موضوعها: 0
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من میخوام واسه ده تا پانزده روز دیگه بلیط بگیرم به لس آنجلس ،کسی از دوستان واسه این تاریخ نمیخواد بره همسفر باشیم؟؟
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی
رتبه:
-1
0 تشکر در 0 ارسال
من تغییر ادرس دارم میخواستم ببینم از همین ایران میشه ادرس رو تغییر داد یا باید حتما تو فرودگاه مقصد انجام بشه؟
در مورد فرمی ابی که تو هواپیما میدن ایا همون تک فرمه یا باز فرم دیگه ایی هم میدن برای پر کردن و اینکه تو فرودگاه چه فرمهایی رو باید پر کرد اگه ممکنه بگید تا نمونشو تکمیل کنم از قبل امادگیشو داشته باشم ممنون
موضوعها: 167
رتبه:
175
14 تشکر در 1 ارسال
صاحبخانه ایرانی در لس آنجلس، وسایل مستاجر ايراني خود را به خیابان ریخت
صاحب خانهاي ايرانی در شب دوشنبه ٥ اكتبر، در شهر تارزانا وسايل مستأجر تازه واردش را در خيابان گذاشت و با تعويض قفل در، مانع ورود وي به خانه گرديد. طبق قوانین ایالت کالیفرنیا، پلیس تعویض خودسرانه قفل و تعرض به وسایل مستاجر را از مصادیق رفتار مجرمانه میشناسد.
مستأجر كه دختر جوان ايراني بود و تنها دو ماه است كه به آمريكا مهاجرت كرده، از طريق آگهيهاي اجاره اتاق در يكي از نشریات ايراني لسآنجلس، اقدام به اجاره يكي از اتاقهاي منزل اين خانم مسن ايراني در شهر تارزانا كرده بود.
هنوز ٥ روز از سكونت در خانه نگذشته بود كه صاحبخانه بناي ناسازگاري گذاشته و اجازه شستن ظرف و يا پخت و پز را نداده بود و از مستاجر خود خواسته بود از ظروف يكبار مصرف استفاده كند.
مستأجر كه از شرايط موجود اظهار نارضايتي كرده بود، بعد از اينكه از سر كار به خانه برگشت، وسايل خود را جلوي در ديد و متوجه تعويض قفل در گرديد. به همین دلیل ساعت 9:30 شب با 911 تماس گرفت و اپراتور مرکز پلیس اظهار كرد که مورد وی emergency محسوب نميشود و پليس بعد از اولويتهاي مهمتر در محل حاضر خواهد شد.
به گزارش خبرنگار محلی خبرگزاری ایرانشهر، پليس لسآنجلس ساعت ١١:٣٠ شب در محل حاضر شد و علی الرغم تلاشهاي مكرر، صاحبخانه از روبرو شدن با پليس امتناع كرده و در را براي آنها باز نكرد. در حضور پليس، دختر جوان وسايل خود را وارسي كرده و خبري از مدارك تحصيلي، پول و طلاها و همچنين پاسپورت و گرين كارت وي نبود.
پليس با تاكيد بر اينكه تعويض قفل در و دست زدن به وسايل هاي مستأجر جرم تلقي ميشود، اطمينان داد از دختر جوان حمايت ميكند و در وهله اول مهمترين وظيفه خود را تامين امنيت برای وی ميداند.
براي رسيدگي بيشتر به اين شكايت، پليس ارشدي(superviser) به منطقه اعزام گرديد و حادثه صورتجلسه گشت و خواست اگر دختر به جاي خواب احتياج دارد براي گرفتن هتل، وي را همراهي كند و دستور بررسیهای تکمیلی برای پرونده صادر شد.
مامور ارشد پليس در گفتگو با خبرنگار ایرانشهر، هشدار داد: «افراد از اعتماد به آگهيهاي اجاره مسكن، در روزنامهها و اينترنت پرهيز كرده و از اجاره خانههايي كه قرارداد آن به صورت قانوني نوشته نشده، اجتناب كنند.»
@ParizTravel
رتبه:
15
1 تشکر در 1 ارسال
2015-12-06 ساعت 07:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-12-06 ساعت 10:07 توسط امیررضا.س.)
8سلام همه ی دوستان عزیز مهاجرسرایی خودم.
امروز متوجه شدم که گرین کارتم بعد از گذشت 22 روز از ورودم به آمریکا به آدرسی که توی فرم DS260 داده بودم پست شده و خانوادم دریافتش کردند.جزئیات روند گرین کارتم را براتون میگم تا یه حساب و کتاب حدودی روی کارهاتون بکنید در صورتیکه میخواهید برای آیندتون برنامه ریزی کنید و قصد بازگشت دارید:
من دقیقا 9 نوامبر واریز 165 دلارم صورت گرفت و 4 روز بعدش یعنی 13 نوامبر وارد آمریکا شدم.
من چند تا آدرس ارایه داده بودم که حتی خود آفیسر فرودگاه هم گیج شده بود.یه آدرس که برای سکونتم بعد از ورود به آمریکا در فرم DS260 داده بودم که میخوام برم کنتاکی.هرچند که به آفیسر سفارت هم گفتم میرم اونجا ولی تصمیم عوض شد و اومدم تگزاس.
یه آدرس برای ارسال گرین کارتم در فرم DS260 دادم که خوشبختانه گرین کارتم به همین آدرس فلوریدا-میامی پست شده.
یه آدرس که توی هواپیمای آمریکا ازم خواستند که من آدرس آرلینگتن در دالاس را نوشتم که میخوام برم اونجا سکونت کنم ولی نرفتم و اومدم فریسکو.
