کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن کیس
(2016-09-06 ساعت 13:17)grimfandango نوشته:  
(2016-09-06 ساعت 13:04)atm849 نوشته:  
(2016-09-04 ساعت 23:09)فام مج نوشته:  سلام من برنده لاتاری 2017 هستم با کیس نامبر 2017AS000001XX که زیر 150 هستش و ماه می فرم 260 رو پر و ارسال کردم اما هنوز نامه دوم یا دعوت به مصاحبه برام نیومده .و محل مصاحبه رو هم کشور تایوان زدم. اگه میدونید مشکل چیه لطفا راهنمایی کنید خیلی استرس دارم و نگرانم.ممنونم از شما

این که هنوز نامه دوم نیمده مشکلی نیست به شماره ربط نداره به زمان سابمیت DS ۲۶۰ ربط داره. تعداد افرادی که تو روزهای اول سابمیت میکنن زیاده. برای خیلی ها که تو می سابمیت کردن نیمده. اما این که تایوان زده عجیبه. شما از فرم ثبت نام کپی دارید؟ ممکنه کشور محل سکونت رو جایی دیگه زده باشید

دوست عزیز ایشون منظورشون اینکه خودشون تایوان زدن و می خوان بدونن این تاخیر به دلیل تعییر سفارت می تونه باشه یا نه  Big Grin

با سلام
کسانی که تا تاریخ 10 می فرم DS-260 رو ارسال کردند برای ماه OCTOBER دعوت شده اند
یا حق
به امید خدا

Case Number  :  AS000014$$

+ افراد منظور در کیس : 1 نفر ( خودم )

+ ارسال فرمMay 17

+ سفارت  : ایروان

+ دریافت نامه دوم September 23 :

+  تاریخ مصاحبه  November :

+ نتیجه مصاحبه  :      AP
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام

من الان داشتم سایت سایمون رو چک می کردم به مطلب زیر رسیدم

کسانی که انتخاب نشدن برای لاتاری 2017 میتونن دوباره چک کنند نتیجه ها رو امکانش هست اسمشون انتخاب شده باشه .

لینک زیر رو میتونید چک کنید و متوجه صحت مطلب من بشید :

http://britsimonsays.com/dv-2017-2nd-dra...es-chosen/

عکس موضوع Tweet شده در Twitter سایت سفارت آمریکا در غنا رو براتون پیوست کردم .

در پناه خدا
به امید خدا

+ ارسال فرمMay 17

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-09-04 ساعت 23:09)فام مج نوشته:  سلام من برنده لاتاری 2017 هستم با کیس نامبر 2017AS000001XX که زیر 150 هستش و ماه می فرم 260 رو پر و ارسال کردم اما هنوز نامه دوم یا دعوت به مصاحبه برام نیومده .و محل مصاحبه رو هم کشور تایوان زدم. اگه میدونید مشکل چیه لطفا راهنمایی کنید خیلی استرس دارم و نگرانم.ممنونم از شما

این که هنوز نامه دوم نیمده مشکلی نیست به شماره ربط نداره به زمان سابمیت DS ۲۶۰ ربط داره. تعداد افرادی که تو روزهای اول سابمیت میکنن زیاده. برای خیلی ها که تو می سابمیت کردن نیمده. اما این که تایوان زده عجیبه. شما از فرم ثبت نام کپی دارید؟ ممکنه کشور محل سکونت رو جایی دیگه زده باشید

بله من خودم اینجا رو انتخاب کردم چون در حال حاضر اینجا درس میخونم. یه سوال دیگه هم داشتم >ممکنه که افیسری که مصاحبه میکنه از ایرانیا شناخت نداشته باشه و الکی رد کنه یا نه؟
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-09-07 ساعت 12:00)فام مج نوشته:  

بله من خودم اینجا رو انتخاب کردم چون در حال حاضر اینجا درس میخونم. یه سوال دیگه هم داشتم >ممکنه که افیسری که مصاحبه میکنه از ایرانیا شناخت نداشته باشه و الکی رد کنه یا نه؟
ممنون

فقط براي كيس هاي غير مهاجرتي ممكنه اين اتفاق بيفته. براي كيس هاي مهاجرتي درست رسيدگي ميكنند
پاسخ
تشکر کنندگان: a_cute65
سلام... امروز هشتم سپتامبر هستش ... چرا پس متاسفانه بولتن ویزا آپدیت نمیشه و کارنتی های نوامبر مشخص نمی شوند؟ مگر عمدتا نباید سه، چهار روز اول ماه آپدیت بشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-09-08 ساعت 12:36)Alferedodiestefano نوشته:  سلام... امروز هشتم سپتامبر هستش ... چرا پس متاسفانه بولتن ویزا آپدیت نمیشه و کارنتی های نوامبر مشخص نمی شوند؟ مگر عمدتا نباید سه، چهار روز اول ماه آپدیت بشه؟
تا فردا میاد جدید
2017AS6200
سفارت: آنکارا> ایروان
ارسال فرم: 8May
کارنت: 9March
مصاحبه: 4may
نتیجه: AP
کلیر:15Aug

خوشا راهي! که پايانش تو باشي.

دستانی که به دیگران کمک می کند بهتر از دستانی است که به سمت آسمان دراز می شود.
‎‎
پاسخ
تشکر کنندگان: a_cute65 ، Alferedodiestefano
(2016-09-08 ساعت 14:15)farhhad نوشته:  
(2016-09-08 ساعت 12:36)Alferedodiestefano نوشته:  سلام... امروز هشتم سپتامبر هستش ... چرا پس متاسفانه بولتن ویزا آپدیت نمیشه و کارنتی های نوامبر مشخص نمی شوند؟ مگر عمدتا نباید سه، چهار روز اول ماه آپدیت بشه؟
تا پس فردا میاد  جدید

فکر کنم تا 22 یا 23 سپتامبر نیاد بخاطر اینکه ماه قبل هم دیر اعلام کردن
پاسخ
تشکر کنندگان:

اصلا جای نگرانی نیست دوست عزیز.خیلی ها شرایط شمارو دارن و نامه دوم براشون نیومده یکیش خودمم احتمالا مصاحبه ما میوفته واسع ماه نوامبر.مثل اینکه خیلی ربط به تاریخ سابمیت کردنتون داره .تا جایی که من میدونم هر کس تا 15 می فرستاده براش نامه اومده.
کیس نامبر**19
ارسال فرم: 26 می
ارسال فرم بار دوم:7جون
سفارت:ابوظبی
تعدادافراد  کیس :3نفر
پاسخ
(2016-09-05 ساعت 22:45)Tilda نوشته:  سلام
من یک چیزی رو متوجه نمیشم.
فرایند کارنت شدن توی سالهای مختلف رو چک کردم و توی هیچ فرمولی نمیگنجه!
مثلا ماه های اول از آسیا 300 تا نهایتا 400 تا در هر ماه کارنت میکنن و ماه های آخر یهو یک رنج زیاد رو کارنت میکنن!
کسی میدونه جریان چیه؟ آیا تا حالا در مورد این موضوع خود KCC توضیحی داده؟
مرسی

دوست عزیز تراکم کیس نامبر ها در شماره های پایین تر خیلی زیاده ، ما چیزی داریم در این الگوریتم به نام چاله که در واقع کیس نامبر هستند ولی متعلق به هیچ شخصی نیستن ، این در شماره های پایین خیلی کم هست اما در شماره های بالاتر تعداد این چاله ها خیلی زیاد میشه به طوری که شاید بین هر 50 تا کیس نامبر یکی متعلق به شخص باشه اینجوری هست که در کیس های بالاتر شماره های بیشتری به نسبت کیس های پایین تر کارنت میشن
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز

بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
پاسخ
تشکر کنندگان:

تا شماره ۳۰۰۰ اعلام شد. لینک ویزا بولتن
پاسخ
تشکر کنندگان: sabmn ، Paniz888 ، a_cute65 ، Alferedodiestefano
ویزا بولتن برای ماه اکتبر آپدیت شد و تا شماره ۳۰۰۰ برای نوامبر کارنت شدن.

لینک برای مشاهده صفحه ویزا بولتن اکتبر
کیس: 2017AS15XX
نتیجه: ۶ می
ارسال فرم: ۲۶ می
کارنت: ۹ آگوست
نامه دوم: ۲۲ سپتامبر
مصاحبه: هفته اول نوامبر، ایروان/ AP / آپدیت سیس ۱۵ نوامبر / ۱۲ ژانویه بخاطر ایمیل، یه ایمیل تو فوریه، یه ایمیل هم ۲۱ مارچ همه جوابها تکراری  و منتظر باشید تا اعلام کنیم / آپدیت دو خطی و اولین آپدیت از سمت خودشون ۸ می/ کلیر ۱۰ می/آپدیت تحویل پاسپورت ۱۵ می/ تحویل مدیکال جدید ۱۷ می/ ۱۸ می صدور ویزا/ ۱۹ می تحویل پاسپورت از پست
سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان: ssahar ، a_cute65
نامه ها کی میاد منم جز۶ کارنتیام
کیس نامبر**26
تعدادنفرات خودم
تاریخ مشاهده قبولی یادم نیس
تاریخ ارسال فرم18جون
محل مصاحبه انکارا تغییردادن به ابوظبی
نامه دوم هنوز نیومده :21نوامبر
زمان مصاحبه هفته اول ژانویه
نتیجه:یک ضرب
پاسخ
(2016-09-09 ساعت 00:43)ssahar نوشته:  نامه ها کی میاد منم جز۶ کارنتیام

با سلام
ان شاء الله نامه دعوت به مصاحبه تا 7 الی 10 روز دیگه میرسه دستمون
در پناه خدا
به امید خدا

+ ارسال فرمMay 17

پاسخ
تشکر کنندگان: ssahar
دوستانی که کارنت شدن و دوستانی که قراره کارنت بشن برای همتون ارزویه موفقیت و ویزای یکضرب دارم.از قدیم گفتن از هر دست بدی از همون دست هم میگیری.انرژی مثبت بدیم به همدیگه و انرژی مثبت بگیریم....به امید خدا...
پاسخ
تشکر کنندگان: a_cute65 ، ssahar ، KORYO ، mostafa2017
(2016-09-09 ساعت 02:29)AbbasHTC نوشته:  دوستانی که کارنت شدن و دوستانی که قراره کارنت بشن برای همتون ارزویه موفقیت و ویزای یکضرب دارم.از قدیم گفتن از هر دست بدی از همون دست هم میگیری.انرژی مثبت بدیم به همدیگه و انرژی مثبت بگیریم....به امید خدا...

با سلام
تشکر برای این همه انرژی مثبت
آرزوی موفقیت دارم برای همه ی دوستان
در پناه پروردگار
به امید خدا

+ ارسال فرمMay 17