کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری DV-2017
نتایج لاتاری DV-2017 اعلام شد.

راهنمای مشاهده نتایج لاتاری به همراه لینکها و نمونه نامه قبولی جدید، در تاپیک نتایج لاتاری DV-2017 قرار گرفت.

برندگان لاتاری لطفاً با ارسال مشخصات کیس خود در تاپیک خلاصه وضعیت کیس کاربران مهاجرسرا وضعیت خود را اعلام کنند.
صحبت از کنتاکی شد ، پیشنهاد میکنم کانزاس و دوروبرش هم مطالعه کنید بد نیست  Wink

کانزاس سیتی - بزرگترین شهر ایالت میزوری
درست وسط ایالات متحده ( البته من یکم آستیگماتم )
[عکس: fo7r5th1ju8ivghd810t.jpg]

در دو تصویر زیر اطلاعات کلی در رابطه با این شهر اومده

[عکس: scst71mhtnv2mqh0wm5r.jpg]

[عکس: mvqmotki9qgdkcvob16o.jpg]

دانشگاه های این شهر عبارتند از :
• Metropolitan Community College-Kansas City  (Full-time enrollment: 12,834; Location: 3200 Broadway; Public; Website: www.mcckc.edu)
• University of Missouri-Kansas City  (FT enrollment: 10,544; Location: 5100 Rockhill Rd; Public; Website: www.umkc.edu/; Offers Doctor's degree)
• Grantham University  (FT enrollment: 8,385; Location: 7200 NW 86th St; Private, for-profit; Website: www.grantham.edu/; Offers Master's degree)
• Rockhurst University  (FT enrollment: 2,013; Location: 1100 Rockhurst Rd; Private, not-for-profit; Website: www.rockhurst.edu; Offers Doctor's degree)
• Pinnacle Career Institute-South Kansas City  (FT enrollment: 1,694; Location: 1001 E. 101st Terrace, Suite 325; Private, for-profit; Website: PCITRAINING.EDU)
• Avila University  (FT enrollment: 1,671; Location: 11901 Wornall Rd; Private, not-for-profit; Website: www.Avila.edu; Offers Master's degree)
• DeVry University-Missouri  (FT enrollment: 1,372; Location: 11224 Holmes Rd; Private, for-profit; Website: www.devry.edu; Offers Master's degree)
• Concorde Career Colleges  (FT enrollment: 1,217; Location: 3239 Broadway; Private, for-profit; Website: www.concorde.edu)
• Heritage College-Kansas City  (FT enrollment: 854; Location: 1200 East 104th Street; Private, for-profit; Website: heritage-education.com)
• Vatterott College-Kansas City  (FT enrollment: 839; Location: 8955 E 38th Terrace; Private, for-profit; Website: www.vatterott.edu)
• Kansas City Art Institute  (FT enrollment: 780; Location: 4415 Warwick Blvd; Private, not-for-profit; Website: www.kcai.edu)
• Midwestern Baptist Theological Seminary  (FT enrollment: 530; Location: 5001 N. Oak Trafficway; Private, not-for-profit; Website: www.mbts.edu; Offers Doctor's degree)
• University of Phoenix-Kansas City Campus  (FT enrollment: 499; Location: 1310 E 104th St; Private, for-profit; Website: www.phoenix.edu; Offers Master's degree)
• Everest College-Kansas City  (FT enrollment: 486; Location: 1740 W 92nd St; Private, for-profit)
• Research College of Nursing  (FT enrollment: 486; Location: 2525 E. Meyer Boulevard; Private, for-profit; Website: www.researchcollege.edu; Offers Master's degree)
• ITT Technical Institute-Kansas City  (FT enrollment: 430; Location: 9150 East 41st Place; Private, for-profit; Website: www.itt-tech.edu)
• National American University-Zona Rosa  (FT enrollment: 380; Location: 7490 North West 87th Street; Private, for-profit; Website: www.national.edu/locations/missouri/zona-rosa)
• Anthem College-Kansas City  (FT enrollment: 370; Location: 9001 State Line Rd 1st floor; Private, for-profit; Website: www.anthem.edu)
• Saint Luke's College of Health Sciences  (FT enrollment: 297; Location: 624 Westport Road; Private, not-for-profit; Website: www.saintlukescollege.edu/; Offers Master's degree)
• Calvary Bible College and Theological Seminary  (FT enrollment: 241; Location: 15800 Calvary Road; Private, not-for-profit; Website: www.calvary.edu; Offers Master's degree)
دانشگاه های نزدیک به این شهر که بیشتر از 2000 دانشجو دارند هم عبارتند از :
• Park University (about 11 miles; Parkville, MO; Full-time enrollment: 9,131)
• Kansas City Kansas Community College (about 11 miles; Kansas City, KS; FT enrollment: 4,718)
• Wright Career College (about 12 miles; Overland Park, KS; FT enrollment: 3,107)
• Johnson County Community College (about 15 miles; Overland Park, KS; FT enrollment: 11,976)
• MidAmerica Nazarene University (about 19 miles; Olathe, KS; FT enrollment: 2,158)
• University of Kansas (about 39 miles; Lawrence, KS; FT enrollment: 22,788)
• Baker University (about 40 miles; Baldwin City, KS; FT enrollment: 2,752)

