موضوعها: 0
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-27 ساعت 23:36)dv2017 نوشته: یه موضوع پیشنهاد میکنم ، نمیدونم الان وقتشه یا باشه واسه روز آخر ، پیشکسوتای مهاجرسرا کمک کنن شاید اون روزا وقت این حرفا نباشه.
موضوع : به نظر شما بهترین فانتزی تاپیک شمارش معکوس برندگان 2017 کدام است ؟
قبولی با کیس نامبر پایین >> آشنا شدن با یه خانوم بسیار زیبا و پولدار و تفاهم دار در هتل آنکارا >> ویزای یکضرب واسه هردو >> یه خونه ویلایی ازین چوبی سقف شیبدارا تو سیاتل >> کامارو >> پیدا کردن شغل توی مایکروسافت یا بویینگ >> گرفتن ویزا برا بابا مامانم
آها یه چیز مهم : داشتن سلامتی کامل
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
ماشاالله متهاجرین غیورررررررر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! با تمام سرعت دارین میرین جلو، ایشالا که برنده بشین همگی
تا چشم بهم میزنم چندین صفحه رو رد کردین !!!!!!!!!!!
کیس نامبر : ___________، سفارت : ___________، تاریخ مصاحبه :___________، تاریخ صدور ویزا :_____________، تاریخ اولین ورود به آمریکا :___________
بزرگترین آرزوم مهاجرت به یه کشور پیشرفته است ،واسه رسیدن به آرزوم تمام تلاشمو میکنم. حالا آمریکا ، کانادا ، استرالیا ، اروپا یا نیوزیلند
---------------------------------------------------------------------------------
2014 نشد، 2015 نشد، 2016 نشد، 2017 نشد ، 2018 امیدوارم بشه
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-27 ساعت 23:53)jalayevatan نوشته: (2016-04-27 ساعت 23:48)dv2017 نوشته: خوب دیگه تصویب شد میلاد و سامی که از قدیمیترینهان نظر دادن
به نظر من برترین فانتزی مربوط به سامی عزیزه
عنوان فانتزی : رییس نامحسوس
[/quote3]
البته سامی یه فانتزی دیگه هم داشت اونم خوب بودااااا
همون که دم سفارت حمله میشه و سامی عین فیلم هندیا میپره ترکشای نارنجک و رو هوا جمع میکنه و ... سهمیه ایران میره بالا و .... خواستگاری دختر هیلاری و .... اینا
به نظر خودمم این فانتزی هم مردمی تره هم هیجانش بالاس
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-27 ساعت 23:44)milade نوشته: (2016-04-27 ساعت 21:00)arminqt نوشته: (2016-04-27 ساعت 16:03)mehran.bash نوشته: سلام دوستان
کیس نامبر چیست؟الان من کیس نامبر دارم یا اگه برنده بشم بهم تعلق میگیره؟
از چند شروع میشه به چند ختم میشه؟
شما الان كيس نامبر ندارين . در قورت برنده شدن به شما يك كيس نامبر تعلق ميگيرد . هرچه عدد پايين تر باشد بهتر است چون شانس شما براي دريافت ويزا بيشتر ميشود . كيس نامبر كمتر به اين معنايت كه پرونده شما سريعتر مورد بررسي قرار ميگيرد .
احتمالاً ایشون یکی از برنده هاست ...
من ميخواستم به همين موضوع اشاره كنم ولي سعي كردم جنتلمن باشم
زندگي را روي شانس نبايد بست
WINTER IS COMING