موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اگر به نامه ايي كه بعد از در شدن درخواست ويزا براي همه مي فرستند نوشته شده كه كليرنس به طور متوسط چهار ماه طول مي كشد و بيشتر ان دوستاني كه زودتر كلير مي شوند در واقع نقص مداراك داشته اند.پس همه اميدوارم باشيد و به كار و زندگي تان برسيد!! اگر ويزا گرفتيم كه عالي است اما هم اگر نشد چيزي را از دست نداده ايم
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سايت سفارت انكارا امروز دوباره اپديت شد
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
انكارا هم مثه ايروان جدول كليري رو براي دسترسي همه مي زاره تو سايت ؟
2016as16XX
پرکردن فرم :اواخر May
مصاحبه : اوایل اکتبر-ابوظبی
وضعیت :نفر اصلي کیس یه ضرب -نفر دوم كيس ؛AP اپديت ٩ دسامبر، 25 ژانویه .
کلیر اوایل فوریه :-)
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2015-12-18 ساعت 15:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-12-18 ساعت 15:09 توسط aminooo.)
چند نفر از پلی عبور می کردند که ناگهان دو نفر به داخل رودخانه خروشان افتادند...
همه در کنار رودخانه جمع شدند تا شاید بتوانند بهشون کمک رسانند... ولی وقتی دیدند شدت آب آنقدر زیاد است، که نمی شه براشون کاری کرد...
به آن دو نفر گفتند که امکان نجاتتون وجود نداره! و شما به زودی خواهید مرد !!!
در ابتدا آن دو مرد این حرف ها را نادیده گرفتند و کوشیدند که از آب بیرون بیایند
اما همه دائما به آنها می گفتند که تلاش تون بی فایده هست و شما خواهید مرد !!!
پس از مدتی یکی از دو نفر دست از تلاش برداشت و جریان آب او را با خود برد. اما شخص دیگر همچنان با حداکثر توانش برای بیرون آمدن از آب تلاش می کرد....
بیرونی ها همچنان فریاد می زدند که تلاشت بی فایده هست ... اما او با توان بیشتری تلاش می کرد و بالا خره از رودخانه خروشان خارج شد . وقتی که از آب بیرون آمد، معلوم شد که مرد نا شنواست.
در واقع او تمام این مدت فکر می کرده که دیگران او را تشویق می کنند!
«< ناشنوا باش وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند »>
(( شما موفق خواهید شد، اگر شما بخواهید))
موضوعها: 3
رتبه:
109
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
امروز با خبر شدم یه آقای مجرد خدمت سربازی سپاه و شغل کارمند نیروگاه خصوصی که با ما توی یه تاریخ ابوظبی مصاحبه داشتن به تاریخ 15 دسامبر و بعد از 28 روز کلیر شدن .
بهشون تبریک میگم وبرای تمامی دوستان منتظر آرزوی موفقیت میکنم.
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. اميدوارم همگي حالتون خوب باشه و خيلي زود از اين مرحله عبور كنيد. ببخشيد كم بهتون سر مي زنم. زندگي در اينجا مجال نمي ده ديگه. شرمنده همتون. انشالله موفق باشيد. يا علي
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
2015-12-19 ساعت 00:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-12-19 ساعت 00:42 توسط پرسپولیس6.)
(2015-12-18 ساعت 23:03)1362amin1362 نوشته: سلام دوستان. اميدوارم همگي حالتون خوب باشه و خيلي زود از اين مرحله عبور كنيد. ببخشيد كم بهتون سر مي زنم. زندگي در اينجا مجال نمي ده ديگه. شرمنده همتون. انشالله موفق باشيد. يا علي
دوست عزیز
همین که کم هم شده باز بهمون سرمیزنی نشون میده خیلی بامعرفتی .
دشمنت شرمنده باشه .
همه هموطناننت بخصوص دوستان 2016 یی برات آرزوی موفقیت دارن .
تشکر از ایشون تو پست قبلی فراموش نشه /////////
F4 Category
PD 2008
Case No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar
کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری حتما" صدبرابرشو میگیری
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-12-18 ساعت 23:03)1362amin1362 نوشته: سلام دوستان. اميدوارم همگي حالتون خوب باشه و خيلي زود از اين مرحله عبور كنيد. ببخشيد كم بهتون سر مي زنم. زندگي در اينجا مجال نمي ده ديگه. شرمنده همتون. انشالله موفق باشيد. يا علي
دوست عزیز
همین که کم هم شده باز بهمون سرمیزنی نشون میده خیلی بامعرفتی .
همه هموطناننت بخصوص دوستان 2016 یی برات آرزوی موفقیت دارن .
تشکر از ایشون فراموش نشه /////////
F4 Category
PD 2008
Case No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar
کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری حتما" صدبرابرشو میگیری