کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری DV-2017
نتایج لاتاری DV-2017 اعلام شد.

راهنمای مشاهده نتایج لاتاری به همراه لینکها و نمونه نامه قبولی جدید، در تاپیک نتایج لاتاری DV-2017 قرار گرفت.

برندگان لاتاری لطفاً با ارسال مشخصات کیس خود در تاپیک خلاصه وضعیت کیس کاربران مهاجرسرا وضعیت خود را اعلام کنند.
(2016-04-29 ساعت 04:11)نسل سوخته نوشته:  بچه ها جدی تاپیکی هست که مثل اینجا انقدر توش چرت وپرت گفته باشن یا خودمون سر دسته ایم؟

نه!

منم سر دسته همه ام Big Grin
کاربر برترو برین نگا کنین بازم منم Big Grin
Its not who I am underneath, but what I do that defines me  
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня

تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: نسل سوخته ، aram_hpanahi ، Malmal60 ، ali etesami ، arminqt ، redbull ، msr839
(2016-04-29 ساعت 04:06)LORDAmiroo نوشته:  
(2016-04-29 ساعت 04:04)alirezanz نوشته:  
(2016-04-29 ساعت 04:00)LORDAmiroo نوشته:  بچه ها یه سوال ...
یه دوستانی هستن با 15 تا ارسال 2 تا موضوع باز کردن در انجمن های مختلف مهاجرسرا.
ولی من الان هرکاری میکنم نمیتونم با اینقد ارسال که دارم موضوع جدید باز کنم :|
جریان چیست؟ Big Grin

چون شما مردم آراری، موضوع های سرکاری میخوای باز کنی.. Wink

خیلی تیزیا  Big Grin
نیان از CIA ببرن سربه نیستت کنن  Big Grin
اتفاقا میخواستم یه موضوع بزنم "علیرضا، از رویا تا واقعیت" باور کن خیلی میگرفت  Big Grin  Cool

همون دیگه دیدی گفتم! آخه رویا؟ منو رویا؟ من کجام رویاست؟ من که تو ی شهر رویایی هستم دیگه رویا میخوام چه کار Cool

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: نسل سوخته ، aram_hpanahi ، dv2017 ، msr839
(2016-04-29 ساعت 04:15)alirezanz نوشته:  
(2016-04-29 ساعت 04:06)LORDAmiroo نوشته:  
(2016-04-29 ساعت 04:04)alirezanz نوشته:  چون شما مردم آراری، موضوع های سرکاری میخوای باز کنی.. Wink

خیلی تیزیا  Big Grin
اتفاقا میخواستم یه موضوع بزنم "علیرضا، از رویا تا واقعیت" باور کن خیلی میگرفت  Big Grin  Cool

همون دیگه دیدی گفتم! آخه رویا؟ منو رویا؟ من کجام رویاست؟ من که تو ی شهر رویایی هستم دیگه رویا میخوام چه کار Cool

درمورد رویا نظری ندارم ولی میدونم ساقیت کارش درسته Big Grin Big Grin Big Grin
Starts in 2000
&
.
2015‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
2016 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2017 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2018‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2019‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2020‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2021‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2022‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
‎2023‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
2024 ?
زندس HOPE انسان با
  Rolleyes
(2016-04-29 ساعت 04:11)نسل سوخته نوشته:  بچه ها جدی تاپیکی هست که مثل اینجا انقدر توش چرت وپرت گفته باشن یا خودمون سر دسته ایم؟

ای بابا اینا چرت و پرت نیست،همش قوت قلب واسه دووم آوردن تا اعلام نتایج و عواقبش
Big Grin
ولی خدایی بی شوخی میگم از نظر من خیلی گل هستید همتون،عمرتون مثل گل نباشه
آدم حسابی روحیه اش عوض میشه
امیدوارم این همه شادی و امید و شوخی دوستان همین ۳شنبه به ماکسیمم خودش برسه
(2016-04-29 ساعت 04:16)LORDAmiroo نوشته:  
(2016-04-29 ساعت 04:15)alirezanz نوشته:  
(2016-04-29 ساعت 04:06)LORDAmiroo نوشته:  خیلی تیزیا  Big Grin

درمورد رویا نظری ندارم ولی میدونم ساقیت کارش درسته  Big Grin  Big Grin  Big Grin

نه چی کی من که اصن نمیدونم در مورد چی چی میگین اصن کی؟ چی؟

منو صدا میکنن من برم Rolleyes

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: LORDAmiroo ، نسل سوخته ، aram_hpanahi ، msr839
(2016-04-29 ساعت 04:16)aram_hpanahi نوشته:  

ای بابا اینا چرت و پرت نیست،همش قوت قلب واسه دووم آوردن تا اعلام نتایج و عواقبش
Big Grin
ولی خدایی بی شوخی میگم از نظر من خیلی گل هستید همتون،عمرتون مثل گل نباشه
آدم حسابی روحیه اش عوض میشه
امیدوارم این همه شادی و امید و شوخی دوستان همین ۳شنبه به ماکسیمم خودش برسه

به جون مادرم گلی از خودتونه Big Grin
فردا که بچه ها تعدادصفحه هاروببینن کلی مورد محبت قرار میگیریم Tongue
ﻣﻴﮕﻮﻳﻨﺪ ﭼﻪ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻯ ‎...‎
ﻏﺎﻓﻞ ﺍﺯ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﻣﻦ ﺧﻮﺏ ﻧﻤﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ ‎...‎
ﻣﻦ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ
ﻟﺒﺨﻨﺪﻡ "ﺗﻠﺨﻰ ﻋﺼﻴﺎﻥ ﻓﺮﻭﺧﻮﺭﺩﻩ ﻯ ﻧﻮﺟﻮﺍﻧﻰ ﺳﺮﻛﻮﺏ ﺷﺪﻩ ‎...‎
ﻭ ﭼﻬﺮﻩ ﺍﻡ ﻧﻘﺎﺏ ﺳﻨﮕﻰ ﺟﻮﺍﻧﻴﺴﺖ ﻭﺍﻣﺎﻧﺪﻩ ﺩﺭ ﻣﻦ ﺧﻔﻪ ﻭ ﺧﺎﻣﻮﺵ ‎....‎
ﻣﻦ ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻋﺸﻖ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻣﻰ ﺁﻳﻢ
ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻧﮕﺎﻩ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ‎...‎
ﺯﻳﺒﺎﻳﻰ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ‎"...‎
" ﺷﻌﺮ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻭ " ﻛﻼﻡ " ﻣﻤﻨﻮﻉ ..

ﻣﻦ ﺍﺯ ﺟﻨﺲ ﻫﻴﭻ ﻛﺲ ﻧﻴﺴﺘﻢ ‎.....‎
ﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﺗﺼﻮﻳﺮ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺳﺮﺯﻣﻴﻦ ﺧﺎﻛﺴﺘﺮﻯ ،،،به
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺳﻨﺠﺎﻕ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻡ ‎
تشکر کنندگان: aram_hpanahi ، alirezanz ، msr839 ، mehre cyrus
(2016-04-29 ساعت 00:16)milade نوشته:  
(2016-04-28 ساعت 23:58)نسل سوخته نوشته:  بچه ها من تصمیمم رو گرفتم .یکروز بعد از اعلام نتایج  سایت وچک میکنم وبرایه این کار هم دلیل دارم .شما یک لیوان آب دستتونه وقصد خوردن دارید یهو یه دیوانه که ظاهری ژولیده داره از کنار شما رد میشه وبه شما اشاره میکنه توی لیوانتون سم ریختن .شما هرچقدر هم که مطمئن باشید که اوکاملا دیوانه است بازم یک درصد شک میکنید که نکند درست بگوید در نتیجه آب را نمیخورید .در مورد این موضوع هم حتی اگر یک درصد احتمال داشته باشه که کسایی که ساعات اول چک میکنن برنده نشن من دلم نمیخواد که جزو اونا باشم.پیشنهاد میکنم شما هم توساعات اولیه چک نکنید وکمی صبور باشید

(2016-04-29 ساعت 00:05)amirmc نوشته:  
(2016-04-28 ساعت 23:58)نسل سوخته نوشته:  بچه ها من تصمیمم رو گرفتم .یکروز بعد از اعلام نتایج  سایت وچک میکنم وبرایه این کار هم دلیل دارم .شما یک لیوان آب دستتونه وقصد خوردن دارید یهو یه دیوانه که ظاهری ژولیده داره از کنار شما رد میشه وبه شما اشاره میکنه توی لیوانتون سم ریختن .شما هرچقدر هم که مطمئن باشید که اوکاملا دیوانه است بازم یک درصد شک میکنید که نکند درست بگوید در نتیجه آب را نمیخورید .در مورد این موضوع هم حتی اگر یک درصد احتمال داشته باشه که کسایی که ساعات اول چک میکنن برنده نشن من دلم نمیخواد که جزو اونا باشم.پیشنهاد میکنم شما هم توساعات اولیه چک نکنید وکمی صبور باشید
نمی دونم چرا با نظرتون موافقم.

(2016-04-29 ساعت 00:05)DV 17 نوشته:  

من هم همین تصمیم رو دارم که دیدن نتایج رو روز بعدش انجام بدم اما نه به این خاطر، به دلیل وضعیت اینترنت که می خواد اعصاب خورد کن باشه ارور بده و الکی باید استرس بیشتر تحمل کنیم!
در مورد اون مسئله هم خاطرات یکی دوتا از برندگان رو میخوندم گفته بودن همون ساعات اولیه چک کرده اند

نمیدونم چرا اما من اصلاً از این بحث های خاله زنکی صد من یه غاز خوشم نمیاد!
جسارت نشه اما من بحث عصر اون دوستمون رو خوندم و پاسخی هم بهش ندادم ... چون به نظرم خیلی سطح پایین میاومد.

سیستم های کامپیوتری و یا برنامه نویسی اینطوری نیست که مغازه دار باشه و از ریخت شما خوش نیاد.
من یه برنامه نویس ام و میدونم بانک های اطلاعاتی بر مبنای دستورات کار میکنند نه حس و حال!
شما در ساعت اولیه اگر خیلی زود به صفحه نات سلکتد ارجاع داده میشوید به خاطر این هست که در اون دیتابیس که ایندکس گذاری شده و بر اساس فول تکست سرچ عمل میکنند، در میلیاردم ثانیه وقتی کد شما جزء اون 100 هزار نفر نباشه شما رو به صفحه مورد نظر ارجاع میده. اون صفحه هم که بخشی استاتیک هست در کش سرور هست و به سرعت رندر میشه.
پس دلیلی نداره که اره چون زود اومد دیتابیس چیزش نشده بره دنبال دیتا بگرده و گفته حاجی قبول نیستی برو سال بعد بیا! مگه خونه خالست؟
اونهایی هم که پارسال تایم اوت میگرفتند احتمال من این هست که یک مشکل در قسمت صفحه برندگان بوده که سرور به دلیل اینکه مجبوره به ریکوست پاسخ بده و اون صفحه به هر دلیلی امکان پاسخ دهی نداشته، بعد از زمانی منطقی برنده رو به تایم اوت میفرستاده!

همین!
حالا شما مایلید چک هم نکنید، نکنید، اما جو ایجاد نکنید که مثل پارسال طرف زنگ بزنه کی سی سی حرف زشت بده :|

ملت ایران رو، مفتی هم که بهش میدن انگ توش در میاره.
ما خوبیم!

متاسفانه دوست عزیز همانطور که دوستمون نسل سوخته بیان کردن اعصاب نداریا، من یکی حاضرم روز بعدش بیام با خیال راحت بدلیل شلوغی سرور، کاملا هم با نسل سوخته موافقم، لطفا پس از خوندن پست منم از دیوار س ف ا رت بالا کسی نره، مرسی اه
به قول یکی از دوستان، انسان با HOPE زندس
تشکر کنندگان: aram_hpanahi ، dv2017 ، redbull ، asrainman ، milade ، alirezanz ، msr839 ، mehre cyrus ، نسل سوخته
يه سوال .
حالا موقع ديدن نتايج چي بپوشم ؟
زندگي را روي شانس نبايد بست

