کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری DV-2017
نتایج لاتاری DV-2017 اعلام شد.

راهنمای مشاهده نتایج لاتاری به همراه لینکها و نمونه نامه قبولی جدید، در تاپیک نتایج لاتاری DV-2017 قرار گرفت.

برندگان لاتاری لطفاً با ارسال مشخصات کیس خود در تاپیک خلاصه وضعیت کیس کاربران مهاجرسرا وضعیت خود را اعلام کنند.
(2016-04-29 ساعت 00:35)نسل سوخته نوشته:  دوست عزیز شما اصلا اعصاب نداریا Wink
ما اینجا جمع شدیم از هر دری حرفی میزنیم که استرس این چند روز کم بشه اینجا پر از ادمهایی با تحصیلات ومنطق و طرزفکر و سن سال مختلف وهر کسی نظر خودشو میده حالا یکی جو گیره زنگ زده حرف زشت داده که تقصیر ما نیست . منم گفتم حتی اگه یک درصد درست باشه نگفتم که درسته .چون من به یک درصد هم اهمیت میدم اگر نمیدادم تو لاتاری شرکت نمیکردم Big Grin
دوستان لطفا بعد از خوندن پست هایه من از دیوار س ف ا ر ت بالا نرید که مشکلی پیش نیاد Cool

داداش جو رو درست میکنید چهار نفر دیگه هم در پیروی از شما ... فردا میشه یه اکتشاف و دانشگاه شریف ازش مقاله میده بیرون!
منظور من اینه که علمی و عملی صحبت کنیم، یکی میاد میبینه میگه اره خبریه...

خب شما اسمتون در اومده باشه که لج نمیکنند پاکتون کنند که ... ماکسیمم نتیجه اشتباه اورده براتون که در حوصله این پست نمیگنجه دید تکنیکالش( مایل بودید میتونم بازش کنم)، فردا دوباره چک میکنید که لود سرور پایین تره، قبول شده باشید نشون میاده.

البته مایلید ملت رو تو خماری نگه دارید بحثش جداست، اما بیزحمت یه نصیحت بکن توی صفحه سفارت امرکا هم فحش ننویسند :دی

من ارادت دارم : )
تشکر کنندگان: msr839 ، نسل سوخته ، copol
(2016-04-28 ساعت 18:49)lord_alone_dark نوشته:  
(2016-04-28 ساعت 18:38)m_ganj نوشته:  اگر كسي ديپلمش را گم كرده باشه و ديپلم براي سال ٦٤-٦٥ باشه و قبول بشه با نداشتن مدرك تحصيلي چكار بايد بكنه؟ راه حلي هست كه ردش نكنن؟

کسی که دیپلم نداره قبول نمیکنن .الکی شانس بقیه رو هم کم میکنید.اینقدر دیدم که دیپلم نداشتن شرلیط مالی نداشتن قبول شدن نتونستن بگیرن ویزا یا رفتن برگشتن موقعیت ادمهای دیگه رو خراب میکنن

سلام
من فقط ارشد رو ارائه دادم و قبول كردند. نگران نباشيد. فوقش نقص پرونده ميزنن و ميگم بيارين. خيالتون راحت. و شما هم تا موقع مصاحبه ميتونين انشالله از اموزش و پرورش بگيرين حتي
كيس نامبر:29xx-رويت قبولي:نيمه مي-نامه دوم: نيمه اكتبر-مصاحبه:نيمه نوامبر-تعداد افراد:٣نفر-وضعيت كليرنس:همسر فرد قبول با شغل دولتي و معافيت خاص سربازي- اپديت :حدودا ٦بار، دقيقشو يادم نيس دو تاي اخر ٢٣اوريل شب و ٢٧اوريل روز. ايميل كلير شدن همسر:٢٩اوريل
"من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک / چرخ بر هم زنم ار غير مرادم گردد"
(2016-04-29 ساعت 00:43)Alirezawee نوشته:  داشتم تو فيس بوک پيج زندگى در امريکا رو نگاه ميکردم عکسايى ک ادم هاى معمولى مثل خودمون از جايى ک هستن و زندگى ميکنن تو ايالت هاى مختلف امريکا.... واقعا زندگى ميتونه خيلى خيلى قشنگتر باشه. قراره 4 روز ديگه سرنوشت ى عده ادم ب کل عوض باشه. خداکنه ماهم جز اونا باشيم... ب اميد خدا

اگه قبول نشم دیگه هیچ دلخوشی برای زندگی ندارم این روزای اخر چقدر دیر میگذره
تشکر کنندگان:
سلام . اقا این ۴ روز آخر به خوشی بگذرونیم کدورتی هم بین هیچکه نباشه....ظرفیتها هم همه بالا باشه....!
همتون هم نتایج روز اول چک نکنید.این همه سال نتایج روز اول چک کردیم هزنات شد .من که میزارم ۴ روز بعد چک میکنم شما هم این کار بکنید.از مدیر سایت خواهش دارم تا ۴ روز بعد این تاپیک باز نگه داره.یا علی
(2016-04-29 ساعت 00:49)milade نوشته:  
(2016-04-29 ساعت 00:35)نسل سوخته نوشته:  دوست عزیز شما اصلا اعصاب نداریا Wink
ما اینجا جمع شدیم از هر دری حرفی میزنیم که استرس این چند روز کم بشه اینجا پر از ادمهایی با تحصیلات ومنطق و طرزفکر و سن سال مختلف وهر کسی نظر خودشو میده حالا یکی جو گیره زنگ زده حرف زشت داده که تقصیر ما نیست . منم گفتم حتی اگه یک درصد درست باشه نگفتم که درسته .چون من به یک درصد هم اهمیت میدم اگر نمیدادم تو لاتاری شرکت نمیکردم Big Grin
دوستان لطفا بعد از خوندن پست هایه من از دیوار س ف ا ر ت بالا نرید که مشکلی پیش نیاد Cool

داداش جو رو درست میکنید چهار نفر دیگه هم در پیروی از شما ... فردا میشه یه اکتشاف و دانشگاه شریف ازش مقاله میده بیرون!
منظور من اینه که علمی و عملی صحبت کنیم، یکی میاد میبینه میگه اره خبریه...

خب شما اسمتون در اومده باشه که لج نمیکنند پاکتون کنند که ... ماکسیمم نتیجه اشتباه اورده براتون که در حوصله این پست نمیگنجه دید تکنیکالش( مایل بودید میتونم بازش کنم)، فردا دوباره چک میکنید که لود سرور پایین تره، قبول شده باشید نشون میاده.

البته مایلید ملت رو تو خماری نگه دارید بحثش جداست، اما بیزحمت یه نصیحت بکن توی صفحه سفارت امرکا هم حرف زشت ننویسند :دی

من ارادت دارم : )

بابا من که قبلش مثال یه دیوونه رو زدم Big Grin
ولی واقعا درست میگن این دوستمون بچه ها اگه برنده نشدید فرهنگ داشته باشید وتو سایت سفارت حرف زشت نزنید قرار ما دم س ف ا رت امریکا تو هر کشوری که نزدیکتون بود هر کی اومد بیرون به قصد کشت بزنید چه افیسر چه برنده ها Cool Big Grin فحش باد هواست دل ادمو خنک نمیکنه Tongue
ﻣﻴﮕﻮﻳﻨﺪ ﭼﻪ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻯ ‎...‎
ﻏﺎﻓﻞ ﺍﺯ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﻣﻦ ﺧﻮﺏ ﻧﻤﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ ‎...‎
ﻣﻦ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ
ﻟﺒﺨﻨﺪﻡ "ﺗﻠﺨﻰ ﻋﺼﻴﺎﻥ ﻓﺮﻭﺧﻮﺭﺩﻩ ﻯ ﻧﻮﺟﻮﺍﻧﻰ ﺳﺮﻛﻮﺏ ﺷﺪﻩ ‎...‎
ﻭ ﭼﻬﺮﻩ ﺍﻡ ﻧﻘﺎﺏ ﺳﻨﮕﻰ ﺟﻮﺍﻧﻴﺴﺖ ﻭﺍﻣﺎﻧﺪﻩ ﺩﺭ ﻣﻦ ﺧﻔﻪ ﻭ ﺧﺎﻣﻮﺵ ‎....‎
ﻣﻦ ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻋﺸﻖ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻣﻰ ﺁﻳﻢ
ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻧﮕﺎﻩ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ‎...‎
ﺯﻳﺒﺎﻳﻰ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ‎"...‎
" ﺷﻌﺮ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻭ " ﻛﻼﻡ " ﻣﻤﻨﻮﻉ ..

ﻣﻦ ﺍﺯ ﺟﻨﺲ ﻫﻴﭻ ﻛﺲ ﻧﻴﺴﺘﻢ ‎.....‎
ﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﺗﺼﻮﻳﺮ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺳﺮﺯﻣﻴﻦ ﺧﺎﻛﺴﺘﺮﻯ ،،،به
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺳﻨﺠﺎﻕ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻡ ‎
تشکر کنندگان: aram_hpanahi ، alirezanz ، milade ، mehre cyrus ، Malmal60 ، msr839 ، dv2017 ، jalayevatan
وقتى دوستان برنده سالهاى قبل ميان تو تاپيك و لطف ميكنند با دوستان همفكرى و كمك ميكنند ياد سال بالايي هاى دوران مدرسه و دانشگاه مي افتم كه ميومدن و تو درسا يا انتخاب واحدا كمك ميكردن بدون هيچ چشم داشتى ... دمتون گرم .. ما هم قول ميديم برنده شديم راه شما رو ادامه بديم
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند

(2016-04-29 ساعت 00:48)someonelikeyou نوشته:  میدونید چرا از مهاجرسرا هیچکی قبول نمیشه؟
همه یا میخان برن سیاتل یا نیویورک یا ال اِی یا دی سی یا دالاس یا وگاس و ...
توی این همه سال دیدید کسی بگه من میخام برم ایالت کنتاکی؟
خب عزیز من گل من مطمئن باشید آمریکا مهاجر سرا رو زیر نظر داره
اون آفیسر کی سی سی پیش خودش میگه اینا همه میخام بیان بهترین جاها زندگی کنن اونوقت من تو کنتاکی اسیر شدم

تا در توبه بازه بیاید توبه کنید فقط کنتاکی اونم نه مرکز ایالتش که نمیدونم کجاس اون روستا های عقب موندش که همه سیاه پوستن و کارگرمزرعه پنبه
من که میرم کنتاکی

الان که بهتر فکر کردم متوجه شدم که هدف من تو زندگی داشتن یه مزرعه ذرت تو دهاتای کنتاکیه .ذرتم نشد پنبه خیلی خوبه
ﻣﻴﮕﻮﻳﻨﺪ ﭼﻪ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻯ ‎...‎
ﻏﺎﻓﻞ ﺍﺯ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﻣﻦ ﺧﻮﺏ ﻧﻤﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ ‎...‎
ﻣﻦ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ
ﻟﺒﺨﻨﺪﻡ "ﺗﻠﺨﻰ ﻋﺼﻴﺎﻥ ﻓﺮﻭﺧﻮﺭﺩﻩ ﻯ ﻧﻮﺟﻮﺍﻧﻰ ﺳﺮﻛﻮﺏ ﺷﺪﻩ ‎...‎
ﻭ ﭼﻬﺮﻩ ﺍﻡ ﻧﻘﺎﺏ ﺳﻨﮕﻰ ﺟﻮﺍﻧﻴﺴﺖ ﻭﺍﻣﺎﻧﺪﻩ ﺩﺭ ﻣﻦ ﺧﻔﻪ ﻭ ﺧﺎﻣﻮﺵ ‎....‎
ﻣﻦ ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻋﺸﻖ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻣﻰ ﺁﻳﻢ
ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻧﮕﺎﻩ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ‎...‎
ﺯﻳﺒﺎﻳﻰ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ‎"...‎
" ﺷﻌﺮ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻭ " ﻛﻼﻡ " ﻣﻤﻨﻮﻉ ..

ﻣﻦ ﺍﺯ ﺟﻨﺲ ﻫﻴﭻ ﻛﺲ ﻧﻴﺴﺘﻢ ‎.....‎
ﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﺗﺼﻮﻳﺮ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺳﺮﺯﻣﻴﻦ ﺧﺎﻛﺴﺘﺮﻯ ،،،به
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺳﻨﺠﺎﻕ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻡ ‎
اقای amino عزیز من هم از شیرازم .
پستها هم اینقدر زیاده حال لایک کردن ندارم
تشکر کنندگان: aram_hpanahi ، نسل سوخته ، alirezanz ، mehre cyrus ، msr839
حالا امسال هرکی برنده میشه میاد میگه من همون ساعت اول چک کردم دیدم برنده شدم و ما که چهار روز بعد چک کردیم هزبین نات میشیم
به نظر من بیاید تقسیم بشیم چند نفر همون لحظه چند نفر روز بعد همینجورررررتا یه هفته چک کنیم بالاخره یکیمون برنده میشه
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه 
(2016-04-29 ساعت 01:24)someonelikeyou نوشته:  حالا امسال هرکی برنده میشه میاد میگه من همون ساعت اول چک کردم دیدم برنده شدم و ما که چهار روز بعد چک کردیم هزبین نات میشیم
به نظر من بیاید تقسیم بشیم چند نفر همون لحظه چند نفر روز بعد همینجورررررتا یه هفته چک کنیم بالاخره یکیمون برنده میشه

