موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-28 ساعت 08:49)hamedDV نوشته: دوستان عزیزان وسروران گرامی ساعات اولیه بهیجوجه چک نکنید تجربه سالهای گذشته ثابت می کند که X ساعت اول را طوری به نرم افزار برنامه داده اند که همه را در یکصدم ثانیه به صفحه مردودی هدایت میکنه من هوز علتش را کشف نکرده ام شاید علتش اینه که می خواهند در X ساعت اولیه برنده ای نباشد به چه دلیل؟... ممکنه دلایل گوناگون داشته باشه که به عقل ما نرسه شاید یک دلیل خاص اینه که این عمل باعث میشه سرور هنگ نکنه چونکه نرم افزار تا بخواد بره دیتا بیس برنده ها و جستجو کنه و اسم این داوطلب را سرچ کنه با توجه به مراجعه دهها میلیونی مردم دنیا در ساعات اولیه نرم افزار و سخت افزار بنیاد یا سازمان KCC قادر به تحمل این ترافیک خیلی خیلی سنگین و انجام این پردازش نیست واسه همینه که ممکنه یه نفر واقعا برنده شده باشه ولی چون بار اول به صفحه مردودی هدایت شده اسمش بعداَ از دیتا بیس برنده ها خط میخوره به همین آسونی ! مثالی میزنم شما فرض کنید داخل مغازه سوپری می شوید و از فروشنده یک جنس خاصی را سوال می کنید مغازه دار بخودش زحمت نمیده یا براش صرف نمی کنه جستجو کنه یا مغزشو بکار بیندازه و خیلی راحت در یک کلمه میگه ندارم ! البته این یک فرضیه و نظریه است لطفا احساساتی نشید یه موقع .خلاصه این قضیه تا حالا در پرده ای از ابهام باقی مانده . از من می شنوید دو سه روز بعد چک کنید! البته این موضوع حیاتی را فقط به دوستان مهاجرسرایی توصیه می کنم لطفا به بیرون درز ندهید بزارید کافی نتها و بعضی ها که لشکری از فک و فامیل و دوستان را بی هدف و بخاطر کنجنکاوی يا سرگرمی و .... ثبت نام کرده اند ساعات اولیه چک کنند و همگی مردود شوند[/size].
با نهايت احترام براي شما دوست عزيز
دوستان به نظر شما مطلب فوق تا چه اندازه ميتواند درست باشد؟به نظر بنده اين احتمال صفره!
تمام سپاسم ازآن كسيست كه به من نيازى نداشت امافراموشم نكرد (کورش کبير)
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
(2016-04-28 ساعت 08:54)mom نوشته: (2016-04-28 ساعت 08:49)hamedDV نوشته: دوستان عزیزان وسروران گرامی ساعات اولیه بهیجوجه چک نکنید تجربه سالهای گذشته ثابت می کند که X ساعت اول را طوری به نرم افزار برنامه داده اند که همه را در یکصدم ثانیه به صفحه مردودی هدایت میکنه من هوز علتش را کشف نکرده ام شاید علتش اینه که می خواهند در X ساعت اولیه برنده ای نباشد به چه دلیل؟... ممکنه دلایل گوناگون داشته باشه که به عقل ما نرسه شاید یک دلیل خاص اینه که این عمل باعث میشه سرور هنگ نکنه چونکه نرم افزار تا بخواد بره دیتا بیس برنده ها و جستجو کنه و اسم این داوطلب را سرچ کنه با توجه به مراجعه دهها میلیونی مردم دنیا در ساعات اولیه نرم افزار و سخت افزار بنیاد یا سازمان KCC قادر به تحمل این ترافیک خیلی خیلی سنگین و انجام این پردازش نیست واسه همینه که ممکنه یه نفر واقعا برنده شده باشه ولی چون بار اول به صفحه مردودی هدایت شده اسمش بعداَ از دیتا بیس برنده ها خط میخوره به همین آسونی ! مثالی میزنم شما فرض کنید داخل مغازه سوپری می شوید و از فروشنده یک جنس خاصی را سوال می کنید مغازه دار بخودش زحمت نمیده یا براش صرف نمی کنه جستجو کنه یا مغزشو بکار بیندازه و خیلی راحت در یک کلمه میگه ندارم ! البته این یک فرضیه و نظریه است لطفا احساساتی نشید یه موقع .خلاصه این قضیه تا حالا در پرده ای از ابهام باقی مانده . از من می شنوید دو سه روز بعد چک کنید! البته این موضوع حیاتی را فقط به دوستان مهاجرسرایی توصیه می کنم لطفا به بیرون درز ندهید بزارید کافی نتها و بعضی ها که لشکری از فک و فامیل و دوستان را بی هدف و بخاطر کنجنکاوی يا سرگرمی و .... ثبت نام کرده اند ساعات اولیه چک کنند و همگی مردود شوند[/size].
با نهايت احترام براي شما دوست عزيز
دوستان به نظر شما مطلب فوق تا چه اندازه ميتواند درست باشد؟به نظر بنده اين احتمال صفره!
صفر ریال..
Its not who I am underneath, but what I do that defines me
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня
تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!
2015 = GOD DAMN IT
2016 = GOD DAMN IT
2017 = GOD DAMN IT
2018 = GOD DAMN IT
2019 = ?GOD ?What
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
(2016-04-28 ساعت 08:57)dv2017 نوشته: (2016-04-28 ساعت 08:07)amino نوشته: سلام
صبحتون بخیر همسفرا
بچه ها یکی یه متن پر انرژی یا یه عکس خوب بفرسه
دلمون پوسید
سلام / صبح شماهم بخیر دوست عزیز
امیدوارم اینا مناسب حال باشه
هرکی بگه علیرضا عزیز تو اینا کدوماست جایزه داره
هی وای من...
البته من که هر روز از این پل رد میشم..
پل نیست که باقلواست..
من مث یه عده از دوستان توهمی نیستم! من نه توی این عکس هستم نه عکاسم! توهمتونو بزارین کنار دوستان! من روی اون پل تو ماشینم هستم..
2015 = GOD DAMN IT
2016 = GOD DAMN IT
2017 = GOD DAMN IT
2018 = GOD DAMN IT
2019 = ?GOD ?What
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
یعنی دلم میخواد این شاعرمونو خفش کنم :/ اینجا هست جواب نمیده :/
2015 = GOD DAMN IT
2016 = GOD DAMN IT
2017 = GOD DAMN IT
2018 = GOD DAMN IT
2019 = ?GOD ?What
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
(2016-04-28 ساعت 08:33)alirezanz نوشته: (2016-04-28 ساعت 02:34)LORDAmiroo نوشته: کاربران در حال بازدید این موضوع: behjat، LORDAmiroo، نسل سوخته
صدای جیرجیرکا دراومده :| یکی یه چیزی بگه خو :|||
ا @behjat@ جان LA هستن پستاشونو خوندم خیلی دوستانو راهنمایی کردن
خوش اومدین به تاپیکه ما
سلام، انقدر به خون ما تشنه هستین که جرعت نمیکنم بگم هستم، ???ولی گذشته از شوخی بهترین اتفاقی بود که تو زندگیم افتاد و با سختترین شرایط از عهدش برآمدم ، تا دوماه و نیم دیگه برمیگردم la و با تلاش دوباره یک زندگی تازه رو شروع میکنم برای همتون آرزوی قبولی میکنم، موفق باشید
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من الان متوجه شدم که گند زدم
من اولین سال ازدواج هست هنگام ثبت نام برای خودم و همسرم اطلاعات خودم رو درست زدم اما اسم و فامیل همسرم رو جابجا نوشتم.احتمالا در هر دو ثبت نام این اشتباه رو انجام دادم . اگر قبول بشم در مصاجبه رد میشم؟
در یک page نوشته شده بود غلط املایی در اسمها مشکل بزرگی ایجاد نمیکنه ولی در مورد جایجایی اسم و فامیل چیزی ندیدم؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
خیالم راجت شد