اینها هم چند تا عکس از این شهر :

[عکس: bi50lryxyk3fwkbz9q5l.jpg]

[عکس: 7og53afudxi1n6qgoasv.jpg]

[عکس: eyrm3p1ntnf8kxx1o53k.jpg]

[عکس: 44pcsnliia5tnuw2dpr0.jpg]

[عکس: beqg0hk7m0tueq2e7d3x.jpg]
منابع : bestplaces , areavibes , city-data
چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟‎
We don't grow when things are easy  We grow when we face challenges
(2016-04-29 ساعت 09:37)jalayevatan نوشته:  سلام صبح جمعه همگی بخیر .. خدا خفتون نه نه خدا خیرتون بده دیشب کلا خواب و اروم نداشتینااااا
-آرام جان امید وارم منظورت از دیوار من نباشم چون نقش درخت و بیشتر تدجیح میدم Big Grin
-بعدش ببینم راست راستی یارو زنگ زده کی سی سی حرف زشت و بد و بیراه نثار کرده ؟؟؟ نهههه مگه میشه !!!! بعد میگن چرا پنج بعلاوه یک چرا طولانی شد ... همیه دیگه برادر من
- عاقا شماها یادتون میاد یه آقاهایی بودن با این دوچرخه بیست و هشتا یه ابزار داشتن شبیه گیار بود صداش و تو کوچه خیابون داد میزدن لحاااااااااااف دوزیه بیه ....
من طلبه شدم برم کنتاکی که مزرعه پنبه زیاده حتما لحاف تشک هم زیاده دیگه ... برم داد بزنم لحاااااااااف دوزیه بیه ...  Big Grin

سلام صبح جمعه شما و همه بخیر
نه عزیز دل شما که درخت نه،غنچه درختی و گلی
راجع به اون فحش ها هم زیاد نگران نباش،خوبی انگلیسی اینه که ۲ تا فحش بیشتر ندارن(f..k و sh.t)
تشکر کنندگان: mehrdad4422 ، dv2017 ، redbull ، amirmc ، alirezanz ، jalayevatan ، msr839 ، نسل سوخته
خدا زیاد کند اجر و دین و دنیاتان و مستجاب شود با قی دعا هاتان

همیشه قلک فرزندهایتان پر باد و نان دشمنتان هر که هست آجر باد

انشالاه همه راهی باشیم
تشکر کنندگان: dv2017 ، mehrdad4422 ، aram_hpanahi ، alirezanz ، jalayevatan ، msr839 ، نسل سوخته
(2016-04-29 ساعت 11:04)DV 17 نوشته:  
(2016-04-29 ساعت 10:56)amirmc نوشته:  نمی دونم چرا وسط بحثها، مدام اسم من میاد تو کوتیشین های موضوع بالا. حالا من یه چیزی نوشتم دوستان شما هم زیاد سخت نگیرید. یه جا دیگه من یک مطلب خوب نوشته بودم از یه طرف. یکی دیگه اومد به اون دوستمون توضیح بده، باز اسم من هم وسط بود، حالا شاید برخی فکر کنن بنده هم بالا رفتن دیوار س ف ا ر ت و یا چیزای دیگه فکر کنم تو صفحات 230 بود. بگذریم.
خیلی ممنون بابت مطالب
خوب یا بد سیستم این انجمن طوری هست که وقتی شما نقل قول از کسی میزنید، اگه تو متن قبلی نقل قول دیگه ای باشه، اون هم به متن شما اضافه میشه !
برای من هم چندین مورد اینجور شده
منم این مشکل رو داشتم استعلام کردم پاسخ به صورت زیر برام فرستادن - البته از اون به بعد من دیگه از دکمه نقل قول استفاده نمیکنم بلکه از دکمه مشاهده سورس بالای صفحه ویرایش کمک میگیرم
نقل قول:
dv2017 نوشته: سلام
من در يكي از پستهام ، پست زير رو نقل قول كردم
...
اما حالا هرچي پست ميذارم اولش اين نقل قول مياد هر مرتبه هم كه نقل قول مربوطه رو غير فعال ميكنم باز فعال ميشه ،‌ لطفا راهنمايي كنيد .
سلام
این حالت معمولاً وقتی نقل قول رو حذف میکنید و بعد کلید Back مرورگر رو میزنید اتفاق میافته یا اینکه چند صفحه باز کردین و نقل قول رو فقط تو یکی از این صفحات غیرفعال میکنید و با صفحه دیگه پست میفرستید

ساده ترین راه برای حذف نقل قولهای گروهی اینه که زیر کادر "پاسخ سریع" پایین صفحه، روی "عدم انتخاب آنها" کلیک کنید و اگه صفحات دیگه ای از مهاجرسرا همزمان باز هست، اونا رو هم Refresh کنید تا تغییرات اعمال بشه

[عکس: 1ydy_q.png]
چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟‎
We don't grow when things are easy  We grow when we face challenges
تشکر کنندگان: jalayevatan ، msr839 ، copol ، elahe mousavi
(2016-04-29 ساعت 11:04)DV 17 نوشته:  
(2016-04-29 ساعت 10:56)amirmc نوشته:  نمی دونم چرا وسط بحثها، مدام اسم من میاد تو کوتیشین های موضوع بالا. حالا من یه چیزی نوشتم دوستان شما هم زیاد سخت نگیرید. یه جا دیگه من یک مطلب خوب نوشته بودم از یه طرف. یکی دیگه اومد به اون دوستمون توضیح بده، باز اسم من هم وسط بود، حالا شاید برخی فکر کنن بنده هم بالا رفتن دیوار س ف ا ر ت و یا چیزای دیگه فکر کنم تو صفحات 230 بود. بگذریم.

خیلی ممنون بابت مطالب
خوب یا بد سیستم این انجمن طوری هست که وقتی شما نقل قول از کسی میزنید، اگه تو متن قبلی نقل قول دیگه ای باشه، اون هم به متن شما اضافه میشه !
برای من هم چندین مورد اینجور شده

سلام خواهش می کنم. من اصلا دلخور نمی شم. بلکه خوشحالم اون وسط ها منم هستم. من کلا همه چیز رو به فان می گیرم.
به قول یکی از دوستان، انسان با HOPE زندس
تشکر کنندگان: mehrdad4422 ، aram_hpanahi ، alirezanz ، نسل سوخته
(2016-04-29 ساعت 10:56)amirmc نوشته:  [عکس: louisville01.png]

معرفی شهر دوست داشتنی لویی ویل
[عکس: Louisville_Skyline.jpg]
[عکس: downtown-louisville-as-seen-from-southern-indiana]

لوییویل (به انگلیسی: Louisville) بزرگ‌ترین شهر در ایالت کنتاکی آمریکاست و ۷۰۱۵۰۰ نفر جمعیت دارد. مسابقات کنتاکی دربی اینجا برگزار می‌گردد.
[عکس: Downtown_Louisville_at_Dusk.jpg]
[عکس: Louisville.png]
کی اف سی هم از همینجا آغاز می شه.
[عکس: 24998986_BG1.jpg]
هر جهنمی از ایالات متحده قشنگ و اباده
بهترین وصف ما
http://s1.picofile.com/file/6446312872/E...n.mp3.html
تشکر کنندگان: alirezanz ، msr839
دوستان لطفی کنن این رتبه من ۱۱۰ بشه Big Grin
تشکر کنندگان: mehrdad4422 ، aram_hpanahi ، mehran.bash ، alirezanz ، jalayevatan ، arminqt ، msr839 ، mehre cyrus
سلام

به نظرم بهتره اون دوستی/مدیری که crysis رو محروم میکنه اعلام کنه که علت چی هست.
این بنده خدا که تا ثبت نام میکنه و علیرضا اسمش رو میاره محرومش میکنید.

من درخواست دارم که اکانت اولشون رو باز کنید ایشون هم قول بدهند که دیگه زیاد روی نکنند در سر کار گذاشتن مردم.
والله توی این 262 صفحه که قرار نیست که مباحث فیزیک رو حل کنیم، طرف اومد یه فان داشت و ما هم روحمون شاد شد.
این حرکت که ایشون رو با صفر پست محروم میکنید بدون اینکه کاری کرده باشه بیشتر به دیکتا.توری شبیه.

اینجا ما داریم دم از امریکا میزنیم که به ازادی نسبی برسیم، خوبه مدیر محترمی که همچین حرکتی میکنند دلیل مناسبی برای رفتارشون بیارند که بدون هیچ علتی کاربران رو مسدود میکنند.
حداقل دموکراسی رو در رفتارمون داشته باشیم...

موفق باشید.
تشکر کنندگان: someonelikeyou ، redbull ، jalayevatan ، arminqt ، crysis_jiji ، LORDAmiroo ، msr839 ، mehre cyrus
سلام دوستان

از تمام کسانی که برای شناخت بیشتر ما از ایالت و شهر های ا م ر ی ک ا پست و مطلب مفید میزارن تشکر میکنم

با آرزوی موفقیت
تشکر کنندگان: amirmc ، asrainman ، redbull ، aram_hpanahi ، alirezanz ، jalayevatan ، arminqt ، mehrdad4422 ، msr839 ، mehre cyrus ، nazi56
سلام

به نظرم بهتره اون دوستی/مدیری که crysis رو محروم میکنه اعلام کنه که علت چی هست.
این بنده خدا که تا ثبت نام میکنه و علیرضا اسمش رو میاره محرومش میکنید.

من درخواست دارم که اکانت اولشون رو باز کنید ایشون هم قول بدهند که دیگه زیاد روی نکنند در سر کار گذاشتن مردم.
والله توی این 262 صفحه که قرار نیست که مباحث فیزیک رو حل کنیم، طرف اومد یه فان داشت و ما هم روحمون شاد شد.
این حرکت که ایشون رو با صفر پست محروم میکنید بدون اینکه کاری کرده باشه بیشتر به دیکته کنی شبیه.

اینجا ما داریم دم از آمریکا میزنیم که به ازادی نسبی برسیم، خوبه مدیر محترمی که همچین حرکتی میکنند دلیل مناسبی برای رفتارشون بیارند که بدون هیچ علتی کاربران رو مسدود میکنند.
حداقل مردم سالاری رو در رفتارمون داشته باشیم...

موفق باشید.
[/quote]
با عرض سلام
بسیار بی انصافی است که مدیر محترم سایت ضد ازادی و مردم سالاری .. بدونیم
شخص بنده در سال 2010  بدلیل فشار عدم قبولی یکسری اعمالی رو در مهاجرسرا انجام داده بودم که اگر مدیریت مدیریتی که شما تعریف میکنید بود تا قفل کردن ای پی و شکایت پیش می رفت
ولی با صحبت و کمی محرومیت بنده رو دوباره مورد قبول قرار دادند
در رابطه باکراسیس ایشون چرا اصلا محروم شد اوایل بدلیل اهانت و فحاشی در پست خصوصی به اعضا بود وگرنه تا قبل کسی با فکاهی بودن ان مشکلی نداشت بعد مولتی یوزر.

ختم صحبتم بگم جناب سپهر بسیار مدیریت هوشمندانه و دوستانه ای دارند از جهتیم نمیشه بسیار اینجا را عمومی کرد
تشکر کنندگان: dv2017 ، milade ، asrainman ، aram_hpanahi ، alirezanz ، jalayevatan ، arminqt ، LORDAmiroo ، msr839 ، نسل سوخته
(2016-04-29 ساعت 02:16)alirezanz نوشته:  
(2016-04-29 ساعت 00:38)someonelikeyou نوشته:  
(2016-04-29 ساعت 00:14)alirezanz نوشته:  187cm  
چونه اوکی، تیز نیست Cool
رشتی بخوام حرف بزنم همه میخندن Big Grin  فک میکنن دارم ادا در میارم Big Grin (یه خاطره در وکنم : ی دوستم تو یونیورسیتی داشت از رانندگی میگفت (تهرانیه) ییهو گفت رشتیا مث بوق :/ رانندگی میکنن ی راهنما نمیزنن منم دیگه درو دیوار نگاه کردم)
اصن نمیخوابم ظهرو شب نداره Cool  پستامو نگا کنی در میابی، شبا کلا بیدارم روزا هم نمیخوابم هر وقت باتریم تموم بشه ی گوشه میفتم ی بارم تو کلاس 10 نفره جلو استاد خوابیدم دوستم هنگ کرده بود منو میزد میگفت پاشو Big Grin  کلا از خواب متنفرم Cool
ماشینم سفیده Wink  برخلاف 97 درصده رشتیا که خونشون گلساره، خونه ما سبزه میدونه Wink

یعنی تر زدی با این دیدتا Cool  البته بدم نبود نصفش درست بود Wink

خودمم نمیدونم از جنگل بیشتر خوشم میاد یا دریا :/ ولی بیشتر از نیویورک خوشم میاد Shy

نوستراداموسم نمیتونست از رو پستای یه نفر تو مهاجرسرا ۵۰% درست حدس بزنه ببین دیگه سامی چه نابغه ایه

نوست آقا سامی خان Wink

سامی کمپوت چه طعمی دوس میداری؟ Cool

به نام خدا
آناناس.
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه 
تشکر کنندگان: milade ، alirezanz ، msr839 ، mehre cyrus ، Malmal60
سایت https://www.dvlottery.state.gov/ESC غیر فعال شده .اماده میشن Session timed out.
میزنه
تشکر کنندگان: redbull ، alirezanz ، LAlover ، dv2017 ، amino ، msr839
(2016-04-29 ساعت 12:32)abas_kashan نوشته:  با عرض سلام
بسیار بی انصافی است که مدیر محترم سایت ضد ازادی و مردم سالاری .. بدونیم
شخص بنده در سال 2010  بدلیل فشار عدم قبولی یکسری اعمالی رو در مهاجرسرا انجام داده بودم که اگر مدیریت مدیریتی که شما تعریف میکنید بود تا قفل کردن ای پی و شکایت پیش می رفت
ولی با صحبت و کمی محرومیت بنده رو دوباره مورد قبول قرار دادند
در رابطه باکراسیس ایشون چرا اصلا محروم شد اوایل بدلیل اهانت و فحاشی در پست خصوصی به اعضا بود وگرنه تا قبل کسی با فکاهی بودن ان مشکلی نداشت بعد مولتی یوزر.

ختم صحبتم بگم جناب سپهر بسیار مدیریت هوشمندانه و دوستانه ای دارند از جهتیم نمیشه بسیار اینجا را عمومی کرد

سلام

ممنون عباس جان.

شرمنده من اصلاً اهل تملق و پاچه خواری نیستم. حرفم رو رک میزنم. کسی هم که باید ناراحت بشه، بشه.
من اصلاً در مورد شما در جریان نیستم و اظهار نظر نمیکنم.
اگر کراسیس هر صحبتی هم که کرده باشه، وقتی با یک یوزر جدید ثبت نام میکنه شاید متنبه شده باشه و درس گرفته باشه.
این سری اخری که فقط به دوستان منجمله خودم درخواست دوستی فرستاد!
بماند که انسان فانی هم بود ...
اما اینکه دوستی هر سری که یوزر ایشون رو میبینه و خطاب میکنه، مدیر میاد بن میکنه طرف رو هیچ علتی نداره جز خصومت شخصی به نظر من.
من خدا رو شکر میکنم که مسئولین کشورمون همین ها هستند و کس دیگری نیست، وگرنه هر کس هر اشتباهی میکرد رو اعدمش میکردند یه آبم روش!
کراسیس تا اونجا که من میدونم هیچ زمان همزمان مالتی اکانت نبوده مگر اینکه مدیر محترم اکانت قبلشون رو بن میکرد!
اون هم به چه دلیل؟ چون به فان گفته بود من چند بار توی لاتاری شرکت کردم و تعداد دوستان ساده حرف ایشون رو جدی گرفته بودند و بهشون بر خورده بود! اینکه دوستان ساده لوحانه برخورد میکنند مشکل کراسیس نیست و اگر کرایسی همچین کاری کرده باشه باز هم مهاجرسرا مسئول اخراج ایشون نیست! خودش میدونه و امریکا!

من همچنان نظرم اینه که مدیران محترم زیادی شورش کردند. مادامی که رفتار ما این باشه وضعیت مملکت از این بهتر نمیشه.

باشد که ایندگان پند گیرند!
تشکر کنندگان: redbull ، mehran.bash ، hameddjj ، arminqt ، crysis_jiji ، msr839 ، ali etesami ، mehre cyrus
سلام دوستان لطف میکنید کانفی نامبر هاتون که پارسال هز نات بین شد  بزارید , و اینکه چه روزی ثبت نام کردید ...خیلی واجبه !!! میخام ببینم  ایا ارتباطی بین ما برنده نشده ها هست ؟
این کانفی پارسال من

20163IRWETBBRABI

روز اول
تشکر کنندگان: mehran.bash ، hameddjj ، aram_hpanahi ، msr839

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان