موضوعها: 18
رتبه:
91
0 تشکر در 0 ارسال
2013-11-02 ساعت 03:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-11-02 ساعت 04:03 توسط shimoda.)
(2013-11-01 ساعت 09:18)Saeedv13 نوشته: من به پیشنهاد دوست خوبمون افشین (afs) در سایت creditkarma عضو شدم.
...
بعد تا روز بعد از reporting date از کردیت کارتتون هیچ استفاده ای نکنین. با حساب من Due date تکلیفش معلومه ولی reporting date رو نمی دونم چه جوری باید به دست بیارم.....
عمو سعید جان نمی دونم با این صحبتهایی که شد هنوز هم می خواید reporting date رو بدونین یا نه
اما اگه هنوز لازمش دارید
سمت چپ صفحه تون اونجایی که اسم و کردیت اسکورتون هست
قسمت پایین یه جایی داره که اسم بانکتون رو نوشته
اون رو باز کنید,Reported Balance رو پیدا کنید, جلوش تاریخ ریپورت رو زده
برای من الان 23 اکتبر هست
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
موضوعها: 0
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
"
اما من از پست های شما دو نفر اینطور نتیجه گرفتم که دو-دیت اصلاً مهم نیست. پس من از این به بعد دو-دیت رو رد می کنم و پرداخت بدهی رو تا شب قبل از صدور استیتمنت بانک بی خیال میشم. فقط گفته باشم اگر اسکورم این ماه به خاطر این موضوع مثل موشک های بعضی ها سقوط کنه من می دونم با شما دو تا!
"
...........................................................................
نه قربون دو دیت رو رد نکن ! و همه بالانست رو اگر میخوای ماه بعدش بهره ندی بپرداز ام قصه اش کلی اینه که
تا جایی که من میدونم و تا حالا عمل کردم گزارش مالی هر شخص رو یکماه دیرتر میدن یعنی این ماه استیتمنت ماه پیش شما رو ریپورت میکنن و اینکه چقدرش رو در دو دیت بعد اون پرداخت کردی و چقدر بدهکاری و این منطقی هم هست چون اول باید صورتحسابی تهیه بشه به اسم استیتمنت که به شما بدن و در قدم بعد شما پرداخت کنی یا نکنی و در قدم بعد گزارشت کنن که این اقا پرداخت کرد یا بد حساب بود و پرداخت نکرد ! ولی صرف اینکه شما چقدر خرج کردی رو کسی گزارش نمیکنه تا ماه بعد که معلوم شه از اون قرض (کردیت) چقدرش رو پس دادی. پس هر چی بخوای تا تاریخ استیتمنت میتونی خرج کنی به شرطی که در تاریخ سر رسید بعد اون پس بدی. منطقا گزارش مالی شما باید یکهفته بعد از دو دیت و مشخص شدن عملکرد باشه و به نظرم اصلا مهم نیست که کی هست فقط چیزی که مهمه اینه که شما بدهی ات رو در سر رسید بپردازی. حالا تکلیف مخارج بعد استیتمنت چیه ؟ معلومه میره برای استیتمنت بعدی و دو دیت بعد تر.
در ضمن این که شما مقداری مقروض باشی و احیانا بهره هم بدی به خودی خود چیز بدی برای کردیت شما نیست البته اگر کردیت لاین شما بیس از معمولا 5 هزار دلار باشه و شما مثلا 5 درصدش رو مقروض بشی.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
2013-11-03 ساعت 09:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-11-03 ساعت 09:38 توسط soheilbadami.)
(2013-11-02 ساعت 08:45)Saeedv13 نوشته: (2013-11-02 ساعت 00:29)2013selectee نوشته: تو این لینک یک سری کارها رو واسه بالا بردن کردیت عنوان کرده. به یک بار خوندن میارزه.
این لینکی که 2013selectee معرفی کرده خیلی جالبه ها. جالبیش اینجاست که گویا طرف در Forex هم دستی بر آتش داره. من تا حالا 3 نفر کاربر مهاجرسرای فعال در زمینه فارکس پیدا کردم. یکی در رالی، یکی در آتلانتا و یکی هم در ایران که احتمالاً بیاد رالی تا تیمی کار کنند. تعدادشون بیشتر که بشه می خوام یه تاپیک مجزا برای فارکس درست کنم از تجربیات این بچه ها استفاده کنیم. اگر کسی رو پیدا کردین خبردارم کنین. ملت تو خونه شون گرفتن خوابیدن حساب بانکیشون هر لحظه قلمبه تر میشه. با این کارهای ساعتی 8 دلار و 10 دلار تو این مملکت همیشه هشتمون گروی نه مونه.
فکرش رو هم نکن
کسی رو پیدا نخواهی کرد که از فارکس حسابش قلنبه شده باشه ! هر چی هست ضرره و یکجور به قول اینا فراده. در ضمن به این شکل که در ایران یا قبرس یا امریکای جنوبی فارکس انجام میشه در امریکا غیر قانونی هست که البته قصش مفصله.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-03 ساعت 09:37)soheilbadami نوشته: (2013-11-02 ساعت 08:45)Saeedv13 نوشته: (2013-11-02 ساعت 00:29)2013selectee نوشته: تو این لینک یک سری کارها رو واسه بالا بردن کردیت عنوان کرده. به یک بار خوندن میارزه.
این لینکی که 2013selectee معرفی کرده خیلی جالبه ها. جالبیش اینجاست که گویا طرف در Forex هم دستی بر آتش داره. من تا حالا 3 نفر کاربر مهاجرسرای فعال در زمینه فارکس پیدا کردم. یکی در رالی، یکی در آتلانتا و یکی هم در ایران که احتمالاً بیاد رالی تا تیمی کار کنند. تعدادشون بیشتر که بشه می خوام یه تاپیک مجزا برای فارکس درست کنم از تجربیات این بچه ها استفاده کنیم. اگر کسی رو پیدا کردین خبردارم کنین. ملت تو خونه شون گرفتن خوابیدن حساب بانکیشون هر لحظه قلمبه تر میشه. با این کارهای ساعتی 8 دلار و 10 دلار تو این مملکت همیشه هشتمون گروی نه مونه.
فکرش رو هم نکن
کسی رو پیدا نخواهی کرد که از فارکس حسابش قلنبه شده باشه ! هر چی هست ضرره و یکجور به قول اینا فراده. در ضمن به این شکل که در ایران یا قبرس یا آمریکای جنوبی فارکس انجام میشه در آمریکا غیر قانونی هست که البته قصش مفصله.
ممکن است بیشتر توضیح دهید یا سایتی را برای راهنمایی معرفی کنید
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-03 ساعت 11:26)gol1 نوشته: (2013-11-03 ساعت 09:37)soheilbadami نوشته: (2013-11-02 ساعت 08:45)Saeedv13 نوشته: (2013-11-02 ساعت 00:29)2013selectee نوشته: تو این لینک یک سری کارها رو واسه بالا بردن کردیت عنوان کرده. به یک بار خوندن میارزه.
فکرش رو هم نکن
کسی رو پیدا نخواهی کرد که از فارکس حسابش قلنبه شده باشه ! هر چی هست ضرره و یکجور به قول اینا فراده. در ضمن به این شکل که در ایران یا قبرس یا آمریکای جنوبی فارکس انجام میشه در آمریکا غیر قانونی هست که البته قصش مفصله.
ممکن است بیشتر توضیح دهید یا سایتی را برای راهنمایی معرفی کنید
مختصرش اینه که بازار لحظه ای ارزها در اختیار بانکهای مرکزی هست و چیزی که شما انجام میدید در به اصطلاح فارکس یک بازی مجازی با یک شرکت واسطه هست حساب کنین چیزی مثل کازینو ! مثلا شما اگر به بازی هولدم (پوکر امریکایی تکزاس) مسلط باشید احتمال اینکه در کازینو برنده شید هست چون با افراد بازی میکنین اما اگر تو بازی که خود کازینو یکطرفش هست بازی کنین امکان برد شما نزدیک به صفر هست. این همان داستانه.