کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن کیس
(2016-09-24 ساعت 15:36)نرگس2017 نوشته:  منظور از پلیس رکورد توی مدارک چیه؟

اگه بیشتر از شش ماه خارج ایران ساکن بودین گواهی عدم سو پیشینه از اون کشور میخوان. اگه نه چی لازم نیست
کیس: 2017AS15XX
نتیجه: ۶ می
ارسال فرم: ۲۶ می
کارنت: ۹ آگوست
نامه دوم: ۲۲ سپتامبر
مصاحبه: هفته اول نوامبر، ایروان/ AP / آپدیت سیس ۱۵ نوامبر / ۱۲ ژانویه بخاطر ایمیل، یه ایمیل تو فوریه، یه ایمیل هم ۲۱ مارچ همه جوابها تکراری  و منتظر باشید تا اعلام کنیم / آپدیت دو خطی و اولین آپدیت از سمت خودشون ۸ می/ کلیر ۱۰ می/آپدیت تحویل پاسپورت ۱۵ می/ تحویل مدیکال جدید ۱۷ می/ ۱۸ می صدور ویزا/ ۱۹ می تحویل پاسپورت از پست
سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان: a_cute65
(2016-09-30 ساعت 13:04)Mehran11 نوشته:  مصاحبه در سفارت ایا فزمالیته است و روال اداری کاری است یا واقعا ویزا و یک ضرب یا AP خوردن همه چی دست افیسره . من قبل فکر میکردم افیسر کاره ای نیست و از قبل تصمیم گیزی شده اما با دیدن افرادی که نتونستن 2016 ویزا بگیرن نظرم عوض شده.

درصد کمی فرایند اداری شون متاسفانه تکمیل نشده و بیشتر هم از اونایین که ماه ژوئن و اگوست رفتن مصاحبه. AP معمولا ۳ تا ۶ ماه طول میکشه و گاهی هم بیشتر.
چرا مثبت فکر نمیکنین؟
مصاحبه: هفته اول نوامبر، ایروان/ AP / آپدیت سیس ۱۵ نوامبر / ۱۲ ژانویه بخاطر ایمیل، یه ایمیل تو فوریه، یه ایمیل هم ۲۱ مارچ همه جوابها تکراری  و منتظر باشید تا اعلام کنیم / آپدیت دو خطی و اولین آپدیت از سمت خودشون ۸ می/ کلیر ۱۰ می/آپدیت تحویل پاسپورت ۱۵ می/ تحویل مدیکال جدید ۱۷ می/ ۱۸ می صدور ویزا/ ۱۹ می تحویل پاسپورت از پست
سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-09-30 ساعت 13:19)TiredAdmin نوشته:  
(2016-09-30 ساعت 13:04)Mehran11 نوشته:  مصاحبه در سفارت ایا فزمالیته است و روال اداری کاری است یا واقعا ویزا و یک ضرب یا AP خوردن همه چی دست افیسره . من قبل فکر میکردم افیسر کاره ای نیست و از قبل تصمیم گیزی شده اما با دیدن افرادی که نتونستن 2016 ویزا بگیرن نظرم عوض شده.

درصد کمی فرایند اداری شون متاسفانه تکمیل نشده و بیشتر هم از اونایین که ماه ژوئن و اگوست رفتن مصاحبه. AP معمولا ۳ تا ۶ ماه طول میکشه و گاهی هم بیشتر.
چرا مثبت فکر نمیکنین؟

خوب منم میفتم تو اون دوره برای مصاحبه چون کیس نامبرم 7000 و سریازی معاف بودم رشتم هم کشاورزی بعدم از مالزی فوق عمران گرفتم که هیچ کدومشم واسه کار به دردم نخورد بیکارم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-09-30 ساعت 13:28)Mehran11 نوشته:  
(2016-09-30 ساعت 13:19)TiredAdmin نوشته:  

چرا مثبت فکر نمیکنین؟

خوب منم میفتم تو اون دوره برای مصاحبه چون کیس نامبرم 7000 و سریازی معاف بودم رشتم هم کشاورزی بعدم از مالزی فوق عمران گرفتم که هیچ کدومشم واسه کار به دردم نخورد بیکارم

آقا اون ۴ نفری که AP شون تموم نشده و میگن هیچ مشکلی نداشتن یکیشون تدریس میکرده به تدریس حساسن. همشون فوق رشته های حساس داشتن از ایران که شما نداری. یکیشون اول جولای رفته که تا الان کلا ۹۰ روز از AP گذشته ۵۰-۵۰ هست تو ۹۰ روز کسی کلیر بشه..

من و شما مگه کار بیشتری از دستمون برمیاد؟ میریم مصاحبه راستشو میگیم و بدون پیچیدگی ایجاد کردن و اضطراب و.. یا یه ضرب میشه یا میره AP باز یا میشه یا نمیشه.. کار بیشتری میتونیم بکنیم؟
سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-09-30 ساعت 13:35)TiredAdmin نوشته:  
(2016-09-30 ساعت 13:28)Mehran11 نوشته:  
(2016-09-30 ساعت 13:19)TiredAdmin نوشته:  درصد کمی فرایند اداری شون متاسفانه تکمیل نشده و بیشتر هم از اونایین که ماه ژوئن و اگوست رفتن مصاحبه. AP معمولا ۳ تا ۶ ماه طول میکشه و گاهی هم بیشتر.
چرا مثبت فکر نمیکنین؟

آقا اون ۴ نفری که AP شون تموم نشده و میگن هیچ مشکلی نداشتن یکیشون تدریس میکرده به تدریس حساسن. همشون فوق رشته های حساس داشتن از ایران که شما نداری. یکیشون اول جولای رفته که تا الان کلا ۹۰ روز از AP گذشته ۵۰-۵۰ هست تو ۹۰ روز کسی کلیر بشه..

من و شما مگه کار بیشتری از دستمون برمیاد؟ میریم مصاحبه راستشو میگیم و بدون پیچیدگی ایجاد کردن و اضطراب و.. یا یه ضرب میشه یا میره AP  باز یا میشه یا نمیشه.. کار بیشتری میتونیم بکنیم؟

من مشکلم اینه میخاستم برای بورس برم دکترا استادم پیدا کردم الان مونده همه کارام رو هوا نه ویزا تحصیلی میتونم درخواست بذم نه کاری میتونم بکنم Sad باید یک سال بیکار بشینم ببینم ویزا میدن نمیدن
پاسخ
تشکر کنندگان:
Toungue 
سلام
فک میکنم تا چند ساعت آینده کارنتی های ماه دسامبر اعلام میشه Wink

پاسخ
تشکر کنندگان: sabmn ، a_cute65 ، soruosh
اميدوارم تعداد زيادي رو أعلام كنن
شماره كيس:2017AS54xx
تاريخ رويت قبولي:3may
تعداد اعضاي كيس:٣نفر
تاريخ ارسال فرم:23may
تاريخ دريافت نامه دوم:28march
محل مصاحبه:آنكارا تغير به أبوظبي توسط خودشان
تاريخ مصاحبه:7may
من و پسرم يكضرب و همسرم ap
پاسخ
(2016-10-09 ساعت 17:01)Ali--usa نوشته:  سلام
فک میکنم تا چند ساعت آینده کارنتی های ماه دسامبر اعلام میشه Wink

امروز یکشنبه است بعید میدونم، فردا فکر کنم اعلام شه
سفرنامه
پاسخ
(2016-10-09 ساعت 17:23)فرناز٥٧ نوشته:  اميدوارم تعداد زائدي رو أعلام كنن

منظورتون از زائدي چيه؟؟؟؟
تعداد افراد خودم  Big Grin
رویت قبولی :3may
ارسال فرمها :30 may
کیس نامبر 2017AS000020xx
محل مصاحبه : انکاراتغيير توسط خود kcc به ابوظبي

نامه دوم : ١٤ اكتبر
تاريخ مصاحبه :٨ دسامبر
نتيجه مصاحبه :جانم AP

بقیه اش هم با خداااااااااااااا  Wink
پاسخ
(2016-10-09 ساعت 18:21)ekhveh نوشته:  
(2016-10-09 ساعت 17:23)فرناز٥٧ نوشته:  اميدوارم تعداد زائدي رو أعلام كنن

منظورتون از زائدي چيه؟؟؟؟

منظورم زيادي بود
شماره كيس:2017AS54xx
تاريخ رويت قبولي:3may
تعداد اعضاي كيس:٣نفر
تاريخ ارسال فرم:23may
تاريخ دريافت نامه دوم:28march
محل مصاحبه:آنكارا تغير به أبوظبي توسط خودشان
تاريخ مصاحبه:7may
من و پسرم يكضرب و همسرم ap
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان.
من هرچی میرم به بولتن ویزا در مورد قاره ها و زمان کارنت شدن چیزی نمی بینم. اگه ممکنه لینکشو برام بذارید. ممنونم.

Case number: 8xxx
پاسخ
(2016-10-09 ساعت 23:09)grimfandango نوشته:  
(2016-10-09 ساعت 22:54)Nasirighartavol نوشته:  سلام به همه دوستان.
من هرچی میرم به بولتن ویزا در مورد قاره ها و زمان کارنت شدن چیزی نمی بینم. اگه ممکنه لینکشو برام بذارید. ممنونم.

Case number: 8xxx

https://travel.state.gov/content/visas/e...letin.html
تا حالا کیس 3100 کارنت شده
شماره کیس:××45 2017AS  
تاریخ رویت قبولی: ‎05 May‎
تعداد افراد:3 (برنده اصلی همسرم)
کنسولگری:انتخاب اولیه آنکارا و تغییر توسط سفارت به ایروان
تاریخ ارسال فرم: 25 May
کارنت شدن کیس:  10 ژانویه
تاریخ دریافت نامه دوم: 20 ژانویه
تاریخ مصاحبه: 23 مارچ
نتیجه: خودم AP آپدیتها 24,27,28 مارچ ، 4 می و 6 سپتامبر دوخطی و 6 سپتامبر or و 12 سپتامبر آپدیت مجدد و بالاخره 13 سپتامبر اسلش و بعد از یک ساعت ایشود و همان روز دریافت پاس و ویزا
همسر و فرزندم یک ضرب  دریافت ویزا 27مارچ
مقصد:Atlanta
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان یک سئوال!؟
وقتی که کارنتی های یکماه اعلام میشن بعدش نامه تاریخ مصاحبه توی نیمه دوم ماه ماه بعد میرسه!؟
و اینکه ماههای قبل کارنتی ها نهم ماه اعلام شدند امروز 10 اکتبر هم گذشت بنظرتون چرا هنوز اعلان نشدند؟
پاسخ
(2016-10-10 ساعت 19:40)sf_home81 نوشته:  دوستان یک سئوال!؟
وقتی که کارنتی های یکماه اعلام میشن بعدش نامه تاریخ مصاحبه توی نیمه دوم ماه ماه بعد میرسه!؟
و اینکه ماههای قبل کارنتی ها نهم ماه اعلام شدند امروز 10 اکتبر هم گذشت بنظرتون چرا هنوز اعلان نشدند؟

تاریخ دقیقی نداره. نیمه اول ماه کارنتی ها آپدیت میشه نیمه دوم ماه زمان مصاحبه ها میاد. دیروز هم یکشنبه نهم بود و یکشنبه ها تعطیله پس چیزی آپدیت نمیشه. از امروز تا پونزدهم احتمال آپدیت شدن ویزا بولتن هست.
سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان: Paniz888 ، a_cute65
(2016-10-10 ساعت 21:53)TiredAdmin نوشته:  
(2016-10-10 ساعت 19:40)sf_home81 نوشته:  دوستان یک سئوال!؟

تاریخ دقیقی نداره. نیمه اول ماه کارنتی ها آپدیت میشه نیمه دوم ماه زمان مصاحبه ها میاد. دیروز هم یکشنبه نهم بود و یکشنبه ها تعطیله پس چیزی آپدیت نمیشه. از امروز تا پونزدهم احتمال آپدیت شدن ویزا بولتن هست.
no sign
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان