موضوعها: 0
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-11 ساعت 07:00)Saeedv13 نوشته: دی
حالا یک سئوالی هم داشتم. تا جون 2014 میزان APR صفر هست. من نمی خوام این کار رو بکنم ولی محض کنجکاوی دو تا سئوال برام پیش اومده. چون APR صفره من می تونم تا جون آینده بدهیمو تسویه نکنم و در این صورت سودی بهش تعلق نمی گیره دیگه؟ اگر جواب مثبت هست: تو این مدت مینیمم پیمنت رو بدم روی کردیت اسکورم تاثیر منفی داره؟
امروز ظهر یک نامه دریافت کردم از CapitalOne که گفته ما اخیراً اطلاعات کردیت شما رو رویو کردیم و شما شرایط دریافت CapitalOne Platinum MasterCard رو داری. این فرم رو پر کن و بفرست تا بهت بدیم. این در صورتی هست که من اصلاً همچین چیزی تقاضا نکرده بودم. می خواستم ببینم اینها اصلاً حق این کار رو داشتن که کردیت منو چک کنن؟ اگر کردیتم کافی نبود برام هارد رکورد محسوب نمی شد؟
سعید جان اصل و اساس کردیت کارد اینه که به شما پولی قرض بده و بعدا با بهره ازت بگیره و اساسا اگر مثل ماها کسی از کردیت مثل دبیت کارد استفاده کنه توجیهی نداره مگر اینکه مدتی بخواد کردیت بسازه.
من خودم همین کارت رو (اگه برای شمام سکای ریوارد هست ؟) باهاش سال پیش یک بلیط نزدیک 1500 دلار گرفتم و برای 14 ماه بدون بهره بود و ازش مثل قرض الحسنه ! استفاده کردم و دارم 100 دلار 100 دلار میدم ضمن ایمکه 400 دلار هم بهم بصورت ریوارد افتتاح حساب برگردوند که خیلی چسبید ! (شرطش خرید بلیط یا هتل بود ) اسکورم هم از 680 کمتر هیچوقت نشد و من زیاد اسکور باز البته نیستم ! شمام اگه لازم داری بگیری بد نیست چون وقتی الیجیبل شدی یعنی کردیتت رو ساختی ولی اسکورت پایین میاد و باید مواظب باشی زیر 650 نیاد (که میدونم حتما نمیاد مگر تاخیر پرداخت یا چیزی) و 65 درصد ادما اینجا اسکورشون بین 600 تا 700 هست که برای همه چی قابل قبوله و بقولی فر حساب میشه ولی بالای 700 مقدار جزئی در بهره وام یا فایننس و یا مورگج تاثیر میذاره.
اما یکی از چیزایی که برا اسکور بده همون گرفتن کردیت کارد از جاهای مختلف و در مدت زمان کوتاه هست . ازین ببعد شما ماهانه دهها نامه میگیری که بیا و فلان کارد رو بگیر ولی شما وسوسه نشو فعلا بعد از مدتی همین امریکن کردیت لاینت رو بالا میبره .
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
2013-12-12 ساعت 21:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-12-12 ساعت 21:44 توسط usa lover.)
(2013-11-08 ساعت 07:34)afs نوشته: (2013-11-08 ساعت 07:06)yami نوشته: (2013-11-08 ساعت 07:01)sce نوشته: من دیروز درخواست سکیور کردیت دادم از بانک آو آمریکا.موضوع خرج کردن زیر 30 تا 50 درصد کردیت رو واسه ساختن اعتبار به کارمندش گفتم.اون گفت آره.درسته.ولی در مورد سکیور کردیت اهمیتی نداره.می گفت این موضوع رعایت سقف 30 تا 50 درصدی اعتبار بیشتر مال زمانیه که رو اعتبار شما خونه می خرین.حالا به نظر شما ما بیشتر از 50 درصد کردیت رو خرج کنیم یا نه.
موفق باشین.
احتیاط واجب آنست که رعایت کنید!! حالا حرفی هست گفته، مالیات که نداره
تجربه شخصی من این بوده که حتی استفاده بیشتر از ۳۰٪ از سقف کردیت برای کارت سیکیور هم باعث کاهش امتیاز می شه. منطقی هم است. اصولا کارت سیکیور با غیر سیکیور غیر از حساب وثیقه تفاوتی باهم ندارند.
من هم تایید میکنم ما حساب سکیور که باز کردیم با 1500 تا
خود کارمند بانک آف آمریکا در جواب سئوال ما گفت که 50% حساب رو فقط خرج کنید حالا ما احتیاط واجب میکنیم ماه اول 20% خرج میکنیم ببینیم نتیجه چی میشه
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-12 ساعت 20:06)Saeedv13 نوشته: [quote='soheilbadami' pid='449377' dateline='1386836315']
ممنون از راهنمایی مفیدت سهیل جان. راستش من در به در دنبال یک کردیت کارت مثل اسکای ریوارد می گردم که باهاش بلیط ایران رو بخرم. می خوام عیال و بچه ها رو تابستون بفرستم ایران. اپلای کردیت یونایتد هم به همین خاطر بود که متاسفانه ریجکت شدم. مشکل دومم اینه که اگر هم بهم بدن کردیت لاینم در ابتدای کار پایین هست و من نمی تونم باهاش پول بلیط ها رو بدم. اینه که فعلاً دست و بالم بسته شده.
یک اپشن خوب اینه که با ترکیش بوک کنی و اگر کسی میتونه برات از ایران با ریال بگیره (48 ساعت مهلتشه) من چند ماه پیش انجام دادم و خب فرقش هم قابل توجه بود. از کردیت هم خرج نمیشه !
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2013-12-21 ساعت 07:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-12-21 ساعت 07:41 توسط deineath.)
یه راهنمایی ؛
یکی از دوستانم می خواد اسم منو منزل رو توی American Express به عنوان زیر مجموعه بزنه برامون کردیت بگیره . چطوری این کار عقلانیه یا نه ؟
مستقیم خودمون بگیریم بهتره یا همین طوری هم خوبه ؟ من اصلا سر در نمیارم از روال این کارا . خودم دبیت ولز فارگو استفاده میکنم فقط که دخل و خرجم دستم باشه .
یه چیزی دیگه که میکه پونت ها و اعتبار برای خود شما هم جم میشه بطور جدا گانه . توصیه خاصی دارید برای این کار ؟ مرسی
اگه اشتباه نکنم نوع کارتش گلده .
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-21 ساعت 07:00)deineath نوشته: یه راهنمایی ؛
یکی از دوستانم می خواد اسم منو منزل رو توی American Express به عنوان زیر مجموعه بزنه برامون کردیت بگیره . چطوری این کار عقلانیه یا نه ؟
مستقیم خودمون بگیریم بهتره یا همین طوری هم خوبه ؟ من اصلا سر در نمیارم از روال این کارا . خودم دبیت ولز فارگو استفاده میکنم فقط که دخل و خرجم دستم باشه .
یه چیزی دیگه که میکه پونت ها و اعتبار برای خود شما هم جم میشه بطور جدا گانه . توصیه خاصی دارید برای این کار ؟ مرسی
اگه اشتباه نکنم نوع کارتش گلده .
تا جایکه من میدونم نه. شما فقط اوتارایزد یوزر محسوب میشید یا کسی که مجازه از کارت استفاده کنه. من مثلا همسرم رو براش کارت گرفتم که از حساب من استفاده کنه ( امریکن اکسپرس سکای ریوارد دارم ) و وقتی براش کردیت ریپورت میاد اون حسابهای دیگه اش مثل میسیز و دیسکاور رو میزنه دایرکت و برای این امریکن میزنه همون اوتارایزد یعنی مسئولتی راجع حساب نداره . ضمن اینکه پوینتی هم نداره و دسترسی به اکانت هم نداره.
بهترین راه شروع شما همون سکیورد کردیت کارد هست به نظرم.
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان خبره میشه در مورد امریکن اکسپرس تویح بدید؟
دو ستان ما که دارن میگن شارژ سالانه داره ؟درسته
یک توضیح کو تاه در مورد محاسن ومعایبش می خواستم
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
انتقال آنلاین از حساب چکینگ یا سیوینگ به حساب کردیت کارد در موعد قبل از دو دیت هم به منزله همون پرداخته ؟
من تسویه حساب کردیت کارتم رو برای بار اول اینجوری انجام دادم.الان هم واسم میزنه که حداقل پرداخت شما صفره.در صورتی که قبل از این 25 دلار بود.اصلا این روش برای تسویه بدهی کردیت کارد توصیه میشه ؟
لاتاری 2013
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
پرداخت به نظر من با چک کاری است بس خطرناک!!! گم و گور میشه، دیر میرسه. خلاصه در هر صورت مسئولیتش به عهده شماست.
اونا هم دستشون در جریمه کردن که معمولا بالای 35 دولاره بازه. بصورت آنلاین آدم همان لحظه یک رسید میگیره که بعله من بدهیم رو دادم. دیگه نمیتونن زیرش بزنن.