کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری DV-2017
نتایج لاتاری DV-2017 اعلام شد.

راهنمای مشاهده نتایج لاتاری به همراه لینکها و نمونه نامه قبولی جدید، در تاپیک نتایج لاتاری DV-2017 قرار گرفت.

برندگان لاتاری لطفاً با ارسال مشخصات کیس خود در تاپیک خلاصه وضعیت کیس کاربران مهاجرسرا وضعیت خود را اعلام کنند.
بچه ها من تصمیمم رو گرفتم .یکروز بعد از اعلام نتایج سایت وچک میکنم وبرایه این کار هم دلیل دارم .شما یک لیوان آب دستتونه وقصد خوردن دارید یهو یه دیوانه که ظاهری ژولیده داره از کنار شما رد میشه وبه شما اشاره میکنه توی لیوانتون سم ریختن .شما هرچقدر هم که مطمئن باشید که اوکاملا دیوانه است بازم یک درصد شک میکنید که نکند درست بگوید در نتیجه آب را نمیخورید .در مورد این موضوع هم حتی اگر یک درصد احتمال داشته باشه که کسایی که ساعات اول چک میکنن برنده نشن من دلم نمیخواد که جزو اونا باشم.پیشنهاد میکنم شما هم توساعات اولیه چک نکنید وکمی صبور باشید
ﻣﻴﮕﻮﻳﻨﺪ ﭼﻪ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻯ ‎...‎
ﻏﺎﻓﻞ ﺍﺯ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﻣﻦ ﺧﻮﺏ ﻧﻤﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ ‎...‎
ﻣﻦ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ
ﻟﺒﺨﻨﺪﻡ "ﺗﻠﺨﻰ ﻋﺼﻴﺎﻥ ﻓﺮﻭﺧﻮﺭﺩﻩ ﻯ ﻧﻮﺟﻮﺍﻧﻰ ﺳﺮﻛﻮﺏ ﺷﺪﻩ ‎...‎
ﻭ ﭼﻬﺮﻩ ﺍﻡ ﻧﻘﺎﺏ ﺳﻨﮕﻰ ﺟﻮﺍﻧﻴﺴﺖ ﻭﺍﻣﺎﻧﺪﻩ ﺩﺭ ﻣﻦ ﺧﻔﻪ ﻭ ﺧﺎﻣﻮﺵ ‎....‎
ﻣﻦ ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻋﺸﻖ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻣﻰ ﺁﻳﻢ
ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻧﮕﺎﻩ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ‎...‎
ﺯﻳﺒﺎﻳﻰ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ‎"...‎
" ﺷﻌﺮ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻭ " ﻛﻼﻡ " ﻣﻤﻨﻮﻉ ..

ﻣﻦ ﺍﺯ ﺟﻨﺲ ﻫﻴﭻ ﻛﺲ ﻧﻴﺴﺘﻢ ‎.....‎
ﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﺗﺼﻮﻳﺮ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺳﺮﺯﻣﻴﻦ ﺧﺎﻛﺴﺘﺮﻯ ،،،به
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺳﻨﺠﺎﻕ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻡ ‎
تشکر کنندگان: delikanle ، aram_hpanahi ، amirmc ، milade ، jalayevatan ، msr839 ، LORDAmiroo ، copol ، ali etesami ، @t@r ، kouroshz0 ، hamedDV
(2016-04-28 ساعت 23:58)نسل سوخته نوشته:  بچه ها من تصمیمم رو گرفتم .یکروز بعد از اعلام نتایج سایت وچک میکنم وبرایه این کار هم دلیل دارم .شما یک لیوان آب دستتونه وقصد خوردن دارید یهو یه دیوانه که ظاهری ژولیده داره از کنار شما رد میشه وبه شما اشاره میکنه توی لیوانتون سم ریختن .شما هرچقدر هم که مطمئن باشید که اوکاملا دیوانه است بازم یک درصد شک میکنید که نکند درست بگوید در نتیجه آب را نمیخورید .در مورد این موضوع هم حتی اگر یک درصد احتمال داشته باشه که کسایی که ساعات اول چک میکنن برنده نشن من دلم نمیخواد که جزو اونا باشم.پیشنهاد میکنم شما هم توساعات اولیه چک نکنید وکمی صبور باشید
نمی دونم چرا با نظرتون موافقم.
به قول یکی از دوستان، انسان با HOPE زندس
تشکر کنندگان: milade ، نسل سوخته ، aram_hpanahi ، jalayevatan ، msr839 ، ali etesami
(2016-04-28 ساعت 23:58)نسل سوخته نوشته:  بچه ها من تصمیمم رو گرفتم .یکروز بعد از اعلام نتایج سایت وچک میکنم وبرایه این کار هم دلیل دارم .شما یک لیوان آب دستتونه وقصد خوردن دارید یهو یه دیوانه که ظاهری ژولیده داره از کنار شما رد میشه وبه شما اشاره میکنه توی لیوانتون سم ریختن .شما هرچقدر هم که مطمئن باشید که اوکاملا دیوانه است بازم یک درصد شک میکنید که نکند درست بگوید در نتیجه آب را نمیخورید .در مورد این موضوع هم حتی اگر یک درصد احتمال داشته باشه که کسایی که ساعات اول چک میکنن برنده نشن من دلم نمیخواد که جزو اونا باشم.پیشنهاد میکنم شما هم توساعات اولیه چک نکنید وکمی صبور باشید

من هم همین تصمیم رو دارم که دیدن نتایج رو روز بعدش انجام بدم اما نه به این خاطر، به دلیل وضعیت اینترنت که می خواد اعصاب خورد کن باشه ارور بده و الکی باید استرس بیشتر تحمل کنیم!
در مورد اون مسئله هم خاطرات یکی دوتا از برندگان رو میخوندم گفته بودن همون ساعات اولیه چک کرده اند

تشکر کنندگان: milade ، dv2017 ، alirezanz ، نسل سوخته ، aram_hpanahi ، msr839 ، copol ، jalayevatan
(2016-04-28 ساعت 22:25)someonelikeyou نوشته:  
(2016-04-27 ساعت 03:56)alirezanz نوشته:  
(2016-04-27 ساعت 03:43)aram_hpanahi نوشته:  آقای ناز شما اسم کوچیکت علیرضا هستش؟! Big Grin

همونجا واستا! تکون نخور، واستا آداپتورو بردارم، خوب؟ چی میگفتین؟ ادامه بدین.. Cool

آقا این شوخیه بین من و علیرضاس ، چون میدونم ناراحت نمیشه از من بش میگم شما همون علیرضا بگید

اره آقا من ناراحت نمیشم با شوخی،
شوخی؟!! مگه من با شما شوخی دارم! چنان شوخی نشونت بدم که دیگه تا عمر داری نتونی بخندی! ولم کنین ی آداپتور واست کمه @jalayevatan@ و قفله فرمونم باس باشه فانتزیمم تغییر کرد نمیخوام آفیسر سفارت باشم همون تک تیر انداز بهتره آبکشت میکنم Cool

دوستان همیشه به اعصاب خود مسلط باشین Wink الان دارم Secret Garden گوش میدم Wink

هروقت میخوام ریلکس کنم میرم روبرو سفارت ی آهنگ ملایم میزارم تو گوشم تروریستارو از پا در میارم Big Grin
Its not who I am underneath, but what I do that defines me  
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня

تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: dv2017 ، نسل سوخته ، aram_hpanahi ، jalayevatan ، msr839
(2016-04-28 ساعت 22:20)someonelikeyou نوشته:  آقا ازونجا که تپلا مهربونن و کمتر خلاف میکنن ایشالا یه ضرب ویزا میگیریم و لاغرایی مث علیرضاناز اف بی آی چک میخورن

آقایون بالای ۹۵ خانوما بالای ۷۰ تشکر کنن زیر همین پست همدیگرو پیدا کنیم

مو که نیویورکم دیگه کاروم از این حرفا گذشته.. تازه با سرمایه گذاری هم اومدم چن سال پیش.. Cool

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: aram_hpanahi ، msr839 ، arminqt
(2016-04-28 ساعت 22:30)someonelikeyou نوشته:  علیرضاناز
دیدم نسبت به تو یه آدم با قد ۱۷۵ وزن ۷۰ سفید با چونه نوک تیز
میدونم رشتی هستی ولی بدون لهجه حرف میزنی
عاشق خوابیدن تا ظهری از جنگل بیشتر از دریا خوشت میاد
ماشینت ۲۰۶ مشکی بچه گلسار

187cm  
چونه اوکی، تیز نیست Cool
رشتی بخوام حرف بزنم همه میخندن Big Grin  فک میکنن دارم ادا در میارم Big Grin (یه خاطره در وکنم : ی دوستم تو یونیورسیتی داشت از رانندگی میگفت (تهرانیه) ییهو گفت رشتیا مث بوق :/ رانندگی میکنن ی راهنما نمیزنن منم دیگه درو دیوار نگاه کردم)
اصن نمیخوابم ظهرو شب نداره Cool  پستامو نگا کنی در میابی، شبا کلا بیدارم روزا هم نمیخوابم هر وقت باتریم تموم بشه ی گوشه میفتم ی بارم تو کلاس 10 نفره جلو استاد خوابیدم دوستم هنگ کرده بود منو میزد میگفت پاشو Big Grin  کلا از خواب متنفرم Cool
ماشینم سفیده Wink  برخلاف 97 درصده رشتیا که خونشون گلساره، خونه ما سبزه میدونه Wink

یعنی تر زدی با این دیدتا Cool  البته بدم نبود نصفش درست بود Wink

خودمم نمیدونم از جنگل بیشتر خوشم میاد یا دریا :/ ولی بیشتر از نیویورک خوشم میاد Shy

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
(2016-04-28 ساعت 23:58)نسل سوخته نوشته:  بچه ها من تصمیمم رو گرفتم .یکروز بعد از اعلام نتایج  سایت وچک میکنم وبرایه این کار هم دلیل دارم .شما یک لیوان آب دستتونه وقصد خوردن دارید یهو یه دیوانه که ظاهری ژولیده داره از کنار شما رد میشه وبه شما اشاره میکنه توی لیوانتون سم ریختن .شما هرچقدر هم که مطمئن باشید که اوکاملا دیوانه است بازم یک درصد شک میکنید که نکند درست بگوید در نتیجه آب را نمیخورید .در مورد این موضوع هم حتی اگر یک درصد احتمال داشته باشه که کسایی که ساعات اول چک میکنن برنده نشن من دلم نمیخواد که جزو اونا باشم.پیشنهاد میکنم شما هم توساعات اولیه چک نکنید وکمی صبور باشید

(2016-04-29 ساعت 00:05)amirmc نوشته:  
(2016-04-28 ساعت 23:58)نسل سوخته نوشته:  بچه ها من تصمیمم رو گرفتم .یکروز بعد از اعلام نتایج  سایت وچک میکنم وبرایه این کار هم دلیل دارم .شما یک لیوان آب دستتونه وقصد خوردن دارید یهو یه دیوانه که ظاهری ژولیده داره از کنار شما رد میشه وبه شما اشاره میکنه توی لیوانتون سم ریختن .شما هرچقدر هم که مطمئن باشید که اوکاملا دیوانه است بازم یک درصد شک میکنید که نکند درست بگوید در نتیجه آب را نمیخورید .در مورد این موضوع هم حتی اگر یک درصد احتمال داشته باشه که کسایی که ساعات اول چک میکنن برنده نشن من دلم نمیخواد که جزو اونا باشم.پیشنهاد میکنم شما هم توساعات اولیه چک نکنید وکمی صبور باشید

(2016-04-29 ساعت 00:05)DV 17 نوشته:  

من هم همین تصمیم رو دارم که دیدن نتایج رو روز بعدش انجام بدم اما نه به این خاطر، به دلیل وضعیت اینترنت که می خواد اعصاب خورد کن باشه ارور بده و الکی باید استرس بیشتر تحمل کنیم!
در مورد اون مسئله هم خاطرات یکی دوتا از برندگان رو میخوندم گفته بودن همون ساعات اولیه چک کرده اند

نمیدونم چرا اما من اصلاً از این بحث های خاله زنکی صد من یه غاز خوشم نمیاد!
جسارت نشه اما من بحث عصر اون دوستمون رو خوندم و پاسخی هم بهش ندادم ... چون به نظرم خیلی سطح پایین میاومد.

سیستم های کامپیوتری و یا برنامه نویسی اینطوری نیست که مغازه دار باشه و از ریخت شما خوش نیاد.
من یه برنامه نویس ام و میدونم بانک های اطلاعاتی بر مبنای دستورات کار میکنند نه حس و حال!
شما در ساعت اولیه اگر خیلی زود به صفحه نات سلکتد ارجاع داده میشوید به خاطر این هست که در اون دیتابیس که ایندکس گذاری شده و بر اساس فول تکست سرچ عمل میکنند، در میلیاردم ثانیه وقتی کد شما جزء اون 100 هزار نفر نباشه شما رو به صفحه مورد نظر ارجاع میده. اون صفحه هم که بخشی استاتیک هست در کش سرور هست و به سرعت رندر میشه.
پس دلیلی نداره که اره چون زود اومد دیتابیس چیزش نشده بره دنبال دیتا بگرده و گفته حاجی قبول نیستی برو سال بعد بیا! مگه خونه خالست؟
اونهایی هم که پارسال تایم اوت میگرفتند احتمال من این هست که یک مشکل در قسمت صفحه برندگان بوده که سرور به دلیل اینکه مجبوره به ریکوست پاسخ بده و اون صفحه به هر دلیلی امکان پاسخ دهی نداشته، بعد از زمانی منطقی برنده رو به تایم اوت میفرستاده!

همین!
حالا شما مایلید چک هم نکنید، نکنید، اما جو ایجاد نکنید که مثل پارسال طرف زنگ بزنه کی سی سی فحش بده :|

ملت ایران رو، مفتی هم که بهش میدن انگ توش در میاره.
ما خوبیم!
تشکر کنندگان: Soheilhd ، jalayevatan ، msr839 ، copol ، abas_kashan ، kouroshz0 ، sheghi
(2016-04-28 ساعت 22:31)jalayevatan نوشته:  
(2016-04-28 ساعت 13:19)alirezanz نوشته:  
(2016-04-28 ساعت 13:18)amino نوشته:  فالوده نه
پالوده  Big Grin

یعنی اونم از اول پ بود؟؟

(2016-04-28 ساعت 22:25)someonelikeyou نوشته:  
(2016-04-27 ساعت 03:56)alirezanz نوشته:  همونجا واستا! تکون نخور، واستا آداپتورو بردارم، خوب؟ چی میگفتین؟ ادامه بدین.. Cool

آقا این شوخیه بین من و علیرضاس ، چون میدونم ناراحت نمیشه از من بش میگم شما همون علیرضا بگید

باباجان آخر اسم علیرضا NZ ، مثل مخفف نیویورک زاده

NZ مخففه فامیلیمه ولی چون شبیه NY میشه باش حال میکنم Wink

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: dv2017 ، mehre cyrus ، aram_hpanahi ، jalayevatan ، msr839
(2016-04-28 ساعت 23:27)victor2016 نوشته:  سمفونی نینوای حسین علیزاده رو هم مد نظر داشته باشید.

دیگه اون نیاز به پلن B هم نداره وسطش ییهو سقط میشه آدم :/

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: dv2017 ، aram_hpanahi ، msr839 ، victor2016 ، Malmal60
(2016-04-29 ساعت 00:16)milade نوشته:  

(2016-04-29 ساعت 00:05)amirmc نوشته:  

(2016-04-29 ساعت 00:05)DV 17 نوشته:  

نمیدونم چرا اما من اصلاً از این بحث های خاله زنکی صد من یه غاز خوشم نمیاد!
جسارت نشه اما من بحث عصر اون دوستمون رو خوندم و پاسخی هم بهش ندادم ... چون به نظرم خیلی سطح پایین میاومد.

سیستم های کامپیوتری و یا برنامه نویسی اینطوری نیست که مغازه دار باشه و از ریخت شما خوش نیاد.
من یه برنامه نویس ام و میدونم بانک های اطلاعاتی بر مبنای دستورات کار میکنند نه حس و حال!
شما در ساعت اولیه اگر خیلی زود به صفحه نات سلکتد ارجاع داده میشوید به خاطر این هست که در اون دیتابیس که ایندکس گذاری شده و بر اساس فول تکست سرچ عمل میکنند، در میلیاردم ثانیه وقتی کد شما جزء اون 100 هزار نفر نباشه شما رو به صفحه مورد نظر ارجاع میده. اون صفحه هم که بخشی استاتیک هست در کش سرور هست و به سرعت رندر میشه.
پس دلیلی نداره که اره چون زود اومد دیتابیس چیزش نشده بره دنبال دیتا بگرده و گفته حاجی قبول نیستی برو سال بعد بیا! مگه خونه خالست؟
اونهایی هم که پارسال تایم اوت میگرفتند احتمال من این هست که یک مشکل در قسمت صفحه برندگان بوده که سرور به دلیل اینکه مجبوره به ریکوست پاسخ بده و اون صفحه به هر دلیلی امکان پاسخ دهی نداشته، بعد از زمانی منطقی برنده رو به تایم اوت میفرستاده!

همین!
حالا شما مایلید چک هم نکنید، نکنید، اما جو ایجاد نکنید که مثل پارسال طرف زنگ بزنه کی سی سی حرف زشت بده :|

ملت ایران رو، مفتی هم که بهش میدن انگ توش در میاره.
ما خوبیم!

دوست عزیز شما اصلا اعصاب نداریا Wink
ما اینجا جمع شدیم از هر دری حرفی میزنیم که استرس این چند روز کم بشه اینجا پر از ادمهایی با تحصیلات ومنطق و طرزفکر و سن سال مختلف وهر کسی نظر خودشو میده حالا یکی جو گیره زنگ زده فحش داده که تقصیر ما نیست . منم گفتم حتی اگه یک درصد درست باشه نگفتم که درسته .چون من به یک درصد هم اهمیت میدم اگر نمیدادم تو لاتاری شرکت نمیکردم Big Grin
دوستان لطفا بعد از خوندن پست هایه من از دیوار س ف ا ر ت بالا نرید که مشکلی پیش نیاد Cool
ﻣﻴﮕﻮﻳﻨﺪ ﭼﻪ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻯ ‎...‎
ﻏﺎﻓﻞ ﺍﺯ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﻣﻦ ﺧﻮﺏ ﻧﻤﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ ‎...‎
ﻣﻦ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ
ﻟﺒﺨﻨﺪﻡ "ﺗﻠﺨﻰ ﻋﺼﻴﺎﻥ ﻓﺮﻭﺧﻮﺭﺩﻩ ﻯ ﻧﻮﺟﻮﺍﻧﻰ ﺳﺮﻛﻮﺏ ﺷﺪﻩ ‎...‎
ﻭ ﭼﻬﺮﻩ ﺍﻡ ﻧﻘﺎﺏ ﺳﻨﮕﻰ ﺟﻮﺍﻧﻴﺴﺖ ﻭﺍﻣﺎﻧﺪﻩ ﺩﺭ ﻣﻦ ﺧﻔﻪ ﻭ ﺧﺎﻣﻮﺵ ‎....‎
ﻣﻦ ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻋﺸﻖ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻣﻰ ﺁﻳﻢ
ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻧﮕﺎﻩ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ‎...‎
ﺯﻳﺒﺎﻳﻰ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ‎"...‎
" ﺷﻌﺮ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻭ " ﻛﻼﻡ " ﻣﻤﻨﻮﻉ ..

ﻣﻦ ﺍﺯ ﺟﻨﺲ ﻫﻴﭻ ﻛﺲ ﻧﻴﺴﺘﻢ ‎.....‎
ﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﺗﺼﻮﻳﺮ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺳﺮﺯﻣﻴﻦ ﺧﺎﻛﺴﺘﺮﻯ ،،،به
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺳﻨﺠﺎﻕ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻡ ‎
تشکر کنندگان: aram_hpanahi ، milade ، aaa1990 ، msr839 ، alirezanz ، Malmal60 ، copol ، ali etesami ، dv2017 ، jalayevatan ، kouroshz0
(2016-04-29 ساعت 00:14)alirezanz نوشته:  
(2016-04-28 ساعت 22:30)someonelikeyou نوشته:  علیرضاناز
دیدم نسبت به تو یه آدم با قد ۱۷۵ وزن ۷۰ سفید با چونه نوک تیز
میدونم رشتی هستی ولی بدون لهجه حرف میزنی
عاشق خوابیدن تا ظهری از جنگل بیشتر از دریا خوشت میاد
ماشینت ۲۰۶ مشکی بچه گلسار

187cm  
چونه اوکی، تیز نیست Cool
رشتی بخوام حرف بزنم همه میخندن Big Grin  فک میکنن دارم ادا در میارم Big Grin (یه خاطره در وکنم : ی دوستم تو یونیورسیتی داشت از رانندگی میگفت (تهرانیه) ییهو گفت رشتیا مث بوق :/ رانندگی میکنن ی راهنما نمیزنن منم دیگه درو دیوار نگاه کردم)
اصن نمیخوابم ظهرو شب نداره Cool  پستامو نگا کنی در میابی، شبا کلا بیدارم روزا هم نمیخوابم هر وقت باتریم تموم بشه ی گوشه میفتم ی بارم تو کلاس 10 نفره جلو استاد خوابیدم دوستم هنگ کرده بود منو میزد میگفت پاشو Big Grin  کلا از خواب متنفرم Cool
ماشینم سفیده Wink  برخلاف 97 درصده رشتیا که خونشون گلساره، خونه ما سبزه میدونه Wink

یعنی تر زدی با این دیدتا Cool  البته بدم نبود نصفش درست بود Wink

خودمم نمیدونم از جنگل بیشتر خوشم میاد یا دریا :/ ولی بیشتر از نیویورک خوشم میاد Shy

نوستراداموسم نمیتونست از رو پستای یه نفر تو مهاجرسرا ۵۰% درست حدس بزنه ببین دیگه سامی چه نابغه ایه
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه 
تشکر کنندگان: نسل سوخته ، Alirezawee ، msr839 ، alirezanz ، Malmal60 ، jalayevatan
(2016-04-29 ساعت 00:17)alirezanz نوشته:  
(2016-04-28 ساعت 22:31)jalayevatan نوشته:  
(2016-04-28 ساعت 13:19)alirezanz نوشته:  یعنی اونم از اول پ بود؟؟

(2016-04-28 ساعت 22:25)someonelikeyou نوشته:  آقا این شوخیه بین من و علیرضاس ، چون میدونم ناراحت نمیشه از من بش میگم شما همون علیرضا بگید

باباجان آخر اسم علیرضا NZ ، مثل مخفف نیویورک زاده

NZ مخففه فامیلیمه ولی چون شبیه NY میشه باش حال میکنم  Wink

سلام
آقا علیرضای گل ی بار فرمودید که مخفف فامیلیتونه،فکر کنم کسایی که اینجا حضور دارن همه دیدن و میدونن که مخفف فامیلیتون،نیاز نیست خودتو اذیت کنی و هی توضیح بفرمایید
بنده هم با شما شوخی کردم و فک کنم خودتون هم متوجه شوخی بنده شدید و احیانا اگر هم ناراحت شده باشید میتونستید بفرمایید
که البته با توجه به پستهایی که میگذارید و روحیه شاد و پرانرژی که از شما میبینم بعید میدونم ناراحت شده باشید.
به امید موفقیت همه دوستان عزیز
تشکر کنندگان: نسل سوخته ، msr839 ، alirezanz ، jalayevatan
داشتم تو فيس بوک پيج زندگى در امريکا رو نگاه ميکردم عکسايى ک ادم هاى معمولى مثل خودمون از جايى ک هستن و زندگى ميکنن تو ايالت هاى مختلف امريکا.... واقعا زندگى ميتونه خيلى خيلى قشنگتر باشه. قراره 4 روز ديگه سرنوشت ى عده ادم ب کل عوض باشه. خداکنه ماهم جز اونا باشيم... ب اميد خدا
تشکر کنندگان: msr839 ، نسل سوخته ، redbull ، aram_hpanahi ، alirezanz ، asrainman ، copol ، arminqt ، dv2017 ، jalayevatan ، hesam.sd
اى جانم ... برنده هاى لاتارى ٢٠١٧ چى ميگن؟ اين همه داريد حرص ميخوريد ٤ روز ديگه ، ٤ روز ديگه نه ٥-٦ روز ديگه چك ميكنى و ميبينى برنده شدى و اين روزا و اين بحث ها واسه همتون خاطره شده ... با هم دوست باشيد

مخلص همه بر و بكس قديم و جديد هم هستيم ...ايشالا كه گودلاك دوسِتان
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند

میدونید چرا از مهاجرسرا هیچکی قبول نمیشه؟
همه یا میخان برن سیاتل یا نیویورک یا ال اِی یا دی سی یا دالاس یا وگاس و ...
توی این همه سال دیدید کسی بگه من میخام برم ایالت کنتاکی؟
خب عزیز من گل من مطمئن باشید امریکا مهاجر سرا رو زیر نظر داره
اون آفیسر کی سی سی پیش خودش میگه اینا همه میخام بیان بهترین جاها زندگی کنن اونوقت من تو کنتاکی اسیر شدم

تا در توبه بازه بیاید توبه کنید فقط کنتاکی اونم نه مرکز ایالتش که نمیدونم کجاس اون روستا های عقب موندش که همه سیاه پوستن و کارگرمزرعه پنبه
من که میرم کنتاکی
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه 

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان