کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری DV-2017
نتایج لاتاری DV-2017 اعلام شد.

راهنمای مشاهده نتایج لاتاری به همراه لینکها و نمونه نامه قبولی جدید، در تاپیک نتایج لاتاری DV-2017 قرار گرفت.

برندگان لاتاری لطفاً با ارسال مشخصات کیس خود در تاپیک خلاصه وضعیت کیس کاربران مهاجرسرا وضعیت خود را اعلام کنند.
(2016-04-27 ساعت 23:36)dv2017 نوشته:  یه موضوع پیشنهاد میکنم ، نمیدونم الان وقتشه یا باشه واسه روز آخر ، پیشکسوتای مهاجرسرا کمک کنن شاید اون روزا وقت این حرفا نباشه.
موضوع : به نظر شما بهترین فانتزی تاپیک شمارش معکوس برندگان 2017 کدام است ؟

من قبول شدم و شادی میکنم، شمام به من حسادت :دی
تشکر کنندگان: dv2017 ، jalayevatan ، msr839
(2016-04-27 ساعت 23:36)dv2017 نوشته:  یه موضوع پیشنهاد میکنم ، نمیدونم الان وقتشه یا باشه واسه روز آخر ، پیشکسوتای مهاجرسرا کمک کنن شاید اون روزا وقت این حرفا نباشه.

قبولی با کیس نامبر پایین >> آشنا شدن با یه خانوم بسیار زیبا و پولدار و تفاهم دار در هتل آنکارا >> ویزای یکضرب واسه هردو >> یه خونه ویلایی ازین چوبی سقف شیبدارا تو سیاتل >> کامارو >> پیدا کردن شغل توی مایکروسافت یا بویینگ >> گرفتن ویزا برا بابا مامانم

آها یه چیز مهم : داشتن سلامتی کامل
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه 
(2016-04-27 ساعت 23:38)milade نوشته:  
من قبول شدم و شادی میکنم، شمام به من حسادت :دی
آقا این فانتزی بود یا تایید موضوع  Wink
چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟‎
We don't grow when things are easy  We grow when we face challenges
تشکر کنندگان: milade ، msr839 ، alirezanz
(2016-04-27 ساعت 21:00)arminqt نوشته:  
(2016-04-27 ساعت 16:03)mehran.bash نوشته:  سلام دوستان
کیس نامبر چیست؟الان من کیس نامبر دارم یا اگه برنده بشم بهم تعلق میگیره؟
از چند شروع میشه به چند ختم میشه؟

شما الان كيس نامبر ندارين . در قورت برنده شدن به شما يك كيس نامبر تعلق ميگيرد . هرچه عدد پايين تر باشد بهتر است چون شانس شما براي دريافت ويزا بيشتر ميشود . كيس نامبر كمتر به اين معنايت كه پرونده شما سريعتر مورد بررسي قرار ميگيرد .

احتمالاً ایشون یکی از برنده هاست ...
تشکر کنندگان: someonelikeyou ، jalayevatan ، dv2017 ، arminqt ، msr839
(2016-04-27 ساعت 23:30)babisondes نوشته:  
(2016-04-27 ساعت 22:18)alirezanz نوشته:  
(2016-04-27 ساعت 17:56)jalayevatan نوشته:  یعنی کار به جایی رسیده که اگه برنده نشم و اگه بتونم به یه طریق دیگه برم .... هرجا یه برنده لاتاری ببینم خفش میکنم

:/ یعنی چی آخه دوستان! واقعا دیگه بعضی ها از حد گذروندن چه ربطی داره آخه؟! اون بنده خدا شانس آورده قبول شده دیگه شانس منو خورده حق من بود! من باید قبول میشدم! خفه چرا اقا! زود تموم میشه راحت میشه با قفله فرمون تبریک میگم.. ولم کنین دستتو بکش من باید حقشو بزارم کف دستش  میگم ولم کنین، آخه اصن نمیدونه آمریکا کجاست میگه جزیره ای کوچک در آفریقا :/ اینو چه به برنده شدن، منتظره بلیط واسش بفرستن خونه بهش بدن.. :/

اقا اصن باهم میریم من با قفله فرمون تبریک میگم بعد چیزی اگه ازش موند شما به روش خودت تبریک بگو Wink

اقا بنده در خدمتم كه خفم كني??

نه داوطلبی حال نمیده .. باید فرار کنی خودم بگیرمت ...
آن عشق که در پرده بماند به چه ارزد؟
عشق است و همین لذت اظهار و دگر هیچ ...

تشکر کنندگان: dv2017 ، aram_hpanahi ، msr839 ، alirezanz ، mehre cyrus
خوب دیگه تصویب شد میلاد و سامی که از قدیمیترینهان نظر دادن
به نظر من برترین فانتزی مربوط به سامی عزیزه
عنوان فانتزی : رییس نامحسوس Wink
تشکر کنندگان: milade ، someonelikeyou ، redbull ، msr839 ، نسل سوخته ، alirezanz
(2016-04-27 ساعت 22:07)tenardie2bai نوشته:  
(2016-04-27 ساعت 21:05)abas_kashan نوشته:  احتمالا روز قرعه کشی عمل داشته باشم
بد شانسی حد و مرز نداره !

خدا بد نده عباس خان... خيره ايشالا؟

بخشی از پولشون رو صرف کوبیدن بینی میکنند Big Grin
بچه ها گوشت دماغ رو میشه داد واسه نذری؟ از این لحاظ میپرسم که شاید یکی دماغش حسابی برکتی باشه بخواد کار خیر کنه و بشه باقیات و صالحات ...
تشکر کنندگان: jalayevatan ، msr839 ، mehre cyrus
ماشاالله متهاجرین غیورررررررر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! با تمام سرعت دارین میرین جلو، ایشالا که برنده بشین همگی
تا چشم بهم میزنم چندین صفحه رو رد کردین !!!!!!!!!!!
کیس نامبر : ___________،   سفارت : ___________،   تاریخ مصاحبه :___________،   تاریخ صدور ویزا :_____________،   تاریخ اولین ورود به آمریکا :___________

بزرگترین آرزوم مهاجرت به یه کشور پیشرفته است ،واسه رسیدن به آرزوم تمام تلاشمو میکنم. حالا آمریکا ، کانادا ، استرالیا ، اروپا یا نیوزیلند
---------------------------------------------------------------------------------
2014 نشد، 2015 نشد، 2016 نشد، 2017 نشد ، 2018 امیدوارم بشه
تشکر کنندگان: dv2017 ، jalayevatan ، arminqt ، aram_hpanahi ، msr839 ، ali etesami ، copol ، alirezanz
[quote='dv2017' pid='704917' dateline='1461784687']
خوب دیگه تصویب شد میلاد و سامی که از قدیمیترینهان نظر دادن
عنوان فانتزی : رییس نامحسوس  Wink
[/quote3]

البته سامی یه فانتزی دیگه هم داشت اونم خوب بودااااا
همون که دم سفارت حمله میشه و سامی عین فیلم هندیا میپره ترکشای نارنجک و رو هوا جمع میکنه و ... سهمیه ایران میره بالا و .... خواستگاری دختر هیلاری و .... اینا
آن عشق که در پرده بماند به چه ارزد؟
عشق است و همین لذت اظهار و دگر هیچ ...

تشکر کنندگان: milade ، dv2017 ، someonelikeyou ، aram_hpanahi ، msr839 ، نسل سوخته ، alirezanz
(2016-04-27 ساعت 01:21)alirezanz نوشته:  
(2016-04-23 ساعت 17:21)amir_ch نوشته:  سلام به همه بچه ها
میخواستم نظر دوستان رو بدونم واسه کسی که زبانش ضعیفه و از نظر پولی هم اونقدر ها نداره
با توجه به تجربه عزیزان کدوم ایالت و شهر واسش مناسبه؟
ممنون میشم از جواب هاتون :)

ایالت عسلویه Wink
عسلویه هم چرا که نه؟می تونه بهترین ایالت باشه یا شاید هم باید بسازیمش بهترین ایالت رو....
تشکر کنندگان: alirezanz ، jalayevatan ، mehre cyrus
(2016-04-27 ساعت 23:44)milade نوشته:  

شما الان كيس نامبر ندارين . در قورت برنده شدن به شما يك كيس نامبر تعلق ميگيرد . هرچه عدد پايين تر باشد بهتر است چون شانس شما براي دريافت ويزا بيشتر ميشود . كيس نامبر كمتر به اين معنايت كه پرونده شما سريعتر مورد بررسي قرار ميگيرد .

کدومیشون ، پرسشگر یا پاسخگر ؟
تشکر کنندگان: milade ، msr839 ، alirezanz
(2016-04-27 ساعت 23:55)dv2017 نوشته:  
(2016-04-27 ساعت 21:00)arminqt نوشته:  شما الان كيس نامبر ندارين . در قورت برنده شدن به شما يك كيس نامبر تعلق ميگيرد . هرچه عدد پايين تر باشد بهتر است چون شانس شما براي دريافت ويزا بيشتر ميشود . كيس نامبر كمتر به اين معنايت كه پرونده شما سريعتر مورد بررسي قرار ميگيرد .

کدومیشون ، پرسشگر یا پاسخگر ؟

تجربه نشون داده همیشه اونی برندست که ماه می ثبت نام میکنه و یه خورده از گود دوره! حالا چیدا کنید پرتقال فروش را!

هرچند من امیدوارم شانس با هر دو عزیز و شما و خواننده محترم یار باشه، اما با من یارتر :دی
نمیخوام نا امیدتون کنم اما احتمال قبولیتون در حد صفره .. اما من ... اون ساک زاپاسم کجاست؟!
تشکر کنندگان: dv2017 ، msr839 ، jalayevatan
(2016-04-27 ساعت 23:53)jalayevatan نوشته:  
(2016-04-27 ساعت 23:48)dv2017 نوشته:  خوب دیگه تصویب شد میلاد و سامی که از قدیمیترینهان نظر دادن
[/quote3]

همون که دم سفارت حمله میشه و سامی عین فیلم هندیا میپره ترکشای نارنجک و رو هوا جمع میکنه و ... سهمیه ایران میره بالا و .... خواستگاری دختر هیلاری و .... اینا
خوب آره اونم هست واینکه سریالش خیلی ادامه دار شد و رویژ ن خورد
ولی به نظر من رییس نامحسوس خیلی مختصر و مفید و البته احتمال وقوعش از اون یکی بیشتر  Smile
تشکر کنندگان: aram_hpanahi ، someonelikeyou ، msr839 ، نسل سوخته ، alirezanz ، jalayevatan
(2016-04-27 ساعت 23:53)jalayevatan نوشته:  
(2016-04-27 ساعت 23:48)dv2017 نوشته:  خوب دیگه تصویب شد میلاد و سامی که از قدیمیترینهان نظر دادن
[/quote3]

به نظر خودمم این فانتزی هم مردمی تره هم هیجانش بالاس
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه 
تشکر کنندگان: dv2017 ، aram_hpanahi ، msr839 ، alirezanz ، jalayevatan

من ميخواستم به همين موضوع اشاره كنم ولي سعي كردم جنتلمن باشم
زندگي را روي شانس نبايد بست

WINTER IS COMING
تشکر کنندگان: milade ، dv2017 ، aram_hpanahi ، Ccroperator ، msr839 ، alirezanz ، jalayevatan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان