کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد
(2016-05-15 ساعت 22:03)سحررر75 نوشته:  سلام من امسال برندہ شدم و حدود کیسم 7000 ھست میخواستم ببینم تقریبا کی واسہ مصاحبہ دعوت میشم ؟؟؟

سلام
من هم بالای 7000 هست کیسم، ظاهرا خرداد یا تیر 96 اگه شماره های اعلامی روال سال گذشته رو طی کنه
مصاحبه: ارمنستان
نتیجه: ای پی
کیس نامبر:###7
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-08-23 ساعت 13:16)ekhveh نوشته:  
(2016-08-22 ساعت 21:11)a_cute65 نوشته:  مدرک تحصیلی من کاردانی میباشد . در ثبت نام اولیه قرعه کشی تو قسمت مدرک تحصیلی نوشتم ‎some university courses‎ ولی تو فرم ‎DS-260‎ درستش کردم و نوشتم ‎University Degree .‎ خواستم بدونم مشکلی پیش نمیاد . ممنون میشم پاسخ بدید .

تا اونجایی که من میدونم و از تایپیکهای سال قبل استفاده کردم می تونید قبل از مصاحبه و یاد سوگند این مطلبو عنوان کنید دوست عزیز

با سلام . سپاسگزارم جناب .
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-08-22 ساعت 21:11)a_cute65 نوشته:  مدرک تحصیلی من کاردانی میباشد . در ثبت نام اولیه قرعه کشی تو قسمت مدرک تحصیلی نوشتم ‎some university courses‎ ولی تو فرم ‎DS-260‎ درستش کردم و نوشتم ‎University Degree .‎ خواستم بدونم مشکلی پیش نمیاد . ممنون میشم پاسخ بدید .

تا اونجایی که من میدونم و از تایپیکهای سال قبل استفاده کردم می تونید قبل از مصاحبه و یاد سوگند این مطلبو عنوان کنید دوست عزیز
تعداد افراد خودم  Big Grin
رویت قبولی :3may
ارسال فرمها :30 may
کیس نامبر 2017AS000020xx
محل مصاحبه : انکاراتغيير توسط خود kcc به ابوظبي

نامه دوم : ١٤ اكتبر
تاريخ مصاحبه :٨ دسامبر
نتيجه مصاحبه :جانم AP

بقیه اش هم با خداااااااااااااا  Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: a_cute65
(2016-04-28 ساعت 02:27)Kaveh نوشته:  .
لطفاٌ برای بحث و گفتگو عیر مرتبط با پروسه لاتاری، از این تاپیک استفاده کنید.

.

سلام دوستان
لطفا بفرمایید ترجمه ریز نمرات کلیه مقاطع ارشد و کارشناسی و دیپلم و... باید برای سفارت ارسال شه یا اینکه فقط دانشنامه مورد نیاز است؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-08-18 ساعت 15:45)Mehran11 نوشته:  من اینجور دیدم که شماره کیس های بالای 7000 همه رو ازسفارت انکارا دادن به ایروان یا ابوظبی چون تعدادشون معمولا خیلی کمه این کبس نامبرها ایا اینجوری هر ساله؟

سوال من هم هست. اگه کسی می دونه جواب بده لطفا.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام ببخشید یک سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدین
من از برندگان 2017 هستم که اخیرا ویزای شینگن برای سفر به سوییس برام صادر شده اما به دلیل مشکلات شخصی نمیتونم به این سفربرم آیا نرفتن به این سفر برای مضاجبه لاتاری پوئن منفی حساب میشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-08-23 ساعت 14:58)ekhveh نوشته:  

با سلام . سپاسگزارم جناب .
به امید خدا

Case Number  :  AS000014$$

+ افراد منظور در کیس : 1 نفر ( خودم )

+ ارسال فرمMay 17

+ سفارت  : ایروان

+ دریافت نامه دوم September 23 :

+  تاریخ مصاحبه  November :

+ نتیجه مصاحبه  :      AP
پاسخ
تشکر کنندگان: ekhveh ، mahdis932
سلام دوستان یه سوال دارم که خیلی نگرانم کرده برنده لاتاری 20 سال پیش با پاس جعلی به یکی از کشورهای شینگن رفته و اونجا با اسم خودش از طریق un برای امریکا اقدام کرده و به دلایلی صرف نظر کرده و به ایران برگشته اگه تو مصاحبه ازش سوال بپرسن ایا تو کشور دیگه ای غیر ایران زندگی کرده یا نه چی باید جواب بده چون رفتنش به اون کشور غیر قانونی بوده ممکنه براش مشکل ساز شه لطفا اگه اطلاعاتی دارید راهنمایی کنید
Case ‎Number‎  :2500
تعداد افراد منظور در کیس  :   2نفر

مشاهده قبولی   :    2 ‎Of May‎

تاریخ ارسال فرم  : نمیدونم

سفارت   : ابوظبی

تاریخ نامه دعوت به مصاحبه :14 اکتبر
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان ایا تو نامه دوم لیست مدارکی که باید ببریم برای مصاحبه رو میگن بهمون؟اگه نمیگن از کجا باید این لیستو بدست بیاریم؟
Case ‎Number‎  :2500
تعداد افراد منظور در کیس  :   2نفر

مشاهده قبولی   :    2 ‎Of May‎

تاریخ ارسال فرم  : نمیدونم

سفارت   : ابوظبی

تاریخ نامه دعوت به مصاحبه :14 اکتبر
پاسخ
تشکر کنندگان:
تو نامه دوم میگه به این سایت مراجعه کنید https://travel.state.gov/content/visas/e...ected.html
کیس نامبر:2017as1xxx
رویت قبولی:3 ‎may‎
اعضای کیس: 2 نفر (برنده اصلی آقا)
شروع فرم: ‎4 may‎
ارسال فرم: ‎8 may‎
مصاحبه: انكارا بود كه تغيير دادم به ارمنستان
کارنتی اکتبر
وقت مصاحبه : 2016-oct-11
نتیجه مصاحبه :AP
سفرنامه
آپدیت :6 فوریه در اثر ارسال ایمیل
آپدیت: 10 مارچ در اثر ارسال ایمیل
آپدیت:16 می
کلییر :16 می
ایشود: 26 می
دریافت ویزا:26 می
پاسخ
تشکر کنندگان: ofrfar ، a_cute65 ، Paniz888
با سلام

من زمان پر کردن فرم DS-260 در قسمت مربوط به اطلاعات شغل سوال شده بود که آیا شغلی که شما انتخاب کرده اید نیاز به 2 سال آموزش دارد ؟
لیست مشاغلی که نیاز به آموزش دارند رو کجا میشه پیدا کرد ؟ میخوام اطمینان پیدا کنم

لینکش رو برام بگذارید ممنون میشم
به امید خدا

+ ارسال فرمMay 17

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-08-24 ساعت 13:10)h.mgh نوشته:  تو نامه دوم میگه به این سایت مراجعه کنید https://travel.state.gov/content/visas/e...ected.html

برای اطلاعات بیشتر هستش
کیس نامبر:2016AS46xx << مصاحبه:31مارچ ابوظبی << وضعیت: برنده اصلی و دو نفر همراه ویزا یکضرب + یک همراه AP

اپدیتها: 3April , 22,26,28May , 8,11August و بالاخره 14August کلیر بعد از 137

پاسخ
تشکر کنندگان: soruosh
(2016-08-25 ساعت 01:03)a_cute65 نوشته:  با سلام

من زمان پر کردن فرم DS-260 در قسمت مربوط به اطلاعات شغل سوال شده بود که آیا شغلی که شما انتخاب کرده اید نیاز به 2 سال آموزش دارد ؟
لیست مشاغلی که نیاز به آموزش دارند رو کجا میشه پیدا کرد ؟ میخوام اطمینان پیدا کنم

onetonline.org

ضمنا اگه حداقل پیش دانشگاهی رو دارید، جواب به اون سوال زیاد اهمیتی نداره. چون ملاک تحصیل دوازده ساله یا سابقه کار تو یه رشته گروه هفته.
کیس: 2017AS15XX
نتیجه: ۶ می
ارسال فرم: ۲۶ می
کارنت: ۹ آگوست
نامه دوم: ۲۲ سپتامبر
مصاحبه: هفته اول نوامبر، ایروان/ AP / آپدیت سیس ۱۵ نوامبر / ۱۲ ژانویه بخاطر ایمیل، یه ایمیل تو فوریه، یه ایمیل هم ۲۱ مارچ همه جوابها تکراری  و منتظر باشید تا اعلام کنیم / آپدیت دو خطی و اولین آپدیت از سمت خودشون ۸ می/ کلیر ۱۰ می/آپدیت تحویل پاسپورت ۱۵ می/ تحویل مدیکال جدید ۱۷ می/ ۱۸ می صدور ویزا/ ۱۹ می تحویل پاسپورت از پست
سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان: a_cute65
(2016-08-25 ساعت 01:06)TiredAdmin نوشته:  

onetonline.org

ضمنا اگه حداقل پیش دانشگاهی رو دارید، جواب به اون سوال زیاد اهمیتی نداره. چون ملاک تحصیل دوازده ساله یا سابقه کار تو یه رشته گروه هفته.

سپاس بیکران
چطور میشه search کرد شغلم رو ؟
در ضمن من مدرک کاردانی دارم
به امید خدا

+ ارسال فرمMay 17

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-08-25 ساعت 01:25)a_cute65 نوشته:  
(2016-08-25 ساعت 01:06)TiredAdmin نوشته:  

onetonline.org

سپاس بیکران
چطور میشه search کرد شغلم رو ؟
در ضمن من مدرک کاردانی دارم

یه سرچ بار داره بغلش نوشته Occution Search ، کلمات کلیدی شغلتونو اونجا بزنید و نتایج رو بررسی کنید. مدرک کاردانی هم کافیه به لحاظ اینکه ثابت کنه شما داقل تحصیلات رو دارید.
کیس: 2017AS15XX
نتیجه: ۶ می
ارسال فرم: ۲۶ می
کارنت: ۹ آگوست
نامه دوم: ۲۲ سپتامبر
مصاحبه: هفته اول نوامبر، ایروان/ AP / آپدیت سیس ۱۵ نوامبر / ۱۲ ژانویه بخاطر ایمیل، یه ایمیل تو فوریه، یه ایمیل هم ۲۱ مارچ همه جوابها تکراری  و منتظر باشید تا اعلام کنیم / آپدیت دو خطی و اولین آپدیت از سمت خودشون ۸ می/ کلیر ۱۰ می/آپدیت تحویل پاسپورت ۱۵ می/ تحویل مدیکال جدید ۱۷ می/ ۱۸ می صدور ویزا/ ۱۹ می تحویل پاسپورت از پست
سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان: a_cute65 ، soruosh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان