موضوعها: 0
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-28 ساعت 18:49)lord_alone_dark نوشته: (2016-04-28 ساعت 18:38)m_ganj نوشته: اگر كسي ديپلمش را گم كرده باشه و ديپلم براي سال ٦٤-٦٥ باشه و قبول بشه با نداشتن مدرك تحصيلي چكار بايد بكنه؟ راه حلي هست كه ردش نكنن؟
کسی که دیپلم نداره قبول نمیکنن .الکی شانس بقیه رو هم کم میکنید.اینقدر دیدم که دیپلم نداشتن شرلیط مالی نداشتن قبول شدن نتونستن بگیرن ویزا یا رفتن برگشتن موقعیت ادمهای دیگه رو خراب میکنن
سلام
من فقط ارشد رو ارائه دادم و قبول كردند. نگران نباشيد. فوقش نقص پرونده ميزنن و ميگم بيارين. خيالتون راحت. و شما هم تا موقع مصاحبه ميتونين انشالله از اموزش و پرورش بگيرين حتي
كيس نامبر:29xx-رويت قبولي:نيمه مي-نامه دوم: نيمه اكتبر-مصاحبه:نيمه نوامبر-تعداد افراد:٣نفر-وضعيت كليرنس:همسر فرد قبول با شغل دولتي و معافيت خاص سربازي- اپديت :حدودا ٦بار، دقيقشو يادم نيس دو تاي اخر ٢٣اوريل شب و ٢٧اوريل روز. ايميل كلير شدن همسر:٢٩اوريل
"من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک / چرخ بر هم زنم ار غير مرادم گردد"
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
سلام . اقا این ۴ روز آخر به خوشی بگذرونیم کدورتی هم بین هیچکه نباشه....ظرفیتها هم همه بالا باشه....!
همتون هم نتایج روز اول چک نکنید.این همه سال نتایج روز اول چک کردیم هزنات شد .من که میزارم ۴ روز بعد چک میکنم شما هم این کار بکنید.از مدیر سایت خواهش دارم تا ۴ روز بعد این تاپیک باز نگه داره.یا علی
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
وقتى دوستان برنده سالهاى قبل ميان تو تاپيك و لطف ميكنند با دوستان همفكرى و كمك ميكنند ياد سال بالايي هاى دوران مدرسه و دانشگاه مي افتم كه ميومدن و تو درسا يا انتخاب واحدا كمك ميكردن بدون هيچ چشم داشتى ... دمتون گرم .. ما هم قول ميديم برنده شديم راه شما رو ادامه بديم
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-29 ساعت 00:48)someonelikeyou نوشته: میدونید چرا از مهاجرسرا هیچکی قبول نمیشه؟
همه یا میخان برن سیاتل یا نیویورک یا ال اِی یا دی سی یا دالاس یا وگاس و ...
توی این همه سال دیدید کسی بگه من میخام برم ایالت کنتاکی؟
خب عزیز من گل من مطمئن باشید آمریکا مهاجر سرا رو زیر نظر داره
اون آفیسر کی سی سی پیش خودش میگه اینا همه میخام بیان بهترین جاها زندگی کنن اونوقت من تو کنتاکی اسیر شدم
تا در توبه بازه بیاید توبه کنید فقط کنتاکی اونم نه مرکز ایالتش که نمیدونم کجاس اون روستا های عقب موندش که همه سیاه پوستن و کارگرمزرعه پنبه
من که میرم کنتاکی
الان که بهتر فکر کردم متوجه شدم که هدف من تو زندگی داشتن یه مزرعه ذرت تو دهاتای کنتاکیه .ذرتم نشد پنبه خیلی خوبه
ﻣﻴﮕﻮﻳﻨﺪ ﭼﻪ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻯ ...
ﻏﺎﻓﻞ ﺍﺯ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﻣﻦ ﺧﻮﺏ ﻧﻤﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ ...
ﻣﻦ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ
ﻟﺒﺨﻨﺪﻡ "ﺗﻠﺨﻰ ﻋﺼﻴﺎﻥ ﻓﺮﻭﺧﻮﺭﺩﻩ ﻯ ﻧﻮﺟﻮﺍﻧﻰ ﺳﺮﻛﻮﺏ ﺷﺪﻩ ...
ﻭ ﭼﻬﺮﻩ ﺍﻡ ﻧﻘﺎﺏ ﺳﻨﮕﻰ ﺟﻮﺍﻧﻴﺴﺖ ﻭﺍﻣﺎﻧﺪﻩ ﺩﺭ ﻣﻦ ﺧﻔﻪ ﻭ ﺧﺎﻣﻮﺵ ....
ﻣﻦ ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻋﺸﻖ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻣﻰ ﺁﻳﻢ
ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻧﮕﺎﻩ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ...
ﺯﻳﺒﺎﻳﻰ" ﻣﻤﻨﻮﻉ "...
" ﺷﻌﺮ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻭ " ﻛﻼﻡ " ﻣﻤﻨﻮﻉ ..
ﻣﻦ ﺍﺯ ﺟﻨﺲ ﻫﻴﭻ ﻛﺲ ﻧﻴﺴﺘﻢ .....
ﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﺗﺼﻮﻳﺮ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺳﺮﺯﻣﻴﻦ ﺧﺎﻛﺴﺘﺮﻯ ،،،به
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺳﻨﺠﺎﻕ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻡ
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
اقای amino عزیز من هم از شیرازم .
پستها هم اینقدر زیاده حال لایک کردن ندارم
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
حالا امسال هرکی برنده میشه میاد میگه من همون ساعت اول چک کردم دیدم برنده شدم و ما که چهار روز بعد چک کردیم هزبین نات میشیم
به نظر من بیاید تقسیم بشیم چند نفر همون لحظه چند نفر روز بعد همینجورررررتا یه هفته چک کنیم بالاخره یکیمون برنده میشه
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
2016-04-29 ساعت 01:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-04-29 ساعت 01:35 توسط meraj-fallahi.)
اقا من فانتزی تاکسی دربستی خط ملیبو به بورلی هیلز رو با اجازتون تغییر میدم !
بهتره همون امریکا هم شغل الانم یعنی خبرنگاری رو ادامه بدم ... باور کنید با پدر سوخته بازی هایی که تو فوتبال ایران یاد گرفتم میتونم عرض 5 سال یه نود را بندازم کل مملکتشون رو به چالش بکشم !!!
مثلا بگم باشگاهای ما چرا بجای بومی سازی و زیرساخت ها میرن فلان قدر میدن بازیکنای پابه سن گذاشته اروپایی رو میخرن ؟! ... بعد اونام میگن ما خیلی وقته زیرساخت هامون رو ساختیم و یه دور دیگه هم بازسازیشون کردیم الان به تجربه اینا نیاز داریم ! .... بعد منم عادل فردوسی پور وار بگم ، اقای جکسون پور اجازه دارم که قانع نشم ؟!
امروز واقعا چیزایی دیدم که شاخ رو روی سرم حس کردم که داره درمیاد !...
امریکا بیا که ایده های نوین دارم برات برار جان ! ^_^
ادم هیچی نداشته باشه ؛ ولی فقط مرد باشه !
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-29 ساعت 01:28)redbull نوشته: (2016-04-29 ساعت 01:24)someonelikeyou نوشته: حالا امسال هرکی برنده میشه میاد میگه من همون ساعت اول چک کردم دیدم برنده شدم و ما که چهار روز بعد چک کردیم هزبین نات میشیم
به نظر من بیاید تقسیم بشیم چند نفر همون لحظه چند نفر روز بعد همینجورررررتا یه هفته چک کنیم بالاخره یکیمون برنده میشه
احسنت .....اقا امثال باید کلک مرغابی بزنیم .
اقا ی لیست درست کردیم ۵ تا ۵ تا از روز اول نتایج شروع کنن به چک کردن تا ۲۰ روز ببینیم کسی از داخلش در میاد
اتفاقاً برنامه هم همينه ... من چند شب پيش آيديشم ساختم كه تو آوريل باشه زمان وارد شدن به مهاجرسرا نه مى .. خلاصه توصيه ميكنم شما هم اينكارو بكنيد تريپ كلك مرغابيه امسال
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-28 ساعت 10:45)elahe mousavi نوشته: (2016-04-28 ساعت 00:51)ebrahim1e نوشته: سلام به همه دوستای منتظر
امیدوارم همه منتظرها امسال قبول بشوند
ما جامونده ها هم دوباره قبول بشیم
ببخشید مشخص شد که چرا کلیر نشدین!!!!!
سلام
به دلیل زمان کمی که داشتم (56 روز) برای کلیر شدن و سربازی س پ ا ه
موفق باشید
❶ کيس نامبر:2015AS7327 ♥
❷ تعداد افراد: دو نفر ♥
❸ کنسولگری: ایروان ♥
❹ ارسال فرم : 30 می ♥
❺ کارنت: 11 جون ♥
❻ تاریخ مصاحبه : 5 آگوست ♥
❼ آپدیت ها:18,13,12,10,5 آگوست، 1 اکتبر و تبدیل APبه REFUSED ♥
❽ کلیر: متاسفانه نشدم
❾ سفر به آمریکا: فعلا ویزا ندارم شاید یک وقت دیگه
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
هر وقت دلم به زندگی تو این مملکت خوش میشه میگم چرا میخوای بری یو اس ای( البته بعد از چندین سال قبول نشدن) ؟ همون لحظه انگار کائنات تصمیم میگره بهم ثابت کنه که سخت در اشتباهم و همچین بلای سر ادم در میاره که حاضری بگی...
روزهای خوب هم میاد ، فقط دادیم چین بسازه ارزون دربیاد
DV 2010 - DV 2011 - DV 2012 -DV 2013 - DV 2014 - DV 2015 -
DV 2016- DV 2017
DV 2018
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال