موضوعها: 0
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
بین ۵ تا ۶ میلیون کارت بدهی مورد استفاده در پرداخت های دولتی از ماه ژانویه سال ۲۰۱۵ توسط بانک تجارت آمریکا مجدداً صادر خواهد شد. همچنین ۳ میلیون کارت صادر شده برای کارمندان دولت فدرال با نخسه EMV جایگزین می شود.
بر اساس برنامه جدید استاندارد دولت آمریکا، تمامي کارت ها در راستای رویکرد "ریزتراشه و امضا" مسترکارت و ویزا برای خرده فروشی های آمریکا از اواخر سال آینده، به لایه های امنیتی "ریزتراشه و پین کد" مجهز خواهند شد. با این وجود حرفی از حذف نوار مغناطیسی که امنیت پایین تری دارد تا کنون به میان نیامده است.
"متیو شی" مدیر عامل فدراسیون فروشگاه های ملی می گوید: "به کار گیری فناوری در کارت های بدهی و اعتباری دولت قابل تحسین است. با استفاده از آخرین فناوری جلوی سارقان سایبری را می گیریم."
دستگاه های کارتخوان موسسات فدرال نیز باید بر اساس برنامه وزارت خزانه داری این کشور با نخسه جدید پذیرنده EMV جایگزین شوند.
روی آوردن چهار فروشگاه زنجیره ای عظیم آمریکا از ۶ فروشگاه از جمله "وال مارت" و "تارگت" به این فناوری، در دسترسی گسترده به EMV موثر خواهد بود. همچنین دو برند کارت اعتباری مسترکارت و ویزا اعلام کردند فروشگاه هایی که پس از اکتبر سال آینده موارد سرقت از کارت گزارش دهند اما نسبت به تعویض دستگاه های کارتخوانشان اقدام نکرده باشند، مقصر هستند و مسئولیت سرقت بر عهده خود آنها خواهد بود. همچنین در صورت عدم صدور نسخه جدید کارت اعتباری از سوی بانک، مسئولیت سرقت بر عهده بانک خواهد بود.
اما بر اساس تحقیقات انجام شده، علیرغم موعد به روز رسانی پایان ماه اکتبر، تا پایان سال ۲۰۱۵ کمتر از نیمی از ترمینال فروشگاه ها قادر به پذیرش کارت های EMV هستند. به همین ترتیب شاید تا آن زمان نیمی از کارت های پرداخت به روز رسانی شده باشد.
نه میلیون کارت اعتباری و بدهی دولتی آمریکا فقط سهم اندکی از یک میلیارد کارت مورد استفاده در این کشور به شمار می رود بنابراین، اثر کلی تسریع تبدیل EMV چندان وسیع نیست. با این وجود، چندین برنامه آموزش عموم در این رابطه از سوی موسسات مختلف از جمله برند کارت اعتباری ویزا با هزینه ای بالغ بر ۲۰ میلیون دلار در نظر گرفته شده است. همچنین امریکن اکسپرس از کمک ۱۰ میلیون دلاری به فروشگاه¬ها در جهت ارتقای دستگاه¬های کارتخوان خبر داد.
منبع: Pymnts
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
کیانا جان
بالاخره اینجا چندین هزار نفر در حوزه امنیت این مسائل مشغول به کار و کسب روزی هستن و اگه مثل اروپا از چندین سال پیش کارتها رو بصورت چیپی میکردن دیگه سرقتی نمیشد و بازار اینا تخته میشد و همه رو باید میفرستادن منزل!!!
برای همین هست که همت و اراده کافی در آمریکا برای مبارزه با این مسئله نیست.
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
دقیقا. راه کلاهبرداری در امریکا هموار هست و از راه سوراخهای بسیار قوانین میشود قانونی هم کلاهبرداری کرد وای به غیر قانونی. یکی از فرصتهای لند او اپرتونیدی دقیقا همینهاست ! خوب یا بد.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز سوالی داشتم اگر ممکن است راهنمایی کنید بنده در سال 2012 وارد امریکا شدم ویک حساب چکینک وسیوینگ وکردیت اسکور افتتاح کردم وبعد از 4 ماه که به ایران برگشبم حساب چکینگ وکردیت اسکور من با مبلغ 300 دلار در بانک او امریکا باز بود تا اینکه در سال 2013 دوباره که برگشتم برای پاس سفید ؛ متوجه شدم کردیت من در مدت نبود من درانجا بعلت بدهی وهزینه های جاری بسته شده که با صحبت با بانک وغیره فرمودند شما باید حساب خود را قبل از خروج ببندید .خلاصه من جریمه را پرداخت کردم وبعد ازان دیگر حساب خود را بستم وخارج شدم وحالا می خواهم بدانم سال اینده که من می خواهم برگردم ایا دوباره می توانم در این بانک افتتاح کردیت اسکور داشته باشم ؟ واین مطلب برروی کردیت من تاثیر منفی کذاشته یا نه ؟چون من دران زما ن در امریکا حضور نداشتم دلیل قانع کننده ای می تونه باشه یا خیر. با تشکر از همه
شماره کیس :2012AS00056XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:28Aug
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:2012-june-12
تاریخ دریافت ویزا: بزودي
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:4
جمع هزینه ها: T180000 +هزينه انكارا 10000000تومان+ترجمه 230000+پزشكي ايران200000تومان+
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
2014-11-06 ساعت 11:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-11-06 ساعت 11:40 توسط soheilbadami.)
(2014-11-05 ساعت 12:30)smk2 نوشته: دوستان عزیز سوالی داشتم اگر ممکن است راهنمایی کنید بنده در سال 2012 وارد آمریکا شدم ویک حساب چکینک وسیوینگ وکردیت اسکور افتتاح کردم وبعد از 4 ماه که به ایران برگشبم ... با تشکر از همه
چه نوع از حساب کردیت ؟ سکیورد یا معمولی ؟ ایا خرید هم کرده بودید با کارت ؟ تاثیر منفی رو گذاشته چون حساب هم بسته شده اما بقیه اش به این فاکتورها هم بستگی داره
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2014-11-08 ساعت 12:14)smk2 نوشته: (2014-11-06 ساعت 11:39)soheilbadami نوشته: (2014-11-05 ساعت 12:30)smk2 نوشته: دوستان عزیز سوالی داشتم اگر ممکن است راهنمایی کنید بنده در سال 2012 وارد آمریکا شدم ویک حساب چکینک وسیوینگ وکردیت اسکور افتتاح کردم وبعد از 4 ماه که به ایران برگشبم ... با تشکر از همه
چه نوع از حساب کردیت ؟ سکیورد یا معمولی ؟ ایا خرید هم کرده بودید با کارت ؟ تاثیر منفی رو گذاشته چون حساب هم بسته شده اما بقیه اش به این فاکتورها هم بستگی داره
کردیت من سکیور بود بله من خرید کرده بودم با کردیت خودم وبرگشتم ایران واین اشتباه من بود .حالا اگر بخواهم دوباره افتتاح حساب کنم می شود یا نه وکردیت به من می دهند یا نه.؟
از نظر بدهی و گیر کولکتور افتادن مشکلی ندارید ولی بد کردیت سر جاش هست و فرقی بین معمولی و سکیورد نیست.معمولا همون بانک ذیگه شما رو قبول نمیکنه ولی میتونین اینبار با مثلا ولز فارگو یا کردیت یونیون ایالتتون دوباره شروع کنین و درخواست سکیورد بدین.گاهی کپتال وان هم قبول میکنه و کردیت اکانت معمولی با بهره بالا بهتون میده.