موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-09-23 ساعت 06:39)mkb نوشته: (2016-09-23 ساعت 04:40)TiredAdmin نوشته: (2016-09-23 ساعت 04:33)ekhveh نوشته: يه ايميل زدم ولي جواب ندادن هنوز
ميگم بيايد يه لطف بكنيد متن ايميلي كه زدين بزاريد رو صفحه من و بقيه و ايندگان ازش استفاده كنن ??
Dear Sir/ Madam
I am a DV-2017 applicant and i submitted my DS-260 form on **/**/**** and my case number status is "current" for November interviews, so i am prepared to have an interview in November 2016 but at this time i can not find the Second Letter on ESC website.
Please inform me, is my DS-260 from process finished and should i wait for an interview appointment in November or i should wait more?
Best Regards
فراموش نشه که قبل همه اینها شماره کیس، نام و نام خانوادگی، کشور محل اقامت و تاریخ تولدتون رو باید بزنید و گرنه جواب نمیدن و میگن به دلایل ایمنی به درخواست ناقص نمیتونیم جواب بدیم.
سلام
با عرض تبریک و امید ویزای یک ضرب
ما هم یه ایمیل به آدرس KCCDV@state.gov زدیم ولی آنجه که من متوجه میشم میگه باید سایت رو چک کنی نمی دونم شاید به خاطر این باشه که اسمم در فرم ثبت نام با ow بوده ولی در فرم 260 با o فقط نوشتم الان که نامه می زنم باید با چه اسمی نامه بزنم .
ممنون میشم راهنماییم کنید .
سلام
دقت داشته باشيد زماني كه به كي سي سي ايميل ميزنيد اسم و تاريخ تولد دقيقا بايد با اسم و تاريخ تولدي كه زمان ثبت نام (پارسال) تو سيستم ثبت كرديد يكي باشه، وگرنه جواب درستي از كي سي سي نميگيريد، تو اين مدل ايميل ها مشخصات DS-260 ملاك نيست
شماره کیس: 2017AS15XX
تاریخ رویت قبولی 10 MAY
تعداد افراد: 2
کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان
تاریخ ارسال فرم: 24 May
تاریخ مصاحبه: هفته اول Nov
وضعيت: AP
آپديت:كيس اصلي ٦ فبريه و ٨ مي بوسيله ايميل، ٩ مي آپديت از kcc ١٠ مي آپديت از سمت سفارت و تبديل به or و بعد از چند ساعت كلير و دوباره ١٦ مي، ٢٦ مي بوسيله ايميل، تحويل پاسپورت به پست ٣١ مي، ١و ٢ ژوئن و در آخر ٥ ژوئن ٢٠١٧ ويزا ايشود (٢١٠ روز)
كيس همسرم آپديتها ١٠ مي، ١٦ مي، ٢٦ مي، ١ ژوئن، ٢ ژوئن، ٥ ژوئن، ٢٠ ژوئن با ايميل، ٢١ ژوئن تبديل به اور، ٢٢ ژوئن كلير ?????? و بعد از ٢٣٣ روز بالاخره همسر عزيزم هم ويزاش ايشود شد در تاريخ ٢٨ ژوئن ٢٠١٧
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
0
1 تشکر در 1 ارسال
دوستان عزیز کسی میدونه خط فقر ایالت های آمریکا رو چه طوری میشه پیدا کرد؟؟برای گرفتن تمکن مالی باید مبلغی که در نامه ذکر میشه بالاتر از خط فقری ایالتی که ما انتخاب کردیم باشه.ممنون
کیس نامبر:حدود **15
وضعیت کیس:مجرد
ارسال فرم:12 می
نامه دوم:22 آکوست
مصاحبه:هفته دوم اکتبر تغيير از آنكار به ابوظبي توسطkcc
متاسفانه AP شامل من شد! ١١ اكتبر اولين آپديت سفارت!١٨ اكتبر سيس، ٧ مي آپديت سفارت به خاطر ارسال رزومه،١٦مي آپديت سفارت،١٧ مي آپديت دوخطي، ١٨ مي آپديت او آر، ٢١ مي كليير
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام ساسان هستم می خواستم ببینم دوستان حدود 1000 کسی هست نامه دوم براش نیومده باشه
و اینکه من خبری نشده هنوز جای نکرانی داره یا این تاخیر عادی هست؟
کیس نامبر:2017AS10XX
تعداد کیس : 2نفر
مصاحبه : ابوظبی
زمان مصاحبه: 2017/DEC/14
نتیجه :AP
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
منظور از کارنت شدن، همون جدول پنجم تو بولتن هست که اعلام شده یا هرکسی صرفا برای کیس نامبرش میتونه اینو چک کنه.ابهامم بخاطر تاریخهای متفاوت دوستان در امضاشون هست
کیس نامبر:***2017as00001
تعداد: 2نفر(آقای همسر نفر اصلی)
تاریخ رویت: 3May
تاریخ ارسال فرم: 28May
تاریخ دریافت نامه دوم: 14Oct
تاریخ مصاحبه: 6Dec
سفارت: ایروان
رتبه:
0
1 تشکر در 1 ارسال
(2016-09-26 ساعت 23:40)TiredAdmin نوشته: (2016-09-26 ساعت 23:21)bahareh75 نوشته: دوستان عزیز کسی میدونه خط فقر ایالت های آمریکا رو چه طوری میشه پیدا کرد؟؟برای گرفتن تمکن مالی باید مبلغی که در نامه ذکر میشه بالاتر از خط فقری ایالتی که ما انتخاب کردیم باشه.ممنون
اینجا
متاسفانه لینکش باز نشد!!!
کیس نامبر:حدود **15
وضعیت کیس:مجرد
ارسال فرم:12 می
نامه دوم:22 آکوست
مصاحبه:هفته دوم اکتبر تغيير از آنكار به ابوظبي توسطkcc
متاسفانه AP شامل من شد! ١١ اكتبر اولين آپديت سفارت!١٨ اكتبر سيس، ٧ مي آپديت سفارت به خاطر ارسال رزومه،١٦مي آپديت سفارت،١٧ مي آپديت دوخطي، ١٨ مي آپديت او آر، ٢١ مي كليير
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
کیس نامبر من ***1 و تاریخ 28 می فرم رو تکمیل کردم.اما هنوز از نامه دوم خبری نیست.برای kcc هم ایمیل زدم اما نوشته فقط برای کیس های خاص جواب میده.این متن جوابشون هست. quoted text
The Kentucky Consular Center (KCC) has received your email. This email address,KCCDV@state.gov<mailto:KCCDVstate.gov> is for case-specific Diversity Visa inquires only. If you would like to check the status of your entry, please do so atwww.dvlottery.state.gov/ESC<http://www.dvlottery.state.gov/ESC>. This website is the definitive means of determining whether or not you were selected for possible further processing. You must see a notice that is addressed to you by name as proof of selection to process further in the DV program.
For inquiries about specific cases, please ensure that you have included your case number, first and last name, and date of birth with your inquiry. If this information is not provided or is inaccurate, KCC will be unable to process your inquiry.
For other information and to view frequently asked questions, please visit the Department of State Website at http://www.travel.state.gov<http://www.travel.state.gov>. Under the Visas section, select Diversity Visa (DV) Lottery Program and then select Instructions for the Diversity Visa lottery year you entered. The frequently asked questions can be found at the bottom of the instructions.
Thank you for contacting KCC.
کیس نامبر:***2017as00001
تعداد: 2نفر(آقای همسر نفر اصلی)
تاریخ رویت: 3May
تاریخ ارسال فرم: 28May
تاریخ دریافت نامه دوم: 14Oct
تاریخ مصاحبه: 6Dec
سفارت: ایروان
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
از دوستانی که وقت مدیکال دارند بعد از دریافت نامه توسط دکتر با منشی دکتر تماس بگیرید و وقت رو Check کنید و زمان Interview رو به منشی بگید
اگر زمان مدیکال کمتر از 2 روز با وقت مصاحبه فاصله داشت از منشی سؤال کنید : آیا جواب مدیکال دستتون میرسه قبل از مصاحبه ؟
اگر خیر که وقت رو جابجا کنید
یا حق
#تجربه#
به امید خدا
Case Number : AS000014$$
+ افراد منظور در کیس : 1 نفر ( خودم )
+ ارسال فرم : May 17
+ سفارت : ایروان
+ دریافت نامه دوم September 23 :
+ تاریخ مصاحبه November :
+ نتیجه مصاحبه : AP
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-09-29 ساعت 14:28)a_cute65 نوشته: با سلام
از دوستانی که وقت مدیکال دارند بعد از دریافت نامه توسط دکتر با منشی دکتر تماس بگیرید و وقت رو Check کنید و زمان Interview رو به منشی بگید
اگر زمان مدیکال کمتر از 2 روز با وقت مصاحبه فاصله داشت از منشی سؤال کنید : آیا جواب مدیکال دستتون میرسه قبل از مصاحبه ؟
اگر خیر که وقت رو جابجا کنید
یا حق
#تجربه#
سلام ببخشید من چیزی در مورد مدیکال واینکه بعد دریافت نامه دوم چه اقداماتی باید بکنیم نمیدونم اگه ممکنه راهنمایی کنید
ممنون.
Case Number :2500
تعداد افراد منظور در کیس : 2نفر
مشاهده قبولی : 2 Of May
تاریخ ارسال فرم : نمیدونم
سفارت : ابوظبی
تاریخ نامه دعوت به مصاحبه :14 اکتبر