موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-07-12 ساعت 23:47)grimfandango نوشته: آقا سلام مجدد به همگی
یه سوال ، از اونجایی که در دیار غربت پول واکسن با پوله خون تقریبا برابری داره (والا من و همسرم 4 تا آمپول زدیم 1000 یورو البته در کشمکش پس گرفتنش از بیمه هستم ) می خوام بدونم من دفترچه بین المللی واکسیناسیون دارم یعنی از آلمان گرفتم . حالا اگه بخوام یه سفر بیام ایران و مثلا واکسن آنفولانزا رو هم یباره ایران بزنم ، آیا برام تو این دفترچه مهر و ثبت میکنن ؟ آخه آنفولانزا اینجا نفری 70 یورو و گویا بیمه اینو دیگه کوتاه نمیاد
ممنون ازتون
قبلش یه تماس با پاستوربگیر
http://fa.pasteur.ac.ir/pages.aspx?id=647
واکسن آنفولانزا بعد شهریور میاد
?شماره کیس: 2017AS40XX
?تاریخ رویت قبولی:12 MAY
??تعداد افراد:2
?کنسولگری:ایروان
?تاریخ ارسال فرم:MAY 26
?کارنت شدن کیس: Feb
?تاریخ مصاحبه: March 21
?نتیجه: همسر یکضرب - بنده AP- آپدیت اول MAY 4 -
✈️مقصد:
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من اورین گرفتم دریگه نیازی به mmr نیست؟
×××CASE NUMBER: 2017AS2
مصاحبه ارمنستان
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام.من چون پسرم ١٢ سالشه از پاستور تجريش پرسيدم.گفتن كه واكسن مننژيت و واكسن گارداسيل بايد بچه هاي زير ١٥ سال بزنن.واكسن مننژيت رو از هلال احمر بايد بگيرين.واكسن گارداسيل رو از داروخونه ١٣ ابان بايد بگيرين.واكسن گارداسيل ٣ نوبته و ٨٣٠ هزار تومان پولشه.در ضمن بايد حتما از يه دكتر نسخه بگيرين چون بدون نسخه بهتون نميدن.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
از همين الان.هپاتيت ٣ مرحله ست.mmr دو مرحله ست.گويا td (ديفتري و كزاز) هم ٢ مرحله ست.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
پاستور بعد از سوال و جواب از من و خانواده ام، گفت مننژیت و هپاتیت نیاز نیس بزنید
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام جناب خضري
پاستور به شما ميگه هپاتيت رو لازم نيست بزنيد ولي برا مصاحبه لازمه.بزنيد ضرر نميكنيد.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان میگن اگر بیشتر از 6 ماه از واکسیناسیون گذشته باشه باید دوباره برای مصاحبه تکرار بشه. این درسته؟
ممنونم از پاسختون
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-07-19 ساعت 09:56)abbas_wme نوشته: (2016-06-16 ساعت 16:18)aminooo نوشته: (2016-06-15 ساعت 22:32)سریوس نوشته: کرج خیابان بهشتی چهار راه طالقانی هلال احمر
سلام ، تشریف ببرید شبکه بهداشت کارت زرد بین الملل رو با بیست هزار تومن صادر میکنن ، من خودم همین کارو کردم
ميشه لطفا ادرس شبكه بهداشت رو بدين و اينكه مطمئن هستين كه كارتش بين المللي هستش؟؟
اگه تهران هستید که حتما برید انستیتو. با پزشک سفارت تماس گرفتم گفتن هرچی انستیتو گفت همون کارو رو بکنید. البته با پزشک ارمنستان صحبت کردم بقیه رو نمیدونم.
اگه شهرستان هستید برید مرکز بهداشت شهرستان، امروز هم که رفتم نوبت دوم واکسن هارو زدم ازشون در مورد کارت زرد پرسیدم گفتن مهر بین الملل میزنیم رو کارت.
?شماره کیس: 2017AS40XX
?تاریخ رویت قبولی:12 MAY
??تعداد افراد:2
?کنسولگری:ایروان
?تاریخ ارسال فرم:MAY 26
?کارنت شدن کیس: Feb
?تاریخ مصاحبه: March 21
?نتیجه: همسر یکضرب - بنده AP- آپدیت اول MAY 4 -
✈️مقصد:
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
حالا از روی محکم کاری می رم هپاتیت و مننژیت رو هم می زنم، ولی یه سوال، تست خونی که تو مدیکال می گیرن به منظور آنتی بادی هست که بفهمن چه واکسن هایی زدیم یا به قصد چیزای دیگه می گیرن؟ من شنیدم به قصد بررسی بیماری های جنسیه
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
تا اونجايي كه از منابع ديگه تحقيق كردم براي بچه هاي زير ١٥ سال غير از ترجمه كارت واكسنشون بايد واكسن گارداسيل و مننژيت رو هم بزنن.كه واكسن گارداسيل ٣ نوبته و دونه اي ٢٨٠ هزار تؤمنه .ايا صحت داره؟؟؟