کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کارت اعتباری یا کردیت کارت چیست؟
(2014-10-28 ساعت 20:49)tenese نوشته:  مرسی‌ از راهنمائیتون. ما روز جمعه حساب باز کردیم و بخاطر اینکه منیجر نبود قرار شد روز ۲شنبه درخواست سکیور کردیت بدیم. مسول بانک به ما گفت که ۱۲۵% پول رو بلاک می‌کنه برای سکیور کردیت ولی‌ روزی که رفتیم برای سکیور کردیت اقدم کنیم گفت که باید یا کار داشته باشیم یا cosign....

امروز سراغ چند بانک دیگه میریم ببینیم چی‌ می‌شه

متاسفانه بیشتر بنکرها بخاطر اینکه امار افتتاح حسابشون رو بالا ببرن از این کارا میکن و آدم رو تو دردسر میندازن.
اگه مدیر نبود باید میگفتین پس بعدا میاییم و لی اگه قطعا گفته بود مشکلی نیست (که ظاهرا گفته بوده) میتونستید حالش رو بگیرید که خوب برای شما کارت نمشد اما برای بنکر ه خیلی آب میخورد و ممکنه دور از انصاف هم بود خوب. من خودم به شخصه کمی زر میزنم ولی بعد بیخیال میشم چون میدونم چقدر بعدا اذیتشون میکنن اگه سریش بشم
برین بگین ما حساب رو میخواهیم ببندیم البته بعد از اینکه فهمیدید جایی دیگه هست یا بلکه با این حربه به شرط اینکه پول قلنبه ای تو حسابتون باشه بلکه رضایت دادن و کارت دادن.
PNC بانک خوبی هست. اگه دیدید نشد از CapitalOne یکی بگیرید چون راحت میده. State Farm Bank هم که انلاینه راحت میده. مال کپیتال وان رو ترجیحا کارتی بگیرید که هزینه سالیانه نداره چون کارت اولتونه و احتمالا تا همیشه باید نگهش دارید. اگه باز هزینه سالیانه بهتون خورد در اولین فرصت ممکنه سعی کنید یک کارت بدون هزینه بگیرید که این کارت با هزینه رو بعدا بستید عمر کردیت هیستوری تون زیاد پایین نیاد.
پاسخ
تشکر کنندگان: tenese ، آلیس-1980
(2014-10-29 ساعت 03:23)yami نوشته:  
(2014-10-28 ساعت 20:49)tenese نوشته:  مرسی‌ از راهنمائیتون. ما روز جمعه حساب باز کردیم و بخاطر اینکه منیجر نبود قرار شد روز ۲شنبه درخواست سکیور کردیت بدیم. مسول بانک به ما گفت که ۱۲۵% پول رو بلاک می‌کنه برای سکیور کردیت ولی‌ روزی که رفتیم برای سکیور کردیت اقدم کنیم گفت که باید یا کار داشته باشیم یا cosign....

متاسفانه بیشتر بنکرها بخاطر اینکه امار افتتاح حسابشون رو بالا ببرن از این کارا میکن و آدم رو تو دردسر میندازن.
اگه مدیر نبود باید میگفتین پس بعدا میاییم و لی اگه قطعا گفته بود مشکلی نیست (که ظاهرا گفته بوده) میتونستید حالش رو بگیرید که خوب برای شما کارت نمشد اما برای بنکر ه خیلی آب میخورد و ممکنه دور از انصاف هم بود خوب. من خودم به شخصه کمی زر میزنم ولی بعد بیخیال میشم چون میدونم چقدر بعدا اذیتشون میکنن اگه سریش بشم
برین بگین ما حساب رو میخواهیم ببندیم البته بعد از اینکه فهمیدید جایی دیگه هست یا بلکه با این حربه به شرط اینکه پول قلنبه ای تو حسابتون باشه بلکه رضایت دادن و کارت دادن.
PNC بانک خوبی هست. اگه دیدید نشد از CapitalOne یکی بگیرید چون راحت میده. State Farm Bank هم که انلاینه راحت میده. مال کپیتال وان رو ترجیحا کارتی بگیرید که هزینه سالیانه نداره چون کارت اولتونه و احتمالا تا همیشه باید نگهش دارید. اگه باز هزینه سالیانه بهتون خورد در اولین فرصت ممکنه سعی کنید یک کارت بدون هزینه بگیرید که این کارت با هزینه رو بعدا بستید عمر کردیت هیستوری تون زیاد پایین نیاد.
ما امروز سراغ دو تا بانک دیگه هم رفتیم یکی Huntington که گفت اصلا secure credit نداره و دیگری PNC که گفت برای 250$ اپلای میکنه و 250$ بلاک میکنه (نه درصد بالاتری) گفت معمولا برای کسانی که به 18 سال رسیدن و credit history ندارن یا افرادی که bad credit هستن و میخوان سابقشون رو بهتر کنن اپلای میکنن و درصد خیلی کمی تا به حال reject شدن و مورد مشابه ما که مهاجر باشن رو نداشتن در ضمن یه جورایی به زبون بی زبونی گفت یا باید کار یا cosign داشته باشیم.
به هر حال من Apply نکردم و می خواستم با شما مشورت کنم. این و هم بگم که برای maycs cardاقدام کردم گفت باید منتظر جواب باشیم.
حالا به نظر شما براس state farm اپلای کنم یا بزم سراغ PNC?
من به مسول بانک گفتم که بانکهایی مثل wells fargo , bank of amercica بدون داشتن کار و تنها با block کردن مقداری پول secure creditمیدن.
م
2014AS2XX آنکارا، مصاحبه: هفته دوم اکتبر، کلیرنسCool سفرنامه
آرزویم شادیست، آرزویم آرامش است برای تو برای خودم و برای تمام کسانی که نمی شناسمشان
پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980
(2014-10-29 ساعت 05:28)tenese نوشته:  
(2014-10-29 ساعت 03:23)yami نوشته:  

ما امروز سراغ دو تا بانک دیگه هم رفتیم یکی Huntington که گفت اصلا secure credit نداره و دیگری PNC که گفت برای 250$ اپلای میکنه و 250$ بلاک میکنه (نه درصد بالاتری) گفت معمولا برای کسانی که به 18 سال رسیدن و credit history ندارن یا افرادی که bad credit هستن و میخوان سابقشون رو بهتر کنن اپلای میکنن و درصد خیلی کمی تا به حال reject شدن و مورد مشابه ما که مهاجر باشن رو نداشتن در ضمن یه جورایی به زبون بی زبونی گفت یا باید کار یا cosign داشته باشیم.
به هر حال من Apply نکردم و می خواستم با شما مشورت کنم. این و هم بگم که برای maycs cardاقدام کردم گفت باید منتظر جواب باشیم.
حالا به نظر شما براس state farm اپلای کنم یا بزم سراغ PNC?
من به مسول بانک گفتم که بانکهایی مثل wells fargo , bank of amercica بدون داشتن کار و تنها با block کردن مقداری پول secure creditمیدن.
م

کارت میسیز رو ایکاش اقدام نمیکردید. کارت کاملا به درد نخوری هست مخصوصا برای یک تازه وارد که اصلا خرید از همچین فروشگاههایی براش زیاد هم خوب نیست. منتظر جواب باشین هم یعنی اینکه رد شدین و خوب کاملا عادی هست چون هم میسیز خیلی خسیس شده در این چند سال و هم اینکه شما اصلا کردیت هیستوری نداشتین که به واسطه اش بهتون کارت بده.
هیچوقت کارت مغازه ای که به ندرت ازش خرید میکنید رو تقاضا نکنید حتی اگه بهتون اصرار بکنن. حالا باز میگفتین والمارت یک چیزی.
استیت فارم کارتش کردیت معمولی هست. شما فعلا باید تو خط سکیور کردیت باشین یا از جاهایی مثل کپیتال وان که معمولا به تازه واردها راحتتر کارت میده اپلای کنید.
بانک او امریکا و ولزفارگو رو که گفتید من نمیدونم، برید باهاشون صحبت کنید.
در ضمن هر بار که اپلای میکنید و چه بگیرید و چه نگیرید برای کردیت اسکورتون بد میشه هااا. گفته باشم.
یک بار تصمیم درست بگیرید و اپلای کنید و انشالا که بگیرید.
پاسخ
تشکر کنندگان: tenese ، farshad varaste ، آلیس-1980
بین ۵ تا ۶ میلیون کارت بدهی مورد استفاده در پرداخت های دولتی از ماه ژانویه سال ۲۰۱۵ توسط بانک تجارت آمریکا مجدداً صادر خواهد شد. همچنین ۳ میلیون کارت صادر شده برای کارمندان دولت فدرال با نخسه EMV جایگزین می شود.

بر اساس برنامه جدید استاندارد دولت آمریکا، تمامي کارت ها در راستای رویکرد "ریزتراشه و امضا" مسترکارت و ویزا برای خرده فروشی های آمریکا از اواخر سال آینده، به لایه های امنیتی "ریزتراشه و پین کد" مجهز خواهند شد. با این وجود حرفی از حذف نوار مغناطیسی که امنیت پایین تری دارد تا کنون به میان نیامده است.

"متیو شی" مدیر عامل فدراسیون فروشگاه های ملی می گوید: "به کار گیری فناوری در کارت های بدهی و اعتباری دولت قابل تحسین است. با استفاده از آخرین فناوری جلوی سارقان سایبری را می گیریم."

دستگاه های کارتخوان موسسات فدرال نیز باید بر اساس برنامه وزارت خزانه داری این کشور با نخسه جدید پذیرنده EMV جایگزین شوند.

روی آوردن چهار فروشگاه زنجیره ای عظیم آمریکا از ۶ فروشگاه از جمله "وال مارت" و "تارگت" به این فناوری، در دسترسی گسترده به EMV موثر خواهد بود. همچنین دو برند کارت اعتباری مسترکارت و ویزا اعلام کردند فروشگاه هایی که پس از اکتبر سال آینده موارد سرقت از کارت گزارش دهند اما نسبت به تعویض دستگاه های کارتخوانشان اقدام نکرده باشند، مقصر هستند و مسئولیت سرقت بر عهده خود آنها خواهد بود. همچنین در صورت عدم صدور نسخه جدید کارت اعتباری از سوی بانک، مسئولیت سرقت بر عهده بانک خواهد بود.

اما بر اساس تحقیقات انجام شده، علیرغم موعد به روز رسانی پایان ماه اکتبر، تا پایان سال ۲۰۱۵ کمتر از نیمی از ترمینال فروشگاه ها قادر به پذیرش کارت های EMV هستند. به همین ترتیب شاید تا آن زمان نیمی از کارت های پرداخت به روز رسانی شده باشد.

نه میلیون کارت اعتباری و بدهی دولتی آمریکا فقط سهم اندکی از یک میلیارد کارت مورد استفاده در این کشور به شمار می رود بنابراین، اثر کلی تسریع تبدیل EMV چندان وسیع نیست. با این وجود، چندین برنامه آموزش عموم در این رابطه از سوی موسسات مختلف از جمله برند کارت اعتباری ویزا با هزینه ای بالغ بر ۲۰ میلیون دلار در نظر گرفته شده است. همچنین امریکن اکسپرس از کمک ۱۰ میلیون دلاری به فروشگاه¬ها در جهت ارتقای دستگاه¬های کارتخوان خبر داد.
منبع: Pymnts
پاسخ
تشکر کنندگان: yami ، Rock ، shadi79 ، آلیس-1980
کیانا جان

بالاخره اینجا چندین هزار نفر در حوزه امنیت این مسائل مشغول به کار و کسب روزی هستن و اگه مثل اروپا از چندین سال پیش کارتها رو بصورت چیپی میکردن دیگه سرقتی نمیشد و بازار اینا تخته میشد و همه رو باید میفرستادن منزل!!!

برای همین هست که همت و اراده کافی در آمریکا برای مبارزه با این مسئله نیست.
پاسخ
تشکر کنندگان: soheilbadami ، kiana11 ، Danoosh ، آلیس-1980
دقیقا. راه کلاهبرداری در امریکا هموار هست و از راه سوراخهای بسیار قوانین میشود قانونی هم کلاهبرداری کرد وای به غیر قانونی. یکی از فرصتهای لند او اپرتونیدی دقیقا همینهاست ! خوب یا بد.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: kiana11 ، yami ، آلیس-1980
(2014-11-03 ساعت 11:28)soheilbadami نوشته:  دقیقا. راه کلاهبرداری در آمریکا هموار هست و از راه سوراخهای بسیار قوانین میشود قانونی هم کلاهبرداری کرد وای به غیر قانونی. یکی از فرصتهای لند او اپرتونیدی دقیقا همینهاست ! خوب یا بد.

خدایا
پول که نمیدی، حداقل یکی از این کلاهبردارهای قانونی و زرنگ رو دوست ما بفرما، بلکه دست ما رو هم کرد تو روغن! (ضرب المثل اذری)
پاسخ
تشکر کنندگان: soheilbadami ، sce ، Rock ، آلیس-1980
دوستان عزیز سوالی داشتم اگر ممکن است راهنمایی کنید بنده در سال 2012 وارد امریکا شدم ویک حساب چکینک وسیوینگ وکردیت اسکور افتتاح کردم وبعد از 4 ماه که به ایران برگشبم حساب چکینگ وکردیت اسکور من با مبلغ 300 دلار در بانک او امریکا باز بود تا اینکه در سال 2013 دوباره که برگشتم برای پاس سفید ؛ متوجه شدم کردیت من در مدت نبود من درانجا بعلت بدهی وهزینه های جاری بسته شده که با صحبت با بانک وغیره فرمودند شما باید حساب خود را قبل از خروج ببندید .خلاصه من جریمه را پرداخت کردم وبعد ازان دیگر حساب خود را بستم وخارج شدم وحالا می خواهم بدانم سال اینده که من می خواهم برگردم ایا دوباره می توانم در این بانک افتتاح کردیت اسکور داشته باشم ؟ واین مطلب برروی کردیت من تاثیر منفی کذاشته یا نه ؟چون من دران زما ن در امریکا حضور نداشتم دلیل قانع کننده ای می تونه باشه یا خیر. با تشکر از همه
شماره کیس :2012AS00056XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:28Aug
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:2012-june-12
تاریخ دریافت ویزا: بزودي
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:4
جمع هزینه ها: T180000 +هزينه انكارا 10000000تومان+ترجمه 230000+پزشكي ايران200000تومان+Smile
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-11-05 ساعت 12:30)smk2 نوشته:  دوستان عزیز سوالی داشتم اگر ممکن است راهنمایی کنید بنده در سال 2012 وارد آمریکا شدم ویک حساب چکینک وسیوینگ وکردیت اسکور افتتاح کردم وبعد از 4 ماه که به ایران برگشبم ... با تشکر از همه
چه نوع از حساب کردیت ؟ سکیورد یا معمولی ؟ ایا خرید هم کرده بودید با کارت ؟ تاثیر منفی رو گذاشته چون حساب هم بسته شده اما بقیه اش به این فاکتورها هم بستگی داره
پاسخ
تشکر کنندگان: smk2 ، آلیس-1980
(2014-11-06 ساعت 11:39)soheilbadami نوشته:  
(2014-11-05 ساعت 12:30)smk2 نوشته:  دوستان عزیز سوالی داشتم اگر ممکن است راهنمایی کنید بنده در سال 2012 وارد آمریکا شدم ویک حساب چکینک وسیوینگ وکردیت اسکور افتتاح کردم وبعد از 4 ماه که به ایران برگشبم ... با تشکر از همه
چه نوع از حساب کردیت ؟ سکیورد یا معمولی ؟ ایا خرید هم کرده بودید با کارت ؟ تاثیر منفی رو گذاشته چون حساب هم بسته شده اما بقیه اش به این فاکتورها هم بستگی داره

کردیت من سکیور بود بله من خرید کرده بودم با کردیت خودم وبرگشتم ایران واین اشتباه من بود .حالا اگر بخواهم دوباره افتتاح حساب کنم می شود یا نه وکردیت به من می دهند یا نه.؟
شماره کیس :2012AS00056XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:28Aug
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:2012-june-12
تاریخ دریافت ویزا: بزودي
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:4
جمع هزینه ها: T180000 +هزينه انكارا 10000000تومان+ترجمه 230000+پزشكي ايران200000تومان+Smile
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-11-08 ساعت 12:14)smk2 نوشته:  

کردیت من سکیور بود بله من خرید کرده بودم با کردیت خودم وبرگشتم ایران واین اشتباه من بود .حالا اگر بخواهم دوباره افتتاح حساب کنم می شود یا نه وکردیت به من می دهند یا نه.؟
دوست من خیلی ها هستند که مشابه شما هستند و برگشتند وهیچ مشکلی نداشتند ، تنها مشکل فکر کنم در صورتی به وجود می اید که در ایران با ای دی ایران وارد حساب ان طرف شده باشید ، درست است ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: smk2 ، آلیس-1980
(2014-11-08 ساعت 12:14)smk2 نوشته:  

از نظر بدهی و گیر کولکتور افتادن مشکلی ندارید ولی بد کردیت سر جاش هست و فرقی بین معمولی و سکیورد نیست.معمولا همون بانک ذیگه شما رو قبول نمیکنه ولی میتونین اینبار با مثلا ولز فارگو یا کردیت یونیون ایالتتون دوباره شروع کنین و درخواست سکیورد بدین.گاهی کپتال وان هم قبول میکنه و کردیت اکانت معمولی با بهره بالا بهتون میده.
پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، yami ، reza_norouzi
(2014-10-19 ساعت 08:24)yami نوشته:  
(2014-10-19 ساعت 03:00)2013selectee نوشته:  ............ یک سوالی ذهنم رو مشغول کرده.
حساب دیسکاور به نام من هست، امکس هم همینطور. واسه خانمم هم با همین شماره کارت، درخواست کارت دادم. این به این معنیه که استفاده از این کارتها واسه خانمم هم کردیت میسازه یا فقط خودم؟

........................
والا این سوال شما تاجایی که من میدونم و عقلم قد میدهد، جوابش منفی هست و برای خانم شما کردیت نمیسازه چون کسی که پاسخگوی این خریدها هست شما هستید نه ایشون.
........................

قبلا واسه خودم و خانمم تو سايت کرديت کارما اکانت درست کرده بودم.
امروز تو اکانت هر دومون آپديت کرده بود که کرديت کارد جديد به هيستوري اضافه شده. پس فکر کنم تو کرديت خانمم هم تاثير ميذاره! اينطور نيست؟
کیس:2013AS11XX/سفارت:ابوظبی/مصاحبه:NOV2012/ویزا یکضرب/هزینه ها+بلیط واشنگتن: 9MT سه نفر/سفر: MAY2013
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi
آپدیت در پست بعدی
پاسخ
تشکر کنندگان:
آپدیت::

درسته آقا برای هر دو تاتون کردیت درست میکنه و البته قانونا هر دوی شما به اندازه صد در صد بدهی این کارت مسئول هستید و مثلا یکی نمیتونه بگه من نصف بدهی که سهمم هست رو میدم و بانک بره بقیه شو از نفر بعدی بگیره (بالفرض در زمانی که مشکل ایجاد بشه). اینم لینکش:

http://www.quickanddirtytips.com/money-f...rized-user
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، Danoosh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان