موضوعها: 0
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من تصمیمم رو گرفتم .یکروز بعد از اعلام نتایج سایت وچک میکنم وبرایه این کار هم دلیل دارم .شما یک لیوان آب دستتونه وقصد خوردن دارید یهو یه دیوانه که ظاهری ژولیده داره از کنار شما رد میشه وبه شما اشاره میکنه توی لیوانتون سم ریختن .شما هرچقدر هم که مطمئن باشید که اوکاملا دیوانه است بازم یک درصد شک میکنید که نکند درست بگوید در نتیجه آب را نمیخورید .در مورد این موضوع هم حتی اگر یک درصد احتمال داشته باشه که کسایی که ساعات اول چک میکنن برنده نشن من دلم نمیخواد که جزو اونا باشم.پیشنهاد میکنم شما هم توساعات اولیه چک نکنید وکمی صبور باشید
ﻣﻴﮕﻮﻳﻨﺪ ﭼﻪ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻯ ...
ﻏﺎﻓﻞ ﺍﺯ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﻣﻦ ﺧﻮﺏ ﻧﻤﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ ...
ﻣﻦ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ
ﻟﺒﺨﻨﺪﻡ "ﺗﻠﺨﻰ ﻋﺼﻴﺎﻥ ﻓﺮﻭﺧﻮﺭﺩﻩ ﻯ ﻧﻮﺟﻮﺍﻧﻰ ﺳﺮﻛﻮﺏ ﺷﺪﻩ ...
ﻭ ﭼﻬﺮﻩ ﺍﻡ ﻧﻘﺎﺏ ﺳﻨﮕﻰ ﺟﻮﺍﻧﻴﺴﺖ ﻭﺍﻣﺎﻧﺪﻩ ﺩﺭ ﻣﻦ ﺧﻔﻪ ﻭ ﺧﺎﻣﻮﺵ ....
ﻣﻦ ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻋﺸﻖ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻣﻰ ﺁﻳﻢ
ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻧﮕﺎﻩ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ...
ﺯﻳﺒﺎﻳﻰ" ﻣﻤﻨﻮﻉ "...
" ﺷﻌﺮ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻭ " ﻛﻼﻡ " ﻣﻤﻨﻮﻉ ..
ﻣﻦ ﺍﺯ ﺟﻨﺲ ﻫﻴﭻ ﻛﺲ ﻧﻴﺴﺘﻢ .....
ﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﺗﺼﻮﻳﺮ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺳﺮﺯﻣﻴﻦ ﺧﺎﻛﺴﺘﺮﻯ ،،،به
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺳﻨﺠﺎﻕ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻡ
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-28 ساعت 23:58)نسل سوخته نوشته: بچه ها من تصمیمم رو گرفتم .یکروز بعد از اعلام نتایج سایت وچک میکنم وبرایه این کار هم دلیل دارم .شما یک لیوان آب دستتونه وقصد خوردن دارید یهو یه دیوانه که ظاهری ژولیده داره از کنار شما رد میشه وبه شما اشاره میکنه توی لیوانتون سم ریختن .شما هرچقدر هم که مطمئن باشید که اوکاملا دیوانه است بازم یک درصد شک میکنید که نکند درست بگوید در نتیجه آب را نمیخورید .در مورد این موضوع هم حتی اگر یک درصد احتمال داشته باشه که کسایی که ساعات اول چک میکنن برنده نشن من دلم نمیخواد که جزو اونا باشم.پیشنهاد میکنم شما هم توساعات اولیه چک نکنید وکمی صبور باشید
نمی دونم چرا با نظرتون موافقم.
به قول یکی از دوستان، انسان با HOPE زندس
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
(2016-04-28 ساعت 22:20)someonelikeyou نوشته: آقا ازونجا که تپلا مهربونن و کمتر خلاف میکنن ایشالا یه ضرب ویزا میگیریم و لاغرایی مث علیرضاناز اف بی آی چک میخورن
آقایون بالای ۹۵ خانوما بالای ۷۰ تشکر کنن زیر همین پست همدیگرو پیدا کنیم
مو که نیویورکم دیگه کاروم از این حرفا گذشته.. تازه با سرمایه گذاری هم اومدم چن سال پیش..
Its not who I am underneath, but what I do that defines me
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня
تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!
2015 = GOD DAMN IT
2016 = GOD DAMN IT
2017 = GOD DAMN IT
2018 = GOD DAMN IT
2019 = ?GOD ?What
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
(2016-04-28 ساعت 22:31)jalayevatan نوشته: (2016-04-28 ساعت 13:19)alirezanz نوشته: (2016-04-28 ساعت 13:18)amino نوشته: فالوده نه
پالوده
یعنی اونم از اول پ بود؟؟
(2016-04-28 ساعت 22:25)someonelikeyou نوشته: (2016-04-27 ساعت 03:56)alirezanz نوشته: همونجا واستا! تکون نخور، واستا آداپتورو بردارم، خوب؟ چی میگفتین؟ ادامه بدین..
آقا این شوخیه بین من و علیرضاس ، چون میدونم ناراحت نمیشه از من بش میگم شما همون علیرضا بگید
باباجان آخر اسم علیرضا NZ ، مثل مخفف نیویورک زاده
NZ مخففه فامیلیمه ولی چون شبیه NY میشه باش حال میکنم
2015 = GOD DAMN IT
2016 = GOD DAMN IT
2017 = GOD DAMN IT
2018 = GOD DAMN IT
2019 = ?GOD ?What
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
(2016-04-28 ساعت 23:27)victor2016 نوشته: سمفونی نینوای حسین علیزاده رو هم مد نظر داشته باشید.
دیگه اون نیاز به پلن B هم نداره وسطش ییهو سقط میشه آدم :/
2015 = GOD DAMN IT
2016 = GOD DAMN IT
2017 = GOD DAMN IT
2018 = GOD DAMN IT
2019 = ?GOD ?What
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-29 ساعت 00:16)milade نوشته: (2016-04-28 ساعت 23:58)نسل سوخته نوشته: بچه ها من تصمیمم رو گرفتم .یکروز بعد از اعلام نتایج سایت وچک میکنم وبرایه این کار هم دلیل دارم .شما یک لیوان آب دستتونه وقصد خوردن دارید یهو یه دیوانه که ظاهری ژولیده داره از کنار شما رد میشه وبه شما اشاره میکنه توی لیوانتون سم ریختن .شما هرچقدر هم که مطمئن باشید که اوکاملا دیوانه است بازم یک درصد شک میکنید که نکند درست بگوید در نتیجه آب را نمیخورید .در مورد این موضوع هم حتی اگر یک درصد احتمال داشته باشه که کسایی که ساعات اول چک میکنن برنده نشن من دلم نمیخواد که جزو اونا باشم.پیشنهاد میکنم شما هم توساعات اولیه چک نکنید وکمی صبور باشید
(2016-04-29 ساعت 00:05)amirmc نوشته: (2016-04-28 ساعت 23:58)نسل سوخته نوشته: بچه ها من تصمیمم رو گرفتم .یکروز بعد از اعلام نتایج سایت وچک میکنم وبرایه این کار هم دلیل دارم .شما یک لیوان آب دستتونه وقصد خوردن دارید یهو یه دیوانه که ظاهری ژولیده داره از کنار شما رد میشه وبه شما اشاره میکنه توی لیوانتون سم ریختن .شما هرچقدر هم که مطمئن باشید که اوکاملا دیوانه است بازم یک درصد شک میکنید که نکند درست بگوید در نتیجه آب را نمیخورید .در مورد این موضوع هم حتی اگر یک درصد احتمال داشته باشه که کسایی که ساعات اول چک میکنن برنده نشن من دلم نمیخواد که جزو اونا باشم.پیشنهاد میکنم شما هم توساعات اولیه چک نکنید وکمی صبور باشید
نمی دونم چرا با نظرتون موافقم.
(2016-04-29 ساعت 00:05)DV 17 نوشته: (2016-04-28 ساعت 23:58)نسل سوخته نوشته: بچه ها من تصمیمم رو گرفتم .یکروز بعد از اعلام نتایج سایت وچک میکنم وبرایه این کار هم دلیل دارم .شما یک لیوان آب دستتونه وقصد خوردن دارید یهو یه دیوانه که ظاهری ژولیده داره از کنار شما رد میشه وبه شما اشاره میکنه توی لیوانتون سم ریختن .شما هرچقدر هم که مطمئن باشید که اوکاملا دیوانه است بازم یک درصد شک میکنید که نکند درست بگوید در نتیجه آب را نمیخورید .در مورد این موضوع هم حتی اگر یک درصد احتمال داشته باشه که کسایی که ساعات اول چک میکنن برنده نشن من دلم نمیخواد که جزو اونا باشم.پیشنهاد میکنم شما هم توساعات اولیه چک نکنید وکمی صبور باشید
من هم همین تصمیم رو دارم که دیدن نتایج رو روز بعدش انجام بدم اما نه به این خاطر، به دلیل وضعیت اینترنت که می خواد اعصاب خورد کن باشه ارور بده و الکی باید استرس بیشتر تحمل کنیم!
در مورد اون مسئله هم خاطرات یکی دوتا از برندگان رو میخوندم گفته بودن همون ساعات اولیه چک کرده اند
نمیدونم چرا اما من اصلاً از این بحث های خاله زنکی صد من یه غاز خوشم نمیاد!
جسارت نشه اما من بحث عصر اون دوستمون رو خوندم و پاسخی هم بهش ندادم ... چون به نظرم خیلی سطح پایین میاومد.
سیستم های کامپیوتری و یا برنامه نویسی اینطوری نیست که مغازه دار باشه و از ریخت شما خوش نیاد.
من یه برنامه نویس ام و میدونم بانک های اطلاعاتی بر مبنای دستورات کار میکنند نه حس و حال!
شما در ساعت اولیه اگر خیلی زود به صفحه نات سلکتد ارجاع داده میشوید به خاطر این هست که در اون دیتابیس که ایندکس گذاری شده و بر اساس فول تکست سرچ عمل میکنند، در میلیاردم ثانیه وقتی کد شما جزء اون 100 هزار نفر نباشه شما رو به صفحه مورد نظر ارجاع میده. اون صفحه هم که بخشی استاتیک هست در کش سرور هست و به سرعت رندر میشه.
پس دلیلی نداره که اره چون زود اومد دیتابیس چیزش نشده بره دنبال دیتا بگرده و گفته حاجی قبول نیستی برو سال بعد بیا! مگه خونه خالست؟
اونهایی هم که پارسال تایم اوت میگرفتند احتمال من این هست که یک مشکل در قسمت صفحه برندگان بوده که سرور به دلیل اینکه مجبوره به ریکوست پاسخ بده و اون صفحه به هر دلیلی امکان پاسخ دهی نداشته، بعد از زمانی منطقی برنده رو به تایم اوت میفرستاده!
همین!
حالا شما مایلید چک هم نکنید، نکنید، اما جو ایجاد نکنید که مثل پارسال طرف زنگ بزنه کی سی سی حرف زشت بده :|
ملت ایران رو، مفتی هم که بهش میدن انگ توش در میاره.
ما خوبیم!
دوست عزیز شما اصلا اعصاب نداریا
ما اینجا جمع شدیم از هر دری حرفی میزنیم که استرس این چند روز کم بشه اینجا پر از ادمهایی با تحصیلات ومنطق و طرزفکر و سن سال مختلف وهر کسی نظر خودشو میده حالا یکی جو گیره زنگ زده فحش داده که تقصیر ما نیست . منم گفتم حتی اگه یک درصد درست باشه نگفتم که درسته .چون من به یک درصد هم اهمیت میدم اگر نمیدادم تو لاتاری شرکت نمیکردم
دوستان لطفا بعد از خوندن پست هایه من از دیوار س ف ا ر ت بالا نرید که مشکلی پیش نیاد
ﻣﻴﮕﻮﻳﻨﺪ ﭼﻪ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻯ ...
ﻏﺎﻓﻞ ﺍﺯ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﻣﻦ ﺧﻮﺏ ﻧﻤﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ ...
ﻣﻦ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ
ﻟﺒﺨﻨﺪﻡ "ﺗﻠﺨﻰ ﻋﺼﻴﺎﻥ ﻓﺮﻭﺧﻮﺭﺩﻩ ﻯ ﻧﻮﺟﻮﺍﻧﻰ ﺳﺮﻛﻮﺏ ﺷﺪﻩ ...
ﻭ ﭼﻬﺮﻩ ﺍﻡ ﻧﻘﺎﺏ ﺳﻨﮕﻰ ﺟﻮﺍﻧﻴﺴﺖ ﻭﺍﻣﺎﻧﺪﻩ ﺩﺭ ﻣﻦ ﺧﻔﻪ ﻭ ﺧﺎﻣﻮﺵ ....
ﻣﻦ ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻋﺸﻖ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻣﻰ ﺁﻳﻢ
ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻧﮕﺎﻩ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ...
ﺯﻳﺒﺎﻳﻰ" ﻣﻤﻨﻮﻉ "...
" ﺷﻌﺮ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻭ " ﻛﻼﻡ " ﻣﻤﻨﻮﻉ ..
ﻣﻦ ﺍﺯ ﺟﻨﺲ ﻫﻴﭻ ﻛﺲ ﻧﻴﺴﺘﻢ .....
ﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﺗﺼﻮﻳﺮ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺳﺮﺯﻣﻴﻦ ﺧﺎﻛﺴﺘﺮﻯ ،،،به
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺳﻨﺠﺎﻕ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻡ
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
داشتم تو فيس بوک پيج زندگى در امريکا رو نگاه ميکردم عکسايى ک ادم هاى معمولى مثل خودمون از جايى ک هستن و زندگى ميکنن تو ايالت هاى مختلف امريکا.... واقعا زندگى ميتونه خيلى خيلى قشنگتر باشه. قراره 4 روز ديگه سرنوشت ى عده ادم ب کل عوض باشه. خداکنه ماهم جز اونا باشيم... ب اميد خدا
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
اى جانم ... برنده هاى لاتارى ٢٠١٧ چى ميگن؟ اين همه داريد حرص ميخوريد ٤ روز ديگه ، ٤ روز ديگه نه ٥-٦ روز ديگه چك ميكنى و ميبينى برنده شدى و اين روزا و اين بحث ها واسه همتون خاطره شده ... با هم دوست باشيد
مخلص همه بر و بكس قديم و جديد هم هستيم ...ايشالا كه گودلاك دوسِتان
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
میدونید چرا از مهاجرسرا هیچکی قبول نمیشه؟
همه یا میخان برن سیاتل یا نیویورک یا ال اِی یا دی سی یا دالاس یا وگاس و ...
توی این همه سال دیدید کسی بگه من میخام برم ایالت کنتاکی؟
خب عزیز من گل من مطمئن باشید امریکا مهاجر سرا رو زیر نظر داره
اون آفیسر کی سی سی پیش خودش میگه اینا همه میخام بیان بهترین جاها زندگی کنن اونوقت من تو کنتاکی اسیر شدم
تا در توبه بازه بیاید توبه کنید فقط کنتاکی اونم نه مرکز ایالتش که نمیدونم کجاس اون روستا های عقب موندش که همه سیاه پوستن و کارگرمزرعه پنبه
من که میرم کنتاکی
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه