موضوعها: 0
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
از دوستان کسی میدونه واسه ثبت نام اوباما کر تا چه زمانی فرصت هست ؟
F4 Category
PD 2008
Case No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar
کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری حتما" صدبرابرشو میگیری
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان،سايت uscisبراي پرداخت ١٦٥دلار ارور ميده و اصلا نميشه وارد شد،ايا بچه هاي ديگه هم اين مشكل رو دارن و چكار بايد بكنيم؟
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='پرسپولیس6' pid='731759' dateline='1478928266']
از دوستان کسی میدونه واسه ثبت نام اوباما کر تا چه زمانی فرصت هست ؟
ظاهرا از اول نوامبر دوباره دارن ثبت نام میکنن ولی نمیدونم تا کی هست
شماره كيس: ***2015AS00002
تاريخ رويت قبولي: 15سپتامبر
تعداد افراد كيس: ۲ نفر
سفارت: آنكارا تغییر به ایروان
تاريخ تكميل فرم: 10 نوامبر
دريافت نامه دوم: 24 مارچ
تاريخ مصاحبه: ۴ مي
دريافت ويزا : ۶ مي
همسرم :AP
آپديت ها: ...19 مي، همسرم، 2جون همسرم، 4 جون خودم.... به ميمنت و مباركي
همسر م 9 جون كلير شد.24 جون Issue شد، 25 جون ويزارو دريافت كرديم.
اگر ميخوام خوشبخت باشم،زندگي رو به يه هدف گره ميزنم، نه به آدما و اشياء....
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-11-11 ساعت 12:09)پرسپولیس6 نوشته: (2016-08-22 ساعت 15:03)sahar2016 نوشته: (2016-08-21 ساعت 21:24)پرسپولیس6 نوشته: دوستان سلام
کسی میدونه از کجا میتونم یه فایلی رو که تو همین سایت دوستان گزاشته بودن و درمورد نکاتی بود که هر مهاجری باید انجام بده رو دانلود کنم ؟
به زبون فارسی بود و فکر کنم پاورپوینت .
ممنون میشم
دوست عزیز جناب آقای پرسپولیس سلام رسیدن به خیر کم پیدایید.ما فکر کردیم به سلامتی رفتید و دیگه مقیم شدید.
بله دوست خوبم
رسیدیم و مستقر شدیم
دوست عزیز تبریک میگم به امید موفقیت شما.همسر من هم الان در لوس انجلسه از طرف کارشون بیمه شده میگه اگه شما هم اینجا بودید بیمه میشدید.چند روز پیش به خاطر فشار خونی که چند ساله در ایران داشته دکتر رفته ولی دکتر گفته که فشار خون نداره و نیاز به دارو نیست.
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-11-11 ساعت 12:09)پرسپولیس6 نوشته: (2016-08-22 ساعت 15:03)sahar2016 نوشته: (2016-08-21 ساعت 21:24)پرسپولیس6 نوشته: دوستان سلام
کسی میدونه از کجا میتونم یه فایلی رو که تو همین سایت دوستان گزاشته بودن و درمورد نکاتی بود که هر مهاجری باید انجام بده رو دانلود کنم ؟
به زبون فارسی بود و فکر کنم پاورپوینت .
ممنون میشم
دوست عزیز جناب آقای پرسپولیس سلام رسیدن به خیر کم پیدایید.ما فکر کردیم به سلامتی رفتید و دیگه مقیم شدید.
بله دوست خوبم
رسیدیم و مستقر شدیم
دوست عزیز تبریک میگم به امید موفقیت شما.همسر من هم الان در لوس انجلسه از طرف کارشون بیمه شده میگه اگه شما هم اینجا بودید بیمه میشدید.چند روز پیش به خاطر فشار خونی که چند ساله در ایران داشته دکتر رفته ولی دکتر گفته که فشار خون نداره و نیاز به دارو نیست.
سفر به آمریکا:
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دوستان کسی از فرم I-90 اطلاع داره که چه کسی باید اون رو تکمیل کنه ؟ من الان امریکا هستم اما فعلا که هیچ اطلاعی از گرین کارت نیست . البته برای سوشال و کد اجتماعی و بانک اقدام کردم همه میگن باید اول کارت بیاد . کسی در ارتباط با این فرم اطلاعی داره ؟؟
با تشکر
شماره کیس 2016as21xx
تاریخ رویت قبولی: 15 می 2015
کنسولگری: انکارا
تعداد افراد منظور در کیس :2
ارسال فرمهای سری اول: جولای
کارنت شدن کیس:اکتبر
مصاحبه: jan 5
دریافت ویزا: کلیرنس
کلیر : 16 می
دریافت ویزا من: 2 june
دریافت ویزای همسرم : سپتامبر
ورود به آمریکا: 2 نوامبر
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینهها: حدود 30 میلیون ناقابل
خدمت س - کارمند شرکت خصوصی کامپیوتری
همسرم کارمند دولت - کارشناس فناوری
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
مote='ay1616' pid='732069' dateline='1479121898']
(2016-10-06 ساعت 11:02)sahar2016 نوشته: (2016-10-06 ساعت 06:28)rezaahvaz نوشته: دوستان گرامی من یک آشنا اینجا پیدا کردم طرف اینقدر منو ناامید کرد که چرا اومدی و بی برنامه هستی و آخرش میتونی توی والمارت کار کنی و از اونجا هم بالاتر نمیری. در واقع فقط بهم نگفت: تو نفهمی
ایشون خودشون سی و پنج سال پیش وقتی اومدن تو رستوران کار میکردن حالا به من میگه بی برنامه . واقعا بعضی افراد دلیل حرف هاشون چیه من نمیدونم انگار جای اونارو تنگ کردیم. من هیچ قضاوتی در مورد ایشون نمیکنم ولی امیدوارم خدا که از نیت ایشون خبر داره ایشون رو قضاوت کنه
دوست عزیز شما که یک نفرید کار بسیار براتون راحتتره.همسر من الان به تنهایی اونجا زندگی میکنه نزدیک یکماهه که رفته و بعد از دو هفته کار پیدا کرده و میگه الان به راحتی خرج خودش رو در میاره.
سلام ببخشید اگه امکانش هست میگید همسر شما در کدام ایالت زندگی میکنن؟
[/quote]
سلام همسر من اطراف لوس انجلس در وود لند هیلز هستن.
سفر به آمریکا:
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-11-13 ساعت 07:03)Daneshjo نوشته: (2016-11-12 ساعت 09:54)پرسپولیس6 نوشته: از دوستان کسی میدونه واسه ثبت نام اوباما کر تا چه زمانی فرصت هست ؟
ظاهرا از اول نوامبر دوباره دارن ثبت نام میکنن ولی نمیدونم تا کی هست
ممنون
یکی از دوستان پیام داده
گویا تا 15 دسامبر
F4 Category
PD 2008
Case No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری حتما" صدبرابرشو میگیری
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2016-11-16 ساعت 19:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-11-16 ساعت 19:35 توسط panizrm.)
سلام به همه دوستان:عزیزانی که الان در آمریکا هستن لطف کنید در باره وزن بار مجازشون هنگام سفر اطلاعاتی بدن ممنون میشوم به امید خدا اوایل دسامبر با پرواز آذربایجان عازم هستیم داخل بلیط نوشته دو تا کیف یا چمدون ولی وزنشو ننوشته .پروازمون اکونومی هست .با تشکر
لاتاری 2016/ افراد کیس2 نفر /کیس نامبر[##15]مصاحبه 26 اکتبر ابوظبی هر دو کلیرنس/آپدیت 27 اکتبر سایت سفارت, 9 دسامبر , 25 ژانویه و(2 مارچ نفر دوم کیس )
9 مارچ هر دو و 15 مارچ فقط نفر دوم کیس.کلیر بعد از 236 روز در 22 جون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان اگه من وارد صفحه پرداخت هزینه گرین کارت بشم و اطلاعاتم را نگاه کنم و هزینه را پرداخت نکنم و بیرون بیام مشکلی پیش میاد برای دفعه بعد که میخوام وارد شوم و هزینه را بپردازم ؟میخوام خودم اطلاعات را پرکنم برای بار اول و دفعه دوم دوستم در آمریکا هزینه را پرداخت کنند .آیا امکانش هست ؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-11-16 ساعت 19:31)panizrm نوشته: سلام به همه دوستان:عزیزانی که الان در آمریکا هستن لطف کنید در باره وزن بار مجازشون هنگام سفر اطلاعاتی بدن ممنون میشوم به امید خدا اوایل دسامبر با پرواز آذربایجان عازم هستیم داخل بلیط نوشته دو تا کیف یا چمدون ولی وزنشو ننوشته .پروازمون اکونومی هست .با تشکر
وقتي تو بليط براتون نو2pcsمنظورش ٢تا بسته ٢٣كيلويي هست به ازاي هر نفر ،حالا ممكنه براي بعضي پروازها يه قواعد ديگه اي در نظر بگيرن مثلا وزن يا تعداد باري كه ميتونيد ببريد مثلا پرواز ما تركيش بود كه توي بليط نوشته شده بود 3pcsكه ما هم ٣تا بسته ٢٣كيلويي با خودمون برديم .بنظرم شما از توي سايت هواپيمايي وزن بار مجاز رو چك كنيد
شماره کیس2016AS7000//کنسولگری: Ankaraتغییربه>>>Abu dhabi// افراد منظور در کیس:3//
مصاحبه اواسط جون //کلییر 11آگوست //دریافت ویزا 23آگوست
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان عزيز ،بالاخره پرواز ما هم از وطن هميشگي به وطن جديد نشست . اما قبل درباره خريد بليط هواپيما سعي كنيد نه خيلي زود ونه خيلي دير بليط بگيريد و مترصد آفر هاي خوب باشيد كه شركتهاي هواپيمايي در رقابت با هم آرائه ميدن و ميتونيد حسابي حالش رو ببريد.پرواز ما تركيش بود به مقصد واشنگتن دي سي با ٣بسته ٢٣كيلويي .همونطوري كه دوستان قبلا گفتن بايستي پاكت زرد همراهتون باشه .براي ما تو استانبول چك شد و وقتي وارد مقصد شديم پاكت زرد رو رو سرم گرفتم شايد ما رو از صف بكشن بيرون ولي بدون صف مجزايي منتظر مونديم تا آفيسر مدارك ما رو چك كنه و همچنين آدرس ما رو تغيير داد وكمي جلوتر بعد تحويل بارها يه فرم ديگه پر كرديم در باره لوازم و مقدار پولي كه همراهمون بود پرسيدن بدون بازبيني بارها و ولكام تو يو اس
براي باز كردن حساب دوستان به من پيشنهاد دادن ولز فارگو باز كنم و من هم بخاطر اين كه هم نزديك محل سكونتمون بود و نميخواستيم مزاحم روز كاري كسي بشيم خودمون رفتيم و با همراه داشتن پاسها حساب بانكي رو باز كرديم و از ما خواستن هر چه زودتر سوشال نامبر رو وقتي گرفتيم براشون ببريم ...
بنابراين به أهميت ssnبيشتر آگاه شديم كه تو اين مملكت بدون اون نميشه كاري كرد پس روز بعد تو گوگل مپ نزديكترين اداره سوشال سكوريتي رو پيدا كرديم و با مترو همه خانواده رفتيم و بعد يكي دو ساعت صف پاسهامون و فرم مربوطه رو ازمون گرفتن و تو كامپيوتر ثبت كردن و بعد يه رسيد دادن كه توش نوشته ٢هفته ديگه به آدرستون ارسال ميشه .تو اين مدت گوگل مپ خيلي به كار ما اومد هيچ هر كسي هم كه اينجا زندگي ميكنه بنظرم بدون اون گم ميشه
شماره کیس2016AS7000//کنسولگری: Ankaraتغییربه>>>Abu dhabi// افراد منظور در کیس:3//
مصاحبه اواسط جون //کلییر 11آگوست //دریافت ویزا 23آگوست
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-11-17 ساعت 04:44)golia نوشته: سلام به دوستان عزيز ،بالاخره پرواز ما هم از وطن هميشگي به وطن جديد نشست . اما قبل درباره خريد بليط هواپيما سعي كنيد نه خيلي زود ونه خيلي دير بليط بگيريد و مترصد آفر هاي خوب باشيد كه شركتهاي هواپيمايي در رقابت با هم آرائه ميدن و ميتونيد حسابي حالش رو ببريد.پرواز ما تركيش بود به مقصد واشنگتن دي سي با ٣بسته ٢٣كيلويي .همونطوري كه دوستان قبلا گفتن بايستي پاكت زرد همراهتون باشه .براي ما تو استانبول چك شد و وقتي وارد مقصد شديم پاكت زرد رو رو سرم گرفتم شايد ما رو از صف بكشن بيرون ولي بدون صف مجزايي منتظر مونديم تا آفيسر مدارك ما رو چك كنه و همچنين آدرس ما رو تغيير داد وكمي جلوتر بعد تحويل بارها يه فرم ديگه پر كرديم در باره لوازم و مقدار پولي كه همراهمون بود پرسيدن بدون بازبيني بارها و ولكام تو يو اس
براي باز كردن حساب دوستان به من پيشنهاد دادن ولز فارگو باز كنم و من هم بخاطر اين كه هم نزديك محل سكونتمون بود و نميخواستيم مزاحم روز كاري كسي بشيم خودمون رفتيم و با همراه داشتن پاسها حساب بانكي رو باز كرديم و از ما خواستن هر چه زودتر سوشال نامبر رو وقتي گرفتيم براشون ببريم ...
بنابراين به أهميت ssnبيشتر آگاه شديم كه تو اين مملكت بدون اون نميشه كاري كرد پس روز بعد تو گوگل مپ نزديكترين اداره سوشال سكوريتي رو پيدا كرديم و با مترو همه خانواده رفتيم و بعد يكي دو ساعت صف پاسهامون و فرم مربوطه رو ازمون گرفتن و تو كامپيوتر ثبت كردن و بعد يه رسيد دادن كه توش نوشته ٢هفته ديگه به آدرستون ارسال ميشه .تو اين مدت گوگل مپ خيلي به كار ما اومد هيچ هر كسي هم كه اينجا زندگي ميكنه بنظرم بدون اون گم ميشه
ما هم دقیقا فردای روز ورود وضعیت شمارو داشتیم و مراجعه به wells fargo رو تجربه کردیم و سپس با رفتن به نزديكترين اداره سوشال سكوريتي و ثبت اطلاعات
خوشبختانه قبل از دو هفته ssn اومد . نگران نباشید
موفق باشید
F4 Category
PD 2008
Case No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar