موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
ما هم قبوی نشدیم اه گندش بزنن
تبریک به اونایی قبول شدن
یه سوتی ام داده بودم جای اسم و فامیل جا به جا زده بودم اینم
میریم واسه ی راه های دیگه برای رفتن یا لاتاری 2018
دوستان نا امید نشید و یادتون باشه کسی که بخواد بره پیاده هم شده میره
موفق و سلامت باشید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
منم برای چندمین بار سلکت نشدم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان تا حالا کسی برنده شده اصلا؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بنده 40 تومن میتونم با خودم ببرم
دل کندن هم مشکلی نیست
چون کسی رو ندارم
کار هم یه 8 سالی میشه کار میکنم مشکلی باهاش ندارم فقط راهنمایی خواستم
شرمنده که دوستانی که قبول نشدن این قبول شدن من رو سهم خودشون میدونن و ناراحت شدن(میدونم حس خوبی نیست چشم انتظار قبولی باشی ولی نشی)
و تشکر از اون 1 نفری که راهنمایی کردن
تقدیر هرکسی یه چیزی هست
امیدوارم یه روز آرزوی مردمی که همیشه به آمریکا مرگ میفرستن رفتن به آمریکا نباشه و خودمون انقد پیشرفت کنیم که مجبور به ترک وطن نشیم
به امید موفقیت همگی دوستان عزیز
رتبه:
66
8 تشکر در 1 ارسال
2016-05-05 ساعت 04:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-05-05 ساعت 04:31 توسط alireza_guitar.)
(2016-05-04 ساعت 22:14)karaoke نوشته: از امروز دنبال راهی باشید که درآمدتون رو به حدی برسونید که تا چند سال دیگه ولو تا 10 سال دیگه ، 500K دلار داشته باشید و بتونید از طریق EB5 اقدام کنید و وقتی که اون طرف رسیدید ، مثل یک جنتلمن برای خودتون آقایی کنید، نه اینکه مثل خیلی ها تازه کاسه چه کنم چه کنم دست بگیرید. اینه آرزوی من برای شماها.
این قسمت از حرفتون رو قبول ندارم چون کاملا بدون اطلاعات صحبت کردید! آرزوتون مثل داشتن غول چراغ جادو می مونه!
خودمو مثال میزنم:
بنده کارمند رسمی با درآمد ۳ میلیون تومان در ماه و حقوق و مزایای کافی هستم!
فرض مثال اگر در ماه ماهی ۱ میلیون تومان کنار بگذارم در سال میشه ۱۲ میلیون ذخیره کردم!!!
و اگر در ۱۰ سال ؛میشه ۱۲۰ میلیون تومان
فرض بگیریم که این مبلغ رو با توجه به اضافه حقوق ووو... سیستم money make money در طی ۱۰ سال ۱۲۰ تا رو کردم ۲۴۰ میلیون و با کارهای دیگه و وووو همه چیز و همه چیز پول رو کردم ۵۰۰ میلیون تومان!
حالا به نظر شما تا ۱۰ سال دیگه بازم می گیم دلار همین ۳۵۰۰ تومان بمونه!!!!!
حالا ۵۰۰میلیون(حدود ۱۵۰هزار دلار) کجاااااا
و ۱میلیاردو ۷۰۰ میلیون تومان(حدود ۵۰۰k) کجااااااا !!!!!!
شاید بشه با دزدی و اختلاص زودتر از این به همچین پولی رسید اما به طور روتین و معمول نمیشه برادر! نمیشه!
یا شایدم با ارث باد آورده!!!
از حرفام دلخور نشید.
راسی امیدتون رو از دست ندید
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★ خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت
توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-12-28 ساعت 16:12)Danoosh نوشته: (2015-12-28 ساعت 14:27)meraj-fallahi نوشته: با سلام
دوستان، یک روشی هست که چند وقتیه دیدم بعضی ها از او استفاده میکنن، اونم این که بجای درخواست پذیرش دکتری ، درخواست پذیرش در مقطع ارشد رو میدن !
و در آمریکا دوباره ارشدون رو میخونن ...
چند تا دلیل هم دارن بره این کار :
×برای پذیرش ارشد راحت تر از دکتری میشه اقدام کرد ( از لحاظر نمره تافل,GRE, و تعداد مقالات علمی و غیره...)
×بعد از خوندن ارشد در آمریکا ، خیلی راحت تر میشه برای دکتری با فاند اقدام کرد.
×بازار کار هم چون تو خود آمریکا تحصیل کردی(مهارت های خاص خود جامعه آمریکا رو یاد گرفتی) ، راحت تر جذبت میکنه
نظر شما دوستان چیه ؟ روش خوبیه ؟
سلام
برای اینگونه پرسش ها بهتره به سایت همسایه بری (applyabroad)
و این روش خیلی وقته که وجود داره
یکسری خوبی ها داره که تقریبن خودتون گفتید و همینطور ایراداتی داره
مهمترین ایرادش اینه که آفیسر کلی پرسش مطرح میکنه که چرا ارشد داری و دوباره میخای ارشد بگیری
همچنین هرچی سن میره بالاتر... آفیسر کمتر قانع میشه که شما برای تحصیل میخایید برید اونجا
البته به مورد دیگه هم که از قلم انداختید ... دکترا ... مستقیم با استاد ارتباط برقرار میکنید و دپارتمان رو کاری ندارید... اگر استاد بگه شما رو میخاد, رییس دانشگاه هم هیچ کاری نمیتونه بکنه
بعضی از دانشجوها بودن که اصن استاد نگفته بود مدرک زبان ارایه بده.... چون قبل از پذیرش ویدیو کال داشتن (البته همه دانشجوها همینطور هستن)
و اما فاند ... باز هم به همون صحبت قبل برمیگردیم... اگر با استاد صحبت کنید و بتونید سطح علمی خودتون رو نشون بدید ... خیلی راحت فاند میگیرید
اگر کارشناسی دارید ... خب خیلی عادی برای ارشد اقدام میکنید... اگر ارشد دارید... اشتباه نکنید و دکترا ادامه بدید
تنها خوبی که دوباره خوندن ارشد داره... اینه که برای پذیرش دکترا دیگه استاد روبروتون هست و میتونید خیلی راحت تر عملیات مخ زنی رو انجام بدید و مزیت دیگه اش هم گرفتن راحت تر ویزا هست
باز هم میگم برای ادامه این بحث باید برید سایت همسایه (اطلاعات من کمی قدیمی هست)
موفق باشید
اين بستگي به خيلي عامل ها داره . زبان .سطح دانشگاه مقطع كارشناسي و البته ميزان پژوهش هاي دانشجو در زبان تدريس و از همه مهم تر خود رشته ي تحصيلي .
پيشنهاد من :اگه توان اقتصادي داري يك ضرب براي دكترا اقدام كن .
زندگي را روي شانس نبايد بست
WINTER IS COMING
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
واقعیت اینه که در سیستمهای دمکراتیک، رییس جمهور کی باشه زیاد مهم نیست. کره شمالی که نیست هر چی گفت مو به مو عمل بشه.
با این حال ترامپ صد بار از کلینتون بهتره.
با ترامپ یه چیزی بالاخره میشه، بد یا خوب. با کلینتون هیچی نمیشه، فقط وقت تلف کنی...