احسنت .....اقا امثال باید کلک مرغابی بزنیم .
اقا ی لیست درست کردیم ۵ تا ۵ تا از روز اول نتایج شروع کنن به چک کردن تا ۲۰ روز ببینیم کسی از داخلش در میاد Big Grin
تشکر کنندگان: نسل سوخته ، alirezanz ، mehre cyrus ، Malmal60 ، msr839 ، asrainman ، dv2017 ، jalayevatan
اقا من فانتزی تاکسی دربستی خط ملیبو به بورلی هیلز رو با اجازتون تغییر میدم !
بهتره همون امریکا هم شغل الانم یعنی خبرنگاری رو ادامه بدم ... باور کنید با پدر سوخته بازی هایی که تو فوتبال ایران یاد گرفتم میتونم عرض 5 سال یه نود را بندازم کل مملکتشون رو به چالش بکشم !!!
مثلا بگم باشگاهای ما چرا بجای بومی سازی و زیرساخت ها میرن فلان قدر میدن بازیکنای پابه سن گذاشته اروپایی رو میخرن ؟! ... بعد اونام میگن ما خیلی وقته زیرساخت هامون رو ساختیم و یه دور دیگه هم بازسازیشون کردیم Big Grin الان به تجربه اینا نیاز داریم ! .... بعد منم عادل فردوسی پور وار بگم ، اقای جکسون پور اجازه دارم که قانع نشم ؟!
امروز واقعا چیزایی دیدم که شاخ رو روی سرم حس کردم که داره درمیاد !...
امریکا بیا که ایده های نوین دارم برات برار جان ! Big Grin ^_^
ادم هیچی نداشته باشه ؛ ولی فقط مرد باشه !
(2016-04-29 ساعت 01:28)redbull نوشته:  
(2016-04-29 ساعت 01:24)someonelikeyou نوشته:  حالا امسال هرکی برنده میشه میاد میگه من همون ساعت اول چک کردم دیدم برنده شدم و ما که چهار روز بعد چک کردیم هزبین نات میشیم

احسنت .....اقا امثال باید کلک مرغابی بزنیم .
اقا ی لیست درست کردیم ۵ تا ۵ تا از روز اول نتایج شروع کنن به چک کردن تا ۲۰ روز ببینیم کسی از داخلش در میاد Big Grin

اتفاقاً برنامه هم همينه ... من چند شب پيش آيديشم ساختم كه تو آوريل باشه زمان وارد شدن به مهاجرسرا نه مى .. خلاصه توصيه ميكنم شما هم اينكارو بكنيد Smile تريپ كلك مرغابيه امسال
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند

تشکر کنندگان: alirezanz ، aram_hpanahi ، mehre cyrus ، msr839
(2016-04-28 ساعت 10:45)elahe mousavi نوشته:  
(2016-04-28 ساعت 00:51)ebrahim1e نوشته:  سلام به همه دوستای منتظر
امیدوارم همه منتظرها امسال قبول بشوند
ما جامونده ها هم دوباره قبول بشیم
ببخشید مشخص شد که چرا کلیر نشدین!!!!!

سلام
به دلیل زمان کمی که داشتم (56 روز) برای کلیر شدن و سربازی س پ ا ه
موفق باشید
کيس نامبر:2015AS7327 ♥
تعداد افراد: دو نفر ♥
کنسولگری: ایروان ♥
ارسال فرم : 30 می ♥
کارنت: 11 جون ♥
تاریخ مصاحبه : 5 آگوست ♥
آپدیت ها:18,13,12,10,5 آگوست، 1 اکتبر و تبدیل APبه REFUSED ♥
کلیر: متاسفانه نشدم
سفر به آمریکا: فعلا ویزا ندارم شاید یک وقت دیگه
تشکر کنندگان: alirezanz ، tenardie2bai ، msr839 ، copol ، dv2017 ، amin_j ، jalayevatan
هر  وقت دلم به زندگی تو این مملکت خوش میشه میگم چرا میخوای بری یو اس ای( البته بعد از چندین سال قبول نشدن) ؟    همون لحظه انگار کائنات تصمیم میگره بهم ثابت کنه که سخت در اشتباهم و همچین بلای سر ادم در میاره که حاضری بگی...
روزهای خوب هم میاد ، فقط دادیم چین بسازه ارزون دربیاد

DV 2010‎ ‎- ‎DV ‎2011 - DV 2012 -DV 2013 - DV 2014 - DV 2015 -‎
DV‎ ‎2016
-    DV 2017‎
‎DV ‎2018

تشکر کنندگان: alirezanz ، redbull ، aram_hpanahi ، mehre cyrus ، LORDAmiroo ، msr839 ، arminqt ، amirmc ، @t@r ، dv2017 ، amin_j ، jalayevatan
(2016-04-29 ساعت 00:35)نسل سوخته نوشته:  
(2016-04-29 ساعت 00:16)milade نوشته:  
(2016-04-28 ساعت 23:58)نسل سوخته نوشته:  بچه ها من تصمیمم رو گرفتم .یکروز بعد از اعلام نتایج  سایت وچک میکنم وبرایه این کار هم دلیل دارم .شما یک لیوان آب دستتونه وقصد خوردن دارید یهو یه دیوانه که ظاهری ژولیده داره از کنار شما رد میشه وبه شما اشاره میکنه توی لیوانتون سم ریختن .شما هرچقدر هم که مطمئن باشید که اوکاملا دیوانه است بازم یک درصد شک میکنید که نکند درست بگوید در نتیجه آب را نمیخورید .در مورد این موضوع هم حتی اگر یک درصد احتمال داشته باشه که کسایی که ساعات اول چک میکنن برنده نشن من دلم نمیخواد که جزو اونا باشم.پیشنهاد میکنم شما هم توساعات اولیه چک نکنید وکمی صبور باشید

(2016-04-29 ساعت 00:05)amirmc نوشته:  نمی دونم چرا با نظرتون موافقم.

(2016-04-29 ساعت 00:05)DV 17 نوشته:  من هم همین تصمیم رو دارم که دیدن نتایج رو روز بعدش انجام بدم اما نه به این خاطر، به دلیل وضعیت اینترنت که می خواد اعصاب خورد کن باشه ارور بده و الکی باید استرس بیشتر تحمل کنیم!
در مورد اون مسئله هم خاطرات یکی دوتا از برندگان رو میخوندم گفته بودن همون ساعات اولیه چک کرده اند

نمیدونم چرا اما من اصلاً از این بحث های خاله زنکی صد من یه غاز خوشم نمیاد!
جسارت نشه اما من بحث عصر اون دوستمون رو خوندم و پاسخی هم بهش ندادم ... چون به نظرم خیلی سطح پایین میاومد.

سیستم های کامپیوتری و یا برنامه نویسی اینطوری نیست که مغازه دار باشه و از ریخت شما خوش نیاد.
من یه برنامه نویس ام و میدونم بانک های اطلاعاتی بر مبنای دستورات کار میکنند نه حس و حال!
شما در ساعت اولیه اگر خیلی زود به صفحه نات سلکتد ارجاع داده میشوید به خاطر این هست که در اون دیتابیس که ایندکس گذاری شده و بر اساس فول تکست سرچ عمل میکنند، در میلیاردم ثانیه وقتی کد شما جزء اون 100 هزار نفر نباشه شما رو به صفحه مورد نظر ارجاع میده. اون صفحه هم که بخشی استاتیک هست در کش سرور هست و به سرعت رندر میشه.
پس دلیلی نداره که اره چون زود اومد دیتابیس چیزش نشده بره دنبال دیتا بگرده و گفته حاجی قبول نیستی برو سال بعد بیا! مگه خونه خالست؟
اونهایی هم که پارسال تایم اوت میگرفتند احتمال من این هست که یک مشکل در قسمت صفحه برندگان بوده که سرور به دلیل اینکه مجبوره به ریکوست پاسخ بده و اون صفحه به هر دلیلی امکان پاسخ دهی نداشته، بعد از زمانی منطقی برنده رو به تایم اوت میفرستاده!

همین!
حالا شما مایلید چک هم نکنید، نکنید، اما جو ایجاد نکنید که مثل پارسال طرف زنگ بزنه کی سی سی حرف زشت بده :|

ملت ایران رو، مفتی هم که بهش میدن انگ توش در میاره.
ما خوبیم!

دوست عزیز شما اصلا اعصاب نداریا Wink

نه؟ البته این کار در شان بنده نیست! من 10 تا ککتل مونوکوف آماده کرده بودم دست جمعی بریم جلو سفارت گرم شیم Cool

دوست عزیز شما خودتو اذیت نکن ی عده کلا خوششون میاد بیان به آشوب بکشن، مخالفت کنن الکی هرچیزیو گنده کنن، منو سامی تجربه ایشونو داریم..
Its not who I am underneath, but what I do that defines me  
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня

تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: نسل سوخته ، aram_hpanahi ، mehre cyrus ، Malmal60 ، msr839 ، amirmc ، dv2017 ، jalayevatan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان