موضوعها: 0
رتبه:
66
8 تشکر در 1 ارسال
(2016-05-05 ساعت 08:29)yami نوشته: (2016-05-05 ساعت 07:46)alireza_guitar نوشته: (2016-05-05 ساعت 07:40)yami نوشته: درامد ماهی چهارده هزار چیز عجیبی در آمریکا نیست.
ماهی چهارده هزار دلار یعنی روزی پانصد دلار.
روزی پانصد دلار یعنی ساعتی شصت دلار.
این درامد حداقل درامد ساعتی یک ماساژور، یک آرایشگر خوب، یک مکانیک معمولی، یک متخصص کامپیوتر نه خیلی ویژه، یک سیم کش یا لوله کش هست.
البته میدونم حساب خیلی دم دستی بود اما صرفا خواستم مطلبو برسونم.
شما خیلی رویایی فکر می کنید!
لیست مشاغل و درامد هارو از سایت سرچ کنید!
در ضمن خواهر بنده یک آرایشگر حرفه ای هست اما از ۱۴ تا خیلی فاصله داره!
وقتی شما می گید یک ماساژور ساعتی فلان
و محاسبه مکنید که در روز ۸ ساعت و در هفته ۷ روز ماساژ میده یکم با عقل جور در نمیاد!!
ساعتی ۶۰ دلار دور از ذهن نیست!
اما نه برای همه!
شما کلی نگاه کن
به کل ایالات و درامدشون نگاه کن!
الان از آشناهای ما توی تگزاس ساعتی نزدیک به ۱۰۰ دلار درآمد داره(جزو سن بالاهای یه شرکته نفتی هست)
اما همه مثل اون نمیشن!!!
یا اینکه مثلا فلان ماساژور میره بازیگر هارو ماساژ میده و فلان قدر میگیره؛ همه که اون نمیشن!
خداییش کلی به قضیه نگاه کن دوست من
اونور مثل ایران نیست که درآمد ها مشخص نباشه!
کاری به میلیاردرها ندارم!
منظورم قشر مهاجر و متوسط با اطلاعات متوسط زبان در حد هست
...
من ماساژور هنرپیشه ها رو نمیدونم ولی همسایه بلوک بغلی من در سالت لیک یه دختر ماساژور بود و در خانه اش هم کار میکرد و ساعتی هفتاد دلار میگرفت. مشتری هم داشت. تاره میگفت من تازه کارم و کم میگیرم.
مکانیکم مثل همه مکانیکها حداقل ساعتی هشتاد پنج دلار دستمزد میگرفت. حالا بماند انچه از فروش قطعات و مواد بدست میارن.
یگی دو تا قیمت در مورد دستمزد لوله کشها و سیم کشها و بناها و... بگیرید امار دستتون میاد.
یا اشنای دور دیگری پرستار با سابقه هست و ساعتی پنجاه دلار میگیره از بیمارستان.
خیلیها راحت پولای خوبی میگیرن و صداشو در نمیارن.
شما فکر میکنی صاحبهای این پمپ بنزینای معمولی ماهی چقدر درامد دارند؟ پنج شبش هزار دلار؟
ی
حق با شماس!
مثلا چند وقت پیش اومدن فقط سرویس خنک کننده خواهرمو یک ساعت میزون کردن کلی پول گرفتن!
اما شما مد نظر بگیر که برای اون دختر هر لحظه مشتری نیست که بتونه هر روز ۸ نفر رو برای مدت ۸ ساعت ماساژ بده!(نفری یک ساعت)
و یا برای اون مکانیک نیز همچنین.
آواز دوهول(دوقل) از دور خوش است
حالا یه چیز دیگه اون حساب کتابی که کردی برای چگونگی درآوردن اون پولدر یک ماه، دوتا نکته درباره بحثت : آیا اون طرف مالیات سالیانه نباید بده؟ آیا اون طرف خرج خوراک و قسط و... نداره؟
یامی جان من منظورم زیر سوال بردن شما و دوستان نیست!
فقط اینکه این گفته ها دوستانی که خیلی هوایی هستن رو بی دلیل وسوسه میکنه.
یامی جان ببخشید سوال میکنم اونجایی که شما زندگی می کنید؛ سرکاری هستید؟ خود شما اگه امکانش هست میتونید ساعت درامدیتون و تعداد ساعتی که در هفته حق کار دارید رو بگید...البته اگه امکانش هست
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★ خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت
توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-05-05 ساعت 12:05)alireza_guitar نوشته: (2016-05-05 ساعت 08:29)yami نوشته: (2016-05-05 ساعت 07:46)alireza_guitar نوشته:
شما خیلی رویایی فکر می کنید!
لیست مشاغل و درامد هارو از سایت سرچ کنید!
در ضمن خواهر بنده یک آرایشگر حرفه ای هست اما از ۱۴ تا خیلی فاصله داره!
وقتی شما می گید یک ماساژور ساعتی فلان
و محاسبه مکنید که در روز ۸ ساعت و در هفته ۷ روز ماساژ میده یکم با عقل جور در نمیاد!!
ساعتی ۶۰ دلار دور از ذهن نیست!
اما نه برای همه!
شما کلی نگاه کن
به کل ایالات و درامدشون نگاه کن!
الان از آشناهای ما توی تگزاس ساعتی نزدیک به ۱۰۰ دلار درآمد داره(جزو سن بالاهای یه شرکته نفتی هست)
اما همه مثل اون نمیشن!!!
یا اینکه مثلا فلان ماساژور میره بازیگر هارو ماساژ میده و فلان قدر میگیره؛ همه که اون نمیشن!
خداییش کلی به قضیه نگاه کن دوست من
اونور مثل ایران نیست که درآمد ها مشخص نباشه!
کاری به میلیاردرها ندارم!
منظورم قشر مهاجر و متوسط با اطلاعات متوسط زبان در حد هست
...
من ماساژور هنرپیشه ها رو نمیدونم ولی همسایه بلوک بغلی من در سالت لیک یه دختر ماساژور بود و در خانه اش هم کار میکرد و ساعتی هفتاد دلار میگرفت. مشتری هم داشت. تاره میگفت من تازه کارم و کم میگیرم.
مکانیکم مثل همه مکانیکها حداقل ساعتی هشتاد پنج دلار دستمزد میگرفت. حالا بماند انچه از فروش قطعات و مواد بدست میارن.
یگی دو تا قیمت در مورد دستمزد لوله کشها و سیم کشها و بناها و... بگیرید امار دستتون میاد.
یا اشنای دور دیگری پرستار با سابقه هست و ساعتی پنجاه دلار میگیره از بیمارستان.
خیلیها راحت پولای خوبی میگیرن و صداشو در نمیارن.
شما فکر میکنی صاحبهای این پمپ بنزینای معمولی ماهی چقدر درامد دارند؟ پنج شبش هزار دلار؟
ی
حق با شماس!
مثلا چند وقت پیش اومدن فقط سرویس خنک کننده خواهرمو یک ساعت میزون کردن کلی پول گرفتن!
اما شما مد نظر بگیر که برای اون دختر هر لحظه مشتری نیست که بتونه هر روز ۸ نفر رو برای مدت ۸ ساعت ماساژ بده!(نفری یک ساعت)
و یا برای اون مکانیک نیز همچنین.
آواز دوهول(دوقل) از دور خوش است
حالا یه چیز دیگه اون حساب کتابی که کردی برای چگونگی درآوردن اون پولدر یک ماه، دوتا نکته درباره بحثت : آیا اون طرف مالیات سالیانه نباید بده؟ آیا اون طرف خرج خوراک و قسط و... نداره؟
یامی جان من منظورم زیر سوال بردن شما و دوستان نیست!
فقط اینکه این گفته ها دوستانی که خیلی هوایی هستن رو بی دلیل وسوسه میکنه.
یامی جان ببخشید سوال میکنم اونجایی که شما زندگی می کنید؛ سرکاری هستید؟ خود شما اگه امکانش هست میتونید ساعت درامدیتون و تعداد ساعتی که در هفته حق کار دارید رو بگید...البته اگه امکانش هست
ﺳﻼﻡ
ﺟﻨﺎﺏ ﻳﺎﻣﻲ ﻋﺰﻳﺰ ﻳﻚ ﻛﻢ ﺩﺳﺘﻤﺰﺩﻫﺎ ﺭا ﺧﻮﺷﺒﻴﻨﺎﻧﻪ اﻋﻼﻡ ﻧﻜﺮﺩﻳﺪ? ﻣﻦ اﻓﺮاﺩ ﺯﻳﺎﺩﻱ ﺑﺎ ﺗﺤﺼﻴﻼﺕ ﺑﺎﻻﺗﺮ و ﺳﺎﺑﻘﻪ ﻛﺎﺭﻫﺎﻱ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﻣﻴﺸﻨﺎﺳﻢ ﻛﻪ ﭼﻨﻴﻦ ﺩﺳﺘﻤﺰﺩﻫﺎﻳﻲ ﻧﻤﻴﮕﻴﺮﻧﺪ اﻟﺒﺘﻪ اﺳﺘﺜﻨﺎ ﻭﺟﻮﺩ ﺩاﺭﻩ ﺷﺎﻳﺪ ﻳﻚ ﻣﺎﺳﺎﮊﻭﺭ ﻭﻳﮋﻩ ﻳﻚﻣﺘﺨﺼﺺ ﻛﺎﻣﭙﻴﻮﺗﺮ ﻋﺎﻟﻲ ﭼﻨﻴﻦ ﺩﺳﺘﻤﺰﺩﻱ ﺑﮕﻴﺮﻩ اﻣﺎ ﺭاﺳﺘﺶ ﺩﺳﺘﻤﺰﺩ ﻋﺎﺩﻳﻲ ﻧﻴﺴﺖ ﭼﻬﺎﺭﺩﻩ ﻫﺰاﺭ ﺩﻻﺭ ﺩﺭ ﻣﺎﻩ! !!!! ﺩﺳﺘﻤﺰﺩ ﺯﻳﺎﺩﻱ اﺳﺖ ﺧﻴﻠﻲ ﺯﻳﺎﺩ ﺧﻮﺏ ﺣﺘﻲ ﺗﻮﻱ ﺳﺎﻳﺘﻬﺎﻱ ﻭﻳﮋﻩ ﻫﻢ ﭼﻚ ﻛﻨﻴﺪ ﺩﺳﺘﻤﺰﺩﻫﺎﻳﻲ ﺩﺭ اﻳﻦ ﺣﺪ ﺣﺘﻲ ﺑﺮاﻱ ﻣﺘﺨﺼﺼﻴﻦ اﻋﻼﻡ ﻧﺸﺪﻩ ﺩﺭﺳﺘﻪ اﻥ ﭘﺮﺳﺘﺎﺭ ﺳﺎﻋﺘﻲ ﭘﻨﺠﺎﻩ ﺩﻻﺭ ﻣﻴﮕﻴﺮﻩ اﻣﺎ اﮔﺮ ﻣﻴﺎﻧﮕﻴﻦ ﺳﺎﻋﺖ ﻛﺎﺭﻱ ﺭا ﺑﮕﻴﺮﻱ ﺑﻪ ﻋﺪﺩ ﭼﻬﺎﺭﺩﻩ ﻫﺰاﺭ ﻓﻜﺮ ﻧﻜﻨﻢ ﺑﺮﺳﻪ. ﻣﻦ ﺣﻘﻮﻕ ﻫﻤﺴﺮﻡ ﺳﺎﻋﺘﻲ ﻣﺒﻠﻎ ﺑﺎﻻﻳﻲ اﺳﺖ اﻣﺎ ﺩﺭ ﻳﻚ ﺯﻣﺎﻥ ﺑﻨﺪﻱ ﺧﺎﺹ ﻣﻴﺘﻮاﻧﺪ ﻛﺎﺭ ﻛﻨﺪ ﻳﻜﻲ اﺯ,ﺩﻭﺳﺘﺎﻧﻢ ﻫﻢ ﭘﻤﭗﺑﻨﺰﻳﻦ ﺩاﺭﻩ ﻣﺘﺎﺳﻔﺎﻧﻪ اﻧﻘﺪﺭ ﺑﺎﺯاﺭ ﺭﻗﺎﺑﺖ ﺑﺎﻻﺳﺖ ﻛﻪ ﺧﻮﺩﺵ ﻣﻴﻜﻔﺖ ﻣﻨﻔﻌﺖ ﭼﻨﺪاﻧﻲ ﻧﻤﻴﺒﺮﻩ
ﺑﻪ ﻫﺮ ﺣﺎﻝ ﻣﻮﻓﻖ ﺑﺎﺷﻴﺪ
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
شنیدم تو سپتامبر تکمیل ظرفیت داره آیا صحت داره این موضوع ؟
امیدوار باشیم یا رفت برا 2018؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
منم چک کردم پیام not selected گرفتم اما برای همسرم که چک میکنم پیام information is not valid و راهنمای جایگزین کردن 0 , O و ..... رو میده
همسرم بار اولش هست که شرکت میکنه
همه اطلاعات صحیح هست و از صفحه پایان ثبت نام پی دی اف هم گرفتم و تایپ هم میکنم در فرم چک
چه اتفاقی افتاده؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ايا امكانش هست كه من به خاطر عكسم حذف شده باشم از قرعه كشي؟اخه يه كم سايه پشت سرم بود تو عكس
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-05-05 ساعت 13:53)yami نوشته: همانطور که گفتم، حساب کتابم کاملا سر انگشتی بود تا مطلب رو برسونم که برای خیلی ها این حقوق دور از دسترس نیست.
درامد خالص بیش از پانصد دلار در روز برای خیلی از پزشکان عمومی و حتی دستیاران پزشکان (پرستاران فوق لیسانس با اجازه تجویز دارو) یک چیز عادی بیش نیست.
برای افراد عادی رسیدن به این درامد نیاز به راه اندازی بیزنس هر چند کوچک دارد، در حالیکه افراد متخصص حتی بصورت انفرادی هم میتوانند همین حقوقها را در بیاورند.
بورس بازها و همچنین کارشناسان مدیریت سرمایه رو هم یادم رفت بگم. بعضی مشاغل خاصصصص فقط بیشتر ازین مقدار در روز انعام میگیرند!!
من در بخش آی تی یکی از هتلهای بزرگ وگاس کار میکنم. اکثر مهندسهای آی تی ما حقوقشون حوالی ساعتی پنجاه دلاره بعد از نزدیک به پنجسال کار.
یه تعداد مهندس از بیرون هم ممکنه بصورت ساعتی با تخصصهای بالاتر برای کمک بیان که تا جایی که شنیدم بالای ساعتی صد دلار حداقل میگیرند.
مثلا متخصصهای سیسکو با مدرک ccie شنیدم حقوقهاشون بالای ساعتی صد و پنجاه دلار هست در آمریکا.
متاسفانه یا خوشبختانه درامدها فرقشون در آمریکا از زمین تا اسمان هفتم فرق داره.
فکر کنم در تاپیک اشتباهی داریم در این زمینه صحبت میکنیم.
.
ﺳﻼﻡ
ﺩﻗﻴﻘﺎ اﻳﻦ ﺗﺎﭘﻴﻚ ﺟﺎﻱ اﻳﻦ ﺑﺤﺚ ﻧﻴﺴﺖ ﺑﻪ ﻫﺮ ﺣﺎﻝ ﻫﻨﻮﺯ,ﻣﻌﺘﻘﺪﻡ ﺧﻴﻠﻲ ﺧﻮﺷﺒﻴﻨﺎﻧﻪ ﺑﻪ ﻗﻀﻴﻪ ﺩﺳﺘﻤﺰﺩﻫﺎ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﻴﻜﻨﻴﺪ
ﺷﺎﻳﺪ ﺗﻮﻱ ﻳﻚ ﺗﺎﭘﻴﻚ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺑﺤﺚ ﺭا اﺩاﻣﻪ ﺑﺪﻫﻴﻢ
ﻣﻮﻓﻖ ﺑﺎﺷﻴﺪ
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
81
0 تشکر در 0 ارسال
برنده نشدم. شانس دیگه، کاریش نمیشه کرد.
10101110000010101001001100101001011101110 2018 010100111010010100101101000110110001010101