موضوعها: 0
رتبه:
36
1 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-13 ساعت 14:48)kkr200 نوشته: (2016-04-13 ساعت 14:07)Pakpourasghar نوشته: (2016-04-13 ساعت 14:01)kkr200 نوشته: کدوم چند نفر؟
اسمشون رو بيارم ميان دوباره بيخيال
نه بگو راحت باش
بیخیال بابا
روي كاغذ خم شده بود
بنويسد «آزادي»
بالای سرش
بيست قرن پرنده بود
كه در هوا ميچرخيد
هر دور خستهتر
هر دور، بالاتر و، دورتر.
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
(2016-04-13 ساعت 19:23)samirasamira1010 نوشته: (2016-04-13 ساعت 17:06)dv2017 نوشته: @jalayevatan@ عزيز ممنون بخاطر رتبه
اين نحسي 13 ديگه داشت كفرمو در مياورد با خودم گفتم تا يه روز قبل اعلام نتايج صبر ميكنم اگه كسي رتبه نداد ميام و درخواست عمومي ميكنم كه شما زحمتشو كشيديد
چجوری باید رتبه داد؟
باید 5 تا رتبه داشته باشین
Its not who I am underneath, but what I do that defines me
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня
تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!
2015 = GOD DAMN IT
2016 = GOD DAMN IT
2017 = GOD DAMN IT
2018 = GOD DAMN IT
2019 = ?GOD ?What
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-13 ساعت 14:44)amirmc نوشته: (2016-04-13 ساعت 11:03)babisondes نوشته: (2016-04-13 ساعت 09:55)dv2017 نوشته: بله درسته جاي اميدواري هست آمممااااا
يه سري كه به سايتهاي كاريابي مثل indeed بزنيد و براي عنوان شغل مورد نظر و شهر جستجو كنيد توي مشاغلي كه ليست ميكنه وقتي بريد قسمت Qualifications / Requirements متوجه ميشيد كه دستمزدهايي كه توي سايت پست قبلي بهش اشاره شده لازمش تجربه بالا ، داشتن مدارك خاص مثل PE و ... ، اينجاست كه بنا به گفته سابقه داران مهاجرسرا علاوه بر تخصص رابطه هم بسيار كمك ميكنه .
موفق باشيد .
تو امريكا حرف اولو زبان ميزنه كه در بدو ورود بتونين تو فروشگاها كار بگيرين كه در مرحله بعد بتونن لايسنز مربوط به كاري كه دوست دارنو بگيرن و جذب مراكز مخصوصش بشين. يا هم اينكه اشناي درجه يك داشته باشين كه بتونه مشغول به كارتون بكنه، اينجا پارتي خيلي مهمه، و اگه زبان خوب نباشه مجبورين تو فروشگاهاي ايراني تي بكشين، تو رستوران ايراني گارسون بشين يا هم در اخر اگه بتونين ماشين مدل بالا بخرين و بشين راننده اوبر، بعضي شركتا هم كارگر واسه اسباب كشي ميخان . اينجا اومدي بايد غرور و شخصيت اجتماعي كه تو ايران داشتي رو با خاطرات قديمت تو ايران جا بزاري بياي، وگرنه سر ٣ ماه فشار مالي و شكست غرور و شخصيت بر ميگردونتت ايران .
با نظر شما در مورد زبان موافقم. ولی دوست خوبمون مطلب مفیدی گذاشتن در رابطه با درآمد مربوط به شغل ها و آمار مربوط به آنها. وگرنه هر کسی امید به زندگی در خودش و وجودش می بینه. کسی که توی لاتاری اقدام می کنه مسلما باید فکر هر کار به اصطلاح کژوآل رو هم مدنظر برای خودش در همون ابتدای کار قرار بده. وگرنه باز داستان یعقوب پیش میاد دوباره.
Peace
بله سايت هاي كاريابي هست من ميدونم اما فقط بايد زبان و تجربه كاري در مورد هر كاري داشته باشين، اينجا خيلي از سو كردن ميترسن و ميگردن يك شخص مطمعن پيدا كنن كه دردسر نداشته باشه، و هيچ وقت به يك تازه وارد اطمينان نميكنن، و در نهايت تجربه كاري و بلد بودن كار مهمه واسشون، و واسه پيشرفت بايد درس اينجا رو بخوني وگرنه مدرك دكترا از ايران هم داشته باشي اينجا عذر ميخام پشم حساب ميشه. اينجل يعني تولدي دوباره ، بايد از صفر تلاش كني تا راه رفتن يا همون راه افتادن ياد بگيري ، حرف زدن ياد بگيري، و بعدش اداب معاشرت ، رانندگي و كلي چيز ديگه.
نميخام ته دل خالي كنم اما هركي تو ايران وضعيت ماليش خوبه اصلا فكر اينورو نكنه كه ميلياردرش بياد اينجا فقير حساب ميشه و ايران با پول ميشه همه چيز داشت حتي ازادي .
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰، ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲ جولای، ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
آقا من بیشتر پولامو دادم پیش قسط یه ماشین ، بقیشم قسطیه. حالا استرس دارم اگه قبول بشم پول ندارم یهو همه قسطا رو بدم سندشو آزاد کنم و بفروشمش و پولشو ببرم امریکا
الانم از شما چه پنهون استرس دارم
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
(2016-04-13 ساعت 20:35)someonelikeyou نوشته: آقا من بیشتر پولامو دادم پیش قسط یه ماشین ، بقیشم قسطیه. حالا استرس دارم اگه قبول بشم پول ندارم یهو همه قسطا رو بدم سندشو آزاد کنم و بفروشمش و پولشو ببرم آمریکا
میتونم نصف قیمت بردارم..
اگه مایل بودین پیام خصوصی بدین
2015 = GOD DAMN IT
2016 = GOD DAMN IT
2017 = GOD DAMN IT
2018 = GOD DAMN IT
2019 = ?GOD ?What
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من کاربر جدید هستم
امسال من لاتاری برنده میشم، فقط خواستم بدونم اولین کاری که باید بکنم چیه؟ برای اولین اقدام چقدر زمان دارم؟ پاسپورت من اکسپایر شده، تا کی مهلت دارم برم برای تمدیدش و جقدر زمان میبره؟مرسی
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
(2016-04-13 ساعت 21:36)dv2017 نوشته: (2016-04-13 ساعت 21:28)shanks نوشته: (2016-04-13 ساعت 20:35)someonelikeyou نوشته: آقا من بیشتر پولامو دادم پیش قسط یه ماشین ، بقیشم قسطیه. حالا استرس دارم اگه قبول بشم پول ندارم یهو همه قسطا رو بدم سندشو آزاد کنم و بفروشمش و پولشو ببرم آمریکا
منم میخواستم این کارو بکنم گفتم بزار نتیجه بیاد بعد شاید قبول شدم اون وقت همین مشکل برام پیش میاد
والا منم یکی دوتا حرکت اقتصادی اومدم بزنم اما گذاشتمش برای بعد از 14هم .
someonelikeyou عزیز شما هم استرس نداشته باش ، ایشالا اسمت در اومد کلی زمان داری تا یه مشتری خوب پیدا کنی و تبدیل به احسن بکنیش .
منم مث شما گذاشتم حرکتای اقتصادیمو بعد قبول نشدن البته اینکه حرکتی برای انجام دادنم در کل ندارم شاید نقش داشته باشه در تصمیمم
2015 = GOD DAMN IT
2016 = GOD DAMN IT
2017 = GOD DAMN IT
2018 = GOD DAMN IT
2019 = ?GOD ?What
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
من الان درس عبرت شدم براتون
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه