کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون، آزمایشها و سایر مسائل پزشکی
(2016-08-19 ساعت 13:04)Paniz888 نوشته:  دوستان این واکسن گاردسیل که میفرمائید رو از کجا خوندید که باید تزریق بشه ؟
منبع اون رو لطف می‌فرمائید بگید .

والا من از پاستور پرسيدم ،و به من گفتن كه از ٤-٥ ماهه پيش اين واكسنو اجباري كردن براي أفراد زير ٢٨ سال اگه سن رو اشتباه نكرده باشم،براي سفارت ابوظبي.تو تاپيكهاي بالاتر يا تاپيك ديگري خوندم كه يكي از دوستان ٢٠١٦ اي مصاحبه داشتن و مديكال ابوظبي اين واكسن رو ازشون خواسته بوده.در ضمن من پسرم رو پيش يه فوق تخصص بيماريهاي عفوني بردم و ايشون گفتن هيچ مانعي نداره براي تزريق.و از دكتر نسخه گرفتم و رفتم داروخانه ١٣ ابان اين واكسن رو خريدم،اين واكسن ٣ تاست و دونه اي ٢٨٠ هزار تومانه و در ابوظبي تقريبا دونه اي ٧٠٠ هزار تومنه طبق گفته دوستمون..
موفق باشين.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-08-19 ساعت 13:45)AbbasHTC نوشته:  
(2016-08-19 ساعت 13:04)Paniz888 نوشته:  دوستان این واکسن گاردسیل که میفرمائید رو از کجا خوندید که باید تزریق بشه ؟

والا من از پاستور پرسيدم ،و به من گفتن كه از ٤-٥ ماهه پيش اين واكسنو اجباري كردن براي أفراد زير ٢٨ سال اگه سن رو اشتباه نكرده باشم،براي سفارت ابوظبي.تو تاپيكهاي بالاتر يا تاپيك ديگري خوندم كه يكي از دوستان ٢٠١٦ اي مصاحبه داشتن و مديكال ابوظبي اين واكسن رو ازشون خواسته بوده.در ضمن من پسرم رو پيش يه فوق تخصص بيماريهاي عفوني بردم و ايشون گفتن هيچ مانعي نداره براي تزريق.و از دكتر نسخه گرفتم و رفتم داروخانه ١٣ ابان اين واكسن رو خريدم،اين واكسن ٣ تاست و دونه اي ٢٨٠ هزار تومانه و در ابوظبي تقريبا دونه اي ٧٠٠ هزار تومنه طبق گفته دوستمون..
موفق باشين.
ولی برای مدیکال آنکارا یا ایروان یه همچین چیزی رو ندیدم و نشنیدم،
دوستان دیگه نظری ندارن ؟
3  may  :  ?
c/n :   +6000
ds_260 : 20 may
Resubmit : 09  nov
Current : April
Interview : 16 jun
Embassy : ank >>>abudhabi
Status : in transit
نتیجه :  رشته ای بر گردنم افکنده دوست. میکشد هرجا که خاطرخواه اوست. رشته برگردن نه از بی مهری است. رشته عشق است و برگردن نکوست.
«خدایا بهترین ها رو به  همه ببخش ، به من هم ببخش
ای بخشاینده مهربان.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-08-19 ساعت 16:52)Paniz888 نوشته:  

موفق باشين.
دوستان دیگه نظری ندارن ؟
فقط برا ابوظبي ميخوان مثل اينكه..
پاسخ
تشکر کنندگان: Paniz888
اینم لیست کامل واکسیناسیون بر اساس سن برای سفارت "" ایـــــروان "" (در پیوست)
حالا من ایمیل میزنم دکتر سفارت میپرسم که ببینم این لیست تغییری کرده یا نه (لیستِ سال های قبله) اگر تغییری بود به همه میگم!
-->
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-08-19 ساعت 16:52)Paniz888 نوشته:  

موفق باشين.
دوستان دیگه نظری ندارن ؟
خیر برای ارمنستان و آنکارا نیاز نیس

پاسخ
تشکر کنندگان: a_cute65
سلام عزیزان لطفا کسانی که چندین سال هست در آمریکا اقامت دارن جوابم رو توی خصوصی بدن میخواستم بدونم هزینه ایمپلنت یه دونه دندون با احتساب یه بیمه ی عرف که بیشتر مهاجرا بیمه میکنن خودشون رو چقدر میشه ؟؟؟ خواهشا هر کسی اطلاع کامل داره خصوصی بهم پیام بده ...خیلی فوریه مرسی
شماره كيس: ***2015AS00002
تاريخ رويت قبولي: 15سپتامبر
تعداد افراد كيس: ۲ نفر
سفارت: آنكارا تغییر به ایروان
تاريخ تكميل فرم: 10 نوامبر
دريافت نامه دوم: 24 مارچ
تاريخ مصاحبه: ۴ مي
دريافت ويزا : ۶ مي
همسرم :AP

آپديت ها: ...19 مي، همسرم، 2جون همسرم، 4 جون خودم.... به ميمنت و مباركي
همسر م 9 جون كلير شد.24 جون Issue شد، 25 جون ويزارو دريافت كرديم.

اگر ميخوام خوشبخت باشم،زندگي رو به يه هدف گره ميزنم، نه به آدما و اشياء....Shy
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-08-21 ساعت 13:25)Daneshjo نوشته:  سلام عزیزان لطفا کسانی که چندین سال هست در آمریکا اقامت دارن جوابم رو توی خصوصی بدن میخواستم بدونم هزینه ایمپلنت یه دونه دندون با احتساب یه بیمه ی عرف که بیشتر مهاجرا بیمه میکنن خودشون رو چقدر میشه ؟؟؟ خواهشا هر کسی اطلاع کامل داره خصوصی بهم پیام بده ...خیلی فوریه مرسی
بزرگوار سلام
اینجا تاپیک 2017 هست
بچه های اینجا هنوز نامه دوم هم براشون نیومده
بهتر تو تاپیک سالهای قبل و دوستانی که خدا رو شکر الان اونور هستن مطرح کنید
موفق باشید
3  may  :  ?
c/n :   +6000
ds_260 : 20 may
Resubmit : 09  nov
Current : April
Interview : 16 jun
Embassy : ank >>>abudhabi
Status : in transit
نتیجه :  رشته ای بر گردنم افکنده دوست. میکشد هرجا که خاطرخواه اوست. رشته برگردن نه از بی مهری است. رشته عشق است و برگردن نکوست.
«خدایا بهترین ها رو به  همه ببخش ، به من هم ببخش
ای بخشاینده مهربان.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-08-21 ساعت 11:04)omid1313 نوشته:  درود دوستان
این واکسن گاردسیل برای خانم ها هم اجباری شده!!!!!!!!!!!!؟
چون این واکسن (بنابر اطلاعات من ) روی ارگان های جنسی خانم ها تاثیر میذاره و خطر ناباروری را به همراه داره. لطفا دوستانی که خانم هستند یا قصد دارند برای دخترشون تزریق کنند، قبل از تزریق حتما با پزشک مشورت کنند.

این واکسن برای پیشگیری از زگیل تناسلی هست که اگر زنی مبتلا بشه شدیدا مستعد سرطان دهانه رحم میشه نه تنها ضرر نداره خیلی هم به نفع هست حتما تزریق کنید
پاسخ
تشکر کنندگان: omid1313
(2016-08-21 ساعت 15:15)ارزوامیررضا نوشته:  
(2016-08-21 ساعت 11:04)omid1313 نوشته:  درود دوستان
این واکسن گاردسیل برای خانم ها هم اجباری شده!!!!!!!!!!!!؟
چون این واکسن (بنابر اطلاعات من ) روی ارگان های جنسی خانم ها تاثیر میذاره و خطر ناباروری را به همراه داره. لطفا دوستانی که خانم هستند یا قصد دارند برای دخترشون تزریق کنند، قبل از تزریق حتما با پزشک مشورت کنند.

این واکسن برای پیشگیری از زگیل تناسلی هست که اگر زنی مبتلا بشه شدیدا مستعد سرطان دهانه رحم میشه نه تنها ضرر نداره خیلی هم به نفع هست حتما تزریق کنید

درود دوست عزیز من یک سرچ کوچیک دیگه انجام دادم و متوجه شدم منابعی که به این موضوعی که من گفتم اشاره کردند زیاد منابع معتبر و صحیحی به نظر نمی رسند(هم منابع پارسی و هم انگلیسی) و این واکسن تاییدیه FDA را داره. بنابر این برای جلوگیری از انتشار نظر نا معتبر و نگران کردن بقیه پست قبلیم را پاک می کنم.
از شما و دارنده پست بالایی هم خواهش می کنم به دلیل اینکه پستتون نقل قول از پست من داره و پست من را نمایش میده، آن ها را پاک کنید.
با سپاس فراوان
پی نوشت: امیدوارم دوستان پزشکی که اطلاعات صحیح و دقیق دارند آگاهی رسانی کنند
Case number: 32xx
Family number: 1
First letter: May
DS-260 Completion: Jun
Second letter: November
Embassy: Ankara Turkey==> Abu Dhabi     ---    Changed By KCC
Status: Visa holder
Destination: Austin,TX
Total Cost: about 5 milion
Looking for a ROOMMATE

پاسخ
تشکر کنندگان: Lilimamali
با عرض سلام خدمتدوستان عزیز و مدیر محترم گروه
ما کیسمون 3 نفره با شماره **61 هستیم. میخواستیم دیگه یواش یواش واکسنامونو شروع کنیم. به نظرتون :
1- از کی و کدوم مرکز در تهران شروع کنیم بهتره؟
2- برا فرزند 10 ماهه مون که اگه خدا بخواد زمان مصاحبه احتمالا 19 یا 20 ماهه میشه چه واکسن هایی لازم است یا اینکه همین واکسن های حین تولد تا اون موقع کفایت میکند؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-08-22 ساعت 16:20)aralam نوشته:  با عرض سلام خدمتدوستان عزیز و مدیر محترم گروه
ما کیسمون 3 نفره با شماره **61 هستیم. میخواستیم دیگه یواش یواش واکسنامونو شروع کنیم. به نظرتون :
1- از کی و کدوم مرکز در تهران شروع کنیم بهتره؟
2- برا فرزند 10 ماهه مون که اگه خدا بخواد زمان مصاحبه احتمالا 19 یا 20 ماهه میشه چه واکسن هایی لازم است یا اینکه همین واکسن های حین تولد تا اون موقع کفایت میکند؟

سلام

به انستتیو پاستور مراحعه کنید کامل همه کاراتون رو انجام میدن

موفق باشید
کیس نامبر:2016AS46xx << مصاحبه:31مارچ ابوظبی << وضعیت: برنده اصلی و دو نفر همراه ویزا یکضرب + یک همراه AP

اپدیتها: 3April , 22,26,28May , 8,11August و بالاخره 14August کلیر بعد از 137

پاسخ
تشکر کنندگان:
کسی اگر می دونه کجا آبله رو تزریق می کنن، لطفا اطلاع بده

پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام . میشه لطف کنید و بگیدبهم که اگه بریم تو تهران تست آنتی بادی ام ام ار بدیم کجا بریم بهتره از نظر هزینه ،چون تو اردبیل واسه این تست نفری صدتومن ازمایشگاه خواست ازمون. اگه راهنماییم کنین ممنون میشم
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام

آیا سفارت ارمنستان نیز واکسن گارداسیل میخواد ؟
به امید خدا

Case Number  :  AS000014$$

+ افراد منظور در کیس : 1 نفر ( خودم )

+ ارسال فرمMay 17

+ سفارت  : ایروان

+ دریافت نامه دوم September 23 :

+  تاریخ مصاحبه  November :

+ نتیجه مصاحبه  :      AP
پاسخ
تشکر کنندگان:
خیر

پاسخ