موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من یک کانال پیدا کردم که مثه آرش به نثر خیلی خوب و زوان ما رو با وضعیت زندگی توی امریکا اشنا میکنه.
خودم شخصا خیلی به دردم خورده این کانال. به خصوص نثر طنز آمیزش.
یه نگاهی بهش بندازین
https://t.me/Lottery2017
دریافت نامه دوم: 28 مارس
تاریخ مصاحبه: 30 می
محل مصاحبه: تغییر از انکارا به ایروان توسط KCC
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستانی که در ابوظبی مصاحبه داشتن ممکنه ایمیل کلییر براشون نیاد چون برای پدر من هم نیامد ولی در سایت سفارت ابوظبی کلییر شده
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان از ابوظبي كسي هست كلير نشده باشه و قبل از قانون ترامپ رفته باشه مصاحبه ؟
ما كه همچنان منتظريم!!!
كيس نامبر :
**2017as44
مصاحيه :
مارچ 2017
مكان مصاحيه :
ابوظبي
تعداد كيس :
2 نفر
وضعيت :
ap
آپديت :
18 جولاي- 10 اگوست - 11 اگوست زير مجموعه-17آگوست اور شدن زير مجموعه-25 آگوست آپديت كيس اصلي
ايشود : 10sep
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
گویا دیروز 28 آگوست در دادگاه شعبه نهم استیناف در خصوص شکایت دولت از اضافه شدن فامیل درجه 2 به موارد مورد قبول بونافاید، دادگاهی برگذار شده
کسی اطلاعی از نتیجه دادگاه داره؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان اگرکسی بتونه جاب آفر از آمریکا داشته باشه بایستی چه جوری به سفارت بفرسته ؟با تشکر
رتبه:
41
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز ،
من دیروز پاسپورتم با ویزای صادره رو ازپست گرفتم و عصر به تهران با ماهان آمدم ، برای همه دوستان آرزوی موفقیت رو دارم انشااله دوستانی که هنوز ویزایشان صادر نشده تا آخر سپتامبر صادر بشه ، فکر میکنم سفارت در ایروان با نظر مثبت به ایرانیها نگاه میکنه .
تجربه من مربوط به روزی است که جوانی رو دیدم که ایشون هم آمده بود پاسش رو تحویل پست بده ایشان گفته بود دو ماه پیش از دبی درخواست ویزای تحصیلی کرده بود و از اونجا در مصاحبه ریجکت شد این دفعه درخواست مصاحبه رو از ارمنستان کرد و دو هفته قبل هم مصاحبه داشت و با صدور ویزای ایشون روز سه شنبه گذشته موافقت و چهارشنبه به اتفاق پاس رو تحویل دادیم و ایشون روز جمعه ایشو شدن و من روز دوشنبه ، ایشون روز دوشنبه پاس خودشون رو از پست گرفتند . و قرار شد از همان ایروان بروند به امریکا .
حتی من که در ماه جون مصاحبه داشتم به همسر و فرزندانم که یک ضرب ویزا دادن به من گفت در جولای ویزای شما صادر میشه که اینطور هم شد .
از سایت مهاجر سرا و دست اندر کارانی که این سایت را راه اندازی کردند و باعث این شدند که همه ما اطلاعات بسیار مفیدی بین خودمان رد و بدل کنیم و نیاز به وکیل و ... نداشته باشیم صمیمانه سپاسگزارم .هزاران نفر از ما اطلاعات خود در این زمینه را مدیون این سایت و مدیریت محترم سایت " جناب آقای علی سپهر " که بدون هیچ چشمداشتی این فرصت را فراهم کردند ، هستیم انشااله که خداوند همیشه ایشان را سلامت و موفق نگه دارند .
ممنون از همه شما که اطلاعات خود رو در اختیار آیندگان قرار میدهید.
خدانگهدار .
کیس نامبر2013: 2013AS90xx (4 نفر)
- دیدن قبولی: ٢ می 2012
سفارت: آنکارا - مصاحبه : دوم 2013 July - (بازمانده 2013) ویزا صادر نشد 20 سپتامبر سهمیه ایرانیها پر شد .
کیس نامبر 2015 : 84xx ) باز هم جاموندیم - تا 7650 اعلام شد .)
کیس نامبر 72xx : 2017
تاریخ مصاحبه : هفته اول JUN - سفارت ایروان
به خانم و بچه ها یک ضرب ویزا دادند . من AP و فرم شش سوالی .
تاریخ آپدیت : 25 Aug. تاریخ ویزا و دریافت پاسپورت : 29Aug
بالاخره بعد از سه با قبولی ویزا رو صادر کردند
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها الان بریت سیمون رو که میخونم هنوز توی سپتامبر هم مصاحبه دارن ترتیب میدن یعنی هنوز ویزا برای دادن دارند.
پس هنوز برای ماها که کلیر نشدیم امید هست
EMBASSY: ABUDHABI
CN: 2017AS4XXX
CREATED
Oct-21-2015
UPDATES
MAY 11
15 MAY
16 May
INTERVIEW
MAY 11
STATUS