موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. من برای کریسمس بلیط گرفتم که برگردم ایران و میخوام تا عید اونجا بمونم. به نظر شما راهی هست که نخواد مجدد ویزا بگیرم؟ فکر میکنین بشه از ینجا اقدام کرد که ویزای قبلیم تمدید بشه. (شش ماه پیش ویزام باطل شد!) الان به نظر شما چه کار کنم؟ :`(
شماره کیس: 2015ASXXXX1XXX تاریخ رویت قبولی:14 May کنسولگری: Ankara ---->Abu Dhabi تعداد افراد منظور در کیس : 1 ارسال فرمهای سری اول: 27 may
کارنت شدن کیس: 12 Augest مصاحبه: Nov هفته سوم دریافت کلیرنس: هفته سوم March دریافت ویزا: سه هفته بعد ورود به آمریکا: May دریافت گرین کارت:
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-12-11 ساعت 12:01)Nazem نوشته: (2015-12-11 ساعت 11:54)saman_rrr نوشته: اوكى... همه خبرگزاريها از خودشون حرف ميزنند!!! بهرحال هركى مختار زندگى خودشه لزومى هم نيست ديگه بحثى كنم.
سامان عزیز قصد من فقط اطلاع رسانی بود از منبع اصلیش و حالت تهاجمی یا تدافعی هم به خودم نمی گیرم. موفق باشید
من رو که زدی کشتی .
تازه من نقل قول کردم از داییم. بعد ایشون هم صغری نیستند و به نظر نمیاد عمه باشند و الان دقیقاً 40 ساله که اونجا هستند و کسی هستند که اسپانسر بنده شدند.
عذرخواهی هم کردم ، ولی تا ساعت 12 امشب 2015/12/12 همونی را که گفتم فعلا پابرجاست.
وکیلشون که تو سنا هم هستند تا الان چیزی رو اعلام نکرده. دارن بحث میکنن چون امکان داره براشون گرون تموم بشه
شماره کیس : 2016AS00000xxx
تاریخ مصاحبه : هفته اول اکتبر 2015
محل مصاحبه : آنکارا
تعداد افراد کیس : 2 نفر
برنده اصلی ( Principle Applicant) : خودم
سربازی : ارتش
وضعیت فعلی : صدور ویزا (فعلا نفر اصلی)
موضوعها: 1
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
برادر من سیتیزن انگلیس هستن وقتی باهاش در این مورد حرف زدم گفت اینجا همه ی رسانه ها دارن به ابلهانه بودن و غیر منطقی بودن این لایحه میخندن ، چون بسیار با آرمان های دموکراتیک دولت آمریکا منافات داره و تو انگلیس همه فکر میکنن که در نهایت این موضوع مسکوت میمونه و تصویب نهایی نمیشه
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز
بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و شب بخیر
همین الان ( ساعت 15 به وقت اونجا ) اقوام بنده که از طریق وکیلشون پیگیر این موضوع بودند ( چون خودشون هم سیتیزن هستند و ذینفع ) اعلام کردند که این طرح کسانی رو که پاس آمریکایی دارند شامل نمیشه ( چون پروسه امنیتی رو قبلاً طی کرده اند ) و احتمالا طرح مذکور به این زودیها هم به قانون تبدیل نشه ( پس جای نگرانی برای ایرانیانی که پاس اروپایی دارند نیست ) و گقتند که پیگیر موضوع ویزام باشم.
بازهم اگر منجر به ایجاد نگرانی شدم عذرخواهی میکنم ، البته همه ( ایرانیهای مقیم اون ایالت - یه گردهمایی گذاشته بودند ) این موضوع را اینطوری برداشت کرده بودند که سیتیزنها و گرین کارتیها رو هم شامل میشه و ... . بالاخره ما هنوز نرفتیم ولی اونا اونجا خونه زندگی دارن و تشکیلات ، پس قطعاً از ما نگران تر هستند و پیگیرتر و اخبار رو زودتر میگیرند. من خودم هم الان 2 شبه خواب ندارم.
برای تمام بچه های 2016 و 2017 آرزوی موفقیت دارم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من چند جا زنگ زدم و امرو خارجه نهایتا جواب داد و گفت مربوط به دارندگان گرین کارت و شهروندان امریکا نیمیشه. نگران نباشید و شایعه درست نکنید تا خبر قطعی ندارید
شماره کیس: 2015ASXXXX1XXX تاریخ رویت قبولی:14 May کنسولگری: Ankara ---->Abu Dhabi تعداد افراد منظور در کیس : 1 ارسال فرمهای سری اول: 27 may
کارنت شدن کیس: 12 Augest مصاحبه: Nov هفته سوم دریافت کلیرنس: هفته سوم March دریافت ویزا: سه هفته بعد ورود به آمریکا: May دریافت گرین کارت:
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-12-12 ساعت 02:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-12-12 ساعت 02:26 توسط saeid Mercedes.)
مدیریت محترم
درصورت صلاحدید و به جهت جلوگیری از سردرگمی بازدیدکنندگان بعدی ، پستهای قبلی اینجانب رو delete فرمایید . از استرس فراموش کردم که اینجا یه سایت رسمیه و کلی بازدید کننده دارد.
امکان داره اعضاء قصد جان من را نیز بنمایند.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام و روز بخير من متوجه نشدم ما گرين كارتي ها كه ايران هستيم و هر ٦ماه بايد حضور داشته باشيم چطور ؟اخه هر شخصي ي چيزي مي گه من نگرانم بعد از اين همه دردسر و دريافت گرين كارت باز بايد ويزا بگيريم ؟لطفا جوابم بدين مرسي ازتون