کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری DV-2017
نتایج لاتاری DV-2017 اعلام شد.

راهنمای مشاهده نتایج لاتاری به همراه لینکها و نمونه نامه قبولی جدید، در تاپیک نتایج لاتاری DV-2017 قرار گرفت.

برندگان لاتاری لطفاً با ارسال مشخصات کیس خود در تاپیک خلاصه وضعیت کیس کاربران مهاجرسرا وضعیت خود را اعلام کنند.
ضمن عرض تبریکِ پیشاپیش خدمت برندگانی که دوستشون به زور واسشون ثبت نام کرده، وظیفه ی خودم می دونم که با حضور در محل مصاحبه، مراتب ارادتم رو به سمع و نظرشون برسونم.

[عکس: 883434_308.jpg]
یه خاطره خیلی بد دارم

سال دوم دبیرستان بودم شنیدم انجمن سینماگران جوان آزمون سراسری دوره کارگردانی برگزار میکنه و منم رفتم امتحان دادم و جالب اینکه جز ده نفر اول امتحان شدم یعنی خودشون زنگ زدن گفتن و قرار شد هفته بعد برم برا ادامه کار
خلاصه روز موعود رسید و من رفتم و گفتم هفته پیش گفتید تو قبول شدی پاشو بیا
اون طرفی که پشت میز نشسته بود یه نگاه بهم کرد خیلی راحت گفت اشتباه شده قبول نشدی ( با اینکه سنم کم بود کاملن فهمیدم الکی میگفت و حتمن خاستن یه نفر از خودشونو بذارن ) من هیچی نگفتم و تا خونه دویدم ولی وقتی رسیدم تلفونو برداشتم زنگ زدم به همون آقاهه و کلی فحشش دادم
همیشه تو دعوا اینجوریم دیر عکس العمل نشون میدم

حالا حکایت لاتاریه
بدترین و تلخ ترین فانتزی اینه روز مصاحبه یه مامور سیاه پوست کچل بیاد بگه داداچ الان فهمیدیم اشتباه شده قرعه کشیو عوض کردن
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه 
(2016-04-28 ساعت 00:02)dv2017 نوشته:  
(2016-04-27 ساعت 23:53)jalayevatan نوشته:  
(2016-04-27 ساعت 23:48)dv2017 نوشته:  خوب دیگه تصویب شد میلاد و سامی که از قدیمیترینهان نظر دادن
به نظر من برترین فانتزی مربوط به سامی عزیزه
عنوان فانتزی : رییس نامحسوس  Wink
[/quote3]

البته سامی یه فانتزی دیگه هم داشت اونم خوب بودااااا
همون که دم سفارت حمله میشه و سامی عین فیلم هندیا میپره ترکشای نارنجک و رو هوا جمع میکنه و ... سهمیه ایران میره بالا و .... خواستگاری دختر هیلاری و .... اینا
خوب آره اونم هست واینکه سریالش خیلی ادامه دار شد و رویژ ن خورد
ولی به نظر من رییس نامحسوس خیلی مختصر و مفید و البته احتمال وقوعش از اون یکی بیشتر  Smile

آقا با شمام موافقم ، اصلن دیگه هیجان برا سن و سال من بده ، دوره فردین بازی هم سر اومده.
همون فانتزی رییس نامحسوس واقعی بشه بهتره
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه 
(2016-04-28 ساعت 00:10)Masbafa نوشته:  ضمن عرض تبریکِ پیشاپیش خدمت برندگانی که دوستشون به زور واسشون ثبت نام کرده، وظیفه ی خودم می دونم که با حضور در محل مصاحبه، مراتب ارادتم رو به سمع و نظرشون برسونم.

[عکس: 883434_308.jpg]

bradley cooper in american sniper

چه کسی میگوید که گرانی اینجاست؟؟؟
همه جا ارزانی است...
چه شرافت ارزان...
تن عریان ارزان...
و دروغ از همه چیز ارزان تر...
آبرو قیمت یک تکه نان...
و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر
انسان !!!
.::سیاتل::.
تشکر کنندگان: dv2017 ، milade ، Masbafa ، msr839 ، alirezanz ، jalayevatan ، aram_hpanahi
هههه
دوست عزیز من از 2011 هر سال ثبت نام کردم اول می هم میام نتایج رو میبینم البته امسال که 3 می نتابج میاد.تا حالا امید چندانی نداشتم ولی امسال امیدم ریاده برای همین شروع کردم به مطالعه و امادگی
تشکر کنندگان: mehre cyrus ، aram_hpanahi
خیلی بده ، مدتیه با @alirezanz@ هم شیفت نمیشم
وقتی که هست همش ریفرش و کلی خنده و البته گفتن ماشالا به ذهن و انرژیش
چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟‎
We don't grow when things are easy  We grow when we face challenges
تشکر کنندگان: arminqt ، msr839 ، نسل سوخته ، alirezanz ، mehre cyrus ، aram_hpanahi
آقا داستان چیه... هر وقت به روز اعلام نتیجه لاتاری نزدیک میشیم من توهم ورم میداره که دیگه امسال قبولم ولی بعد از اعلام نتایج یه فینگر خوشگل نصیبم میشه :|
خلاصه الان هم این حسو دارم... باید واسه انگشت وسطی آماده بشم یعنی؟! Smile))
In Pursuit of US
Soroush
تشکر کنندگان: copol ، dv2017 ، alirezanz ، jalayevatan ، mehre cyrus ، aram_hpanahi
(2016-04-27 ساعت 09:06)amin.randd نوشته:  
(2016-04-26 ساعت 20:21)samirasamira1010 نوشته:  این فرم 260 رو بلافاصله بعد از اینکه اسممون دراومد باید بفرستیم؟ یعنی هر چی زودتر بفرستیم بهتره؟

فرم 260 حداکثر 2 ماه بعد از اعلام قبولی در سامانه وزارت خارجه فعال میشه. پس اگر وارد فرم 260 نشدید نگران نباشید.
دوست عزیز فرم ds 260 اگر امسال تغییر نکنه چند روز بعد از اعلام نتایج فعال میشه وباید هر چه زودتر اونو پر کرد البته با دقت وبا حوصله
تشکر کنندگان: Eng.Masuod ، ebrahim1e ، msr839 ، dv2017 ، alirezanz ، elahe mousavi ، aram_hpanahi ، samirasamira1010
دوستان سلام .. با آرزوى موفقيت براى همه منتظران .. من از همراهان قديميتونم ولى تازه ثبت نام كردم .. اميدوارم كه ٥ روز باقيمانده در كنار شما با برد شيرين در لاتارى ختم بخير شه
تشکر کنندگان: arminqt ، copol ، dv2017 ، alirezanz ، jalayevatan ، mehre cyrus ، aram_hpanahi
سلام به همه دوستای منتظر
امیدوارم همه منتظرها امسال قبول بشوند
ما جامونده ها هم دوباره قبول بشیم
کيس نامبر:2015AS7327 ♥
تعداد افراد: دو نفر ♥
کنسولگری: ایروان ♥
ارسال فرم : 30 می ♥
کارنت: 11 جون ♥
تاریخ مصاحبه : 5 آگوست ♥
آپدیت ها:18,13,12,10,5 آگوست، 1 اکتبر و تبدیل APبه REFUSED ♥
کلیر: متاسفانه نشدم
سفر به آمریکا: فعلا ویزا ندارم شاید یک وقت دیگه
salam manam 2013 gabul shode budam ama ja mundam omidvaram emsal gabul besham
**2013AS19 رویت قبولی: 7 می 2013ارسال مدارک23 می ،دریافت نامه دوم 2 july ؛،مصاحبه هفته اول سپتامبر آنکارا صورتی ,1نفر کلیر بعد از 13 روز،به ما که رسید ویزا تموم شد.
تشکر کنندگان: ebrahim1e ، tenardie2bai ، dv2017 ، msr839 ، arminqt ، alirezanz ، jalayevatan ، mehre cyrus ، aram_hpanahi
(2016-04-28 ساعت 01:05)abshar_wf نوشته:  salam manam 2013 gabul shode budam ama ja mundam omidvaram emsal gabul besham

با عرض تبریک و تسلیت همزمان بهتون لطفا قوانین انجمن رو در رابطه با زبان نوشتاری رعایت فرمایید...
(الکی مثلا مدیر شدم) Big Grin Big Grin Big Grin
Starts in 2000
&
.
2015‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
2016 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2017 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2018‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2019‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2020‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2021‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2022‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
‎2023‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
2024 ?
زندس HOPE انسان با
  Rolleyes
سلام و شب بخیر خدمت دوستان عزیزتر از جان ... خوبید ؟ آقا خیلی فرم DS260 خواهان داره ... پایه ایید اسلاید اسلاید بزارم تو تاپیک ؟

البته مسئولیت عواقب هوایی شدن و رفتن در فضای تخیلات و زبونم لال ضربه روحی ناشی از برنده نشدن به گردن خودتون :دی
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند

(2016-04-28 ساعت 01:09)LORDAmiroo نوشته:  با عرض تبریک و تسلیت همزمان بهتون لطفا قوانین انجمن رو در رابطه با زبان نوشتاری رعایت فرمایید...
(الکی مثلا مدیر شدم) Big Grin Big Grin Big Grin

به جان حاجی واشنگتن قسم  لرد عزیز  تو پست هایی که میزاری خنده دارترین پستای تاریخ مهاجرسراست .
فردا هزارتا کار دارم
بزارید اول قبول شید، بعد پی این فرم بازیا باشید ! برا روحیه بعد قبول نشدنتون میگم که خیلی پیازی تلخ نشه Big Grin
بیخیالی طی کنین ... برین زبان بخونین ! بخدا اگه خوب بخونین ..... برا پر کردنش نیاز به ترجمش پیدا نمیکنید !
ادم هیچی نداشته باشه ؛ ولی فقط مرد باشه !
تشکر کنندگان: alirezanz ، jalayevatan ، msr839 ، mehre cyrus ، aram_hpanahi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان