کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن کیس
با سلام

قابل توجه مدیران ارشد و کاربران سایت

اگه ساعت کامنت ها رو چک کنید متوجه میشید که قبل از اعلام کردن سایت مهاجرسرا اینجانب توی فروم های مختلف دوستان رو مطلع کردم که مجدد چک کنند نتایج لاتاری رو ( همراه با لینک و عکس تویت سایت سفارت آمریکا در غنا و با استفاده از کامنت هایی سایت آقای سایمون و رعایت حق کپی رایت )

حالا میبینم که مدیران بدون کوچکترین اشاره ای همه زحمات رو مدیون دیگری دونستن .

اینجانب انتظار اینو ندارم که بخواید از من تشکر کنید ولی میتونستید به صورت اجمالی بگید که بعضی از اعظای سایت شما رو مطلع کردند

حالا متوجه میشم که بعضی از اعضای سایت چرا دل به کار نمیدن و زیاد خودشون رو خسته نمیکنن Big Grin Big Grin Big Grin

البته اینجانب از جناب سایمون تشکر می کنم و از دوستان میخوام که حتماً عضو سایت سایمون بشن که لینکشو براتون اینجا گذاشتم

http://www.britsimonsays.com

هدف اطلاع رسانی بود

در پناه پروردگار
به امید خدا

Case Number  :  AS000014$$

+ افراد منظور در کیس : 1 نفر ( خودم )

+ ارسال فرمMay 17

+ سفارت  : ایروان

+ دریافت نامه دوم September 23 :

+  تاریخ مصاحبه  November :

+ نتیجه مصاحبه  :      AP
پاسخ
تشکر کنندگان: farhhad
(2016-09-08 ساعت 14:15)farhhad نوشته:  
(2016-09-08 ساعت 12:36)Alferedodiestefano نوشته:  سلام... امروز هشتم سپتامبر هستش ... چرا پس متاسفانه بولتن ویزا آپدیت نمیشه و کارنتی های نوامبر مشخص نمی شوند؟ مگر عمدتا نباید سه، چهار روز اول ماه آپدیت بشه؟
تا  فردا میاد  جدید

سری جدید بولتن ویزااعلام شد .
شماره کیس:   **2017AS000 زیر صد (3 نفر)
دیدن قبولی:   20 می
ارسال فرم:    29 می
تاریخ نام دوم:   14 اکتبر 
تاریخ مصاحبه:   5 دسامبر
محل مصاحبه:    آنکارا
نتیجه:    AP
آپدیت ها :   9 دسامبر ، 30 مارچ ،13 جون - دو خطی  ، 19 جون بخاطر ایمیل تعویض پاسپورت ، 20 جون OR  و نامه کلیری، 28 جون ، 6 جولای ، 7 جولای

پاسخ
تشکر کنندگان: a_cute65
(2016-09-09 ساعت 02:35)a_cute65 نوشته:  با سلام

قابل توجه مدیران ارشد و کاربران سایت

اگه ساعت کامنت ها رو چک کنید متوجه میشید که قبل از اعلام کردن سایت مهاجرسرا اینجانب توی فروم های مختلف دوستان رو مطلع کردم که مجدد چک کنند نتایج لاتاری رو ( همراه با لینک و عکس تویت سایت سفارت آمریکا در غنا و با استفاده از کامنت هایی سایت آقای سایمون و رعایت حق کپی رایت )

حالا میبینم که مدیران بدون کوچکترین اشاره ای همه زحمات رو مدیون دیگری دونستن .

اینجانب انتظار اینو ندارم که بخواید از من تشکر کنید ولی میتونستید به صورت اجمالی بگید که بعضی از اعظای سایت شما رو مطلع کردند

حالا متوجه میشم که بعضی از اعضای سایت چرا دل به کار نمیدن و زیاد خودشون رو خسته نمیکنن  Big Grin  Big Grin  Big Grin

البته اینجانب از جناب سایمون تشکر می کنم و از دوستان میخوام که حتماً عضو سایت سایمون بشن که لینکشو براتون اینجا گذاشتم

http://www.britsimonsays.com

هدف اطلاع رسانی بود

در پناه پروردگار

واقعا سایت سایمون سایت مفیدی هست. دوستان به خاطر انگلیسی بودن سایت تنبلی نکنن برن عضو بشن. من خیلی هارو دیدم به خاطر انگلیسی بودنش نمیرن بخونن. واقعا اگه نتونید مطالب سایت سایمون رو بخونید تو آمریکا هم کاری از پیش نمیبرید. برای پیش بردن کارها تو آمریکا چه برای کار پیدا کردن چه برای خدمات دائم باید تو اینترنت بود و سرچ کرد. باید از یه جایی شروع کرد. اگه فکر میکنید براتون سخته به زور گوگل ترنسلیت و دیکشنری سعی کنید مطالبش رو بخونید.
پاسخ
تشکر کنندگان: a_cute65 ، soruosh
(2016-06-10 ساعت 09:38)siamak نوشته:  مباحث مربوط به بولتن و کارنت شدن را در این تاپیک دنبال کنید.
ارسال های غیرمرتبط با عنوان حذف خواهند شد.
KCCکی سی سی ‎(Kentucky Consular Center‎ )کیس های برندگان را برای بررسی و مصاحبه با توجه به ترتیب شماره آنها در سایت بـــــــــــــولـــــتــــــــن ویــــــــــــــــــزا هفته دوم هر ماه میلادی(برای چک کردن کارنتی های هر ماه روی لینکی که حاوی نام آن ماه میلادی است و سال جاری میلادی کلیک کنید) اعلام می نماید که اصطلاحا به این موضوع کارنت شدن می گویند. مثلا در جدول مربوط به ‎DV - Lottory‎ که اسامی قاره ها در آن موجود است، جلوی هر قاره عددی نوشته شده است، که اگر کیس نامبر شما زیر عدد اعلام شده باشد بزودی برای شما نامه دعوت به مصاحبه معروف به نامه دوم که حاوی زمان و مکان مصاحبه شماست، در سایت دی وی لاتـــــــــــــاری یعنی همان سایتی که برنده شدنتان در ان چک کردید جایگزین نامه برنده شدنتون (معروف به نامه اول) خواهد شد، که البته اگر شما فرم هایتان را دیر برای کی سی سی فرستاده باشید ممکن است دیرتر از کیس نامبرهایی که به کیس نامبر شما نزدیکند به مصاحبه دعوت شوید. از وقتی کارنت میشوید بین ۱ هفته تا ۱ ماه زمان میبره که این ارسال نامه دوم اتفاق بیفته، پس اگر نامه دوم شما دیر روی سایت آمد نگران نباشید. همه کسانی که کارنت میشوند اگر فرم های خود را برای کی سی سی بفرستند نامه دوم (نامه حاوی مکان و زمان مصاحبه) را دریافت خواهند کرد و به مصاحبه دعوت خواهند شد. دوستانی که کارنت شدند به دنبال گرفتن وقت از دکتر معتمد سفارت، بلیط رفت و برگشت، نامه تمکن مالی از بانک و یا تهیه مدارک لازم برای اسپانسر و همینطور کارت زرد واکسیناسیون ( اگر از قبل کارت رو نگرفتید) و مـــــــــــــــدارک لازم برای ارائه در روز مصاحبه (مدارک و ترجمه هایشان) باشند. دوستان، پروسه لاتاری زمانبر هست (بین ۶ تا 18 ماه از زمان اعلام نتایج در ماه می) و به کیس نامبرتون هم بستگی داره، هر چی بیشتر باشه، دیرتر به مصاحبه خواهید رفت. همین طور اگر شما کیس نامبر پایینی داشته باشید ولی فرم ها را دیر بفرستید، با این که کارنت شدید، ممکنه دیرتر براتون زمان مصاحبه بیاد....پس بدون نگرانی به دنبال انجام سایر کارها و آموزش زبان باشید.
** مصاحبه در ۳ سفارت آنکارا، ابوظبی و ایروان به زبان فارسی می باشد.
آخرین نکته: دوستانی که در سفارت آنکارا مصاحبه میشوند، باید 15 روز قبل از مصاحبه ترجمه مدارکشون رو برای این سفارت پست کنند.

در عکس زیر از سال ‎2005‎ تا ‎2016‎ را به طور کامل روند کارنتی ها را ملاحضه میکنید و سال ‎2017‎ نیز به این لیست اضافه شده و به مراتب توسط مدیران بروز رسانی خواهد شد .

[عکس: 7442.jpg]

دوستان سری اول ویزا بولتن برندگان 2017 اعلام شد و تا کیس نامبر 2100 برای مصاحبه در ماه اکتبر کارنت شدند .

با سلام

ممنون میشم که Update کنید

سپاس
به امید خدا

Case Number  :  AS000014$$

+ افراد منظور در کیس : 1 نفر ( خودم )

+ ارسال فرمMay 17

+ سفارت  : ایروان

+ دریافت نامه دوم September 23 :

+  تاریخ مصاحبه  November :

+ نتیجه مصاحبه  :      AP
پاسخ
تشکر کنندگان: Siamak ، soruosh
سلام
دوستان امروز سری دوم کارنتی ها تا 3000 اعلام شد.کسی میدونه نامه دوم کی میاد(دعوت به مصاحبه)؟ و کسانی که جزء کارنتی های ماه قبل هستن ولی نامه دوم دریافت نکردن این ماه نامه دوم دریافت میکنن یا باز هم ممکنه دریافت نکنن؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان من مدرک دیپلم و پیش دانشگاهیم مهر وزارت خارجه داره ولی مهر دادگستری نداره برای روز مصاحبه مشکلی پیش میاد یا نه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-09-09 ساعت 19:46)فام مج نوشته:  سلام
دوستان امروز سری دوم کارنتی ها تا 3000 اعلام شد.کسی میدونه نامه دوم کی میاد(دعوت به مصاحبه)؟ و کسانی که جزء کارنتی های ماه قبل هستن ولی نامه دوم دریافت نکردن این ماه نامه دوم دریافت میکنن یا باز هم ممکنه دریافت نکنن؟

از دوشنبه تا دو هفته دیگه میاد. اگه مثل ماه قبل باشه باید ۱۰-۱۲ روز دیگه منظر باشیم.
اگه کسی فرمشو خیلی دیر فرستاده باشه ممکنه نوبتش نشه و این ماه هم دعوت نشه.
کیس: 2017AS15XX
نتیجه: ۶ می
ارسال فرم: ۲۶ می
کارنت: ۹ آگوست
نامه دوم: ۲۲ سپتامبر
مصاحبه: هفته اول نوامبر، ایروان/ AP / آپدیت سیس ۱۵ نوامبر / ۱۲ ژانویه بخاطر ایمیل، یه ایمیل تو فوریه، یه ایمیل هم ۲۱ مارچ همه جوابها تکراری  و منتظر باشید تا اعلام کنیم / آپدیت دو خطی و اولین آپدیت از سمت خودشون ۸ می/ کلیر ۱۰ می/آپدیت تحویل پاسپورت ۱۵ می/ تحویل مدیکال جدید ۱۷ می/ ۱۸ می صدور ویزا/ ۱۹ می تحویل پاسپورت از پست
سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان: Kaveh ، a_cute65 ، AbbasHTC
(2016-09-09 ساعت 19:52)فام مج نوشته:  دوستان من مدرک دیپلم و پیش دانشگاهیم مهر وزارت خارجه داره ولی مهر دادگستری نداره برای روز مصاحبه مشکلی پیش میاد یا نه؟

مهر وزارت خارجه و دادگستری برای کیس لاتاری لازم نیست. صرفا باید توسط دارالترجمه رسمی ترجمه شده باشن مدارک.
کیس: 2017AS15XX
نتیجه: ۶ می
ارسال فرم: ۲۶ می
کارنت: ۹ آگوست
نامه دوم: ۲۲ سپتامبر
مصاحبه: هفته اول نوامبر، ایروان/ AP / آپدیت سیس ۱۵ نوامبر / ۱۲ ژانویه بخاطر ایمیل، یه ایمیل تو فوریه، یه ایمیل هم ۲۱ مارچ همه جوابها تکراری  و منتظر باشید تا اعلام کنیم / آپدیت دو خطی و اولین آپدیت از سمت خودشون ۸ می/ کلیر ۱۰ می/آپدیت تحویل پاسپورت ۱۵ می/ تحویل مدیکال جدید ۱۷ می/ ۱۸ می صدور ویزا/ ۱۹ می تحویل پاسپورت از پست
سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان: Kaveh ، a_cute65 ، AbbasHTC ، soruosh
(2016-09-10 ساعت 00:29)TiredAdmin نوشته:  
(2016-09-09 ساعت 19:46)فام مج نوشته:  سلام

از دوشنبه تا دو هفته دیگه میاد. اگه مثل ماه قبل باشه باید ۱۰-۱۲ روز دیگه منظر باشیم.
اگه کسی فرمشو خیلی دیر فرستاده باشه ممکنه نوبتش نشه و این ماه هم دعوت نشه.

ممنونم از پاسختون
پاسخ
تشکر کنندگان: a_cute65
سلام دوستان من حدود کیسم 2500 هست و کارنت شدم اما وقتی به سایت مراجعه کردم همون نامه اول موجود بود و نامه دوم بهم نرسیده خیلی نگرانم کسی دلیلشو میدونه؟لطفا راهنمایی کنید
Case ‎Number‎  :2500
تعداد افراد منظور در کیس  :   2نفر

مشاهده قبولی   :    2 ‎Of May‎

تاریخ ارسال فرم  : نمیدونم

سفارت   : ابوظبی

تاریخ نامه دعوت به مصاحبه :14 اکتبر
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-09-10 ساعت 20:24)naz s نوشته:  سلام دوستان من حدود کیسم 2500 هست و کارنت شدم اما وقتی به سایت مراجعه کردم همون نامه اول موجود بود و نامه دوم بهم نرسیده خیلی نگرانم کسی دلیلشو میدونه؟لطفا راهنمایی کنید

نامه ها هنوز جایگزین نشده و تقریبا دو هفته دیگه جایگزین میشه.
به طور کلی تو نیمه اول هر ماه (میلادی) ویزا بولتن جدید اعلام میشه و نیمه دوم نامه ها جایگزین میشه
پاسخ
تشکر کنندگان: a_cute65 ، naz s ، Kaveh ، AbbasHTC
سلام دوستان تو نامه اول نوشته که نامه دوم به ادرس ایمیلی که در فرم 260 دادیم میاد.ایا همینطوره؟
ولی من دیگه به اون ایمیل دسترسی ندارم چطور میتونم ادرس ایمیل رو عوض کنم لطفا راهنمایی کنید
Case ‎Number‎  :2500
تعداد افراد منظور در کیس  :   2نفر

مشاهده قبولی   :    2 ‎Of May‎

تاریخ ارسال فرم  : نمیدونم

سفارت   : ابوظبی

تاریخ نامه دعوت به مصاحبه :14 اکتبر
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-09-14 ساعت 14:38)naz s نوشته:  سلام دوستان تو نامه اول نوشته که نامه دوم به ادرس ایمیلی که در فرم 260 دادیم میاد.ایا همینطوره؟
ولی من دیگه به اون ایمیل دسترسی ندارم چطور میتونم ادرس ایمیل رو عوض کنم لطفا راهنمایی کنید

سلام به ایمیل نمیاد جایگزین نامه اول میشه !
کیس:‎2017AS42XX ‎  رویت قبولی: 14 می 2016 تعداد افراد: 2  نظام وظیفه:معافیت  سفارت: ایروان  اولین ارسال: 28 می 2016  کارنت:10 ژانویه2017  نامه دوم:20 ژانویه2017  مصاحبه: 16مارچ 2017  نتیجه:AP  اپدیتها: 15، 16 و 17 دریافت ایمیل 6 سوال، 21 ارسال جوابها، 24 مارچ  دو خطی شدن همسر در CEAC و 27، 28مارچ  آپدیت طلایی دوخطی: 10 اگوست2017، 11 اگوست or شدیم و کلیر، انتظار 145روز
ایشود: عصر روز 6 سپتامبر، بونافاید: جاب افر شرکت کامپیوتری
پاسخ
تشکر کنندگان: Kaveh ، a_cute65 ، AbbasHTC ، naz s
(2016-09-14 ساعت 16:24)sabmn نوشته:  
(2016-09-14 ساعت 14:38)naz s نوشته:  سلام دوستان تو نامه اول نوشته که نامه دوم به ادرس ایمیلی که در فرم 260 دادیم میاد.ایا همینطوره؟

سلام میشه لطف کنید متن درخواست تغییر سفارت تونو از آنکارا به ایروان بذارید آخه منم میخوام تغییر بدم
کیس نامبر:**62 2017AS0000
تاریخ رویت قبولی:9May
ارسال فرم:18may
تعداد:3 نفر
محل مصاحبه:فعلا آنکارا(تغییر به ایروان توسط kcc)
تاریخ مصاحبه: 23 may
وضعیت دریافت ویزا:
پاسخ
تشکر کنندگان: naz s
(2016-09-15 ساعت 15:46)najmeh.faramarzi نوشته:  
(2016-09-14 ساعت 16:24)sabmn نوشته:  

سلام میشه لطف کنید متن درخواست تغییر سفارت تونو از آنکارا به ایروان بذارید آخه منم میخوام تغییر بدم
سلام در نامه اول سفارت آنکارا بود موقع پر کردن DS260 تغییر دادم به ایروان
کیس:‎2017AS42XX ‎  رویت قبولی: 14 می 2016 تعداد افراد: 2  نظام وظیفه:معافیت  سفارت: ایروان  اولین ارسال: 28 می 2016  کارنت:10 ژانویه2017  نامه دوم:20 ژانویه2017  مصاحبه: 16مارچ 2017  نتیجه:AP  اپدیتها: 15، 16 و 17 دریافت ایمیل 6 سوال، 21 ارسال جوابها، 24 مارچ  دو خطی شدن همسر در CEAC و 27، 28مارچ  آپدیت طلایی دوخطی: 10 اگوست2017، 11 اگوست or شدیم و کلیر، انتظار 145روز
ایشود: عصر روز 6 سپتامبر، بونافاید: جاب افر شرکت کامپیوتری
پاسخ
تشکر کنندگان: a_cute65 ، naz s

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان