کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری DV-2017
نتایج لاتاری DV-2017 اعلام شد.

راهنمای مشاهده نتایج لاتاری به همراه لینکها و نمونه نامه قبولی جدید، در تاپیک نتایج لاتاری DV-2017 قرار گرفت.

برندگان لاتاری لطفاً با ارسال مشخصات کیس خود در تاپیک خلاصه وضعیت کیس کاربران مهاجرسرا وضعیت خود را اعلام کنند.
(2016-04-27 ساعت 14:44)m_ganj نوشته:  
(2016-04-27 ساعت 14:37)Un4given نوشته:  درود
اساتید 18 اردیبهشت نتایجو اعلام میکنن ؟

14 اردیبهشت نتایج اعلام میشه

سه شنبه 14 اردیبهشت ساعت 20:30 دقیقه به وفت ایران
تشکر کنندگان: copol ، msr839 ، aram_hpanahi ، redbull ، mehrdad4422 ، m_ganj
--> سلام.

طبق معمول میخوام اطلاعات باحال بهتون بدم. (الکی مثلا هر چی اطلاعات تابحال دادم باحال بوده)  Cool

اطلاعات آماری شرکت کننده ها، برنده ها و ویزا گرفته های سالهای قبل رو نشستم از بولتن و آماری که سایت وزارت کشورشون منتشر کرده استخراج کردم و آمار مربوط به ایرانی ها رو ازش جدا کردم. با توجه به اینکه آمار سال 2015 هنوز منتشر نشده و سال 2016 هم هنوز تموم نشده، اطلاعات مربوط به این سالها رو به روش رگرسیون خطی (از تکنیک های آماری) تخمین زدم و البته به چند روش آمار و احتمالات دیگه نتایج رو تست کردم که کمترین خطا رو داشته باشه.
نتیجه رو در یه جدول به این پست پیوست کردم. در جدول پیوست اعداد تخمینی رو با رنگ قرمز مشخص کردم.

توجه کنید که این آمار و ارقام صرفاً تخمین و بر اساس فرمولهای آماری هستن، پس خیلی جدی نگیرین!!!

خلاصهء اطلاعات:
احتمالا امسال حدود 990 هزار نفر ثبت نام کرده اند.
از این تعداد حدود 5273 نفر احتمال زیاد برنده میشن و بالاترین شانس کارنت شدن تا شماره کیس 12300 هست.
به این ترتیب تقریبا از هر 101 نفر، یک نفر برنده میشه
و از بین برنده شده ها تقریبا از هر دو نفر، یک نفر موفق به گذراندن همهء مراحل و دریافت ویزا میشه
و به این ترتیب جمعاً حدود 5507 نفر (شامل برنده های اصلی و همراهانشون) تا پایان سال مالی 2017 عازم سرزمین عجایب خواهند شد.

برای همه شون آرزوی سلامتی و خوشحالی دارم.
امیدوارم منم جزو همین گروه باشم!  Tongue
شکست خوردن پایان راه نیست. فقط یک سطر از کتاب تجربه است. نقطه سر خط!
شرکت در DV از 1994 الی 2014 - سال 2015 برنده شدم اما کارنت نشدم. نقطه سر خط!!
شروع سطر بعد: شرکت در DV های بعدی، اقدام برای پذیرش دکترا و ...
دوستان عزیزم سلام
یک سوال و اینکه آیا قرعه کشی انجام شده و در تاریخ 14 اردیبهست نتایج اعلام میشه یا همون 14 اردیبهشت قرعه کشی انجام میشه؟
تشکر کنندگان: aram_hpanahi
(2016-04-27 ساعت 13:16)redbull نوشته:  من زمان وارد کردن کانفی نامبر
(بدون شرح)
[عکس: 7m9h_shockedbaby.jpg]

خخخخ Big Grin Big Grin Big Grin
تشکر کنندگان: msr839 ، redbull ، mohammad_esf59 ، mehrdad4422 ، aram_hpanahi ، eexaminee ، alirezanz ، mehre cyrus
سلام دوستان
کیس نامبر چیست؟الان من کیس نامبر دارم یا اگه برنده بشم بهم تعلق میگیره؟
از چند شروع میشه به چند ختم میشه؟
تشکر کنندگان: mehre cyrus
و سوال بعدی اینکه: وقتی زن و شوهری ثبت نام می کنن بطور جداگانه، اگر هرکدوم برنده بشن اسم اون یکی بطور اتوماتیک از سیستم قرعه کشی حدف می شه یا امکان داره هر دو برنده بشن با دوتا کیس نامبر متقاوت؟
تشکر کنندگان: mehre cyrus
اون پیرمرد بی وارث پولداره بود که همیشه منتظرش بودیم از ما خوشش بیاد و همه ارث شو بنام ما کنه ... قبولی لاتاری هم دقیقا همون احتماله Big Grin Big Grin Big Grin
آن عشق که در پرده بماند به چه ارزد؟
عشق است و همین لذت اظهار و دگر هیچ ...

تشکر کنندگان: dv2017 ، msr839 ، redbull ، arminqt ، meraj-fallahi ، mehrdad4422 ، aram_hpanahi ، alirezanz ، copol ، mehre cyrus
آقا من اصلاح هم رفتم
چه ربطی داره من نمیدونم
ولی قبولم دیگه
با من بحث نکن

------------------------
تموم میشن این روزای لعنتی
تشکر کنندگان: msr839 ، aram_hpanahi ، jalayevatan ، redbull ، mehrdad4422 ، dv2017 ، alirezanz ، mehre cyrus
(2016-04-27 ساعت 12:58)LORDAmiroo نوشته:  من به شدت پیشنهاد میکنم عضو نشید مردم حتی نگاه هم نکنید فرار کنید که هرکی عضو شده تا سالیان دورو دراز خودشو 7 جدو آبادش لاتاری در نیومدن :|
البته فقط یه پیشنهاد هستش شما صاحب اختیارید.  Big Grin  Big Grin  Big Grin
LORD AZIZ
اینقدر باحالی گاهی فک میکنم برادر حاجی واشنگتنی !
یعنی کار به جایی رسیده که اگه برنده نشم و اگه بتونم به یه طریق دیگه برم .... هرجا یه برنده لاتاری ببینم خفش میکنم
آن عشق که در پرده بماند به چه ارزد؟
عشق است و همین لذت اظهار و دگر هیچ ...

تشکر کنندگان: نسل سوخته ، msr839 ، mehrdad4422 ، aram_hpanahi ، dv2017 ، alirezanz ، mehre cyrus
فال فهوه گرفتم ببینم امسال برنده میشم یا نه ببینید ته فنجونم چی در اومد Big Grin

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

ﻣﻴﮕﻮﻳﻨﺪ ﭼﻪ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻯ ‎...‎
ﻏﺎﻓﻞ ﺍﺯ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﻣﻦ ﺧﻮﺏ ﻧﻤﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ ‎...‎
ﻣﻦ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ
ﻟﺒﺨﻨﺪﻡ "ﺗﻠﺨﻰ ﻋﺼﻴﺎﻥ ﻓﺮﻭﺧﻮﺭﺩﻩ ﻯ ﻧﻮﺟﻮﺍﻧﻰ ﺳﺮﻛﻮﺏ ﺷﺪﻩ ‎...‎
ﻭ ﭼﻬﺮﻩ ﺍﻡ ﻧﻘﺎﺏ ﺳﻨﮕﻰ ﺟﻮﺍﻧﻴﺴﺖ ﻭﺍﻣﺎﻧﺪﻩ ﺩﺭ ﻣﻦ ﺧﻔﻪ ﻭ ﺧﺎﻣﻮﺵ ‎....‎
ﻣﻦ ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻋﺸﻖ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻣﻰ ﺁﻳﻢ
ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻧﮕﺎﻩ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ‎...‎
ﺯﻳﺒﺎﻳﻰ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ‎"...‎
" ﺷﻌﺮ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻭ " ﻛﻼﻡ " ﻣﻤﻨﻮﻉ ..

ﻣﻦ ﺍﺯ ﺟﻨﺲ ﻫﻴﭻ ﻛﺲ ﻧﻴﺴﺘﻢ ‎.....‎
ﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﺗﺼﻮﻳﺮ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺳﺮﺯﻣﻴﻦ ﺧﺎﻛﺴﺘﺮﻯ ،،،به
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺳﻨﺠﺎﻕ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻡ ‎
تشکر کنندگان: msr839 ، mehrdad4422 ، jalayevatan ، aram_hpanahi ، dv2017 ، alirezanz ، redbull ، algh90 ، milade ، copol
(2016-04-27 ساعت 17:56)jalayevatan نوشته:  یعنی کار به جایی رسیده که اگه برنده نشم و اگه بتونم به یه طریق دیگه برم .... هرجا یه برنده لاتاری ببینم خفش میکنم

آقا من ترجیح میدم یه زنده ی بدشانس باشم تا یه مقتول خوش شانس! Sad
(2016-04-27 ساعت 17:32)redbull نوشته:  
(2016-04-27 ساعت 12:58)LORDAmiroo نوشته:  من به شدت پیشنهاد میکنم عضو نشید مردم حتی نگاه هم نکنید فرار کنید که هرکی عضو شده تا سالیان دورو دراز خودشو 7 جدو آبادش لاتاری در نیومدن :|
البته فقط یه پیشنهاد هستش شما صاحب اختیارید.  Big Grin  Big Grin  Big Grin
LORD AZIZ
اینقدر باحالی گاهی فک میکنم برادر حاجی واشنگتنی !

باحالی از خودته Big Grin Cool Tongue
Starts in 2000
&
.
2015‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
2016 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2017 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2018‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2019‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2020‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2021‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2022‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
‎2023‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
2024 ?
زندس HOPE انسان با
  Rolleyes
تشکر کنندگان: msr839 ، redbull ، mehrdad4422 ، aram_hpanahi ، amirmc ، alirezanz
(2016-04-27 ساعت 17:59)نسل سوخته نوشته:  فال فهوه گرفتم ببینم امسال  برنده میشم یا نه ببینید ته فنجونم چی در اومد Big Grin

بلاخره ته فنجون ما رو نشون دادن؟؟ Big Grin ما دیدیم فنجونه بهمون لایک ایرانی داد ما هم دست بردیم تو فنجون Big Grin
ﻣﻴﮕﻮﻳﻨﺪ ﭼﻪ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻯ ‎...‎
ﻏﺎﻓﻞ ﺍﺯ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﻣﻦ ﺧﻮﺏ ﻧﻤﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ ‎...‎
ﻣﻦ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ
ﻟﺒﺨﻨﺪﻡ "ﺗﻠﺨﻰ ﻋﺼﻴﺎﻥ ﻓﺮﻭﺧﻮﺭﺩﻩ ﻯ ﻧﻮﺟﻮﺍﻧﻰ ﺳﺮﻛﻮﺏ ﺷﺪﻩ ‎...‎
ﻭ ﭼﻬﺮﻩ ﺍﻡ ﻧﻘﺎﺏ ﺳﻨﮕﻰ ﺟﻮﺍﻧﻴﺴﺖ ﻭﺍﻣﺎﻧﺪﻩ ﺩﺭ ﻣﻦ ﺧﻔﻪ ﻭ ﺧﺎﻣﻮﺵ ‎....‎
ﻣﻦ ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻋﺸﻖ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻣﻰ ﺁﻳﻢ
ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻧﮕﺎﻩ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ‎...‎
ﺯﻳﺒﺎﻳﻰ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ‎"...‎
" ﺷﻌﺮ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻭ " ﻛﻼﻡ " ﻣﻤﻨﻮﻉ ..

ﻣﻦ ﺍﺯ ﺟﻨﺲ ﻫﻴﭻ ﻛﺲ ﻧﻴﺴﺘﻢ ‎.....‎
ﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﺗﺼﻮﻳﺮ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺳﺮﺯﻣﻴﻦ ﺧﺎﻛﺴﺘﺮﻯ ،،،به
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺳﻨﺠﺎﻕ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻡ ‎
تشکر کنندگان: amirmc ، mehrdad4422 ، aram_hpanahi ، dv2017 ، msr839 ، alirezanz ، milade
(2016-04-27 ساعت 16:08)rezaeebarmi نوشته:  و سوال بعدی اینکه: وقتی زن و شوهری ثبت نام می کنن بطور جداگانه، اگر هرکدوم برنده بشن اسم اون یکی بطور اتوماتیک از سیستم قرعه کشی حدف می شه یا امکان داره هر دو برنده بشن با دوتا کیس نامبر متقاوت؟

سلام. بله.یکی از آشناها که دکتر متخصص بود به اتفاق همسرش اولین بار ثبت نام کردن. هم اسم خودش و هم اسم همسرش بعنوان برنده در اومد .الان هم تو آمریکا هستن.
تشکر کنندگان: dv2017 ، mehre cyrus

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان