موضوعها: 0
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از یامی و سعید عزیز بابت پاسخ سریع.
من تو اولین استیتمنت 74 دلار بدهی داشتم و کل اعتبارم هم 300 دلاره.(سکیور کردیت).یعنی یه چیزی بالای 20 درصد استفاده کرده بودم.اولین استیتمنت من هم فیزیکی ارسال شد و هم آنلاین دیدم و 25 دلار هم حداقل پرداخت بود.من تمام 74 تا رو از چکینگ به حساب کارت ترانسفر کردم و نسخه فیزیکی رو هم آرشیو.الان دیگه بدهی رو صفر نشون میده تا استیتمنت بعدی.اینجور که من از فرمایش دوستان استنباط کردم بهتره بزاریم استیتمنت صادر بشه و بعد پول رو ترانسفر کنیم واسه تسویه حساب.در غیر این صورت اگه ترانسفر زودتر انجام بشه احتمال داره استیتمنت صفر بیاد که میگین زیاد جالب نیست.درسته آیا؟
لاتاری 2013
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
آقا تا اساتید حضور دارند بگذارید من یه مرور کنم ببینیم با این هوش و حواس نصفه نیمه من درست افتاده سر جاش یا نه؟
بانک به شما یه مقدار کردیت یا همون اعتبار میده که بیا و برو حالا خرج کن تا سر ماه ایشالا که پولشو میدی. مثل همون قضیه عباس آقا بقال که میرفتیم خانوادگی ازش نسیه بر میداشتیم بعدش سر ماه حاج آقا میرفت حساب میکرد !
از شوخی گذشته بانک این حساب و کتاب خرج های شما رو در یه تاریخی (تاریخ استیتمنت) تنظیم میکنه و یه صورت حساب (استیتمنت) برا شما صادر میکنه که بیا اینقدر خرج کردی حالا فرصت داری تا فلان تاریخ که بهش میگن دیو دیت (بریتیش را عشق است!) پرداخت کن. اگر پرداخت کنی که خیلی خب. اگر نکنی که باید بری این خرجت رو قسط بندی کنی بهمراه بهره اش پرداخت کنی. تا اینجاش درست !
حالا اینجا یکی از عجایب امریکا هستش که یک بانکی روزی که برای شما صورتحساب صادر میکنه به اون سه تا اداره گزارش میده که این اقا اینقدر خرج کرده ( و هنوز معلوم نیست که میخواد بده یا نه) یا اینکه یه بانک دیگه بعد از مهلت پرداخت گزارش میده که این آقا اینقدر خرج کرد، اینقدر هم پرداخت. اینجوری که من فهمیدم بعضی از بانک ها مال ماهه پیش رو میفرستن. (هیچ بعید نیست با این رویه بعضی ها هم مال ماه دیگه رو بفرستن !)
با توجه به اینکه آدم عاقل پولی رو که نداره خرج نمی کنه (یعنی شما باید پول داشته باشی بعد بری خرید. حالا پولش رو الان بگیرن-دبیت- یا سر ماه! -کردیت- ) من یه چیزی میگم. آدم اگر خریدهای خودش رو هفتگی پاک کنه، طبیعتاً باید استیتمنتش صفر بیاد دیگه؟ حالا این چه تاثیری میتونه تو اسکور داشته باشه اون دیگه باید اساتید روشن کنن ما رو
اگر یکی بگه که آقا شما که میخوای اینجوری تسویه کنی دیگه چرا کردیت؟ برو با همون دبیت خودت بازی کن. خب اگر با دبیت برا خرید خونه یا لیزینگ ماشین میشه اقدام کرد؛ سوال خوبیه اصلا چرا کردیت؟
مسئله دیگه اینه که چرا فقط باید 20 درصد یا نصف کردیت لاین رو خرج کرد؟ کسی که کردیت لاینش سه هزار تا هستش و میتونه همش رو تا دیو دیت پرداخت کنه چه کاریه؟ برا یه زندگی که مثلا ماهیانه سه تا چهارهزار تا خرج داره (اجاره-بیمه-ماشین-بیمه ماشین-خرید-تلفن و ...) با این فرمول چند هزارتا باید کردیت لاین باشه؟ اگر هم بخوای کش یا دبیت بدی که عملا شما از ظرفیتتون استفاده نکردی
البته این چیزی که میگم رو ببینید درسته: مثلا کسی ماهیانه چهارهزار دلار خرج داره. اما بفرض کردیت لاینش هم چهار هزارتا هستش. میشه هر 1200 که خرج کرد حسابش رو صفر کنه تا اون قانون 30% هم رعایت بشه و هم این بنده خدا تمام گردش مالیش از کردیت کارتش بگذره؟
مدعي خواست که آيد به تماشاگه راز ______ دست غيب آمد وبر سينه نامحرم زد
ديگران قرعه قسمت همه برعيش زدند _______ دل غمديده ما بود که هم برغم زد
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
یه روش خوب برای گرفتن کردیت کارت واقعی و نه سکیور کردیت برای تازه وارد ها اینه که به محض ورود که حساب چکینگ و سیوینگ باز می کنن اگه موجودی مثلاً حساب سیوسنگ برای 1 ماه بالا باشه در حد بالای 5000 تا بانک بهتون بعد یک ماه کردیت می ده و دیگه نمی خواد ودیعه بزارید واسه سکیور کردیت
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-21 ساعت 22:27)Saeedv13 نوشته: ما آخرش نفهمیدیم این تاریخ صدور استیمنت هر حسابی کی هست؟ تو Bank of America یک تاریخ هست تحت عنوان "Next closing date" که دو روز بعد از دو دیت من هست. قاعدتاً این تاریخ صدور استیتمنت که نباید باشه.
چرا . خود خودشه ! میتونی دو دیتت رو جور دیگه انتخاب کنی و کمی جلوتر بندازیش ولی اینجوری که هست بهتره چون شما قبل از روز بیلینگ سایکل مقداری از بدهی ات رو دادی و قرضت سبک تر شده و واسه اسکورت بهتره !
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2013-12-24 ساعت 02:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-12-24 ساعت 03:35 توسط deineath.)
(2013-12-21 ساعت 11:55)soheilbadami نوشته: (2013-12-21 ساعت 07:00)deineath نوشته: یه راهنمایی ؛
یکی از دوستانم می خواد اسم منو منزل رو توی American Express به عنوان زیر مجموعه بزنه برامون کردیت بگیره . چطوری این کار عقلانیه یا نه ؟
مستقیم خودمون بگیریم بهتره یا همین طوری هم خوبه ؟ من اصلا سر در نمیارم از روال این کارا . خودم دبیت ولز فارگو استفاده میکنم فقط که دخل و خرجم دستم باشه .
یه چیزی دیگه که میکه پونت ها و اعتبار برای خود شما هم جم میشه بطور جدا گانه . توصیه خاصی دارید برای این کار ؟ مرسی
اگه اشتباه نکنم نوع کارتش گلده .
تا جایکه من میدونم نه. شما فقط اوتارایزد یوزر محسوب میشید یا کسی که مجازه از کارت استفاده کنه. من مثلا همسرم رو براش کارت گرفتم که از حساب من استفاده کنه ( امریکن اکسپرس سکای ریوارد دارم ) و وقتی براش کردیت ریپورت میاد اون حسابهای دیگه اش مثل میسیز و دیسکاور رو میزنه دایرکت و برای این امریکن میزنه همون اوتارایزد یعنی مسئولتی راجع حساب نداره . ضمن اینکه پوینتی هم نداره و دسترسی به اکانت هم نداره.
بهترین راه شروع شما همون سکیورد کردیت کارد هست به نظرم.
درسته . با این حال کارته امروز اومد . 4 تا کارت انگار از قبل آماده کرده بود . چیزی که معلومه پوینتی برای ما نداره این کردیت . و هیچ کردیتی به اسم من که روی کارته و زیر مجموعه شخص دیگس رد نمیشه ؟
یه نکته دیگه اینکه من حساب آمریکن اکسپرس آنتلاینم کارتم توش ادد شده زده premier Rrewards gold card همه چیشم که 0 کلا . کردیت لاینم نمی دونم چقدره .
اصلا از این کار استفاده کنم یا نه ؟ می دونید شارژی باید بدم اگه استفاده نکنم ؟
اما سیکیور کردیت رو توی بانکی که دارم مثلا ولز فارگو باز کنم یا پیشنهاد بهتری هست ؟
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک