موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2010-07-19 ساعت 12:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-19 ساعت 13:00 توسط farzad24.)
(2009-12-21 ساعت 14:34)Ashkan78 نوشته: من جزو معدود آدم هايي هستم كه در ايران هم استفاده از Credit Card رو در اولين روزايي كه ارائه شد تجربه كردم. سيستم جالبيه اما من به دليل ضعف مديريت مالي خودم، ترجيح مي دم به جاي Credit Card، هميشه از Debit Card استفاده كنم.
آيا استفاده هميشگي از Debit Card و عدم استفاده از Credit Card در آمريكا هم امكانپذيره؟
می تونید در مورد سیستم کردیت کارت در ایران و اینکه از کدام بانک کمک گرفتین بیشتر توضیح بدین ؟
و آیا با این کارت ها میشه دریافت و پرداخت با حساب های بانکی بین المللی انجام داد ؟
مهاجرت و زندگی در غربت برای انسان ، مانند فردی است که در جاده های وطن خود رانندگی می کرده و حال او را به اقیانوس انداخته اند ! باید اتومبیل خود را تبدیل به قایق کند تا نجات یابد...
موضوعها: 2
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2011-03-04 ساعت 17:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-03-04 ساعت 17:55 توسط Electronic-Arts.)
سلام دوستان یه سوال داشتم من الان هم تو alertpay و هم تو paypal اکانت دارم(verify نشده چون برای verify کردن credit card میخواد و من هنوز نگرفتم و تازه بعدشم آدرس میخواد) ولی آدرساش رو الکی زدم چون ایران تحریمه , حالا من میخوام یک ویزا کارت یا مستر کارت بگیرم ,
1-اگر این کارت رو تو یکی از این دو تا verify کنم چون آدرس الکیه مشکلی پیش نمیاد؟ یه دفعه پولو بالا نکشن؟
2-همین جوری بدون این که تو این حساب ها کارت اعتباری verify کنم میشه به این حساب ها پول ریخت؟(حساب alertpay و paypal که بالا گفتم)
3-میشه از کارت اعتباری بدون verify کردن در سایت استفاده کرد؟
پ.ن:در مورد alertpay قسمت FAQ رو خوندم نوشته بود
Account verification is our way to get to know you better. It enhances the security of your AlertPay account and our network and will allow you to send, deposit and withdraw more money than if your account were unverified.
With a verified account, you will also enjoy uninterrupted and faster transactions.
که به طور خلاصه میگه اکانت اگر وریفای نشده باشه اشکالی نداره فقط انتقال پول و ... کند تر هست
4-پس یعنی میشه اکانت الرت پی وریفای نشده باشه و ارسال و دریافت پول داشته باشیم؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان 4 تا سوال پرسیدم ها ماشاالله همتون هم توی آمریکا و اروپا هستین و بالاخره از سرویس های بانکی که اطلاع دارین
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
یعنی هیچ کسی نمیدونه؟ یه سوال رو جواب نمیدین اون وقت میگین هر کی اومد آمریکا ما میام راهنماییش میکنیم؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
تا مادامی که شما به حسات اینترنتی خود شامل paypal , alertpay یا حساب های مشابه پول واریز کنید هیچ مشکلی وجود نداره.
اما مشکل کار زمانیه که بخوای از حسابت پول برداشت کنی که در اون صورت با سخت گیری های زیادی مواجه میشی!
و حتما باید حساب verify شده باشه!
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2012-03-14 ساعت 19:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-03-16 ساعت 11:36 توسط alirezarahmani.)
سلام
دوستان من برای phpmaster.com یه مقلأه نوشتم که ۶ آوریل چپ میشه اونا در قبال مقاله من ۲۰۰$ میدان اما فقط از من حساب پیپال خواستن برای ریختن وجه به نظر شما من که حساب پیپال ندارم چطور میتونم تو ایران این پولو دریافت کنم
On me dit que le temps qui glisse est un salaud
Que de nos chagrins il s'en fait des manteaux
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
سعید جان با این پست موافق نیستم چون کردیت کمپانی همان اخرین استیتمنت شما رو گزارش میکنه حتی اگر چندین روز بعد از تاریخ دو دیت شما باشه یا نباشه و اگر ریپورت کردیت خودتون رو ببینین درش مشخص هست این حرف من. در ضمن لزومی به پرداخت قبل از تاریخ سر رسید یا دو دیت نیست و تاثیری نداره و هر قبضی یک سر رسید داره که میتونه حد اکثر در اون روز پرداخت شه ولی مسئله 30 % یا حتی 20% کردیت لاین درست و موثره و از همه مهمتر سابقه کردیت شماست تا اسکورتون و اسکور یک چیز سلیقه ای و دکانی هست برای این سه شرکت. معمولا برای امور مهم به اسکور توجه کمتری میشه و یک رنج و دامنه بزرگ رو براش در نظر میگیرن که علتش همین سلیقه ای بودن محاسبه اون هست. اسکور شما هم به سرعت برمیگرده ! نگران نباشین چون همونطور که گفتین دلیلش یک چیز ساده هست و عواملی که سابقه کردیت رو برای مدتها خراب میکنه چیزهای مهمتری هست مثل ورشکستگی تعویق اقساط وام حکم تخلیه و امثالهم. اصولا اسکور برای کارهای مهم بصورت میانگین در نظر گرفته میشه از طرف وام دهنده ها و معمولا به سوابق و علل بیشتر توجه میشه. البته برای گرفتن کردیت کارت موضوع فرق داره که به نظرم اونم چیز مهمی نیست مگر دکانی که باز برای گرفتن ریت بیشتر از شما اسکورتون رو در لحظه در نظر میگیره .شما اگر درامد سالانه بالایی اعلام کنین اسکورتون به مرحله بعدی اهمیت میره.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
عموجان، شما اگه یک بار دیگه پستهای من در این رابطه رو با دقت بخونید کاملا جریان رو متوجه میشید اما بطور خلاصه بگم:
اولا دیودیت اصلا اهمیتی نداره بلکه شما باید بدونی که روز که حسابهای هر ماه رو میبندن چه روزی هست. من شخصا نمیدونم اما از روی احتیاط واجب در تقویم گوگلم تنظیم کردم که یک هفته قبل از روزی که استیتمنت صادر میشه (تاریخ روی استیتمنت از فلان روز تا فلان روز) بهم اطلاع میده و من حسابم رو صاف میکنم. معقول به نظر میرسه که روزی که حساب رو میبندن که چند روز بعدش استیتمنت صادر بشه همان روزی هست که ریپورت میکنن.
در ضمن چون خرج زیادی هم ندارم زیاد نگران اینکه بعد از دادن بالانس حسابم باز خرج کنم نیستم. حالا از کردیت کارت 3000 دولاری، بالانسم باشه 200 دولار و بعد از پرداخت اون حالا یک 50 دولاری هم باز استفاده کنم، به جایی بر نمیخوره.
در ضمن این نزول و صعود کردیت اسکور در این سایتهای کارما و سسامی زیاد رو حساب کتاب نیست. حتی مال FICO هم همینطور. همانطور که قبلا گفتم، کردیت اسکور من در بین کارما و سسامی و فایکو و سه شرکت کردیت اسکور همه با هم فرق و در بازه ای 120 امتیازی متغیره!!!!
ولی با این حال شما این کاری که من میگم رو بکن، و عین موشک کردیت اسکورت میره بالا چون در مورد من فوری تاثیر گذاشت.
روش دیگه هم گرفتم وام از چند بانک و پس دادن اون به موقع هست. کلا کسی که وام گرفته و به موقع پس داده خوشحساب محسوب شده و کردیت اسکورش میشه بالا.