موضوعها: 0
رتبه:
24
1 تشکر در 0 ارسال
امواج زندگی را بپذیر حتی اگر تو را به اعماق دریا ببرد
آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آب می بینی مرده است
2014 - 2015 - 2017 - 2018 - 2019 : 2019AS00007000
تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز می شود ...
رتبه:
75
0 تشکر در 0 ارسال
لبخند بزنید ...
لبخند ؛ حتی زمانی که بر لبان یک مرده مینشیند ، بازهم زیباست...
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
اعلام نتايج ميشه چه تاريخي..؟
رتبه:
88
0 تشکر در 0 ارسال
2016-01-08 ساعت 15:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-01-08 ساعت 15:59 توسط 2014families lottery winners.)
امسال 3 می و فکر می کنم 13 اردیبهشت ماه میشه
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
به نظرتون اگه خورش بادمجونو به این صورت درست کنیم که بادمجون به صورت درسته سرخ شده باشه و بعد از چند دقیقه که با گوشت و رب و بقیه چیزا جوشید درش بیاریم و یه چاک وسطش بزنیم و گوشت و قوره و آب رو توی بادجون بریزیم بعدش کنارش رو بشقاب یه پرس کوچیک برنج قالبی که ته دیگ زعفرونی داشته باشه بذاریم
آیا میشه با این کار فرم غذا رونزدیک سلیقه امریکاییا کرد که بیان به رستوران ایرانی من؟
به نظرتون چرا با وجود اینهمه خوشمزگی غذای ایرانی چرا مث غذای چینی و تایلندی که خیلی ساده و با مزه کمتره ، نتونسته مردم غرب رو به خودش جذب کنه
حالا اینی که من درباره خورش بادمجون گفتم یه مثال بود ولی اگه رفتم امریکا و رستوران زدم میخام کاری کنم که همه عاشق غذای ایرانی بشن قورمه سبزی خورش بادمجون کباب کوبیده دیزی باقالی پلو باماهیچه اوووف گشنم شد
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
2016-01-09 ساعت 01:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-01-09 ساعت 01:39 توسط someonelikeyou.)
اوپوزیت آو یواس بنک، نامبر ۴۲ ، جورج واشنگتن استریت ، سیاتل ، واشینگتن ، یو اس آ
آماده عقد قرداد با کلیه ادارات و ارگانها
میزبان جشن ها و مراسمات شما
انواع سفارشات پذیرفته میشود
پیک رایگان در محدوده شمال سیاتل
با سفارش چهار پرس غذا، یک قابلمه پر سوپ جایزه بگیرید
پ.ن الان متوجه شدم که زیر اسمم نوشته برنده خوش شانس نمیدونم کار کدوم یکی از دوستای عزیز بوده ولی خیلییییی خوشحال شدم الان دیدمش خیلیی ممنونم گریم گرفت
برنده خوش شانس
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
(2016-01-08 ساعت 21:07)someonelikeyou نوشته: به نظرتون اگه خورش بادمجونو به این صورت درست کنیم که بادمجون به صورت درسته سرخ شده باشه و بعد از چند دقیقه که با گوشت و رب و بقیه چیزا جوشید درش بیاریم و یه چاک وسطش بزنیم و گوشت و قوره و آب رو توی بادجون بریزیم بعدش کنارش رو بشقاب یه پرس کوچیک برنج قالبی که ته دیگ زعفرونی داشته باشه بذاریم
آیا میشه با این کار فرم غذا رونزدیک سلیقه آمریکاییا کرد که بیان به رستوران ایرانی من؟
به نظرتون چرا با وجود اینهمه خوشمزگی غذای ایرانی چرا مث غذای چینی و تایلندی که خیلی ساده و با مزه کمتره ، نتونسته مردم غرب رو به خودش جذب کنه
حالا اینی که من درباره خورش بادمجون گفتم یه مثال بود ولی اگه رفتم آمریکا و رستوران زدم میخام کاری کنم که همه عاشق غذای ایرانی بشن قورمه سبزی خورش بادمجون کباب کوبیده دیزی باقالی پلو باماهیچه اوووف گشنم شد
الان این سوال بود یا بازی با روانه ما بود :l
دلم خواست برنده خوش شانس
Its not who I am underneath, but what I do that defines me
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня
تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!
2015 = GOD DAMN IT
2016 = GOD DAMN IT
2017 = GOD DAMN IT
2018 = GOD DAMN IT
2019 = ?GOD ?What
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
آقا مخلص همگی دوستان هستم
برنده خوش شانس