موضوعها: 3
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-10-01 ساعت 01:28)farrokh33 نوشته: (2017-09-30 ساعت 23:43)mre نوشته: سلام دوستان،
تا آنجایی که بنده اطلاع دارم، دارندگان گرین کارت میتونن ۱ سال خارج از آمریکا باشن. آیا صحت داره که اخیرا این قانون رو تغییر دادن تا ۶ ماه؟ یعنی کسانی که گرین کارت دارن حد اکثر ۶ ماه میتونن خارج از آمریکا باشن؟ آیا این درسته یا اینکه همچنان همان ۱ سال است؟
لطفا راهنمایی کنین. ممنون دوستان
سلام دوست عزیز پاسخ شما رو درتاپیک :سفر باویزای مهاجرتی.. دادم
ممنون از پاسخ. میشه لطفا لینکشو را برام بفرستید
شماره کیس: 2008AS11xxx
دریافت اولین نامه: May 2007
دریافت نامه دوم: Dec 2007
مصاحبه: July 2008
آمدن کلیرنس : Sep 2008 - (بعد از 65 روز)
دریافت ویزا: Sep 2008
موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-10-15 ساعت 00:43)mre نوشته: (2017-10-01 ساعت 01:28)farrokh33 نوشته: (2017-09-30 ساعت 23:43)mre نوشته: سلام دوستان،
تا آنجایی که بنده اطلاع دارم، دارندگان گرین کارت میتونن ۱ سال خارج از آمریکا باشن. آیا صحت داره که اخیرا این قانون رو تغییر دادن تا ۶ ماه؟ یعنی کسانی که گرین کارت دارن حد اکثر ۶ ماه میتونن خارج از آمریکا باشن؟ آیا این درسته یا اینکه همچنان همان ۱ سال است؟
لطفا راهنمایی کنین. ممنون دوستان
سلام دوست عزیز پاسخ شما رو درتاپیک :سفر باویزای مهاجرتی.. دادم
ممنون از پاسخ. میشه لطفا لینکشو را برام بفرستید
طبق قانون مهاجرت ۱ سال هستش ولی طبق boarder and security شش ماه هستش، یه چیزی تو مایه های سپاه و پلیس فرودگاه میمونه، یکی اجازه میده اون یکی نمیده، من پدر و مادر خانومم ۸ ماه نیومدن و به هر ۲ اختار دادن و بعد از ۳ ساعت پرش و پاسخ اجازه ورود دادن
از سال ۲۰۰۱ آمریکا هستم، داروساز و در کالیفرنیا
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
یک اتفاق عجیب و بی سابقه افتاده لطفا اگر کسی تجربه مشابه داره راهنمایی کنه و اگر اینجا جای درست مطرح کردن این موضوع نیست همچنین.
پدر ومادر من در جولای مصاحبه شدند ومادرم اکی بود کیستون ولی چون پدرمAP خوردن ترجیح دادن که منتظر بمونن باهم بیان بعد از قانون مسخره که درسپتامبر اجرا شد و بعد از یکماه کنسول شد ما بدون اینکه از سفارت ایمیل یا درخواست یا آپدیتی داشته باشیم پاسپورت مادرم رو به سفارت فرستادیمودر عین ناباوری پاس با ویزا برگشت ولی امروز که ceac روچککردم متوجه شدم کیس پدرم بدون هیچ آپدیتی بعد از روز مصاحبه به آن وی سی برگشت خورده و نوشته ۶ مرحله آن وی سی رو دوباره باید انجام بدیم 😔کسی تا حالا همچین داستانی شنیده؟
موضوعها: 1
رتبه:
51
2 تشکر در 0 ارسال
دوستان یه خبر خیلی خوبی امروز از رادیو شنیدم،
رادیو اعلام کرد که صدور ویزا از امروز در سفارت آمریکا واقع در آنکارا از سرگرفته شد و سفارت ترکیه هم در آمریکا کارش رو از سرگرفت. خب دیگه برای خیلی از دوستان که نگرانیهایی در این خصوص داشتن ، مشکل حل شد. ایشاالله همه برن و از این سفارت با ویزا فارغ التحصیل بشن !!!!