وقتی وارد فرودگاه شدم یکی از اون پلیس آمریکایی قدبلند چهارشونه ای ها اومد و از من با همون لهجه داغونش پرسید دقیقا کجا میخوای بری و گیج شده بود.بهش گفتم خودم هم دقیقا نمیدونم و قراره که برم هتل و آدرس هتل را هم نمیدونم چون هنوز رزرو نکردمش.یکم سوال پیچم کرد .به من گفت اصلا چرا اومدی اینجا در حالی که آدرس فلوریدا و کنتاکی را دادی.خلاصه بعد از کلی بحث و گفتگو راضی شد و مهر ورود را به پاسپورتم زد.من خودم خیلی نگران شدم که نکنه قبولم نکنند و دردسر بشه ولی خیالتون راحت راحت باشه.اینجا مردمانشون خیلی خیلی مهربون هستند و استرس نداشته باشین اگه بهتون ایراد گرفتند.الان هم گرین کارتم رفته میامی بدون اینکه خودم اونجا باشم و فامیلم اونا گرفته قراره بفرسته برام به تگزاس که هستم.
امیدوارم اطلاعاتی که بهتون دادم به دردتون بخوره.
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشه
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
امیر خان سلام
میشه یه مقدار در مورد محله های دالاس توضیح بدین. من پلانو و فریسکو رو شنیدم. با توجه به تجربه ای که این مدت بدست اوردین کدوم منطقه ها رو از نظر امنیت و امکانات برای سکونت بخصوص خانواده های بچه دار توصیه می کنین؟
کیس:***2016as1
رویت قبولی:۸ may
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد: 3
ارسال فرم: 31 may
کارنت شدن :12 آگوست-
نامه دوم:30 سپتامبر
مصاحبه:23 نوامبر
وضعیت:AP
آپدیت: 25 نوامبر(کل افراد) - 15دسامبر(نفراول) - 16دسامبر(نفردوم) - 8ژانویه(نفر اول) و 25ژانویه (کل افراد) - 6 آپریل(نفراول) و 7اپریل (نفردوم) و 21آپریل تبدیل به or (کل افراد) - 24اپریل (نامه کلیری)
از نفر دوم رزومه خواسته شد و از حالت or خارج شد.
15می (نفر دوم) -20جولای -21جولای و تبدیل به or (نفردوم)...29 جولای (ایمیل کلیری نفر دوم)
دریافت ویزا: 9 می (نفر اول و سوم)...
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام امیررضای عزیز
آرزوی سلامتی و موفقیت دارم برای شما در این برهه از زندگیتان.
سوال اولم اینه که از زمانی که متوجه برنده شدن تون شدید تا زمانی که وارد خاک آمریکا شدید چقدر هزینه کردید؟ از ترجمه مدارک و کارهای تو ایرانتون گرفته تا مصاحبه و پرواز و گرین کارت.
سوال دومم اینه که خونه رو چیکار کردین؟ دنبالش رفتین؟ توس فریسکو که الان هستین یه خونه دو خوابه چقدر هزینشه؟
مرسی از پاسختون
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2015-12-07 ساعت 14:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-12-07 ساعت 14:22 توسط mojtaba01.)
سلام فرناز خانم farnaz100
شما هنوز ویزا نگرفته اید؟ مشکل شما چی بود که AP گرفتین؟
مثل اینکه 3 نفر هستین؟ آیا برای یه زندگی 3 نفر فکر کردین؟ مکان زندگیتون رو کجا تعیین کردین؟ چقدر برای اجاره خونه پیش بینی کردین؟
راستی بار چندم بود که ثبت نام می کردین؟ فکر می کردین که برنده شین؟
مرسی از شما
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و عرض ادب
یک سوال فنی دارم از دوستان با تجربه
خانواده ای رو در نظر بگیرید شامل پدر ، مادر و فرزند که موفق به دریافت گرین کارت میشوند.
اگر در اثر عدم مهاجرت به آمریکا گرین کارتشون باطل بشه ایا کودک می تونه بعد از رسیدن به سن قانونی درخواست گرین کارت بکنه ؟؟
بهرحال واضحه که اون به خاطر والدینش نمی تونسته اونجا بمونه و گرین کارتش رو حفظ کنه ایا حق داره این کیس رو پیگیری کنه؟؟
ایا تجربه مشابه وجود داشته؟؟
با تشکر
2016as36XX
برنده اصلی همسرم / کل کیس 3 نفر
آنکارا سپس تغییر به ابوظبی توسط خودشان
مصاحبه 7 ژانویه = > دوران شیرین کلیرنس ( گفت یک تا دو ماه)
اپدیتها ی سیس => 7 و 11 و 14 و 15 و 20 و 21 و 25 ژانویه ، 20 اوریل فقط نفر اصلی ( بگمونم بدلیل ای میل )
17 می فقط نفر اصلی ، 19 می کل کیس آپ دیت و نفراصلی or شد!!
٥ جون پاس ها رو تحويل دادم و همون روز همه مون اپ ديت شديم
٦ جون دوباره اپ ديت شديم و نفر اصلي دوباره / شد
٧ جون نَفَر اصلي و پسرم ايشيو شدند ولي بنده ظاهرا گيرم (اما اپ ديت شدم)؟؟؟
١٢ جون ويزاي منم ايشيو شد!!!
ورود به امريكا ١٩ جون
درخواست پاس سفيد ٢٠ جون
راه در جهان یکی است و آن راه راستی است