موضوعها: 0
رتبه:
12
6 تشکر در 1 ارسال
سلام دوستان جمع ما امسال 3 نفره شده حالا سئوالم اینه که آیا ما باید مثل دفعه های قبل دو تا ثبت نام کنیم یا اینکه میتونیم اسم فرزندمون رو هم جدا ثبت نام کنیم و خودمون زیر مجموعه اون باشیم؟ البته اینو به این خاطر پرسیدم چون یه جا یکی از عزیزان گفته بود که امسال 3 کیس ثبت نام میکنن ( 3 ثبت نام مختلف).
ممنون از پاسخ هاتون
شماره کیس: ????
تاریخ رویت قبولی: ????
کنسولگری: ????
تعداد افراد منظور در کیس : 3
ارسال فرمهای سری اول: ????
کارنت شدن کیس: ?????
مصاحبه: ????
دریافت کلیرنس: ????
دریافت ویزا: یک ضرب
ورود به آمریکا: ????
دریافت گرین کارت: ????
DV2014=> Has Not Been Selected
DV2015=> Has Not Been Selected
DV2016=> Has Not Been Selected
DV2017=> Has Not Been Selected
DV2018=> Has Not Been Selected
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
اگر عکس رو اشتباه (یعنی مربوط به یکسال قبل )آپلود کرده باشی امکان تغییر وجود داره؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-10-10 ساعت 17:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-10-10 ساعت 18:44 توسط nazanin ghotbi.)
سلام اسم محمد رضا رحیمی عنبرستانی و دقیقا چطور مینویسن حتی حروف بزرگ و کوچیکم بنویسید لطفا و نیز فاصله بین محمد و رضا و بین رحیمی و عنبرستانی وجود داره؟ و کدوم حرف ها رو بزرگ بنویسم؟!
رتبه:
35
6 تشکر در 4 ارسال
2015-10-10 ساعت 19:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-10-10 ساعت 19:59 توسط victor2016.)
همونطور که بارها گفتم اگر پاسپورت دارید، مثل اون بنویسید. اگر نه مثال های زیر رو می تونید استفاده کنید.
First name: Mohhamad-reza or Mohhamad Reza
Family Name: Rahimi Anbarestani
(Middle name:------------ ([√] No middlename
تنها دو روز در سال هست که نمیتونی هیچ کاری بکنی! یکی دیروز و یکی فردا . . .
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز من حقیقتا امسال با لاتاری و مهاجر سرا آشما شدم و اینه که اطلاعات زیادی ندارم،الانم ی سوال خیلی ذهنم رو مشغول کرده،اگر مقدور براتون ممنون میشم من رو راهنمایی بفرمایید
تمکن مالی باید چطوری باشه؟برای زن و شوهر و بچه یکساله حداقل چقدر باید موجودی باشه؟و آیا یک روز قبل از نامه گرفتن و یک روز بعد از ان برداشت کنی مشکلی نداره؟
2)اونجا نمیپرسن که اقا این پول یکروزه از کجا اومده؟
رتبه:
35
6 تشکر در 4 ارسال
2015-10-11 ساعت 10:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-10-11 ساعت 10:33 توسط victor2016.)
دوست عزیز بحث تمکن مالی الان وقتش نیست. اون رو بذارید انشالا بعد از برنده شدن.
1) اگر خیلی کنجکاو هستید می تونید به تاپیک مربوطه توی بخش برنده های 2016 مراجعه کنید، توضیحات بسیار کاملی توی پست اولش هست.
2) بله اگر مبلغش بیش از حد زیاد باشه میپرسن. یا مثلا برای فردی با سن و سال پایین و بدون سابقه کار. ولی همونطور که گفتم الان وقت این بحثا نیست.
البته اگر می خواید ببینید اصلا در صورت برنده شدن امکان رفتن رو دارید یا نه، بعد می خواید برای ثبت نام تصمیم بگیرید. کار خیلی خوبیه و یه توضیح کوتاه در این زمینه میدم:
باید 125% حداقل در آمد (خط فقر) یک سال رو تو حساب داشته باشید (البته سال به سال و ایالت به ایالت کمی متغیره) به طور تقریبی برای یک نفر حدود 15 هزار دلار (51 میلیون تومن به نرخ دلار آزاد امروز) و برای یک خونواده 2 نفره حدود 20 هزار دلار (68 میلیون تومن) (تقریبا به ازای هر نفر بیشتر، 5 هزار دلار یا 17 میلیون تومن اضافه کنید). به علاوه هزینه یکی دوبار مسافرت به کشور های همسایه جهت مصاحبه به علاوه هزینه معاینات پزشکی و صدور ویزا به علاوه بلیط رفتن به آمریکا (پس حداقل حدود 10-15 میلیون تومن هم به اعداد قبلی به ازای هر نفر اضافه کنید). حالا ببینید تمکن مالی استفاده از برنده شدن در لاتاری رو دارید یا نه گرچه ثبت نامش رایگانه!
تنها دو روز در سال هست که نمیتونی هیچ کاری بکنی! یکی دیروز و یکی فردا . . .