WINTER IS COMING
تشکر کنندگان: dv2017 ، jalayevatan ، milade ، alirezanz ، msr839 ، aram_hpanahi ، kouroshz0 ، نسل سوخته
(2016-04-29 ساعت 03:27)LORDAmiroo نوشته:  
(2016-04-28 ساعت 20:52)@t@r نوشته:  یه سوال دیگه که یادم رفت بپرسم.. Big Grin
من موقع ثبت نام زدم دروسی از مستر... به نظرتون اگه تا اونموقع مدرکم آماده نشه می تونم کارت دانشجوییم و نامه اشتغال به تحصیل مقطع ارشدم رو ترجمه کنم و ببرم؟ قبول میکنن؟

شما واقعا از 2009 شرکت میکنید؟  At
من که شک دارم  Big Grin  Cool

چراااااااااااااااااااا ؟؟؟؟به چی شک داری برادر؟؟؟ بگو تا شکت رو به یقین تبدیل کنم.

شاید بخاطر نوع سوالم هست. علتش اینه که تا حتی پارسال که ثبت نام کردم مدرک رو میزدم لیسانس که خوب قطعا داشتم. اما امسال زدم دروسی از مستر چون فقط پایان نامه موند و من گفتم حداکثر تا اسفند دفاع می کنم که جور نشد و ما همچنان اندر خم یک کوچه ایم. و چون خیلی استرس دارم با چیزهایی که خوندم . میترسم بخاطر یه اشتباه ردم کنن.
یک روزی
در جایی خواهم بود
که همیشه میخواستم باشم

تشکر کنندگان: jalayevatan ، msr839 ، aram_hpanahi ، arminqt ، نسل سوخته

اتفاقا من قصدم همینه... البته این دل لامصب نمیذاره کهههههه Tongue
اعصاب ندارم ببینم برنده نشدم... خصوصا فرداش هم باید برم سرکار ، هم برم پیش استادم که برنده لاتاری2016 بودههههههه... میترسم کلا حرف بزنن ارباب رجوع ها... استاد بزرگوار هم ایراد بگیره ... قاطی کنم و بجای خونه برم آب خنننک بخورم. Big Grin  Big Grin
یک روزی
در جایی خواهم بود
که همیشه میخواستم باشم

تشکر کنندگان: redbull ، amin_j ، jalayevatan ، msr839 ، aram_hpanahi ، نسل سوخته
(2016-04-29 ساعت 00:16)milade نوشته:  

(2016-04-29 ساعت 00:05)amirmc نوشته:  
نمی دونم چرا با نظرتون موافقم.

(2016-04-29 ساعت 00:05)DV 17 نوشته:  

من هم همین تصمیم رو دارم که دیدن نتایج رو روز بعدش انجام بدم اما نه به این خاطر، به دلیل وضعیت اینترنت که می خواد اعصاب خورد کن باشه ارور بده و الکی باید استرس بیشتر تحمل کنیم!
در مورد اون مسئله هم خاطرات یکی دوتا از برندگان رو میخوندم گفته بودن همون ساعات اولیه چک کرده اند

نمیدونم چرا اما من اصلاً از این بحث های خاله زنکی صد من یه غاز خوشم نمیاد!
جسارت نشه اما من بحث عصر اون دوستمون رو خوندم و پاسخی هم بهش ندادم ... چون به نظرم خیلی سطح پایین میاومد.

سیستم های کامپیوتری و یا برنامه نویسی اینطوری نیست که مغازه دار باشه و از ریخت شما خوش نیاد.
من یه برنامه نویس ام و میدونم بانک های اطلاعاتی بر مبنای دستورات کار میکنند نه حس و حال!
شما در ساعت اولیه اگر خیلی زود به صفحه نات سلکتد ارجاع داده میشوید به خاطر این هست که در اون دیتابیس که ایندکس گذاری شده و بر اساس فول تکست سرچ عمل میکنند، در میلیاردم ثانیه وقتی کد شما جزء اون 100 هزار نفر نباشه شما رو به صفحه مورد نظر ارجاع میده. اون صفحه هم که بخشی استاتیک هست در کش سرور هست و به سرعت رندر میشه.
پس دلیلی نداره که اره چون زود اومد دیتابیس چیزش نشده بره دنبال دیتا بگرده و گفته حاجی قبول نیستی برو سال بعد بیا! مگه خونه خالست؟
اونهایی هم که پارسال تایم اوت میگرفتند احتمال من این هست که یک مشکل در قسمت صفحه برندگان بوده که سرور به دلیل اینکه مجبوره به ریکوست پاسخ بده و اون صفحه به هر دلیلی امکان پاسخ دهی نداشته، بعد از زمانی منطقی برنده رو به تایم اوت میفرستاده!

همین!
حالا شما مایلید چک هم نکنید، نکنید، اما جو ایجاد نکنید که مثل پارسال طرف زنگ بزنه کی سی سی حرف زشت بده :|

ملت ایران رو، مفتی هم که بهش میدن انگ توش در میاره.
ما خوبیم!
آقای میلاد تحلیل شما از لحاظ علم نرم افزار کاملا درسته و کسی نمیتونه ایراد بگیره شما اصلا متوجه منظور بنده نشده اید. شما بهتر از من میدونید امروزه کاربرد هوش مصنوعی در نرم افزارهای هوشمند بسیار متداول می باشد.من خواستم بگم این نرم افزار سرور kcc از هوش مصنوعی بهره می برد و مانند یک نرم افزار معمولی و پیش و پا افتاده عمل نمی کنه مثلا اگه با ترافیک خیلی خیلی سنگین دهها میلیونی مواجه بشه چه راهکاری را در پیش بگیره. بنده مغازه دار را مثال زدم تا یک نوع شبیه سازی را در ذهن مخاطب القا کنم نه اینکه بقول شما این تحلیل سطح پایین را بدم که این نرم افزار درست مثل این مغازه دار عمل می کنه!
در ضمن سخنان من پایه علمی نداره بنابراین نیازی نیست یه نفر بیاد تحلیل علمی روش انجام بده همانطور که گفتم
فقط و فقط یک فرضیه و نظریه بر پایه تجربه کسب شده از نتایج قرعه کشی سالهای پیش است و بس گویا جمله آخر من که گفته ام اجازه بدید کسانی که الکی یا عشقی یا بدون انگیزه توسط دوست و فامیل یا کافی نتها بطور فله ای ثبت نام شده اند بیاند لحظات اول همگی مردود شوند بعضی دوستان را ناراحت کرده است.
روز کارگر پیشاپیش مبارک ?
تشکر کنندگان: jalayevatan ، alirezanz ، msr839 ، asrainman ، dv2017 ، aram_hpanahi ، ali etesami ، نسل سوخته
(2016-04-29 ساعت 01:43)taptan نوشته:  هر  وقت دلم به زندگی تو این مملکت خوش میشه میگم چرا میخوای بری یو اس ای( البته بعد از چندین سال قبول نشدن) ؟    همون لحظه انگار کائنات تصمیم میگره بهم ثابت کنه که سخت در اشتباهم و همچین بلای سر ادم در میاره که حاضری بگی...

آره دقیقاً :|
من نمی دونم چرا این کائنات همیشه میخواد به من ثابت کنه اشتباه می کنی و خلاف خواسته ی من عمل می کنه :|
یه مدت پس از اینکه لاتاری نوشته بودم زندگی یه جورایی تو سراشیبی بود و من هم یه کم دل خوش و پیش خودم می گفتم آخه کجا میخوای بری مملکت غریب،بی پولی.کار بیشتر، و احساسات ضد ایرانی هم که زیاده متأسفانه ، اما طولی نکشید که این کائنات چنان عکس این خواسته ی من رو ثابت کرد که الآن لاتاری هم نشه برای اروپا اقدام می کنم :|
امیدوارم کائنات این پست من رو نخونه چون یه جور دیگه حتماً میخواد دهن من رو سرویس کنه !
کلاً خر ما از کرگی دم نداشت :|

تشکر کنندگان: jalayevatan ، mom ، alirezanz ، msr839 ، aram_hpanahi ، ali etesami ، taptan ، نسل سوخته
سلام صبح جمعه همگی بخیر .. خدا خفتون نه نه خدا خیرتون بده دیشب کلا خواب و اروم نداشتینااااا
-آرام جان امید وارم منظورت از دیوار من نباشم چون نقش درخت و بیشتر تدجیح میدم Big Grin
-بعدش ببینم راست راستی یارو زنگ زده کی سی سی فحش و بد و بیراه نثار کرده ؟؟؟ نهههه مگه میشه !!!! بعد میگن چرا پنج بعلاوه یک چرا طولانی شد ... همیه دیگه برادر من
- عاقا شماها یادتون میاد یه آقاهایی بودن با این دوچرخه بیست و هشتا یه ابزار داشتن شبیه گیار بود صداش و تو کوچه خیابون داد میزدن لحاااااااااااف دوزیه بیه ....
من طلبه شدم برم کنتاکی که مزرعه پنبه زیاده حتما لحاف تشک هم زیاده دیگه ... برم داد بزنم لحاااااااااف دوزیه بیه ... Big Grin
آن عشق که در پرده بماند به چه ارزد؟
عشق است و همین لذت اظهار و دگر هیچ ...

(2016-04-29 ساعت 08:13)hamedDV نوشته:  آقای میلاد تحلیل شما از لحاظ علم نرم افزار کاملا درسته و کسی نمیتونه ایراد بگیره شما اصلا متوجه منظور بنده نشده اید. شما بهتر از من میدونید امروزه کاربرد هوش مصنوعی در نرم افزارهای هوشمند بسیار متداول می باشد.من خواستم بگم این نرم افزار سرور kcc از هوش مصنوعی بهره می برد و مانند یک نرم افزار معمولی و پیش و پا افتاده عمل نمی کنه مثلا اگه با ترافیک خیلی خیلی سنگین دهها میلیونی مواجه بشه چه راهکاری را در پیش بگیره. بنده مغازه دار را مثال زدم تا یک نوع شبیه سازی را در ذهن مخاطب القا کنم نه اینکه بقول شما این تحلیل سطح پایین را بدم که این نرم افزار درست مثل این مغازه دار عمل می کنه!
در ضمن سخنان من پایه علمی نداره بنابراین نیازی نیست یه نفر بیاد تحلیل علمی روش انجام بده همانطور که گفتم
فقط و فقط یک فرضیه و نظریه بر پایه تجربه کسب شده از نتایج قرعه کشی سالهای پیش است و بس گویا جمله آخر من که گفته ام اجازه بدید کسانی که الکی یا عشقی یا بدون انگیزه توسط دوست و فامیل یا کافی نتها بطور فله ای ثبت نام شده اند بیاند لحظات اول همگی مردود شوند بعضی دوستان را ناراحت کرده است.

حامد عزیز سلام.

ببینید صحبت شما مثل این میمونه که دولت امریکا خصومتی با چک کنندگان روز اول داشته باشه و یا اینکه دنبال دردسر و ناسزا باشه که بیاد این کار رو بکنه.

هوش مصنوعی میتونه استفاده شده باشه نه در اون لحظاتی که نتایج داره مررو میشه، بلکه این کار رو میتونند قبل از نتایج کنند که مثلاً رنگ پوست رو چک کنند و مواردی از این دست که اون هم نژاد پرستی هست و ضد قوانینشون و البته شاید در دیگر موارد به کار برده باشند ... الله اعلم!!
بنابراین من فکر نمیکنم هیچ نفعی برای اون دولت داشته باشه که بخواد این کار رو بکنه و خودش رو زیر سوال ببره.
بلعکس من فکر میکنم که برنامه اونقدر ساده هست که در یکی از سالها شرکت کنندگان پشت سر هم انتخاب شده بودند که موجب ابطال نتایج شد!

من ناراحت نشدم که چون شما گفتید فک فامیل رو ثبت نام کردیم بیام بتوپم به شما، من میگم حرفی رو نزنیم که چهار نفر ساده لوح اون رو باور کنند و ادامه ماجرا اینی بشه که میبینیم. حقیقتا من هم کسی رو جز خودم و همسرم ثبت نام نکردم که حالا بخوام نگران حرف شما باشم.

موفق باشید.
تشکر کنندگان: payamshad ، msr839 ، hamedDV ، amirmc ، copol

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان