کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری DV-2017
نتایج لاتاری DV-2017 اعلام شد.

راهنمای مشاهده نتایج لاتاری به همراه لینکها و نمونه نامه قبولی جدید، در تاپیک نتایج لاتاری DV-2017 قرار گرفت.

برندگان لاتاری لطفاً با ارسال مشخصات کیس خود در تاپیک خلاصه وضعیت کیس کاربران مهاجرسرا وضعیت خود را اعلام کنند.
(2016-04-28 ساعت 00:10)Masbafa نوشته:  ضمن عرض تبریکِ پیشاپیش خدمت برندگانی که دوستشون به زور واسشون ثبت نام کرده، وظیفه ی خودم می دونم که با حضور در محل مصاحبه، مراتب ارادتم رو به سمع و نظرشون برسونم.

[عکس: 883434_308.jpg]

ا سلام کاکو ای تویی شما تو دسته مو بویی؟ حله مو ریسه ای دسته اوم فرمان شلیک میدهم فایر ناو تیک ده بلادی شات، تیک هیم اوت تیک سامی آوت آف د گیم..

برنده هارو لطفا کاری نداشته باش اون بندگان خدا اینطوری با تیر حقشون نیست کم درد میکشن زودم تموم میشه بزا با همون قفله فرمونو تبر و jalayevatan
Its not who I am underneath, but what I do that defines me  
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня

تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: jalayevatan ، msr839 ، dv2017 ، mehrdad4422 ، mehre cyrus ، aram_hpanahi
(2016-04-28 ساعت 00:13)someonelikeyou نوشته:  یه خاطره خیلی بد دارم

سال دوم دبیرستان بودم  شنیدم انجمن سینماگران جوان آزمون سراسری دوره کارگردانی برگزار میکنه و منم رفتم امتحان دادم و جالب اینکه جز ده نفر اول امتحان شدم یعنی خودشون زنگ زدن گفتن و قرار شد هفته بعد برم برا ادامه کار
خلاصه روز موعود رسید و من رفتم و گفتم هفته پیش گفتید تو قبول شدی پاشو بیا
اون طرفی که پشت میز نشسته بود یه نگاه بهم کرد خیلی راحت گفت اشتباه شده قبول نشدی ( با اینکه سنم کم بود کاملن فهمیدم الکی میگفت و حتمن خاستن یه نفر از خودشونو بذارن ) من هیچی نگفتم و تا خونه دویدم ولی وقتی رسیدم تلفونو برداشتم زنگ زدم به همون آقاهه و کلی حرف زشتش دادم
همیشه تو دعوا اینجوریم دیر عکس العمل نشون میدم

حالا حکایت لاتاریه
بدترین و تلخ ترین فانتزی اینه روز مصاحبه یه مامور سیاه پوست کچل بیاد بگه داداچ الان فهمیدیم اشتباه شده قرعه کشیو عوض کردن

فانتزیمو پیدا کردم، بگم؟؟

لاتاری ببرم بعد چن سال بشم مامور سفارت سامی قبول شه بیاد بگم اولا که اشتبا شده ولی تورو به آرزوت میرسونم میری پیش آمریکایی ها تو گو انتان.. این آقا قصد خراب کاری و گرو گ.ان گیری در سفارتو داشته کلا سامی پر.. اون روز بهترین روز زندگیمه Big Grin

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
(2016-04-28 ساعت 00:26)dv2017 نوشته:  خیلی بده ، مدتیه با @alirezanz@ هم شیفت نمیشم
وقتی که هست همش ریفرش و کلی خنده و البته گفتن ماشالا به ذهن و انرژیش

سعدت ندارین،

:/ من دیگه اصن حرف نمیزنم :/ میخواستم بگم کم سعادتم یهو اونطوری شد :/ اشتباه لپی بودا ببخشیدا واقعا عذر میخوام منظوری نداشتم Sad ای وای من برم خودمو خفه کنم :/

Sad

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: jalayevatan ، msr839 ، dv2017 ، payamshad ، mehrdad4422 ، mehre cyrus ، arminqt ، aram_hpanahi
(2016-04-28 ساعت 00:28)GabrielProwler نوشته:  آقا داستان چیه... هر وقت به روز اعلام نتیجه لاتاری نزدیک میشیم من توهم ورم میداره که دیگه امسال قبولم ولی بعد از اعلام نتایج یه فینگر خوشگل نصیبم میشه :|
خلاصه الان هم این حسو دارم... باید واسه انگشت وسطی آماده بشم یعنی؟! Smile))

خوش بخالت من همون فینگرم نصیبم نمیشه Sad

فینگر آمریکایی خودش کلی کلاسه

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: jalayevatan ، msr839 ، dv2017 ، mehrdad4422 ، meraj-fallahi ، mehre cyrus ، taptan
(2016-04-28 ساعت 01:09)LORDAmiroo نوشته:  
(2016-04-28 ساعت 01:05)abshar_wf نوشته:  salam manam 2013 gabul shode budam ama ja mundam omidvaram emsal gabul besham

با عرض تبریک و تسلیت همزمان بهتون لطفا قوانین انجمن رو در رابطه با زبان نوشتاری رعایت فرمایید...
(الکی مثلا مدیر شدم) Big Grin Big Grin Big Grin

آقا دیگه از ایشون بگذر Smile

من جای این دوستمون بودم دیگه اصن حوصله هیچکسو نداشتم، روزی ی بارم میومدم اینجا حرفای آبدار Shy دژمن پسند به تک تک بچه ها تقدیم میکردم Big Grin

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: jalayevatan ، msr839 ، dv2017 ، mehrdad4422 ، LORDAmiroo ، mehre cyrus ، aram_hpanahi
(2016-04-28 ساعت 01:51)meraj-fallahi نوشته:  بزارید اول قبول شید، بعد پی این فرم بازیا باشید ! برا روحیه بعد قبول نشدنتون میگم که خیلی پیازی تلخ نشه Big Grin
بیخیالی طی کنین ... برین زبان بخونین ! بخدا اگه خوب بخونین ..... برا پر کردنش نیاز به ترجمش پیدا نمیکنید !

مو که بلدوم چی وولک؟ الا داروم جرمنی و روسی و فرانسویو اسپانیایی میخونم.... Cool بازم بوگوم یا کوفیه؟؟ Cool

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: msr839 ، dv2017 ، mehrdad4422 ، mehre cyrus ، aram_hpanahi
(2016-04-28 ساعت 02:10)fairy نوشته:  
(2016-04-28 ساعت 02:07)نسل سوخته نوشته:  رفتن که بهانه نمی خواهد،

یک چمدان می خواهد از دلخوری هاى تلنبار شده و

گاهى حتى دلخوشی هاى انکار شده ...
رفتن که بهانه نمی خواهد،

وقتى نخواهى بمانى،

با چمدان که هیچ بى چمدان هم می روى !

ماندن...
ماندن اما بهانه مى خواهد،
دستى گرم، نگاهى مهربان، دروغ هاى دوست داشتنى،
دوستت دارم هایى که مى شنوى اما باور نمى کنى،
یک فنجان چاى، بوى عود، یک آهنگ مشترک، خاطرات تلخ و شیرین ...

وقتى بخواهى بمانى،
حتى اگر چمدانت پر از دلخورى باشد

خالى اش مى کنى و باز هم می مانى ...
می مانى و وقتى بخواهى بمانى

نم باران را رگبار مى بینى و بهانه اش مى کنى براى نرفتنت !

آرى،
آمدن دلیل مى خواهد
ماندن بهانه
و رفتن هیچکدام ...

وقتى نخواهى بمانى،

با چمدان که هیچ بى چمدان هم می روى !

عالی بود...

این دوست شاعرمون @msr839@ 10 بار گفتیم برگرد بر نگشت

از همینجا دارم اعلام میکنم آمریکا به کسایی که قهر میکنن ویزا نمیده، دیگه خود دانی 5 روز وقته هرکی اینجا فعال نباشه ویزا پر..

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: jalayevatan ، msr839 ، dv2017 ، mehrdad4422 ، mehre cyrus ، aram_hpanahi
(2016-04-28 ساعت 02:18)نسل سوخته نوشته:  مرد جوانی در آرزوی ازدواج با دختر کشاورزی بود.

کشاورز گفت برو در آن قطعه زمین بایست. من سه گاو نر را آزاد می کنم اگر توانستی دم یکی از این گاو نرها را بگیری من دخترم را به تو خواهم داد.

مرد قبول کرد. در طویله اولی که بزرگترین بود باز شد . باور کردنی نبود بزرگترین و خشمگین ترین گاوی که در تمام عمرش دیده بود. گاو با سم به زمین می کوبید و به طرف مرد جوان حمله برد. جوان خود را کنار کشید تا گاو از مرتع گذشت.

دومین در طویله که کوچکتر بود باز شد. گاوی کوچکتر از قبلی که با سرعت حرکت کرد .جوان پیش خودش گفت : منطق می گوید این را ولش کنم چون گاو بعدی کوچکتر است و این ارزش جنگیدن ندارد.

سومین در طویله هم باز شد و همانطور که فکر میکرد ضعیفترین و کوچکترین گاوی بود که در تمام عمرش دیده بود. پس لبخندی زد و در موقع مناسب روی گاو پرید و دستش را دراز کرد تا دم گاو را بگیرد...

اما.........گاو دم نداشت!!!!

زندگی پر از ارزشهای دست یافتنی است اما اگر به آنها اجازه رد شدن بدهیم ممکن است که دیگر هیچ وقت نصیبمان نشود. برای همین سعی کن که همیشه اولین شانس را دریابی.

بی نظیر بود، لایک آلویز.. دوستا اتنشن نموده اید که مو پس از ییرزها لیوینگ این نیویورک لنگویجم نا خواسته انگلیش توش قاطی شده هند خودم نیستا تا میام اسپیک کنم ناینتی پرسنتش انگلیش میشه ساری ا Cool

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
(2016-04-28 ساعت 02:34)LORDAmiroo نوشته:  کاربران در حال بازدید این موضوع: behjat، LORDAmiroo، نسل سوخته
صدای جیرجیرکا دراومده :| یکی یه چیزی بگه خو :|||Big Grin

ا @behjat@  جان LA هستن پستاشونو خوندم خیلی دوستانو راهنمایی کردن Smile

خوش اومدین به تاپیکه ما Shy

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: msr839 ، dv2017 ، behjat ، jalayevatan ، aram_hpanahi
(2016-04-28 ساعت 02:27)نسل سوخته نوشته:  
(2016-04-28 ساعت 02:14)tenardie2bai نوشته:  ماندن اما بهانه مى خواهد،
دستى گرم، نگاهى مهربان، دروغ هاى دوست داشتنى،
دوستت دارم هایى که مى شنوى اما باور نمى کنى،
یک فنجان چاى، بوى عود، یک آهنگ مشترک، خاطرات تلخ و شیرین ‎...‎

همه این بهانه ها رو داشت پس چرا نموند ؟ هااا؟

بریز! چاره ی این عشق، قهوه ی قجری ست

که چشمهای تو پر کرده اند فنجان را ...! Sad

تا حالا قهوه قجری نخوردم Sad

دوستان کسی میدونه تو نیویورک کجا قهوه قجری میتونم پیدا کنم؟ Sad
خوش به حالتون ایرانید دارید واس خودتون انجوی میکنید هروقت بخواین میتونین کافیه قجری درینک کنید بات من چی؟ Sad

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
(2016-04-28 ساعت 03:02)fairy نوشته:  اخه ما برا چی همش باید has not been selected ببینیم

فک میکنم چون که برنده نشدین Wink

بازم سوالی داشتین تعارف نکنیدا بپرسین من در خدمتم Big Grin

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: msr839 ، dv2017 ، jalayevatan ، mehrdad4422 ، mehre cyrus ، aram_hpanahi
(2016-04-28 ساعت 02:41)نسل سوخته نوشته:  بچه ها شما همون ساعت اول سایت وچک میکنید یا صبر میکنید چند ساعت بعد؟

با عرض سلام خیر، از پنج مینیوت Big Grin  قبلش شروع میکنم هی ساب میتو میفشورم انقد میزنم تا بگه پاشو از جلو چشام خفه شو بد بخت عقده ایه آمریکا ندیده ی نات سلکتد Sad

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
(2016-04-28 ساعت 03:05)tenardie2bai نوشته:  
(2016-04-28 ساعت 03:02)fairy نوشته:  اخه ما برا چی همش باید has not been selected ببینیم

به خدا منم توش موندم Sad خیلی ساله همش این جمله لعنتیو میبینم ... دیگه عادی شده واسمون نبردن ... بدبختی اینه که کاری هم از دستمون ساخته نیست همینیه که هست ... اما باز هم با این جمله خودمونو امیدوار میکنیم که آدم به Hope  زندست ... شاید امسال قرعه به ناممون بیوفته و اون جمله اصل کاریو دیدیم  و کاری کردیم کارستون ..... شاید

فقط دلم میخواد این علیرضا گیتارو ببینم با هوپ میرم سراغش قفل فرمونم نمیبرم آچار شلاغی میبرم هی هوپ هوپ والاااا Big Grin

البته بنده هوپ وارم که همه برنده شیم Tongue

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
(2016-04-28 ساعت 03:24)fairy نوشته:  
(2016-04-28 ساعت 03:14)mehrdad.mohajersara نوشته:  من یه جاییم ک همکار و زیر دست هندی و فلیپینی زیاد دارم،و مدارکشون رو باید من داشته باشم بخاطر یه مسایل خاصی و تو پاس اکثرشون ویزای پنج تا ده ساله ی آمریکا هست،نژاد پرست نیستم و از این کارم بدم میاد ب شدت ولی خپاییش اونی ک داره واست جارو میکشه, ویزاشو داشته باشه ،بعد ما‌اینجوری‌دست و پا بزنیم واسه گرفتنش،ظلمه،مگه گناه ما چیه،خداییش

از هندی جماعت باید فرار کرد
اویزه گوشتون کنید
Big Grin

فرار چرا؟؟ خو منهدمشون کنین بعد فرار کنین، راهشم بنده و دوستان زیاد توضیح دادیم بازم اگه راهنمایی خواستین بگین در خدمتیم Big Grin

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: msr839 ، dv2017 ، jalayevatan ، mehrdad4422 ، mehre cyrus ، aram_hpanahi ، fairy
دوستان عزیزان وسروران گرامی ساعات اولیه بهیجوجه چک نکنید تجربه سالهای گذشته ثابت می کند که X ساعت اول را طوری به نرم افزار برنامه داده اند که همه را در یکصدم ثانیه به صفحه مردودی هدایت میکنه من هوز علتش را کشف نکرده ام شاید علتش اینه که می خواهند در X ساعت اولیه برنده ای نباشد به چه دلیل؟... ممکنه دلایل گوناگون داشته باشه که به عقل ما نرسه شاید یک دلیل خاص اینه که این عمل باعث میشه سرور هنگ نکنه چونکه نرم افزار تا بخواد بره دیتا بیس برنده ها و جستجو کنه و اسم این داوطلب را سرچ کنه با توجه به مراجعه دهها میلیونی مردم دنیا در ساعات اولیه نرم افزار و سخت افزار بنیاد یا سازمان KCC قادر به تحمل این ترافیک خیلی خیلی سنگین و انجام این پردازش نیست واسه همینه که ممکنه یه نفر واقعا برنده شده باشه ولی چون بار اول به صفحه مردودی هدایت شده اسمش بعداَ از دیتا بیس برنده ها خط میخوره به همین آسونی ! مثالی میزنم شما فرض کنید داخل مغازه سوپری می شوید و از فروشنده یک جنس خاصی را سوال می کنید مغازه دار بخودش زحمت نمیده یا براش صرف نمی کنه جستجو کنه یا مغزشو بکار بیندازه و خیلی راحت در یک کلمه میگه ندارم ! البته این یک فرضیه و نظریه است لطفا احساساتی نشید یه موقع   Smile  .خلاصه این قضیه تا حالا در پرده ای از ابهام باقی مانده . از من می شنوید دو سه روز بعد چک کنید! البته این موضوع حیاتی را فقط به دوستان مهاجرسرایی توصیه می کنم لطفا به بیرون درز ندهید بزارید کافی نتها و بعضی ها که لشکری از فک و فامیل و دوستان را بی هدف و بخاطر کنجنکاوی يا سرگرمی و .... ثبت نام کرده اند ساعات اولیه چک کنند و همگی مردود شوند[/size].

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان