موضوعها: 0
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
یامی عزیز، حدود ۵ ماهه پیش خودشون کردیت رو تا ۱۰۰۰ دلار افزایش دادند. دو سه شب پیش خودم درخواست ۵۰۰۰ دلار رو دادم و خیلی سریع اپروو شد.
ضمنا برای امکس هم اپلای کردم و با ۵۵۰۰ دلار اپروو شدم.
Amex EveryDay Card
فقط یک سوالی ذهنم رو مشغول کرده.
حساب دیسکاور به نام من هست، امکس هم همینطور. واسه خانمم هم با همین شماره کارت، درخواست کارت دادم. این به این معنیه که استفاده از این کارتها واسه خانمم هم کردیت میسازه یا فقط خودم؟
کیس:2013AS11XX/سفارت:ابوظبی/مصاحبه:NOV2012/ویزا یکضرب/هزینه ها+بلیط واشنگتن: 9MT سه نفر/سفر: MAY2013
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
2014-10-19 ساعت 09:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-10-19 ساعت 09:32 توسط yami.)
آپدیت!!
2013selectee جان، فعلا که بانی خیر گشتید!! این همه مدت من اصلا نه برای افزایش کردیت لیمتم نه اقدامی کرده بودم و نه به فکرش بودم.
یعنی راستش چون لازم نداشتم اصلا اهمیتی هم ندادم ولی این پست شما یک تلنگری شد که کمی سرچ کنم و من بعد برای حسابهای مسترکارت Citi و آمریکن اکسپرسم هر شش ماه یک بار تقاضای افزایش کردیت لیمیت کنم.
این دو تا موقع تقاضا از روی Soft Inquiry کردیت ریپورت یک مبلغی به شما برای افزایش پیشنهاد میدن و اگه قبول کردید که هیچ و گرنه باید تماس بگیرید و اونوقت با انجام Hard Inquiry ممکنه لیمیتی بالاتر بدن یا اصلا همان اولی رو هم ندن!!
اما Chase Visa همیشه خدا Hard Inquiry میکنه و البته باید تلفن زد و انلاین امکانش نیست. دیسکاور هم اصلا لینک افزایش لیمیت نداره و تلفنیه اما چون کردیت لیمیتش برای من خیلی پایینه چون اون زمان به اسم دانشچو گرفتم و کماکان هم دانشجو هستم به خودم زحمت تماس نمیدم.
برای آمریکن اکسپرس دو برابر کردیت لیمیت فعلی و برای مستر کارت Citi 50 درصد کردیت لیمیت فعلی همین الان بدون هارد اینکواری افزایش گرفتم. با چیس هم تماس گرفتم و پی هارد اینکواری رو به تنم مالیدم و دو برابر کردیت لیمیت فعلی افزایش دادن. تا حدی ارزشش رو داشت مال چیس اما خوب برای اونایی که خیلی قدیمی تر هستن و کردیت عالی دارند ارزش نداره برای افزایش کردیت لیمیت اجازه هاد اینکواری بدن برای اینکه با همون یک دونه هارد اینکواری بهتره یک کردیت کارت تازه بگیرن که اصلا ممکنه از همین هم کردیتش بالاتر باشه اما خوب من نمیخواستم یک کارت دیگه بگیرم.
با دیسکاور بعد از استخدام قطعی شدنم تماس خواهم گرفت تا ببینم چه شود.
آپدیت اندر آپدیت!!!
خدا انصافت بده مارو گذاشتی سر کار!! آقا نتونستن مقاومت کنم و به دیسکاور هم زنگ زدم. خیلی خسیس تر از آنی هست که فکر میکردم!!
با کردیت اسکور نزدیک به 790 و دو تا کردیت کارت بالای ده هزار دولار کردیت لیمیت، با Soft Inquiry ما رو شایسته افزایش ندانست و سیستم گفت که برای افزایش کردیت لیمیت من باید Hard Inquiry بشه که طبیعتا ارزشش رو نداشت و من گفتم نه. بیخیال.
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
یامی جان. تو صفحه کاربری دیسکاور گزینه افزایش اعتبار داره
Account -> Credit Line Increase
کیس:2013AS11XX/سفارت:ابوظبی/مصاحبه:NOV2012/ویزا یکضرب/هزینه ها+بلیط واشنگتن: 9MT سه نفر/سفر: MAY2013
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
میگم شما این همه کارت اعتباری دارید بد نیست؟ خوندم که زیاد هم نباید کردیت کارت بگیرید . اشتباه بوده؟
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
2014-10-19 ساعت 20:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-10-19 ساعت 20:17 توسط yami.)
2013selectee
درسته ولی وقتی کلیک میکردم یک متن میومد که با شماره فلان تماس بگیرید. نمیدونم که دیروز اینجوری بوده یا برای بعضی حسابها انلاین اجازه نمیدن.
behdadK
در واقع این حرف 70 درصد غلطه! اما چرا 70 درصد چون کردیت کارت زیاد گرفتن بخاطر Hard Inquiry هایی که روی کردیت ریپورت میکنه روی کردیت تاثیر خوبی نداره. شما ده تا کردیت کارت بگیری یعنی در ریپورتت که از هر روز تا هفت سال بعدش در دسترسه برای لندرها این هارد اینکواری رو که اینقدر کارت خواستین چه دادن چه ندادن رونشون میده.
اینکه نشون بده شما کارت زیاد خواستین زیاد خوب نیست چون نشون میده که شما در به در دنبال گرفتن کردیت کارت بیشترین و این یک نکته منفی هست.
اما نکته کنکوری مسئله اینجاست که اگه کردیت کار زیاد (نهایت 4 تا 7 عدد بطور معمول) رو در یک بازه زمانی طولانی گرفته باشید این تاثیر بسیار بسیار کمرنگ و حتی بی تاثیر میشه.
مثلا این همه کارت رو در طول ده سال یا 7 سال بگیرید. تقریبا سالی سک کارت.
بعد داشتن این کارتها چرا خوبه؟
طول عمر کردیت هیستوری شما به اندازه طول عمر پیرترین کردیت کارت شماست، چه کارت استور باشه چه کارت معمولی.
بنابرین اگه شما یکی دو کارت بیشتر نداشته باشید و در آینده به هر دلیلی این کارتها بسته بشن، عملا شما به خاک سیاه جلوس خواهید کرد! چون مثلا کارت اول و دومتون ده سال عمرشه در حالیکه کارت سومی ندارید یا اگه دارید مثلا دو سال عمرشه. نتیجتا عمر کردیت هیستوری شما از ده سال به یکباره به دو سال افت خواهد کرد که این عامل عمر مهمترین عامل در کردیت اسکور هست.
همینکه مثلا برای من دیسکاور دیروز اپروو نکرد یک دلیلش همین میتونه باشه با اینکه کردیت اسکور عالی دارم.
بنابرین من همیشه توصیه میکنم که دوستان در یکی دو سه سال اول حتما حداقل سه کارت خوب و اکیدا بدون هزینه سالیانه بگیرن که بعدا نیاز به بستن نداشته باشن و این عمر کردیتشون در آمریکا خواهد بود.
من از هر کارت ویزا مستر امکس و دیسکاور یکی دارم و یک کارت بنزین هم از موبیل دارم.
دو سه تا استور کارت داشتم مثل میسیز و آمازون که بمروز با فاصله شش ماه به شش ماه بستم.
این چهارتا کارت رو عملا من هیچوقت دیگه نباید ببندم.
عمرشون هم بین سه تا دو سال هست الان.
در ضمن کردیت کارت زیاد داشتن یکی دو مزیت دیگه هم داره.
در خرید هاتون به نسبت اینکه کدام یک برای آن خرید ریوارد بیشتری میده از اون کارت استفاده میکنید و اگه کردیت لاینتون هم پایین باشه با پخش کردن خریدهاتون بین چندین کارت براحتی اجازه میدین که بالانستون روی هر کارت از 20 در کردیت لاین بالاتر نره که بسیار خوب هست.
البته باید هر ماه یک چیزی با هر کارت بخرید چون اینکه بالانستون صفر باشه در آخر ماه اصلا خوب نیست که من متاسفانه خودم تا الان زیاد در قید این نکته مهم نبودم و باید بیشتر دقت کنم.
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
yami جان
همه این پستهاتو جمع کن میشه یه مقاله خوب ثبتش کن و برو مشاور بانکی شو ، شایدم در همین رابطه یه شرکت زدی !!
ممنون از تحقیقی که میکنی و به اشتراک میزاری
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
یه چیزی که خوندم در این مقاله ها بقیه هم بد نیست بدونن اینه که اگر یک کردیت کارتتون سابقه بدی داره و حسابی اسکور شما رو به هم ریخته ببندیدش . 6 ماه بعد یک اینکوری کنید و اون سابقه بد رو بهش اعتراض کنید (دیسپیوت اگر اشتباه نکنم) چون حساب بسته شده و بعد از 6 ماه سابقتون از بانک پاک شده شرکت های کردیت ساز نمیتونن ثابتش کنن و مجبورن از سابقتون درش بیارن. تنها مشکلش اینه که اگر بلند مدت ترین کارتتون باشه کردیت هیستوریتون به باد میره. به این دلیل هم حرف یامی جان تایید میشه که محض اطمینان 2-3 تا کردیت در یک بازه داشته باشید که خودتون رو به فنا ندید.
یه چیز دیگه اینکه حتما حتما برای همسرتان هم کردیت کارت بسازید و ازش استفاده کنید. حتی اگر همسرتون کار نمیکنه اصلا استفاده ای از کردیت کارت نداره.
علتش اینه که روزگاری اگر خواستید که وام مسکن بگیرید در 99% اوقات باید با همسرتان هم زمان وام بگیرید و کردیت اسکور شما و همسرتان معدل میگیرند حالا اگر کردیت هیستوری نداشته باشه و یا کردیت اسکور پایینی داشته باشه حتی اگر شما بهترین کردیت اسکور رو داشته باشید یا به شما وام نمیدهند و یا با درصد خیلی بالا وام بهتون میدن.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
2014-10-21 ساعت 11:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-10-21 ساعت 11:01 توسط soheilbadami.)
دوست عزیز بد کردیت تا 7 سال در ریپورت شما میمونه و بدبختی اش همینجاست حالا چه حساب رو بسته باشین یا نه فقط طبق شرایطی میتونین یک جمله به ریپورت اضافه کنین مثلا بنویسن "اشتباه بانک" یا "مربوط به من نبوده" که مثلا دفاع شخصی شماست گرچه هیچ لندری هم بهش توجه نمیکنه.
در باره مورگج هم اجباری در کار نیست که با همسر باشه مگر بخواید از کردیت خوب اون استفاده کنین و تکس ریترن رو هم بصورت جوینت داده باشید.
در کل اسکور کردیت چیز خیلی مهمی نیست و اگر بد کردیت نباشید در بهترین حالات و بدترین حالات ( با سابقه کردیت مساوی) یک بازه 40 تایی رو طی میکنه که اهمیت خیلی زیادی برای لندر ها نداره.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام، ما درحال حاضر در columbus ساکن هستیم. ما برای افتتاح حساب سراغ بانک firstmerith رفتیم اونجا حساب چککینگ و سیوینگ باز کردیم و یک دبیت هم گرفتیم. اما برای سکیور کردیت که اقدام کرد به ما گفت که درخواست ما راد شده!!!! قبلش هم گفت بود که به احتمال زیاد درخواستمون اپرو نمیشه و برای اپرو شدن میبایست cosign داشته باشیم من گفتم که bank of america, wells fargo بدون این دردسرها سکیور کردیت صادر میکنن.... ممکن الان به من بگید من چی کار باید بکنم، حسابم رو ببندم و برم یه بانک دیگه برای سکیور کردیت apply کنم یا باید منتظر شم تا کار داشته باشیم و بد apply کنمممم؟؟؟ کسی با PNC کارکرد؟ شرایط اون چی هست؟
2014AS2XX آنکارا، مصاحبه: هفته دوم اکتبر، کلیرنس سفرنامه
آرزویم شادیست، آرزویم آرامش است برای تو برای خودم و برای تمام کسانی که نمی شناسمشان
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
تا جایی که من میدونم شما از اول باید چک میکردید که بهتون سکیور میدن یا نه. تو همین فروم خوندم که میگن برین بانک اول باهاشون هماهنگ کنین که سکیور کردیت کارت میخواین و همچنین اینقدر پول دارید مایلید حساب هم باز کنید. اگر گفتن نه نمیشه یا شاید نشه برید بانک بعدی.
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-28 ساعت 08:09)tenese نوشته: .. ..ممکن الان به من بگید من چی کار باید بکنم، حسابم رو ببندم و برم یه بانک دیگه برای سکیور کردیت apply کنم یا باید.....
برای افتتاح سکیورد نیازی ندارید که در اون موسسه حساب داشته باشین میتونین برین همون ولز فارگو و تقاضا کنین و با دادن ودیعه بهتون میده. در ضمن اون بانک هم متوجه درخواست شما نشده و فکر کرده کردیت معمولی میخواید یا اصلا چنین خدماتی نداشته.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
2014-10-28 ساعت 20:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-10-28 ساعت 20:53 توسط tenese.)
مرسی از راهنمائیتون. ما روز جمعه حساب باز کردیم و بخاطر اینکه منیجر نبود قرار شد روز ۲شنبه درخواست سکیور کردیت بدیم. مسول بانک به ما گفت که ۱۲۵% پول رو بلاک میکنه برای سکیور کردیت ولی روزی که رفتیم برای سکیور کردیت اقدم کنیم گفت که باید یا کار داشته باشیم یا cosign....
امروز سراغ چند بانک دیگه میریم ببینیم چی میشه
2014AS2XX آنکارا، مصاحبه: هفته دوم اکتبر، کلیرنس سفرنامه
آرزویم شادیست، آرزویم آرامش است برای تو برای خودم و برای تمام کسانی که نمی شناسمشان