2015-10-11 ساعت 11:06
خیلی ممنون از راهنمایی دقیقتون
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
توضیح قسمت های مختلف فرم ثبت نام اینترنتی
|
2015-10-11 ساعت 11:06
خیلی ممنون از راهنمایی دقیقتون
2015-10-11 ساعت 18:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-10-11 ساعت 18:18 توسط nazanin ghotbi.)
(2015-10-10 ساعت 23:56)عمو سام نوشته:پس در واقع اگه من دوست داشته باشم اینطوری بنویسم درسته Mohammadreza Rahimianbarestani پاسپرتم هنوز ندارم؟!(2015-10-10 ساعت 17:52)nazanin ghotbi نوشته: سلام اسم محمد رضا رحیمی عنبرستانی و دقیقا چطور مینویسن حتی حروف بزرگ و کوچیکم بنویسید لطفا و نیز فاصله بین محمد و رضا و بین رحیمی و عنبرستانی وجود داره؟ و کدوم حرف ها رو بزرگ بنویسم؟!
تجربیات من
اول: از همه صفحات فرم پرینت بگیرین پرینتر ندارین با نرم افزار PDF FACTORY پرینتر مجازی روی کامپیوترتون نصب کنید و کپی بگیرید. این اطلاعات که موقع ثبت نام چی نوشتین در موقع برنده شدن خیلی لازمه. مثلن تاریخ تولد شما پسورد شما میشه بعد برنده شدن. اگه اشتباه وارد کرده باشین که اتفاق افتاده مکافات میشه دوم: یه کپی از مدارک رو علاوه بر روی کاغذ به خودتون و دوستان نزدیک ایمیل کنید احتمال از دست دادن PC و یا ایمیل وجود داره سوم: مواظب اسکرول کردن با موس باشین یه سری از آپشن های فرم هنوز در حالت انتخاب هستند اسکرول می کنید که صفحه حرکت کنه حواستون نیست آپشن ها تغییر می کنن . مورد بوده طرف ملیتش رو انتخاب کرده اسکرول کرده حواسش نبوده آنگولا انتخاب شده برنده شده کیس رد شده چهارم: تنبلی نکنید صفحه ماقبل آخر رو خیلی خیلی با دقت چک کنید بعد سابمیت کنید تشکر کنندگان: ostokhan ، amirasadi ، sn2h ، tamana2016
2015-10-11 ساعت 19:24
آقایون خانمها زیاد مته به خشخاش نزارید. اگه فرم رو با دقت پر کنید مشکلی پیش نمیاد. ماشااله راهنمای تصویری ثبت نامم که هست اشتباه نکنید. کل ثبت نام 2 دقیقه بیشتر طول نمیکشه
2015-10-11 ساعت 20:10
پس در واقع اگه من دوست داشته باشم اسمم و اینطوری بنویسم درسته Mohammadreza Rahimianbarestani پاسپرتم هنوز ندارم؟!
در ضمن لطفا پی دی اف یا ورد یا ... فرم ثبت نام و بزارید اینجا تا بتونیم چک کنیم قبل ثبت نام مرسی. تشکر کنندگان: عمو سام
2015-10-11 ساعت 23:54
(2015-10-11 ساعت 20:10)nazanin ghotbi نوشته: پس در واقع اگه من دوست داشته باشم اسمم و اینطوری بنویسم درسته Mohammadreza Rahimianbarestani پاسپرتم هنوز ندارم؟! آره میتونید اما با توجه به تجربه شخی شخص خودم شدیداً پیشنهاد میکنم اینطور ننویسید چون هم اسم کوچیکتون خیلی طولانی میشه هم فامیلتون تو ایران مشکل ندارید اما اونطرف نمیتونن بخونن مثلاً هر چند مرسومه برای محمد دو تا m میگذارن اما به نظرم هیچ ازامی نداره و فقط باعث طولانی شدن میشه به نظر من اگر اینطوری بنویسید به نفعتونه Mohamad Reza Rahimi Anbarestani اینطوری اگه بخواید اونطرف بهشون بگید رضا صدام کنید بهتر براشون جا میفته اسم بارک اوباما هم باراک حسین اوباما هست اما شما فک کن تو پاسش اینطوری نوشته بود: barakhosein obama اونوقت چطور خونده میشد؟ توجه کنید اینکه میگم جدا بنویسید با توجه به تجربه شخصی خودم تو خارج کشوره چون اسم کوچیک منم دو قسمتیه ولی تو پاتسم به هم چسبیده و خارج از کشور درست نمیتونن بخونن اما برای لاتاری جدا نوشتم اگرم اسمم در اومد پاسم رو عوض میکنم
In GOD We Trust
تشکر کنندگان: nazanin ghotbi
2015-10-12 ساعت 00:56
(2015-10-11 ساعت 20:10)nazanin ghotbi نوشته: پس در واقع اگه من دوست داشته باشم اسمم و اینطوری بنویسم درسته Mohammadreza Rahimianbarestani پاسپرتم هنوز ندارم؟! این هم فرم ثبت نام موفق باشید
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
تشکر کنندگان: nazanin ghotbi ، victor2016 ، sn2h ، ehsan TT ، مسافر تنها ، alirezanz ، nahal_64 ، ELNAZ21
2015-10-12 ساعت 13:21
دوستان من اشتباها اون قسمت که ملیتو میخواد دوباره ایران رو زدم.مشکلی به وجود میاد ؟
ثبت نام در پست ابوظبی برای پیکاپ ویزا
کیس نامبر:2016AS000064XX/رویت قبولی:20 مي/ ارسال فرم:8جولای/کارنت شدن:9مارچ/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:26مارچ/ تاریخ مصاحبه:نیمه دوم می/ محل سفارت:آنکارا تغییر به ابوظبی/دریافت ویزا:۱۷ می/دریافت گرین کارت:-------/اولین ورود به آمریکا:۲۰ می/مقصد:شیکاگو
2015-10-12 ساعت 13:39
(2015-10-03 ساعت 00:19)amirabas93 نوشته: سلام سلام آقا من اشتباها ایرانو تو اون کشوهه زدم ولی yes رو زدم
ثبت نام در پست ابوظبی برای پیکاپ ویزا
کیس نامبر:2016AS000064XX/رویت قبولی:20 مي/ ارسال فرم:8جولای/کارنت شدن:9مارچ/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:26مارچ/ تاریخ مصاحبه:نیمه دوم می/ محل سفارت:آنکارا تغییر به ابوظبی/دریافت ویزا:۱۷ می/دریافت گرین کارت:-------/اولین ورود به آمریکا:۲۰ می/مقصد:شیکاگو تشکر کنندگان: alirezanz
(2015-10-11 ساعت 05:46)aram_hpanahi نوشته: سلام دوستان عزیز من حقیقتا امسال با لاتاری و مهاجر سرا آشما شدم و اینه که اطلاعات زیادی ندارم،الانم ی سوال خیلی ذهنم رو مشغول کرده،اگر مقدور براتون ممنون میشم من رو راهنمایی بفرمایید یکی از دوستان جواب دادن الان موقع این سوال نیست اتفاقن الان موقع پرسیدن این سوال است . جهت اطلاع همه عزیزان. برای گذراندن پروسه لاتاری نیاز به تمکن مالی مناسب دارید برای مثال هزینه تقریبی آنکارا شامل: 1 - هزینه های ترجمه مدارک 500 تومن 2 - واکسناسیون در ایران و احیانن سفر به تهران 500 تومن 3 - هزینه پست کردن مدارک به سفارت 100 تومن 4 - سفر یه هفته ای برای مصاحبه هتل و بلیط و غذا حدودن 3 میلیون تومن 5 - هزینه های واکسناسیون در ترکیه حداکثر برای هر نفر 600 دلار (پیش بینی کنید دکتر اونگان نامرده) 6 - هزینه های سفارت نفری 330 دلار 7 - پرینت حساب باید مبلغ حدود 120 میلیون به بالا برای دو نفردر حساب واریز کنید حتی برای یک روز به حساب واریز کنید و برداشت کنید قابل قبول است مهم گرفتن موجودی از حساب بانکی است . 8 - هزینه سفر به آمریکا: پرینت حساب رو می تونید به صورت قرضی از اقوام بگیرید بعد بهشون بر گردونید ولی هزینه سفر به آمریکا رو باید داشته باشید شامل هزینه بلیط و اقامت در شهر مورد نظر و پیش بینی اینکه تا مدتی از درآمد خبری نیست و اجاره خونه و اجاره ماشین و اینترنت و تلفن هزینه های کلاسهای زبان (مدتی است دولت آمریکا بودجه کلاسهای مجانی زبان برای مهاجرین را قطع کرده) بطور کلی منظور بنده این است در صورتی که از عهده هزینه های فوق بر نمی آیید قطعن به جمع هزاران نفری خواهید پیوست که ثبت نام کرده اند و قبول شده اند و اقدامی نمی کنند و یا اقدام می کنند و در اواسط راه رها می کنند و یا تا آخر می روند و بعد از مدتی زندگی در آمریکا به علت عدم ساپورت مالی برمیگردند. لطفن اگر حداقل تمکن مالی برای پوشش هزینه های فوق را ندارید فقط برای آزمایش شانس خود و یا دیگران ثبت نام نکنید و اجازه دهید کسانی که شرایط مناسب دارند از این فرصت استفاده کنند تشکر کنندگان: نسل سوخته
2015-10-12 ساعت 14:34
(2015-10-03 ساعت 00:19)amirabas93 نوشته: سلام دوستان کسی که خرداد 95 مدرکش رو میگیره و فارغ التحصیل میشه به نظرتون بزنه University degree ؟ اگه تو قرعه کشی پذیرفته شه اولین وقتی که برا مصاحبه میدن کی میشه حدوداً؟ که ببینم آیا مدرک آماده میشه تا اونموقع یا خیر. اگه نمیشه Some university courses رو انتخاب کنه.
Be Cool
DV 2011 - DV 2012 - DV 2013 - DV 2014 - DV 2015 - DV 2016 - DV 2017 - DV 2018 - DV 2019 - DV 2020: Case Number 2020XXXX (2015-10-12 ساعت 14:34)shayrin نوشته:(2015-10-03 ساعت 00:19)amirabas93 نوشته: . نه به هیچ عنوان نباید university degree بزنه چرا که شما باید آخرین مدرکتو در زمان ثبت نام بزنی، اصلاً مهم نیست مدرک رو تا زمان مصاحبه میگیری یا خیر فقط مهم اینه که راست گفته باشی و اگر بزنی university degree حتی قبول هم بشی و زمان مصاحبه مدرکتو گرفته باشی باز به جرم دروغگویی ریجکتت میکنن شما الآن some university courses باید بزنی
In GOD We Trust
تشکر کنندگان: shayrin
2015-10-12 ساعت 17:58
یه چایز جالب و مسخره که این دومین سال متوالیه برام اتفاق میفته رو بد ندیدم که اینجا بگم. نمیدونم چه صیغه ایه من جای اسم و فامیل رو جابجا مینوسیم. انقد اینور عادت کردیم اول اسم بنویسیم بعد فامیل این داستان پیش میاد. فقط میخواستم به دوستانیکه احتمالا سوتی بنده رو دادن بگم که جای نگرانی نیست و در صورت قبولی تو فرم 260 قابل اصلاحه، البته به شرط اونکه اونجا درست نوشته بشه چون دیگه جای سوتی نیست !
2014 : Not Selected
2015 : کلا یادم رفت ! 2016 : هر چی زور زدیم نشد لامصب ۲۰۱7 : Not Selected
2015-10-12 ساعت 19:23
(2015-10-12 ساعت 17:58)Un4given نوشته: یه چایز جالب و مسخره که این دومین سال متوالیه برام اتفاق میفته رو بد ندیدم که اینجا بگم. نمیدونم چه صیغه ایه من جای اسم و فامیل رو جابجا مینوسیم. انقد اینور عادت کردیم اول اسم بنویسیم بعد فامیل این داستان پیش میاد. فقط میخواستم به دوستانیکه احتمالا سوتی بنده رو دادن بگم که جای نگرانی نیست و در صورت قبولی تو فرم 260 قابل اصلاحه، البته به شرط اونکه اونجا درست نوشته بشه چون دیگه جای سوتی نیست ! این موارد رو بعد از قبولی با kcc مکانبه می کنن و kccسرچ می کنه اگه ببینه شما با انواع اقسام ترکیبها شرکت نکرده باشین مشکلی به وجود نمیاره ولی اگه کسی این اشتباه رو بکنه بعد سعی کنه دوباره درستش رو ثبت نام کنه kcc فکر می کنه شما قصد داشتید با چند بار ثبت نام شانس خود را بالا ببرید کیس رو رد می کنه بنابراین در این موارد وقتی اشتباه می کنید بهتر است دیگر صحیح آن را ثبت نام نکنید
2015-10-12 ساعت 20:22
شما نمیتونید 100 درصد بگید فلان کار باعث میشه رد بشین
یا مطمئنا بگید گه این اتفاق باعث نمیشه که رد بشید اگر قرار نباشه از اول همه چیز رو اصولی و درست وارد کنید بعدها به مشکل میخورید من کسایی رو میشناسم که بخاطر همچین اشتباهاتی حذف شدند از لاتری 2006 تا الان هستیم
تشکر کنندگان: ostokhan
|