم هنوزم تو هنگیم
کیس نامبر: **as63
مصاحبه : 9 می ابوظبی سربازی : س پ ا ه مدرک تحصیلی: لیسانس ابدیت : 10 می تو سایت سفارت و 17 می تو سایت سیس |