جهت دریافت مشاوره تخصصی و تکمیل فرم DS-260 با توجه به شرایط کیس، می توانبد با شرکت کارما سفر نیلی (پاریز تراول) تماس بگیرید.
021 44622214-16
021 44622214-16
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
درخواست آنلاین ویزای مهاجرتی (فرم DS-260)
|
جهت دریافت مشاوره تخصصی و تکمیل فرم DS-260 با توجه به شرایط کیس، می توانبد با شرکت کارما سفر نیلی (پاریز تراول) تماس بگیرید.
021 44622214-16
2016-05-12 ساعت 12:50
سلام.
برای قسمت مدارک تحصیلی دانشگاهی ،رشته هم باید ذکر شود؟ (2016-05-12 ساعت 12:50)Big apple نوشته: سلام. سلام.بله. در فیلد course of study باید بنویسید.
شماره کیس: 16**
تاریخ رویت قبولی: 05 May تعداد افراد:2 کنسولگری:آنکارا تاریخ ارسال فرم:May 26 کارنت شدن کیس: تاریخ دریافت نامه دوم: تاریخ مصاحبه: نتیجه: مقصد:
2016-05-12 ساعت 13:10
(2016-05-12 ساعت 10:08)Abisarab نوشته: سلام دوستان سلام نه توی فرم 260 درستش رو وارد کنید و ارسال کنید وبه نظر من نهایتش اگه خیلی نگران بودید این اشتباه و تصحیح اونو با ایمیل اعلام کنید ، ولی بازم میگم معمولا هر تغییر و اشتباهی رو همه توی فرم درست کردن فرستادن و مشکلی نبوده تا الان .
2016-05-12 ساعت 15:25
سلام
در فرم ds260 چرا شغل فعلی تاریخ اتمام نداره؟ اگه در جال حاضر برای چند ماه شاعل نباشم باید چه کاری انجام بدیم؟
2016-05-12 ساعت 16:46
(2016-05-12 ساعت 07:10)alex2018 نوشته: سلام عرض می کنم ممنون از راهنمایی های ارزشمندتون ببخشید چند سوال و ابهام داشتم خوشحال میشم راهنمایی بفرمائید: 1. برای دیپلم، فقط مشخصات دبیرستان/هنرستان را بنویسید. نیاز به نوشتن مقاطع پایینتر (راهنمایی، ابتدایی و ...) نیست. 2. در کیسهای ایرانی، در صورتی که سوال مربوط به سربازی را NO بزنید، علت یا توضیح اضافی نمی خواهد. فقط در مصاحبه ممکن است از شما علت معافیت پرسیده شود که آفیسر مصاحبه کننده به معافیت کفالت و موارد مشابه آشنایی دارد. 3. اطلاعات شغل فعلی خود را در صفحه Present Work/Education/Training Information وارد کنید. در این بخش تاریخ اتمام پرسیده نمی شود. 4. شهرداری بخشهای مختلف دارد. نزدیکترین سرشاخه به شغلی که انجام می دهید را انتخاب کنید (بدون توجه به دولتی یا خصوصی بودن کارفرما) 5. بهتر است نزدیکترین شغل به رشته تحصیلی یا سابقه کار انتخاب کنید. این مورد تعهدی را برای شما ایجاد نمی کند و بعد از مهاجرت می توانید در هر شغلی که شرایط آن را داشتید، فعالیت کنید. 6. در بخش Permanent Address باید یک آدرس آمریکا معرفی کنید یا حداقل بنوسید فعلاً مشخص نیست. (تکمیل این بخش اجباری است) این آدرس را در مصاحبه و یا در هنگام ورود به آمریکا می توانید تغییر دهید. . (2016-05-12 ساعت 12:29)golnoosh_mim نوشته: امسال چقدر خلوته اینجا ؟ینی انقدر کم برنده شدن از ایران؟ من اومدم شماره پاس وارد کنم دیدم تاریخ انقضاش گذشته هیچی دیگه رفتم اقدام کردم 3-4 روز دیگه میاد دوستان حتما به داشتن کارت ملی و تاریخ اتقضا مدارکتون توجه کنین
?شماره کیس: 2017AS61XX
?تاریخ رویت قبولی:10 MAY ??تعداد افراد:1 ?کنسولگری:ابوظبی ?تاریخ ارسال فرم:MAY 19 ?کارنت شدن کیس: ?تاریخ دریافت نامه دوم: ?تاریخ مصاحبه: ?نتیجه: ✈️مقصد:
2016-05-12 ساعت 17:24
(2016-05-09 ساعت 00:52)Plano نوشته: سلام و عرض تبریک به همه عزیزان برنده. این فایلی که گذاشتین دانلود نمیشه هر چی تلاش میکنم !!
شماره کیس : 2017AS23XX
رویت قبولی : می 2016 تعداد نفرات: دو نفر (برنده اصلی خانم ، آقا معاف از سربازی) شغل : غیر دولتی محل مصاحبه : ابوظبی تاریخ مصاحبه : 22 نوامبر آپدیتها : 23 نوامبر سفارت ، 29 نوامبر و 15 می سایت سیس نتیجه : AP
2016-05-12 ساعت 17:49
سلام دوستان ازيز لطفا كمك كنيد
1_چرا وقتى بة kcc درخواست ان لايك ميكنم در جواب اینو میگه؟ 2_ايا معمول بس از چند روز جواب دادة ميشم ؟ 3_چجورى از انلاك شدن فورمم با خبر شم ؟ The Kentucky Consular Center (KCC) has received your email. This email address, KCCDV@state.gov is for case-specific Diversity Visa inquires only. If you would like to check the status of your entry, please do so at www.dvlottery.state.gov/ESC. This website is the definitive means of determining whether or not you were selected for possible further processing. You must see a notice that is addressed to you by name as proof of selection to process further in the DV-2015 program. For inquiries about specific cases, please ensure that you have included your case number, first and last name, and date of birth with your inquiry. If this information is not provided or is inaccurate, KCC will be unable to process your inquiry. For other information and to view frequently asked questions, please visit the Department of State Website at http://www.travel.state.gov. Under the Visas section, select Diversity Visa (DV) Lottery Program and then select Instructions for the Diversity Visa lottery year you entered. The frequently asked questions can be found at the bottom of the instructions. Thank you for contacting KCC. KCCDV/Public Inquiry Kentucky Consular Center Support Contractor - Serco - NA Phone: (606) 526-7500 Email: KCCDV@state.gov Any information in this transmission pertaining to the issuance or refusal of visas or permits to enter the United States shall be considered confidential under Section 222 (f) of the Immigration and Nationality Act (INA) [8 U.S.C. Section 1202]. Access to and use of such information must be solely for the formulation, amendment, administration, or enforcement of the immigration, nationality, and other laws of the United States under INA 222(f) and as specified in FAM guidance. If you have received such information in error, do not review, retransmit, disclose, disseminate, use, or take any action in reliance upon this information, and contact the sender as soon as possible. This email is Sensitive but Unclassified based on the definitions provided in 12 FAM 540. This email is UNCLASSIFIED.
2016-05-12 ساعت 18:33
سلام
تو قسمت سوالات پزشکی، سوال مربوط به دریافت واکسن رو باید yes بزنیم یا No ؟؟ اگه no بزنیم باید یه توضیحی بنویسیم.توضیحه چیه؟؟ اگر yes هم بزنیم که توضیح نمیخواد.
2016-05-12 ساعت 18:56
تشکر کنندگان: ELNAZ21
2016-05-12 ساعت 18:56
سلام من دو تا سوال دارم اگه لطف کنید جواب دهید ممنون میشم
اول اینکه من یه پسوند شهر تو نام خانوادگیم داشتم که سالهاست حذف کرده ام ولی مدارک دانشگاهی با اون پسونده و فرم ds 260بدون پسوند ارسال کردم و توضیح هم ندادم حالا مشکلی پیش میاد لازمه ایمیل بزنم به kcc و اعلام کنم یا روز مصاحبه توضیح بدم دوم اینکه پسرم بالای 15 ساله و شرط گرفتن گذرنامه داشتن شناسنامه ی عکسدار ه که دو ماه زمان میبره. به نظر شما بهتر other بزنم بفرستم فرم ds رو یا صبر کنم شناسنامه اش بیاد .
2016-05-12 ساعت 20:28
سلام. من مدت 3 ساله پروانه کار نظام مهندسی دارم می خواستم بدونم که تو قسمت مربوط به شغل تو فرم DS -260 باید تاریخ صدور پروانه نظام مهندسی رو بنویسم و اینکه آیا نیاز هست که پروانه اشتغال رو ترجمه کنم؟؟ ( پروانه نظام مهندسی ایران برای اونا قابل قبوله؟)
ممنون تشکر کنندگان: 20max
2016-05-12 ساعت 20:40
سلام دوستان
امیدوارم خوب باشید خوب من فرم رو پر کردم فقط آخرش گفت برای سابمیت باید یک فرمی رو بخونی.این فرمه قضیش چیه؟؟ اینه اسم فرمه: NOTICE OF DUTY TO REGISTER WITH U.S. SELECTIVE SERVICE SYSTEM
2016-05-12 ساعت 21:23
(2016-05-12 ساعت 20:40)Civilizable نوشته: سلام دوستانسلام این فرم یک فرم اطلاع رسانی است و میگه که افرادی که مرد هستند و بین 18 تا 26 سال پس از ورود به آ م ر ی ک ا باید حتما خودشونو برای خدمت سربازی دوران اضطرار معرفی کنن و فرمی رو پر کنند.
2016-05-12 ساعت 22:17
دوستان عزیز، در مورد پر کردن سوابق تحصیلی من از آخر به اول نوشتم یعنی دانشگاه بعد پیش دانشگاهی و در آخر دیپلم. سوال من شروع سال دیپلمه. یعنی از اول دبیرستان تا پایان سال سوم یا فقط شروع و پایان سال سوم.
ممنون |