کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری DV-2017
نتایج لاتاری DV-2017 اعلام شد.

راهنمای مشاهده نتایج لاتاری به همراه لینکها و نمونه نامه قبولی جدید، در تاپیک نتایج لاتاری DV-2017 قرار گرفت.

برندگان لاتاری لطفاً با ارسال مشخصات کیس خود در تاپیک خلاصه وضعیت کیس کاربران مهاجرسرا وضعیت خود را اعلام کنند.
(2016-04-28 ساعت 08:33)alirezanz نوشته:  
(2016-04-28 ساعت 02:34)LORDAmiroo نوشته:  کاربران در حال بازدید این موضوع: behjat، LORDAmiroo، نسل سوخته
صدای جیرجیرکا دراومده :| یکی یه چیزی بگه خو :|||Big Grin

ا @behjat@  جان LA هستن پستاشونو خوندم خیلی دوستانو راهنمایی کردن Smile

خوش اومدین به تاپیکه ما Shy
نه فکر کنم اینجا هستن و هنوز برنگشتن
احترام ویژه ای برای ایشون قایلم و امیدوارم خوش امد گویی منو هم بپذیرن Smile
چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟‎
We don't grow when things are easy  We grow when we face challenges
(2016-04-28 ساعت 08:49)hamedDV نوشته:  دوستان عزیزان وسروران گرامی ساعات اولیه بهیجوجه چک نکنید تجربه سالهای گذشته ثابت می کند که X ساعت اول را طوری به نرم افزار برنامه داده اند که همه را در یکصدم ثانیه به صفحه مردودی هدایت میکنه من هوز علتش را کشف نکرده ام شاید علتش اینه که می خواهند در X ساعت اولیه برنده ای نباشد به چه دلیل؟... ممکنه دلایل گوناگون داشته باشه که به عقل ما نرسه شاید یک دلیل خاص اینه که این عمل باعث میشه سرور هنگ نکنه چونکه نرم افزار تا بخواد بره دیتا بیس برنده ها و جستجو کنه و اسم این داوطلب را سرچ کنه با توجه به مراجعه دهها میلیونی مردم دنیا در ساعات اولیه نرم افزار و سخت افزار بنیاد یا سازمان KCC قادر به تحمل این ترافیک خیلی خیلی سنگین و انجام این پردازش نیست واسه همینه که ممکنه یه نفر واقعا برنده شده باشه ولی چون بار اول به صفحه مردودی هدایت شده اسمش بعداَ از دیتا بیس برنده ها خط میخوره به همین آسونی ! مثالی میزنم شما فرض کنید داخل مغازه سوپری می شوید و از فروشنده یک جنس خاصی را سوال می کنید مغازه دار بخودش زحمت نمیده یا براش صرف نمی کنه جستجو کنه یا مغزشو بکار بیندازه و خیلی راحت در یک کلمه میگه ندارم ! البته این یک فرضیه و نظریه است لطفا احساساتی نشید یه موقع   Smile  .خلاصه این قضیه تا حالا در پرده ای از ابهام باقی مانده . از من می شنوید دو سه روز بعد چک کنید! البته این موضوع حیاتی را فقط به دوستان مهاجرسرایی توصیه می کنم لطفا به بیرون درز ندهید بزارید کافی نتها و بعضی ها که لشکری از فک و فامیل و دوستان را بی هدف و بخاطر کنجنکاوی يا سرگرمی و .... ثبت نام کرده اند ساعات اولیه چک کنند و همگی مردود شوند[/size].
با نهايت احترام براي شما دوست عزيز
دوستان به نظر شما مطلب فوق تا چه اندازه ميتواند درست باشد؟به نظر بنده اين احتمال صفره!
تمام سپاسم ازآن كسيست كه به من نيازى نداشت امافراموشم نكرد (کورش کبير)
(2016-04-28 ساعت 08:07)amino نوشته:  سلام
صبحتون بخیر همسفرا
بچه ها یکی یه متن پر انرژی یا یه عکس خوب بفرسه
دلمون پوسید

سلام / صبح شماهم بخیر دوست عزیز
امیدوارم اینا مناسب حال باشه

[عکس: tvgudipx64pn5slxt4d9.jpg]

هرکی بگه علیرضا عزیز تو اینا کدوماست جایزه داره

[عکس: k7xac75i12mj98rhopq6.jpg]
چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟‎
We don't grow when things are easy  We grow when we face challenges
تشکر کنندگان: alirezanz ، msr839 ، algh90 ، amino ، payamshad ، Mahboy ، mehrdad4422 ، jalayevatan ، mehre cyrus
(2016-04-28 ساعت 08:54)mom نوشته:  
(2016-04-28 ساعت 08:49)hamedDV نوشته:  دوستان عزیزان وسروران گرامی ساعات اولیه بهیجوجه چک نکنید تجربه سالهای گذشته ثابت می کند که X ساعت اول را طوری به نرم افزار برنامه داده اند که همه را در یکصدم ثانیه به صفحه مردودی هدایت میکنه من هوز علتش را کشف نکرده ام شاید علتش اینه که می خواهند در X ساعت اولیه برنده ای نباشد به چه دلیل؟... ممکنه دلایل گوناگون داشته باشه که به عقل ما نرسه شاید یک دلیل خاص اینه که این عمل باعث میشه سرور هنگ نکنه چونکه نرم افزار تا بخواد بره دیتا بیس برنده ها و جستجو کنه و اسم این داوطلب را سرچ کنه با توجه به مراجعه دهها میلیونی مردم دنیا در ساعات اولیه نرم افزار و سخت افزار بنیاد یا سازمان KCC قادر به تحمل این ترافیک خیلی خیلی سنگین و انجام این پردازش نیست واسه همینه که ممکنه یه نفر واقعا برنده شده باشه ولی چون بار اول به صفحه مردودی هدایت شده اسمش بعداَ از دیتا بیس برنده ها خط میخوره به همین آسونی ! مثالی میزنم شما فرض کنید داخل مغازه سوپری می شوید و از فروشنده یک جنس خاصی را سوال می کنید مغازه دار بخودش زحمت نمیده یا براش صرف نمی کنه جستجو کنه یا مغزشو بکار بیندازه و خیلی راحت در یک کلمه میگه ندارم ! البته این یک فرضیه و نظریه است لطفا احساساتی نشید یه موقع   Smile  .خلاصه این قضیه تا حالا در پرده ای از ابهام باقی مانده . از من می شنوید دو سه روز بعد چک کنید! البته این موضوع حیاتی را فقط به دوستان مهاجرسرایی توصیه می کنم لطفا به بیرون درز ندهید بزارید کافی نتها و بعضی ها که لشکری از فک و فامیل و دوستان را بی هدف و بخاطر کنجنکاوی يا سرگرمی و .... ثبت نام کرده اند ساعات اولیه چک کنند و همگی مردود شوند[/size].
با نهايت احترام براي شما دوست عزيز
دوستان به نظر شما مطلب فوق تا چه اندازه ميتواند درست باشد؟به نظر بنده اين احتمال صفره!

صفر ریال..
Its not who I am underneath, but what I do that defines me  
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня

تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: mom ، msr839 ، payamshad ، mehran.bash ، mehrdad4422 ، mehre cyrus ، aram_hpanahi
(2016-04-28 ساعت 08:57)dv2017 نوشته:  
(2016-04-28 ساعت 08:07)amino نوشته:  سلام
صبحتون بخیر همسفرا
بچه ها یکی یه متن پر انرژی یا یه عکس خوب بفرسه
دلمون پوسید

سلام / صبح شماهم بخیر دوست عزیز
امیدوارم اینا مناسب حال باشه

[عکس: tvgudipx64pn5slxt4d9.jpg]

هرکی بگه علیرضا عزیز تو اینا کدوماست جایزه داره

[عکس: k7xac75i12mj98rhopq6.jpg]

هی وای من...

البته من که هر روز از این پل رد میشم..

پل نیست که باقلواست..

من مث یه عده از دوستان توهمی نیستم! من نه توی این عکس هستم نه عکاسم! توهمتونو بزارین کنار دوستان! من روی اون پل تو ماشینم هستم.. Cool

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: algh90 ، dv2017 ، mehrdad4422 ، jalayevatan ، msr839 ، nazi56 ، mehre cyrus ، aram_hpanahi
یعنی دلم میخواد این شاعرمونو خفش کنم :/ اینجا هست جواب نمیده :/

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: dv2017 ، amirmc ، payamshad ، jalayevatan ، msr839 ، mehre cyrus
سلام باز هم صبح همه مهاجرسرایی ها بخیر
دیدم کسی عکسی نمی ذاره یکی از دوستان هم گفته بود که برای اول صبح و بالابردن روحیه یک نفر عکسی بفرسته. خب من شروع امروز از معرفی شهرهای آمریکا رو اختصاص دادم به شهر معروف و زیبای ایرونی پسند ارواین واقع در منطقه اورنج کانتی در ایالت کالیفرنیا.

[عکس: irvine-apostille.jpg]
[عکس: 635852277332803244883073665_orangecounty_0.png]
[عکس: irvine-05.jpg]

معرفی شهر ارواین

[عکس: Irvine_Spectrum.jpg]
[عکس: Fountain_at_Irvine_Spectrum.jpg]
ارواین (به انگلیسی: Irvine) یک شهر در جنوب و حومهٔ ابرشهر لس آنجلس در کالیفرنیا است.

دانشگاه کالیفرنیا در ارواین در اینجا قرار دارد. این شهر از لحاظ موقعیت‌های کاری و تحصیل و شهر سازی و نحوه زندگی در سال ۲۰۰۸ در CNNMONEY.COM رده چهارم بهترین شهر ایالات متحده را به خود اختصاص داد.

[عکس: irvine_spectrum_wheel.jpg]
[عکس: Always-Sunny-Irvine2561872330.jpg]
[عکس: village_11.jpg]

ارواین جمعیت آمریکایی ایرانی تبار بسیار بالایی دارد. بطور نمونه، رئیس پلیس این شهر یک ایرانیست. و جالب است بدانید از نظر Federal Bureau of Investigation مردم این شهر در ژوئن ۲۰۱۰ مرتکب کمترین جرم‌های سنگین شده‌اند و در ایالات متحده از این لحاظ در رده اول قرار گرفتند.
به قول یکی از دوستان، انسان با HOPE زندس
(2016-04-28 ساعت 02:34)LORDAmiroo نوشته:  کاربران در حال بازدید این موضوع: behjat، LORDAmiroo، نسل سوخته

سلام، انقدر به خون ما تشنه هستین که جرعت نمیکنم بگم هستم، ???ولی گذشته از شوخی بهترین اتفاقی بود که تو زندگیم افتاد و با سختترین شرایط از عهدش برآمدم ، تا دوماه و نیم دیگه برمیگردم la و با تلاش دوباره یک زندگی تازه رو شروع میکنم برای همتون آرزوی قبولی میکنم، موفق باشید
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
(2016-04-28 ساعت 09:11)amirmc نوشته:  سلام باز هم صبح همه مهاجرسرایی ها بخیر
دیدم کسی عکسی نمی ذاره یکی از دوستان هم گفته بود که برای اول صبح و بالابردن روحیه یک نفر عکسی بفرسته. خب من شروع امروز از معرفی شهرهای آمریکا رو اختصاص دادم به شهر معروف و زیبای ایرونی پسند ارواین واقع در منطقه اورنج کانتی در ایالت کالیفرنیا.

[عکس: irvine-apostille.jpg]
[عکس: 635852277332803244883073665_orangecounty_0.png]
[عکس: irvine-05.jpg]

معرفی شهر ارواین

[عکس: Irvine_Spectrum.jpg]
[عکس: Fountain_at_Irvine_Spectrum.jpg]
ارواین (به انگلیسی: Irvine) یک شهر در جنوب و حومهٔ ابرشهر لس آنجلس در کالیفرنیا است.

دانشگاه کالیفرنیا در ارواین در اینجا قرار دارد. این شهر از لحاظ موقعیت‌های کاری و تحصیل و شهر سازی و نحوه زندگی در سال ۲۰۰۸ در CNNMONEY.COM رده چهارم بهترین شهر ایالات متحده را به خود اختصاص داد.

[عکس: irvine_spectrum_wheel.jpg]
[عکس: Always-Sunny-Irvine2561872330.jpg]
[عکس: village_11.jpg]

ارواین جمعیت آمریکایی ایرانی تبار بسیار بالایی دارد. بطور نمونه، رئیس پلیس این شهر یک ایرانیست. و جالب است بدانید از نظر Federal Bureau of Investigation مردم این شهر در ژوئن ۲۰۱۰ مرتکب کمترین جرم‌های سنگین شده‌اند و در ایالات متحده از این لحاظ در رده اول قرار گرفتند.

نزار برادر نزار آقا نزار نزار :/

من تازه نیویورک جا افتادم، حوصله جابه جایی ندارم که برم ارواین Sad

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: payamshad ، dv2017 ، mehrdad4422 ، jalayevatan ، msr839 ، mehre cyrus ، amirmc ، aram_hpanahi
(2016-04-28 ساعت 09:18)behjat نوشته:  

سلام، انقدر به خون ما تشنه  هستین که جرعت نمیکنم بگم هستم، ???ولی گذشته از شوخی بهترین اتفاقی بود که تو زندگیم افتاد و با سختترین شرایط از عهدش برآمدم ، تا دوماه و نیم دیگه برمیگردم la و با تلاش دوباره یک زندگی تازه رو شروع میکنم برای همتون آرزوی قبولی میکنم، موفق باشید

@jalayevatan@ بدو بیا یکیشونو پیدا کردم Big Grin

خیلی ممنون دوست عزیز هرجا که هستین همیشه موفق باشین، این ی دستوره Wink

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: behjat ، dv2017 ، mehrdad4422 ، msr839 ، mehre cyrus ، aram_hpanahi
دوستان من الان متوجه شدم که گند زدم
من اولین سال ازدواج هست هنگام ثبت نام برای خودم و همسرم اطلاعات خودم رو درست زدم اما اسم و فامیل همسرم رو جابجا نوشتم.احتمالا در هر دو ثبت نام این اشتباه رو انجام دادم . اگر قبول بشم در مصاجبه رد میشم؟
در یک page نوشته شده بود غلط املایی در اسمها مشکل بزرگی ایجاد نمیکنه ولی در مورد جایجایی اسم و فامیل چیزی ندیدم؟
تشکر کنندگان: msr839 ، mehre cyrus ، aram_hpanahi
(2016-04-28 ساعت 09:36)mehran.bash نوشته:  دوستان من الان متوجه شدم که گند زدم
من اولین سال ازدواج هست هنگام ثبت نام برای خودم و همسرم اطلاعات خودم رو درست زدم اما اسم و فامیل همسرم رو جابجا نوشتم.احتمالا در هر دو ثبت نام این اشتباه رو انجام دادم . اگر قبول بشم در مصاجبه رد میشم؟
در یک page نوشته شده بود غلط املایی در اسمها مشکل بزرگی ایجاد نمیکنه ولی در مورد جایجایی اسم و فامیل چیزی ندیدم؟

برنده شدی بهت میگم چی کار کنی
از لاتری 2006 تا الان هستیم
تشکر کنندگان: mehran.bash ، mehrdad4422 ، alirezanz ، msr839 ، mehre cyrus ، arminqt ، aram_hpanahi
خیالم راجت شد
تشکر کنندگان: Mahboy ، jalayevatan ، mehrdad4422 ، msr839 ، aram_hpanahi ، sherwean001
(2016-04-28 ساعت 09:36)mehran.bash نوشته:  دوستان من الان متوجه شدم که گند زدم

نگران نباش Wink
فعلا برای چک کردن نتیجه و ایشالله اگه برنده شدی برای دیدن فرمهای ثبت نام باید به همون صورت اشتباه وارد کنی و بعد در فرمهای اصلی ثبت نام، مشکل رو اصلاح و با ای‌میل هم خبر بدی
به قول دوستمون جزئیاتش بمونه برای بعد برنده شدن Tongue
با آرزوی خوش‌شانسی برای همه حضّار Big Grin
3نفر -- آنكارا -- تکمیل فرم DS260 در ۱۳جون ۲۰۱۴ -- مصاحبه ژانویه -- 2یکضرب 1کلیرنس -- کلیر 99 روز -- ورود به هیوستون در 28 جون ۲۰۱۵ -- دریافت SSN بعد از 15 و G.C بعد از 50 روز Cool
سفرنامه اول آنکارا
(2016-04-28 ساعت 09:04)alirezanz نوشته:  یعنی دلم میخواد این شاعرمونو خفش کنم :/ اینجا هست جواب نمیده :/

چی شد ؟ چی شد؟ کی ؟ کو ؟ کجاست ؟ .... کیو باید خفه کنیم
آن عشق که در پرده بماند به چه ارزد؟
عشق است و همین لذت اظهار و دگر هیچ ...

تشکر کنندگان: mehran.bash ، alirezanz ، msr839 ، mehre cyrus ، aram_hpanahi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان