موضوعها: 0
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
آدم ياد شباى عمليات ميافته ... به اميد پيروزى رزمندگان اسلام بر لشكر كفر ... باشد كه اين ابليس هز نات بيين سلكتد كافر را نابود كنيم
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
ی چیزی بگم؟
فردا تولدمه...
بهترین کادو تولد من چی میتونه باشه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز. عزیز های دل لاتاری اخرین راه مهاجرت نیست اینو فراموش نکنید لطفا.اطمینان داشته باشید امروز عده زیادی با جمله معروف نفرت امیزی که نمیخوام اینجا بیارمش مواجه میشید عده بسیار بسیار ... کمی هم برنده میشن که امیدوارم حداقل یکیشون بین ما باشه. میدونم از استرس کم نمیکنه ولی امیدوارم اخر کار دل سرد نشید .
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
من اولین بار شرکت میکنم تا حالا شرایطش رو نداشتم شرکت نکردم و نخواستم حق کسی رو ضایع کنم.
[از هیچ چیز نمی ترسم.فرشته نگهبانم پیشاپیش من گام بر می دارد وراهم را همواروکامیاب می گرداند.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-05-03 ساعت 18:09)Elham usa نوشته: من اولین بار شرکت میکنم تا حالا شرایطش رو نداشتم شرکت نکردم و نخواستم حق کسی رو ضایع کنم.
درود بر شما . انيدوارم برنده شين امشب
زندگي را روي شانس نبايد بست
WINTER IS COMING
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی از عزیزانی که رتبه دادن به من. ایشالا شما چهار نفر جزو اولیت برندگان امشب باشید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و درود
منم حدودا 2 ساله دارم ثبت نام میکنم و در نمیام.
حقیقتا امسال امیدوارم در نیام چون کلی کار دارم و وقت دنبال کردن مسائل رو ندارم جدا انشالله خدا کمک کنه من قبول نشم.چون نمیدونستم امثال قراره اینقدر اتفاقات خوب واسم اتفاق بیفته و پول در بیارم.
======================
حقیقتا وقتی واستون فراهم میشه که واسه امریکا رفتن اقدام بکنید یه مقداری دل آدم استرس میگیره و با خودش فکر میکنه که برم؟ نرم؟ اونجا خوبه؟ مثل ایران امنیت داره؟ و خیلی چیزای دیگه،حقیقتا من یه دوست دختر امریکایی توی ایالت تمپا فلوریدا دارم که منتظر ازدواج هستیم با هم اما هنوز معلوم نیست برم یا نه، تصمیم خیلی سختیه تا ببینیم تا اواخر سال میلادی واسم اوکی میشه که برم یا خیر.
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها لحظه آخره میخام ازتون سوال کنم
منو چقد دوس دارین؟
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه