موضوعها: 0
رتبه:
56
1 تشکر در 0 ارسال
2015-10-14 ساعت 00:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-10-14 ساعت 00:40 توسط Amir.AA.)
(2015-10-14 ساعت 00:28)TAEL نوشته: (2015-10-14 ساعت 00:21)Srod نوشته: (2015-10-13 ساعت 23:58)TAEL نوشته: اگه اینطوری باشه که من به ۵ مدل مختلف اسممو می نویسم و ثبت نام می کنم. نهایتاً هم اگر (!) برنده شدم میگم حواسم نبود اشتباه نوشتم و با فرم تصحیح می کنم.
اتفاقا فکر بدی هم نیست
مخصوصا برای کسی که هنور پاسپورت نگرفته
مثلا اگر یکی که اسمش (به فرض مثال) امیر امیری هست اگر یک بار بنویسه Amir Amiri یک بار هم بنویسه Amyr Amyry چه اتفاقی میوفته؟
بعد از قبولی می تونه با اسمی که برنده شده پاسپورت بگیره و مدارک رو نرجمه کنه دیگه!
چون موقع ثبت نام شماره شناسنامه و شماره پاسپورت و این جور چیزا رو نمیخوان و فقط اسم و تاریخ تولد میپرسن بعید میدونم مشکلی پیش بیاد
فکر نمی کنم به این سادگیا باشه. حتماً فکر اینجاشم کردن.
مثلاً به راحتی میتونن ثبت نام شده ها رو Photo Compare کنن.
بله همینطوره، همین طور که در پست قبلی هم گفتم، من از یکی از وکلای مهاجرت هم شنیدم که گفتند اگر شخصی با مشخصات مشابه، اقدام به چند بار ثبت نام کنه، تشابهات توسط سیستم به دقت با هم سنجیده میشه و در صورتی که ثابت بشه تمامی ثبت نام ها مرتبط با یک نفر هستند، از شرکت در قرعه کشی حذف خواهند شد.
امکان این که ۲ فرد مختلف با یک عکس و یک آدرس پستی و مشخصات و سن یکسان و حتی کدپستی و ایمیل مشابه، ثبت نام کنند به نظر من که ۲ شخص جدا از هم به نظر نمیان که بارزترین قسمت که نمیشه توش تقلب کرد، همون عکس تکراری و مشابه هست.
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
رتبه:
35
6 تشکر در 4 ارسال
اونا رو ثبت نام تکراری خیلی حساسن. اینقدر ها هم ساده نیستن. مطمئن باشید در صورت برنده شدن، اولین کاری که میکنن تشابهات رو توی ثبت نام چک می کنن. اشتباه در مشخصات ثبت نام رو هم زمانی راحت قبول می کنن که یک بار ثبت نام کرده باشید نه بیشتر.
تنها دو روز در سال هست که نمیتونی هیچ کاری بکنی! یکی دیروز و یکی فردا . . .
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان فرم های تکراری اصلا توی مسابقه شرکت داده نمیشن
پر کردن فرم تکراری یه کار کاملا اشتباه هست، مهم نیست به چه هدفی باشه
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز هر گونه دروغ باعث میشه شما احتمال حذف شدنتون باشه
قسمت 6 برای کشور هایی هست که واجد شرایط نیستن، ایران واجد شرایط هست... از نظر اونا شما فرم رو با دروغ پر کردین که احتمال داره شما رو حذف کنن از لیست
البته احتمالش هم هست که با توضیح شخصی و کتبی بشه درستش کرد توی مراحل بعد در صورت برنده شدن
اصل موضوع اینه که نباید اون مورد 6 رو تغییر بدین
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام اونایی که تو فرم لاتاری گزینه 6 رو ابران رو انتخاب کردند و گزینه no رو انتخاب کردند چی؟اشتباهه؟