کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری DV-2017
نتایج لاتاری DV-2017 اعلام شد.

راهنمای مشاهده نتایج لاتاری به همراه لینکها و نمونه نامه قبولی جدید، در تاپیک نتایج لاتاری DV-2017 قرار گرفت.

برندگان لاتاری لطفاً با ارسال مشخصات کیس خود در تاپیک خلاصه وضعیت کیس کاربران مهاجرسرا وضعیت خود را اعلام کنند.
(2016-04-27 ساعت 15:56)rezaeebarmi نوشته:  دوستان عزیزم سلام
یک سوال و اینکه آیا قرعه کشی انجام شده و در تاریخ 14 اردیبهست نتایج اعلام میشه یا همون 14 اردیبهشت قرعه کشی انجام میشه؟

قرعه كشي بعد از پايان ثبت نام انجام شده دوست عزيز و الان نتايجش اعلام ميشه
تشکر کنندگان: mehrdad4422 ، aram_hpanahi ، msr839 ، copol ، mehre cyrus
تجربه نشون داده اونایی که زیاد جنب و جوش برنده شدن داشتن متاسفانه برنده نمی شن و بی خیالها یه هویی اسمشون درمیاد

بنابراین من از این لحظه خودمو زدم به بی خیالی مطلق
اي خداي مهربون ------------------ خالق هفت آسمون
تو منو رها نكن --------------------Green رو حواله كن
دوستان سه شنبه اعلام نتایج من تا پس فردا نیستم .
سی یو لیدر
تشکر کنندگان: mehrdad4422 ، aram_hpanahi ، dv2017 ، msr839 ، LORDAmiroo ، alirezanz ، milade ، mehre cyrus
Sad
(2016-04-27 ساعت 16:08)rezaeebarmi نوشته:  و سوال بعدی اینکه: وقتی زن و شوهری ثبت نام می کنن بطور جداگانه، اگر هرکدوم برنده بشن اسم اون یکی بطور اتوماتیک از سیستم قرعه کشی حدف می شه یا امکان داره هر دو برنده بشن با دوتا کیس نامبر متقاوت؟

Big Grin يعني اين باحالترين سوالي بود كه تو مهاجرسرا ديده بودم، به جرات ميتونم بگم كارمنداي kcc هم به اين قضيه فكر نكردن !!
مسلما قبول هم بشن بدردشون نميخوره، چون هر كس يه بار فرم ٢٦٠ رو ميتونه پر كنه.
ولي من هنوز تو كف اون زوجه هستم كه اينقد خوش شانسن، كاش يكم از شانسشونو بدن به من كه بعد از ١٨ سال اسمم در بياد و به خانواده بپيوندم !!!
(2016-04-27 ساعت 19:49)asrainman نوشته:  Sad
(2016-04-27 ساعت 16:08)rezaeebarmi نوشته:  و سوال بعدی اینکه: وقتی زن و شوهری ثبت نام می کنن بطور جداگانه، اگر هرکدوم برنده بشن اسم اون یکی بطور اتوماتیک از سیستم قرعه کشی حدف می شه یا امکان داره هر دو برنده بشن با دوتا کیس نامبر متقاوت؟

Big Grin يعني اين باحالترين سوالي بود كه تو مهاجرسرا ديده بودم، به جرات ميتونم بگم كارمنداي kcc هم به اين قضيه فكر نكردن !!
ولي من هنوز تو كف اون زوجه هستم كه اينقد خوش شانسن، كاش يكم از شانسشونو بدن به من كه بعد از ١٨ سال اسمم در بياد و به خانواده بپيوندم !!!

دو سال پیش همچین موردی بود
تشکر کنندگان: mehrdad4422 ، jalayevatan ، dv2017 ، msr839 ، aram_hpanahi ، alirezanz
(2016-04-27 ساعت 19:51)مسافر تنها نوشته:  

خداااااايي؟
كجا؟
تو ايران؟
تشکر کنندگان: mehrdad4422 ، jalayevatan ، aram_hpanahi ، msr839
(2016-04-27 ساعت 19:52)asrainman نوشته:  
(2016-04-27 ساعت 19:51)مسافر تنها نوشته:  

خداااااايي؟
كجا؟
تو ايران؟

بله دقیقا ایران
تشکر کنندگان: mehrdad4422 ، msr839 ، aram_hpanahi ، alirezanz ، dolatmandani ، ali etesami
(2016-04-27 ساعت 20:01)مسافر تنها نوشته:  
(2016-04-27 ساعت 19:52)asrainman نوشته:  
(2016-04-27 ساعت 19:51)مسافر تنها نوشته:  دو سال پیش همچین موردی بود

خداااااايي؟
كجا؟
تو ايران؟

بله دقیقا ایران

يه برنامه بذاريم دخيلي چيزي به در خونشون ببنديم، كاش يك درصد از شانسشونو قرض ميدادن به من
تشکر کنندگان: msr839 ، mehrdad4422 ، alirezanz ، aram_hpanahi ، ali etesami
یادم نیست کی بود ولی یکی از بچه ها بود که خودش سال سوم بود که ثبت نام میکرد وخانمش سال اول که هردو برنده شدند
ﻣﻴﮕﻮﻳﻨﺪ ﭼﻪ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻯ ‎...‎
ﻏﺎﻓﻞ ﺍﺯ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﻣﻦ ﺧﻮﺏ ﻧﻤﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ ‎...‎
ﻣﻦ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ
ﻟﺒﺨﻨﺪﻡ "ﺗﻠﺨﻰ ﻋﺼﻴﺎﻥ ﻓﺮﻭﺧﻮﺭﺩﻩ ﻯ ﻧﻮﺟﻮﺍﻧﻰ ﺳﺮﻛﻮﺏ ﺷﺪﻩ ‎...‎
ﻭ ﭼﻬﺮﻩ ﺍﻡ ﻧﻘﺎﺏ ﺳﻨﮕﻰ ﺟﻮﺍﻧﻴﺴﺖ ﻭﺍﻣﺎﻧﺪﻩ ﺩﺭ ﻣﻦ ﺧﻔﻪ ﻭ ﺧﺎﻣﻮﺵ ‎....‎
ﻣﻦ ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻋﺸﻖ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻣﻰ ﺁﻳﻢ
ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻧﮕﺎﻩ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ‎...‎
ﺯﻳﺒﺎﻳﻰ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ‎"...‎
" ﺷﻌﺮ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻭ " ﻛﻼﻡ " ﻣﻤﻨﻮﻉ ..

ﻣﻦ ﺍﺯ ﺟﻨﺲ ﻫﻴﭻ ﻛﺲ ﻧﻴﺴﺘﻢ ‎.....‎
ﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﺗﺼﻮﻳﺮ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺳﺮﺯﻣﻴﻦ ﺧﺎﻛﺴﺘﺮﻯ ،،،به
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺳﻨﺠﺎﻕ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻡ ‎
تشکر کنندگان: dv2017 ، msr839 ، asrainman ، LORDAmiroo ، Ccroperator ، alirezanz ، aram_hpanahi ، dolatmandani ، mehre cyrus
(2016-04-27 ساعت 17:32)redbull نوشته:  
(2016-04-27 ساعت 12:58)LORDAmiroo نوشته:  من به شدت پیشنهاد میکنم عضو نشید مردم حتی نگاه هم نکنید فرار کنید که هرکی عضو شده تا سالیان دورو دراز خودشو 7 جدو آبادش لاتاری در نیومدن :|
البته فقط یه پیشنهاد هستش شما صاحب اختیارید.  Big Grin  Big Grin  Big Grin
LORD AZIZ
اینقدر باحالی گاهی فک میکنم برادر حاجی واشنگتنی !

البته کسی خبر نداره شاید واقعا برادرش باشم و یه پدرمادر پولدار سیتیزن هم داشته باشم که باید دنبالشون بگردم :|
آقا صب کنید من یه وقت آزمایش DNA بگیرم Big Grin
" برگرفته از فیلم های ترکی"
Big Grin Cool
Starts in 2000
&
.
2015‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
2016 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2017 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2018‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2019‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2020‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2021‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2022‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
‎2023‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
2024 ?
زندس HOPE انسان با
  Rolleyes
تشکر کنندگان: Ccroperator ، alirezanz ، aram_hpanahi ، milade ، نسل سوخته ، msr839 ، mehre cyrus
(2016-04-27 ساعت 16:03)mehran.bash نوشته:  سلام دوستان
کیس نامبر چیست؟الان من کیس نامبر دارم یا اگه برنده بشم بهم تعلق میگیره؟
از چند شروع میشه به چند ختم میشه؟

شما الان كيس نامبر ندارين . در قورت برنده شدن به شما يك كيس نامبر تعلق ميگيرد . هرچه عدد پايين تر باشد بهتر است چون شانس شما براي دريافت ويزا بيشتر ميشود . كيس نامبر كمتر به اين معنايت كه پرونده شما سريعتر مورد بررسي قرار ميگيرد .
زندگي را روي شانس نبايد بست

WINTER IS COMING
تشکر کنندگان: LORDAmiroo ، Ccroperator ، alirezanz ، mehran.bash ، aram_hpanahi ، dolatmandani ، dv2017 ، milade ، msr839 ، copol ، mehre cyrus
(2016-04-27 ساعت 20:16)نسل سوخته نوشته:  یادم نیست کی بود ولی یکی از بچه ها بود که خودش سال سوم بود که ثبت نام میکرد وخانمش سال اول که هردو برنده شدند

آره منم یادمه Big Grin
باید برم با ابوبکر بغدادی درموردشون یه مذاکراتی بکنم Big Grin
Starts in 2000
&
.
2015‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
2016 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2017 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2018‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2019‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2020‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2021‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2022‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
‎2023‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
2024 ?
زندس HOPE انسان با
  Rolleyes
احتمالا روز قرعه کشی عمل داشته باشم
بد شانسی حد و مرز نداره !
تشکر کنندگان: arminqt ، redbull ، alirezanz ، jalayevatan ، aram_hpanahi ، msr839 ، نسل سوخته ، mehre cyrus
خدایا اسم مارو بیرون بیار که همون ساعت اول بریم DS260 رو پر کنیم فقط اسمو در بیار Case Number اهمیت نداره
تشکر کنندگان: alirezanz ، dv2017 ، aram_hpanahi ، Nr.amini ، msr839 ، mehre cyrus
(2016-04-27 ساعت 21:28)eexaminee نوشته:  خدایا اسم مارو بیرون بیار که همون ساعت اول بریم DS160 رو پر کنیم فقط اسمو در بیار Case Number اهمیت نداره

فکر کنم Ds260 باشه دوست عزیز Big Grin
Alireza
2015 has not been selected
2016 has not been selected
2017 has not been selected
Waiting for 2018 Big Grin
تشکر کنندگان: arminqt ، eexaminee ، alirezanz ، dv2017 ، m_ganj ، aram_hpanahi ، milade ، نسل سوخته ، msr839

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان